Leasing af brugt bil med og uden udbetaling – Privatleasing

Er du på udkig efter leasing af brugt bil med eller uden udbetaling? Hos Mooly kan du få adgang til erhvervs- og privatleasing fra 1500,- af både Audi, Tesla, Mercedes og mange flere populære bilmærker.

Vi har hurtig levering, prisgaranti og intet mindre end – ubegrænset kilometer.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Mærke
Drivmiddel
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

Mercedes A180
AMG-Line Aut.

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

1.896 kr./md.

Audi A3
35 TFSI s-line aut.

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD
Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Renault Clio2.800 kr. 1.836 kr.1.240 kr.27.312 kr.
Fiat 5002.800 kr.1.756 kr.1.040 kr.25.952 kr.
VW Up2.800 kr.1.756 kr.980 kr. 25.832 kr.
VW Polo15.000 kr. 1.500 kr. 600 kr. 34.200 kr.
Tesla Model 325.000 kr.1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
BMW 118i24.000 kr.1.912 kr.1310 kr. 49.564 kr.
Mini 3d12.000 kr. 1.916 kr.640 kr.36.272 kr.
BMW 116d14.400 kr. 2.232 kr.1040 kr.43.264 kr.
Tesla Model Y45.000 kr. 2.325 kr.370 kr.73.640 kr.
VW Golf22.400 kr. 2.392 kr.640 kr.52.384 kr.

Ved leasing af brugt bil uden udbetaling undgår du værditab, dyre reparationer, serviceudgifter og udbetalinger, der ofte kan være skyhøje. Du kan vælge mellem et væld af mærker og modeller, så bilen opfylder netop de behov og eller drømme, du har. Få billig leasing bil her hos Mooly.

Der findes mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en ny til fuld pris, herunder privatleasing. Du får nemlig mulighed for at vælge en bil, der lever op til dine krav, uden at du behøver, at hverken binde dig til den, eller skulle i gang med en større økonomisk investering. Derfor bør du da også overveje dette, næste gang du skal have ‘ny’ bil. Læs endnu mere om billig leasing, leasing minibil og leasing tilbud.

Er du derimod interesseret i at læse mere specifikt om nogle forskellige bil modeller, så kan du netop få indblik i en Tesla model 3 leasing og Tesla model S leasing.

Eller har du et ønske om at vide noget mere om enten en 7 personers elbil, en hurtiglader elbil eller blot opladning af elbil plugin hybrid?


Leasing af brugt bil uden udbetaling

Førstegangsydelse ved leasing

Førstegangsydelse, eller udbetaling, ved leasing af en brugt bil dækker over det værditab, omkostninger ved service, mm., som typisk forefinder dig ved forskellige former. Dog er det i nogle tilfælde ikke et krav med en førstegangsydelse, og det kan være en fordel for mange.

Man stiller spørgsmålet, om det er billigere eller dyrere at vælge leasing af brugt bil uden udbetaling eller med, og hertil vil det variere fra bil til bil og naturligvis også for typen. Ved privatleasing vil der typisk foreligge en udbetaling på omkring 20% af bilens værdi.

Når du indgår en aftale og overtager brugsretten til din leasede bil, vil udbetalingen typisk dække over en vis procentdel af bilens aktuelle pris, og den varierer altså alt efter, hvilken bil du vælger at lease. Således vil Porsche leasing naturligt være dyrere end Skoda leasing.

Billig leasing bil er derfor relativt, alt afhængig af modellen og mærket. Kontakt os for din præcise pris – uanset om det er korttidsleasing brugt bil uden betaling eller leasing 0 kr. i udbetaling.

Find den bedste pris på el. Læs om hvordan skifter jeg elselskab.

Leasing af brugt bil uden udbetaling

Lease med privatleasing

Overvejer du leasing af brugt bil uden udbetaling, kan det være, at du skal have privatleasing med i dine overvejelser. Ved privatleasing kan du nemlig forvente, at der ingen ekstra udgifter vil komme ved leje af en bil, da selskabet vil tage sig ad vedligeholdelsen, service og andre forhold, som ofte vil kræve betaling for ydelsen.

Disse områder kan nemlig ofte være uforudsete udgifter, som man pludselig, som bilejer, kan stå med, mens om selskabet vil tage sig af. Leasing af bil privat er ligeledes også nemt at have med at gøre, og så kan du skifte bil, som du ønsker det. Alt dette vil du kunne aftale dig til, når du skriver kontrakt med selskabet.

Du kan eksempelvis vælge at lease mærker som: Volvo, Tesla, Volkswagen, Audi, BMW og Range Rover. Er det for en meget kort periode, du skal bruge en bil, måske bare nogle få måneder, kan det være en fordel at kigge lidt ind i korttidsleasing, hvis du har tanker om leasing af brugt bil uden udbetaling.

Se også Mercedes GLC her – så finder vi dig en billig løsninger eller noget der minder om privatleasing uden betaling. Bliv klogere på leasing af bil privat.

Leasing uden betaling – andre former

Udover denne, som er den mest almindelige og udbredte løsning, så findes der mange andre aftaler, så man kan være sikker på, at der findes en løsning, der passer ens behov, hvis man overvejer leasing af brugt bil uden udbetaling. 

Operationel
Med den operationelle mulighed leaser du ofte bilen i en kortere periode, hvor der betales et månedligt beløb, der bliver beregnet ud fra brugsværdien. Du behøver ikke have tegnebogen oppe efter din aftale går i gang, firmaet tager sig af det hele. 

Flex
Overvej denne, når du efter leasing af bil uden udbetaling. Her betaler du registreringsafgiften på bilen månedsvis i den periode, du ønsker, at lease bilen. Denne løsning skal kombineres med en finansiel kontrakt.

Split
Hvis du kører meget i dit job, kan du lave en aftale med et firma og din arbejdsplads om at split lease en brugt bil uden udbetaling. Her kan du køre i din arbejdsbil i privat regi, helt uden at blive beskattet. 

Sæson
Hvis du drømmer om at køre i en fed SUV om vinteren og en lækker sportsvogn om sommeren, så er sæsonleasing nok lige noget for dig. Du betaler kun for den periode du bruger den respektive bil. På den måde kan det blive en billig leasing bil.

Vil du lease en lækker bil, kan du vælge Mercedes EQA 250, som din næste bil, eller en anden plug in hybrid SUV med høj elegance.


Læs mere om Skoda elbil, Mercedes E-klasse, Mercedes hybrid, Mercedes EQS leasing, Mercedes EQB leasing, BMW leasing, BMW IX3 leasing, Polestar leasing eller MG elbil.

leasing uden udbetaling

Hvorfor skal man lease en brugt bil uden udbetaling?

Når du vælger leasing af brugt bil uden udbetaling slipper du, som nævnt tidligere, for dyre omkostninger, såsom forsikringer og ejerafgift, som er ting, der alle hører med, hvis du er ude i at købe en ny eller brugt bil. Med dette kan du altså læne dig mere tilbage, og undgå at tænke over dyre værkstedsregninger eller store udbetalinger- og drømme dig væk i en billig leje af bil, især med privatleasing uden betaling.

Vil du blive klogere på alt fra: Hvordan du kan lease en Kia EV9, Toyota elbil og Mercedes hybrid. Vi hjælper også dig nærmere på, hvilken løsning der er god til dine behov. Det kan være, at det passer dig bedst med brugt elbil eller Mazda CX 60 eller måske en billig elbil.

Er du generelt til de elektroniske køretøjer, kan du også læse mere om Mercedes elbil, lille mini elbil eller BMW elbil leasing.


Billig løsning med en brugt bil

Når man hører ‘brugt bil’ kan tankerne godt flyve hen på en gammel, rusten bil, der er ved at falde fra hinanden, men det kan du godt få tankerne væk fra. Med leje af brugt bil uden udbetaling, er der nærmere for det meste tale om en nyere, brugt bil, og det er der masser af fordele ved. 

For det første skal man ikke vente i flere måneder på drømmebilen, hvis man har udset sig den bil man bare må eje. Det er ofte også billigere at vælge at lease en ny, brugt bil. Derudover, så bruger firmaerne også lang tid på at indkøbe de rigtige biler og får gjort dem topklar til deres næste midlertidige ejere.

Find billig leasing her, eller læs mere om korttidsleasing. Bliv også klogere på Kia EV6 leasing, Volvo XC90 leasing, Fiat 500 leasing, Lamborghini Urus leasing eller Elbil stationcar.

leasing uden udbetaling

Hvis du er interesseret i at læse om denne form for leje af andre bilmæker og modeller, kan du også læse om Polestar 3, Ford leasing eller Kia leasing. Du kan nemlig få lavet en billig leasingaftale.

Vil du gerne have svar på spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil så kan du læse mere om det. Eller hvordan det foregår med Mercedes E Klasse Stationcar leasing.


Leasing uden betaling af brugt bil kan være en økonomisk fordel

Der findes mange gode grunde til at vælge leasing af brugt bil uden udbetaling.  Først og fremmest kan det have en økonomisk fordel ved, at betalingen af registreringsafgiften for en privatleaset bil. Her skal du nemlig ikke betale den fulde registreringsafgift, da denne vil være betalt af firmaet.

Er det leasing af brugt bil uden udbetaling i forbindelse med erhverv, der er tale om, kan du med fordel lave en aftale med din arbejdsgiver. Der er nemlig mange fordele ved erhvervs løsningen for dig, som medarbejder.

Med denne type til erhverv betales der en fast månedlig ydelse af beskatningen af bilen, hvortil din arbejdsgiver står for de udgifter, der forefinder sig i forbindelse med service, vedligeholdelse og andre lignende og uforudsete udgifter.

Det kan dog i nogle tilfælde være en fordel for medarbejderen at have sin egen aftale til erhverv, eksempelvis hvis bilen bruges meget til arbejde, men ikke bruges til privatbrug. Bliv senere her også klog på korttidsleasing brugt bil uden betaling.

Hvis du står og mangler en børstefri bilvask, så se mere her. Eller skal blive klogere på hvad koster 1 kWh i dag i disse tider?

leasing uden udbetaling

Få automatisk påmindelse om leasingaftale

Alt afhængigt af varigheden på din aftale, kan du automatisk få en påmindelse, inden din aftale udløber. Dette kunne for eksempel være 6 måneder før udløb. Dette medvirker til, at du har god tid til at forholde dig til situationen, forhandle en ny aftale eller finde andre muligheder.

Ofte vil der også forefinde sig en anden påmindelse en måneds tid inden aftalen ophører, så du ved, hvornår du skal gøre dig klar til at aflevere bilen tilbage, hvad end det er en brugt bil eller en ny bil.

Når bilen fra din aftale om leasing af brugt bil eller ny bil skal leves tilbage, bliver bilen gennemgået af en uvildig tredjepart, som ser den efter for skræmmer, fejl og mangler. Herefter kan du med ro gå videre og lease en ny brugt bil, eller hvad end der kunne være ønsket.

Skulle du være i tvivl om, hvordan leasing af bil fungerer eller om leasing er billigere end køb, kan du med fordel læse mere om dette her.


Mange muligheder for leasing af brugt bil uden udbetaling

Som nævnt ovenfor, så findes der et væld af muligheder for leasing af brugte biler, både med og uden udbetaling. Der findes forskellige brands og modeller, som kan være fordelagtige at vælge, men i sidste ende er det naturligvis op til dig, når du står og skal vælge den billige leje af bil.

Lige nu er disse modeller og mærker populære i forhold til leasing af brugt bil uden udbetaling/ privatleasing uden udbetaling:

Der findes naturligvis også masser af andre muligheder, både stationcars, sedaner, SUV leasing, varevogne og meget mere, som kan dække netop dine behov. Så undersøg gerne markedet og find netop den brugte bil, der passer dine behov.

Hvilket elselskab har jeg? Kan det betale sig at skifte til et nyt for at spare penge? Læs med her.

Vælg det rette SEO bureau, hvis du behøver hjælp til søgemaskineoptimering. Bliv klogere på SEO pyramiden i dag.

Korttidsleasing af brugt bil uden udbetaling

Vi har tidligere været omkring korttidsleasing af brugt bil uden udbetaling. Men lad os uddybe en smule mere, hvad der menes med denne type. Når der er snak om korttidsleasing, menes der en bindingsperiode på 4-12 måneder. Det er altså kort tid, når der er over 4 måneder.

Du kan desuden på CNET.com læse nærmere om de billigste elbiler i 2024. På den måde kan du finde de billigste biler, hvilket dermed også ofte hænger sammen med en billigere leasingpris. Det er ikke mange steder som har 0 kr. i udbetaling, men du skære ned på ydelser pr. måned.

Vil du vide mere om Mercedes? Se Mercedes A 200Mercedes EQC pris og Mercedes EQC 400.


Hvem tilbyder leasing uden betaling?

Uanset hvad du kigger efter af løsninger, så kan det være en god ide at se nærmere på hvem der tilbyder hvad, og om det tilgodeser dine behov og ønsker. Vi hjælper dig med at komme nærmere din beslutning.

Flere steder tilbyder man enten uden udbetaling eller en lav sum, inden du bliver driftsejer af bilen. Der er til tider gode penge at spare på denne. Dette gælder ofte både, når der er tale om privatleasing såvel som erhvervs.

Det kan være svært at holde hoved og hale i alle modeller, løsninger og hvor du kan finde billig leasing af bil uden udbetaling. Hold godt øje med kampagne, tilbud, rabatter, nedslag og andre ting i 2024.

Find de bedste elselskaber i København.


Træf den rigtige beslutning

Det kan føles som en stor beslutning at kaste sig ud i leasing af brugt bil, og man vil derfor også gerne træffe den rigtige beslutning. Vores bedste råd er derfor, at få sparring fra eksperter, der har overblik og styr på området.

Vælger du at rådføre dig med et firma, kan du træffe den endelige beslutning på et oplyst grundlag, og tale store som små ting igennem. Du kan også nemmere spore dig ind på det helt rigtige, hvis det eksempelvis er billig leasing af bil du er på udkig efter. Vi giver dig også indblik i privatleasing uden udbetaling og mange andre “termer”.

Der er et hav af muligheder, når det kommer til dette område, og det kan derfor være vanskeligt at gennemskue alle aspekter.

Se også Mercedes hybrid, Porsche leasing og Mercedes A klasse leasing.


Billig leasing bil – hvor billigt kan det gøres?

Når du skal ud og finde den helt rette bil til dig og dine behov, om det er privatleasing uden udbetaling eller erhvervsleasing, så afhænger pris, og tilbud meget af dine omstændigheder, da du kan finde billige modeller på forskellige tidspunkt.

Det selskab du bruger, om det er Mooly eller ej, vil på forskellige tidspunkt kunne tilbyde billigt eller ej. Det afhænger af markedet. Skal du have en stor, dyr bil, koster det ofte mere i nogle perioder frem for andre. Men det er noget du bør tage en snak med din ekspert om, som kan give dig uddybende viden om markedet.

Du kan desuden finde en billig leasing bil, hvis du søger mod privatleasing uden udbetaling af en bil fra mærket Skoda eller andre mindre eksklusive brands.

billig leasing bil

Vores fokusområder hos Mooly

Hos Mooly er vi ikke blot et normalt leasingselskab, men vi kører selv ned og henter din favoritbil, som du længe har ønsket dig. Om vi da skal tage til Tyskland eller Italien. Vi kan bl.a. bytte din eksisterende bil til en ny, og sørger for at du kommer af med den gamle.

Vi søger altid at være transparante overfor vores kunder, og er der derfor spørgsmål, du ikke mener, at du får svar på, er vi mere end spændte på at høre fra dig. Vi har nemlig ingen skjulte omkostninger, og sikrer dig, at du kender alle dine tal og udgifter fra starten.

Derudover finder du hos os en alt i én løsning, da vi hjælper dig med at finde en plads til den gamle bil, får garanti på din nye og hjælper dig godt i gang. Så du kan komme afsted og i gang med leasing af brugt bil uden udbetaling – om det er billigt eller ej.

Du kan både med erhvervs – og privatleasing uden udbetaling få en billig løsning, som dækker de fleste behov. Vi tilbyder fri kilometer under den periode, du har bilen og vi kan nemt tilpasse en evt. afskrivningspris løbende men også dine specifikke behov.

Læs også om leasing af bil privat.


Hvilke biler finder du hos Mooly? Udover en billig leasing af brugt bil uden udbetaling

Hos Mooly kan vi godt lide kvalitet, og derfor kan du foruden de gode scoop og tilbud, også få fingrene i de gode modeller, men til forholdsvis billige penge. Det vil normalt koster flere 100 tusinde, hvis du skulle købe og eje ene dyr Mercedes model, men hvor dette giver dig muligheder.

Vi har blandt andet også en samling Tesla, som du kan foretage en leasing af brugt bil, som er en billig løsning. Når du lejer dem, fremfor at købe, giver du dig selv fri til ikke på samme måde at stå med en stor gæld, når der er gået lidt tid.

Find en masse forskellige klasser og modeller, som vi har i mange forskellige farver.


Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Mooly står vores eksperter klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for anden vejledning. Sammen finder vi den bedste løsning for dig, så du kan køre i din drømmebil, og stadig have styr på økonomien.

Billig leasing brugt bil er et skridt tættere på den køreoplevelse, du altid har tænkt på.

Kontakt os på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk

leasing uden udbetaling

Læs også om…

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde den bedste robotstøvsuger på markedet.


Bliv endnu klogere

Læs mere om privatleasing hos FDM eller se Trafikstyrelsen for information. Begge sider kan give dig information om alt fra hvilke biler der er registreret samt hvad der er vigtigt at vide om privatleasing såvel som erhvervsleasing.

På FDM kan du også bliv klogere på fordele og ulemper ved både køb af ny bil vs lease en brugt bil. Trafikstyrelsen holder dig opdateret på reglementer, og hvad du skal være opmærksom på ift. kørekort mv.

På vores side her, kan du desuden også læse en masse om alt fra Tesla Model 3 eller Model Y, biller med eller uden udbetaling og alt herimellem. Find den bedste løsning med 0 kr. i udbetaling.


FAQ

Hvorfor vælge leasing af brugt bil?

Der er mange gode grunde til at vælge at køre i brugte biler fremfor nye, herunder muligheden for at køre i biler, du måske ikke ville have adgang til ellers. Herudover kan der være økonomiske fordele.

Hvad er fordelene ved leasing af brugt bil?

Økonomisk fordel: det er ofte billigere at lease en brugt bil fremfor en ny. Bæredygtig fordel: ved at køre i brugte biler, får bilen en chance mere, fremfor at blive skrottet. Adgang til eksklusive biler: måske du kan finde din drømmebil brugt?

Hvad kan jeg spare med leasing af brugt bil?

Der er ikke et enkelt svar på, hvad det koster at lease brugt fremfor nyt, da det kommer an på bilmodel, aftale og firma. Vores bedste råd er at kigge dig lidt omkring, så du kan få fat i en god pris.

Hvor finder jeg leasing af brugt bil?

Mange steder tilbyder denne form for leasing, så det gælder bare om at lede lidt. Snak med det firma du bruger, så I sammen kan finde den bedste løsning for dig og dine kørebehov.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.