Mercedes SUV – Lease nyeste modeller til en god pris

Med leasing af Mercedes SUV modeller kommer du aldrig galt afsted. Du får nemlig en bil i ualmindelig god standard til en pris der er udover det sædvanlige. Bliv klogere på spørgsmål som hvad er en SUV bil, hvad står forkortelsen for og meget mere.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes leasing brugt

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.240 kr./md.

Mercedes GLC 220 d
AMG-line 4-Matic

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

2.613 kr./md.

Mercedes GLC 250 d
AMG-line 4-Matic

2614 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium Plus AMG-line

2.692 kr./md.

Mercedes GLC 220
AMG-line 4-Matic

2.800 kr./md.

Mercedes GLE 350 d
AMG-line 4-Matic

Leasing af Mercedes SUV modeller er som en drøm

Når du leaser en af de lækre Mercedes SUV modeller er du sikret en bil af højeste kvalitet. Disse typer biler har en vis standard, som er værd at bemærke.

Du har mulighed for hurtigt og let tilgængeligt at indhente et 2023 tilbud på denne model, både om det gælder en brugt eller en ny model.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes SUV C klasse 220 d St. Car36.000 kr.2.240 kr.2.550 kr.67.980 kr.
Mercedes SUV CLA 200 St. car33.600 kr. 2.500 kr. 2.100 kr.67.800 kr.
Mercedes GLC SUV 250 d62.400 kr. 2.613 kr. 2.190 kr. 98.136 kr.
Mercedes SUV GLC 22038.400 kr. 2.692 kr.2.190 kr. 75.084 kr.
Mercedes SUV GLC 300 de80.000 kr. 3.972 kr. 1.630 kr.130.924 kr.
Mercedes E220 d St. car40.000 kr. 2.860 kr.2.190 kr. 78.700 kr.
Mercedes C klasse 300 Coupé47.200 kr. 3.120 kr. 1.190 kr. 87.020 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr. 3.040 kr.37097.220 kr.
Mercedes E220 d Cabriolet 52.500 kr. 3.360 kr. 1.76096.340 kr.
Mercedes GLE 350 de108.000 kr. 5.600 kr. 1.110 kr.177.420 kr.

Er du ikke så ferm i bilbranchen, og undrer dig måske over, hvad er en SUV eller hvad SUV står for, så vil vi hos Mooly blot give dig den information, at det er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, hvilket er med til at identificere at det er en bil som fremstår sporty, men samtidig er en de mest populære familiebiler.

Er du derimod interesseret i følgende andre modeller, såsom eksempelvis Mercedes EQC og Mercedes GLE, så har du også mulighed for at læse mere om disse.

Sporty og komfortabel familiebil

En Mercedes SUV er en type bil der typisk er egnet til familier, grundet modellens rummelighed som der ikke er til at tage fejl af. Hvis du leaser denne model, er du sikret en topklasse sikkerhed og kvalitet, samtidig med at den har et sporty look med sig.
Hvis du er blevet yderligere interesseret omkring faktorer som pris og tilbud på sådan en model, så er du havnet det helt rette sted.

Er du derimod yderligere nysgerrig omkring sikkerheden omkring diverse forskellige modeller, så har du her mulighed for at dykke ned i de mest sikre SUV’er i 2024. Find leasing på flere serier her.


Pris på Mercedes SUV

Har du besluttet dig for at du skal lease en Mercedes SUV, men kan ikke helt finde ud af hvad den nøjagtige pris vil ende med at blive, så vil vi blot forsøge at hjælpe dig på vej. Pris på leasing af denne type bil, vil du som lejer opleve at være varierende alt afhængig af hvilken leasingaftaler du tilknytter dig.

Derudover afhænger det også om der tilfældigvis skulle være noget tilbud på den eksakte model, eller om du vælger en ny eller brugt model. Det betyder altså at der er nogle forskelige faktorer som har en betydning for hvad din Mercedes vil ende med at koste dig.

Læs mere og bliv klogere på: hvad står forkortelsen suv for? Vi oplyser dig gennem denne artikel på info som netop dette.

hvad er suv biler

Hvad er en SUV bil?

Går du med spørgsmålet “hvad er en SUV bil?”, får du svaret her. Hvad står forkortelse SUV for – Sport Utility Vehicle, og gælder en særlig biltype, som har ekstra frihøjde, bredde og er højere end en almindelig personbil.

En SUV kendetegnes typisk ved:

 • At du sidder højt
 • At den typisk er lavet med firhjulstræk
 • At være en mellemting mellem en MPV og en pickup
 • At have stor motorkraft
 • At være god i terræn
 • At kunne trække mange kilo på krogen

Kort sagt er bilen altså større end almindelige biler, hvilket gør dem ekstra komfortable at køre og sidde i. Der er ofte god plads til alle passagerer i bilen, og er derfor særligt perfekt til familier, som gerne sætter pris på en større bil.


Mercedes SUV modeller

Mercedes SUV modeller er kendt for at være nogle af de fedeste, da de simpelthen giver en suveræn køreoplevelse. De er rummelige, behagelige, hurtige og har et flot design. Mange mener derfor også, at det er den bedste bil, man kan køre i.

Der findes forskellige modeller, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. De fleste biler er veludstyrede fra start, hvorefter lækkert ekstraudstyr kan tilkøbes. Her varierer modellerne fra hinanden, og du kan selv styre, hvor vildt det skal være.

Herunder finder du en liste over de forskellige Mercedes SUV modeller:

 • EQA
  Med de lækre Mercedes SUV modeller fra serien EQA finder du en suveræne række af elektriske biler, med flere ekstra pakker, som AMG sportspakke og førerassistance-pakke og meget mere. Dette er én af de lidt mindre og mindre kraftfulde modeller fra brandet. Derfor er den også rigtig god til den almindelige hverdag.
 • EQB
  Her har vi ligeledes én af de elektriske Mercedes SUV modeller, der performer rigtig godt og har god plads med masser af luksus. I denne model finder du mere kraft, end i en A’er, og så er bilen i sig selv også større og mere rummelig. Det betyder også, at du i denne bil har plads til den helt store familie med på til 7 personer.
 • EQC
  Vi har her igen at gøre med en af de elektriske modeller. Her får du i højere grad med en firhjulstrækker at gøre, da denne bil netop er optimeret efter det mere hårdføre brug. Derfor er den da også udstyret med hele 408 hestekræfter, som er mere end dobbelt så meget som en EQA’er, og over 100 mere end en EQB’er. En vældigt kraftfuld bil.
 • GLA
  Er du på udkig efter en benzinbil, der skal have god plads, men ikke behøver at være den med mest power og saft og kraft, så kan du med fordel vælge en GLA’er, da den kommer med stor komfort, suveræn teknologi og alt, hvad du behøver i en hverdag, hvor der bruges en del tid i bilen.
 • GLC
  Vælger du denne Mercedes model, vil du få en premiumbil, som byder på over 300 hestekræfter, kanon lyd, stor komfort i sæderne, og så kommer den som hybrid, der gør den god til både bykørsel og de længere køreture.
 • GLE
  Skal du have en suveræn hybridbil, så er denne nok én af de bedste blandt Mercedes SUV modeller. Her får du nemlig en større bil med god plads og fokus på komfort, men derudover kommer den også med masser af hjælp og gode indstillinger til både de korte og lange køreture, herunder soltag, to-zonet klimaanlæg, aktiv steering assistent og meget mere.

En ting er sikkert: med denne Mercedes går du aldrig galt i byen. Du finder dem til enhver pris, alt fra den lavere til den noget højere ende. Find en god aftale for leasing hos Mooly.

Se også Mercedes GLC leasing og Mercedes EQ.


Lease Mercedes SUV pris

Der er mange faktorer der spiller ind på leasing Mercedes SUV pris, heriblandt hvilken aftale du vælger, periode og kilometer. Er du på udkig efter en løsning til en god pris, kan du med fordel kontakte os, så finder vi den bedste løsning for dig.

Din pris vil dog altid afhænge af hvilken årgang der er tale om, og hvor mange kilometer denne har kørt – hvilket kun gælder når du er ude i lease for bilen. Køber du den, er der ofte en fast pris, som befinder sig på alt mellem 700.000 til lige under 900.000 kr.

Hvad er en SUV hybrid til familier? Du kan købe nogle store biler, som kan have en stor familie med, og stadig har den gode styrke som en Sport Utility Vehicle har. De har enorm styrke, som med snilde kan trække en familie på 5 rundt på tur.


Hvilke Mercedes SUV modeller er bedst?

Det er meget individuelt, hvilke af disse modeller man finder bedst. Ens for alle er dog, at der er tænkt god plads til alle passagerer ind, så I kan sidde behageligt på jeres køretur. Det kan være en god idé at prøvekøre de forskellige modeller, inden man kaster sig ud i SUV lease.

suv lease

Hvad er suv biler?

Som sagt står forkortelsen for Sport Utility Vehicle, og omhandler særlige biltyper, som er bredere, højere og har mere frihøjde end andre biler. Der findes herunder mange forskellige Mercedes SUV modeller, men biltypen bliver også fremstillet af andre bilmærker.

Kort sagt er svaret på spørgsmålet “hvad er SUV biler?” altså at der er tale om mere rummelige og ofte mere komfortable biler end almindelige personbiler. Man skal dog også være opmærksom på, at bilerne er større end

Du har nu fået svar på, hvad står forkortelsen suv for, og kan dele din viden med din omgangkreds!


Lad dig inspirere

Hvis du derimod står og overvejer, om du skal lease en brugt BMW eller en Mercedes EQE, så er vi også behjælpelige her hos Mooly, med at være informerende omkring dette. Eller hvis du er blevet nysgerrig på Land Rover leasing.


Kontakt os

Er du interesseret i at lease en bil eller blot har spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find information på trafikstyrelsen eller tjek FDM ud nysgerrighedens skyld.

Vi har blandt andet også brug følgende kilder og analyser til information:


FAQ – Mercedes SUV

Hvorfor hedder det en Mercedes SUV?

Mercedes SUV er kendetegnet ved, at det er en model, der er relativ høj og bred, forskel til så mange andre modeller. Derudover er den bygget til at kunne kører i forskellige terræner. Modellen har typisk firehjulstræk, men dette er ikke altid.

Hvad koster en Mercedes SUV?

Dette er der ikke et entydigt svar på, da dette afhænger af om du vælger at købe en splinterny eller en brugt model. Derudover spiller selve leasingaftalen også en rolle, i forhold til hvordan du vælger din finansieringsmetode.

Hvor mange SUV modeller findes der?

Dette kan der ikke gives et præcist tal på, da der findes et meget stort udvalg. Der findes nemlig både el, hybrid og benzin modeller, og derunder findes der et hav af forskellige typer af biler, både til dig der er alene, men også til den store børnefamilie.

Hvordan får jeg hjælp til at vælge den rigtige bil for mig?

Hvis du har brug for at indhente en rådgivning til hvordan du finder frem til den helt rigtige model for lige netop dig, så kan du passende gøre brug af Mooly, som tilbyder en række indlæg om hvilke SUV biler, der har hvilke fordele til hvilke formål.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.