Korttidsleasing – Lease en brugt bil i en kortere periode

Er du på udkig efter en ny bil? Hvis du kun har behov for at lease en brugt bil i en kortere periode, så er korttidsleasing noget for dig. Læs mere om leasingformen og pris for billig, privat leasing her.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Mærke
Drivmiddel
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

Mercedes A180
AMG-Line Aut.

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

1.896 kr./md.

Audi A3
35 TFSI s-line aut.

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD
Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Renault Clio2.800 kr. 1.836 kr.1.240 kr.27.312 kr.
Fiat 5002.800 kr.1.756 kr.1.040 kr.25.952 kr.
VW Up2.800 kr.1.756 kr.980 kr. 25.832 kr.

Korttidsleasing gør det muligt for dig at køre i lige netop den bil, du behøver, i en kortere periode. Ved at korttidslease en bil, kan du bruge en specifik brugt bil privat i en bestemt periode, som kan være ganske få måneder eller et år. Herunder gennemgår vi alt, hvad der er værd at vide.


Der er mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en ny til fuld pris. Du kan nemlig få mulighed for at køre rundt i en lækker eller praktisk bil, uden at du behøver at hverken købe den eller binde dig til den. Der er således mange fordele, som vi vil gennemgå i det følgende.
Læs også mere hos FDM.


korttidsleasing

Hvad er korttidsleasing?

Korttidsleasing, som også ofte omtales som minileasing, minder meget om den klassiske leasing form, som de fleste nok kender. Der er dog den lille, men væsentlige forskel, at bindingsperioden er langt kortere, end andre typer af leasing. Denne type leasing kan både bruge med en ny og brugt bil.
Se også Mercedes leasing eller leasing minibil her.

Ved andre typer af leasing, vil man typisk være bundet til en specifik bil mellem 15 og 36 måneder, men med korttidsleasing kan du vælge én bestemt bil at lease privat i helt ned til ganske få måneder. Typisk vil en kort leasingperiode være omkring 6 til 12 måneder, men nogle udbydere gør det faktisk muligt at lease en bil i helt ned til 3 måneder af gangen.

Således er korttidsleasing en fordel for dig, der gerne vil lease en bil til et kortvarigt behov, eller til dig, som ikke har lyst til at købe eller binde sig til en bil i længere tid. Denne type leasing giver nemlig en kortere økonomisk forpligtelse.Læs mere om Elbil stationcar, Lamborghini Urus leasing, Fiat 500 leasing, Volvo XC90 leasing eller Kia EV6 leasing – eller andre små brugte biler. Find alle vores biler her, både som ny og brugt bil.


Hvilke fordele er der ved korttidsleasing?

Der findes et væld af fordele ved at korttidslease en bil. Herunder hører fordele, som:

  • Kort økonomisk forpligtelse (typisk 6-12 måneder)
  • Økonomisk tryghed (udgifter er kendt i leasingperioden)
  • Ingen driftsudgifter, som service eller vedligeholdelse
  • Fleksibilitet efter behov og ønsker
  • Mulighed for at afprøve adskillige modeller


Ønsker du at være fleksibel i dit valg af bil privat, kan du altså med fordel vælge at bruge korttidsleasing, da det giver dig mulighed for kun at have en ny eller brugt bil, eksempelvis en Mercedes eller en BMW, i en kortere periode, du kan afprøve adskillige mærker og modeller, og så kan du skifte, når behovet opstår.

Foruden dette, giver korttidsleasing af bil også dig den frihed, at du ikke skal tænke på de driftsomkostninger, som typisk kommer med en bil, herunder værkstedsbesøg, reparationer, service og lignende. Dette vil alt sammen blive ordnet og betalt af leasingselskabet. Derfor er det også den billigste løsning for dig, generelt set.

Således vil du opleve en økonomisk tryghed i, at der bliver taget hånd om de ting, som en bilejer normalt vil skulle bryde sit hoved med. Derudover er det kun en kortere økonomisk forpligtelse, så du kan hurtigt være videre, hvis modellen eller løsningen ikke lige var dig. Læs eksempelvis også om billig flexleasing eller privatleasing her.

Læs også om vores Xpeng modeller her:


korttidsleasing

Minileasing

Korttidsleasing og minileasing er som sagt det samme, det er bare forskellige betegnelser for samme leasingaftale. Med denne type leasing kan du lease en brugt bil i alt fra 1-12 måneder. Det er altså en super fleksibel leasingmetode, der kan være brugbar, hvis du kun behøver en bil i en begrænset periode. Der er ofte også forsikring og service inkluderet i prisen.
Vi tilbyder et bredt udvalg af Audi leasing, se mere her.

Hvis du har brug for en bil i en kort periode eller til en weekendtur, så findes der også andre billige løsninger, der ikke er ligeså bindende og omkostningsfulde. Der findes nemlig også billeje, hvor du kun betaler for bilen i den periode du lejer den, som kan være helt ned til en enkelt time eller længere tid som f.eks. en uge.

Det er en anden metode end at lease bil, men hvis du er interesseret i korttidsleasing, kunne det være at det var nok med at leje en brugt bil privat.Andre Leasing muligheder for dig


Bilmodeller til korttidsleasing

Hvis du leaser en bil i 1 til 4 måneder kan du nogen gange vælge en specifik bilmodel og andre gange kan du blot vælge en bilkategori såsom en bybil eller stationcar. Det er ofte en meget fleksibel kontrakt, hvor du kan opsige aftalen med kun én dags varsel.

Leaser du bilen i 4 måneder, kan du vælge en specifik bilmodel og beholde den i hele perioden på 4 måneder – du kan dog ikke opsige den undervejs.

Vælger du privat korttidsleasing i et helt år, kan du vælge en specifik bil model og beholde den i op til et år. Du kan opsige kontrakten efter 5 måneder med en måneds varsel til udgangen af måneden. Denne minileasing kan derfor anses som en periode på 6-12 måneder, som ofte er den billigste løsning.


Privatleasing af bil på strand

Hvis du er interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, Audi leasing, Porsche leasing eller Mercedes GLC her. Find nye og brugte biler.

Vil du gerne have svar på spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du læse mere om det.


Korttidsleasing af ny eller brugt Mercedes bil

Er du ligesom mange andre fascineret af en Mercedes bil, der for det meste kommer med en høj pris? Så kan du med korttidsleasing eller andre former for leasing få fingrene i en af de mange modeller fra deres forskellige klasser til en overkommelig pris.

Du kan læse meget mere om leasing af de forskellige klasser som eksempelvis Mercedes C-Klasse leasing eller Mercedes E-Klasse leasing. Hvis du allerede ved, hvilken model eller type bil du gerne vil lease, kan du også finde mere om dem herinde.

Det er muligt at lease både elbiler, SUV’er, sportsvogne og meget mere. Så du kan være sikker på, at den bil, du går og drømmer om, er at finde som korttidsleasing til privat brug.

Er du på udkig efter billig leasing, læs mere her. Bliv også klogere på MG elbil, Polestar leasing, BMW IX3 leasing, BMW leasing, Mercedes EQB leasing, Mercedes EQS leasing, Mercedes hybrid, Mercedes E-klasse leasing eller Skoda Elbil. Find den billigste leasingløsning blandt disse.


korttidsleasing

Lang rækkevidde og høj ydeevne

Hvis du endnu ikke er blevet helt overbevist om, at en elbil er drømmen, så kan du læse mere om, hvorfor det er smart her. Nogen har måske en idé om, at en elbil er en upraktisk løsning grundet behovet for opladning.

Den myte burde dog efterhånden være aflivet, da udviklingen er stødt stigende og hele tiden bliver forbedret. Du kan nemlig opnå lang rækkevidde med en elbil uden at bekymre dig om at skulle lade batteriet op hele tiden.

Der er efterhånden en rigeligt tilstrækkelig rækkevidde at finde hos en lang række af de nyere modeller. Det kan eksempelvis være Mercedes EQE leasing. En Mercedes E300 er for eksempel en super elegant, komfortabel og sikker familiebil, der har masser af kræfter og garanti for stor køreglæde. Lease den både brugt og som ny.

Den kan både fås som stationcar og coupe eller med benzin-, diesel og hybridmotor. Der er derfor rig mulighed for at få fingrene i en bil, der passer til lige præcis dine egne præferencer, behov og livsstil.

Søger du også en erfaren autoplejer, der tilbyder polering af bil, så se mere her.

Bliv klogere på leasing af bil privat, Tesla leasing eller leasing tilbud på billig minileasing.

Læs også: kinesisk elbil, Renualt elbil eller priser på elbiler her.


korttidsleasing

Korttidsleasing er lig med fleksibilitet

Hvis du ikke er den store planlægger, der har forberedt de næste mange måneder og år frem, så kan du med minileasing være klar til omskiftelige situationer. Leasing kan være bindende i en periode, men med korttidsleasing kan du trygt erhverve dig en bil i kortere perioder, hvis du ikke ved, hvordan din situation ser ud på længere sigt.

Det kan derfor være en god løsning, hvis du har brug for en bil nu og her og måske de næste 6 måneder, hvorefter du kan gøre status igen og se, hvad din situation kræver.
Find billig leasing brugt bil her. Den billigste løsning for dig privat.


Masser af gode muligheder med korttidsleasing

Når du vælger at korttidslease i få eller flere måneder, kan du vælge en hvilken som helst bil at gøre det med. Dette gælder både ny som brugt bil, og du kan vælge mellem et væld af forskellige modeller, størrelser og bilmærker.

Er du på udkig efter en lille, billig brugt bil, kan du med fordel gå efter de små MINI biler. Det er en all time klassiker, som både er elegant, men også rummelig for størrelsen. Her kan du både vælge mellem MINI Cooper og MINI Countryman, som lige er nummeret større end Cooperen.

Skal det være en mediumstørrelse bil, kan du gå efter nogle af de kendte mærker som Audi, Mercedes og BMW, der alle kommer i gode størrelser til parret eller den lille familie. Dette kun eksempelvis være en Audi A3, men det kunne også være en elbil fra det nyere performancemærke fra Volvo, nemlig Polestar, der byder på lækre elbiler i mediumstørrelser til korttidsleasing privat.

Til korttidsleasing kan der også ofte være brug for en større bil, som hele familien kan være i, i den korte periode, hvor bilen skal bruges i. Dette kunne med fordel være en SUV fra Mercedes, en Tesla X eller en stor Skoda, som er kendt for deres gode benplads og store baggagerum.


Korttidsleasing mercedes rat

Kan det betale sig at korttidslease en brugt bil?

Med korttidsleasing har du muligt for netop kun at lease bilen i den periode, hvor du skal bruge den. Det vil sige, at du ikke betaler registreringsafgift i de passive måneder, hvor du ikke bruger den.

Vælger du at lease en brugt bil, kan du undgå at skulle betale registreringsafgiften, da den typisk allerede er udbetaling, hvis bilen er mere end 3 år gammel. Derfor vil du kunne finde en rigtig billig måde at lease på, hvis du vælger korttidsleasing over andre typer af leasing eller andre typer af finansiering.

Find gode tilbud på BMW korttidsleasing og andre muligheder for minileasing af biler.Nysgerrig på mere?

Er du interesseret i at lease, så tøv ikke med at kontakte os! Vi kan kontaktes på telefonen på +45 41 10 70 05 eller på mail på piet@mooly.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!


FAQ

Hvad betyder korttidsleasing?

Korttidsleasing betyder i sin enkelthed leasing i kort tid. Det kan derfor både være udlejning på dagsbasis eller et par dage, men er ofte en længere aftale som strækker sig over mange måneder.

Hvilke biler kan jeg lease i kort tid?

Hos Mooly kan du lease flere bliver i kort tid. Det gælder alt fra Mercedes, Tesla, BMW og andre store populære mærker. Du kan altid kontakte os for at høre, hvilke biler vi har på lageret og kan tilbyde dig.

Er minileasing og korttidsleasing det samme?

Ja korttidsleasing og minileasing er det samme, hvilket begge dækker over en kortere leasing periode end den normale, som ofte ligger på op mod 36 måneder. 

Kan korttidsleasing betalte sig?

Om det kan betale sig for dig at vælge korttidsleasing er op til dine behov og ønsker. Ofte bliver det overordnet dog billigere nu længere leasingperiode du har. Men du kan altid tage en snak med din leasing ekspert om et tilbud på korttidsleasing.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.