Tesla leasing – Pris fra 1500 kr. på privatleasing

Går du med en drøm om at prøve Tesla leasing? Bliv klogere på Tesla privatleasing samt erhvervsleasing, en pris fra 1500 kr., rækkevidde og meget mere her. Dette brand producerer elbiler udover det sædvanlige, så du kan godt begynde at glæde dig.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

2.325 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.462 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.468 kr./md.

Tesla Model X 100D
75D 7P Autopilot

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.982 kr./md.

Tesla Model Y
Long Range

2.995 kr./md.

Tesla Model X 100D
7P Performance

Går du rundt med en indre drøm om at køre rundt i en fed bil, men er i tvivl hvorvidt du skal foretage et billån eller lease den? Og ønsker du at der på samme tid er fokus på udviklingen mod en grønnere fremtid, så kan du gøre din drøm til virkelighed med Tesla leasing. Du kan få fingrene i en model 3, model x eller y model enten som privatleasing eller som erhvervsleasing.


Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Tesla Model 325.000 kr.1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
Tesla Model 330.000 kr.1.995 kr.370 kr.54.680 kr.
Tesla Model 328.000 kr.1.895 kr.370 kr.51.480 kr.
Tesla Model Y45.000 kr.2.325 kr.370 kr.73.640 kr.
Tesla Model X50.000 kr.2.468 kr.370 kr.80.356 kr.
Tesla Model Y50.000 kr.2.700 kr.370 kr.83.140 kr.
Tesla Model X58.000 kr.2.995 kr.370 kr.94.680 kr.
Tesla Model 3 hvid 50.000 kr.3.396 kr.370 kr.91.492 kr.
Tesla Model x sort60.000 kr.2.995 kr.370 kr.96.680 kr.
Tesla Model Y hvid65.000 kr.2.896 kr.370 kr.100.492 kr.

Vil du gerne have svar på spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du læse mere om det eller du kan læse om leasing af andre bilmærker såsom leasing Mercedes eller Audi leasing.

Men nu handler det om Tesla leasing, så lad os komme i gang med at dykke ned i det. Der findes mange forskellige leasingselskaber, som har en masse forskellige modeller og muligheder til dig. Hvis du har set dig varm på dette mærke, så ved du nok også, at de laver el-biler, der har et helt unikt og moderne design. Ved brug af leasing, så skal du ikke foretage et billån, men blot betale en månedlige ydelser, dog er dette forskelligt alt efter hvilken leasingtype der bruges.

Vil du vide mere om leasing af elbil? Du kan fx læse meget mere om Tesla model 3 leasing og Tesla model S leasing.


Derfor er Tesla leasing en god idé

Der er mange gode grunde til at kaste sig ud i Tesla leasing. Den største fordel ved at lease en bil fra netop dette bilmærke er, at du bidrager til reduceringen af den globale CO2-udledning ved at vælge en el-bil. Ikke nok med det, så kan du også gøre det med stil. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at deres modeller også har et elegant design, der kun gør oplevelsen bedre. Derudover slipper du for at foretage et billån, og tænke over den mulige høje pris der er forbundet hertil.

En fordel ved Tesla privatleasing fremfor at købe en ny bil, er blandt andet at du har mulighed for at undgå alle de økonomiske bekymringer, som en bilejer kan have. Med en leasingaftale kan du sågar også udskifte din bil efter aftalen ophører og på den måde få mulighed for at prøve flere forskellige modeller.

Se også Mercedes GLC eller læs om korttidsleasing her.

De mest populære modeller, som du kan lease er bl.a. følgende:

Leasingselskaber har ofte flere forskellige bilmærker såsom Volvo leasing eller BMW leasing, som du også kan afprøve. Du har en masse forskellige muligheder, når det kommer til både Tesla privatleasing og Tesla erhvervsleasing. Dog er den endelige pris forskellig alt efter hvilken model, og leasingmetode du ønsker der skal benyttes.

Når det kommer til erhvervsleasing er det væsentligt at nævne, at brugen af bilen er forbeholdt arbejdsøjemed.

Prisen kan variere alt efter forskellige faktorer. Det kan være bilens alder, jo nyere modellen er, jo dyrere er Tesla leasing, men du kan altid søge råd hos din leasingforhandler og finde den bedste løsning til din situation. Det er om ikke andet en fordel, at du kender din månedlige ydelse, når du leaser fremfor hvis du ejer en bil, hvor der kan ske uforudsete omkostninger. Derved er det også rart at have en fast månedlig pris på din bil. Det er faktisk muligt at lease Tesla privat til en pris fra 1500 kr.

Se mere brugt elbil her.


Tesla privatleasing

Er du nysgerrig på, hvad Tesla privatleasing har af muligheder for dig, så læs med her, hvor vi gennemgår de forskellige aspekter af privat leasing, så du ved, hvad du går ind til, og du på denne måde undgår et billån.

Når man taler om leasing af en dette bilmærke i som privat bruger, så vil der være to forskellige typer af leasing, som du kan gøre brug af. Dette er således operationel og finansiel leasing.

Operationel leasing:
Ved operationel leasing af en Tesla starter du med at betale et engangsbeløb ved indgåelse af en leasingaftale. Herefter betales månedlige ydelser, som minder meget om betaling af leje, eksempelvis for en lejligheden eller lignende. Fordelen her er, at der ingen ekstraomkostninger opstår, blandt andet uforudsete- eller driftsudgifter. Dette tager leasingfirmaet sig nemlig af, herunder reparationer, service, dækskift og meget mere.

Finansiel leasing:
Leaser du en denne bil gennem finansiel leasing, vil der i højere grad være tale om noget, der minder om et almindeligt billån. Her finansierer leasingfirmaet nemlig din Tesla, men du står selv for service, værkstedsbesøg, driftsudgifter, mm. Når leasingperioden så ender, vil det således også være dig, der skal stå for at få solgt din bil. Dette kan dog ofte være en billigere løsning, fordi dit engangsbeløb og din månedlige ydelse ikke er nær så høje.


Tesla erhvervsleasing

Tesla erhvervsleasing tilbyder stor fleksibilitet til både virksomhed og medarbejder, hvorfor det kan være en rigtig god og fordelagtig løsning. Viksomheden står for at betale alle udgifter, som er forbundet med bilen, og det eneste medarbejderen skal gøre er at betale skat af fri firmabil.

For en virksomhed kan der opnås større budgetsikkerhed ved at vælge Tesla erhvervsleasing fremfor at købe en bil. Der kan være både fordele og ulemper ved en erhvervsleasingaftale for både firma og medarbejder, og det vil altid komme an på den enkelte situation. Dog er der flere steder hvor leasing kan være til fordel fremfor et normalt billån.

Vi anbefaler derfor, at man altid undersøger markedet grundigt ved leasing, inden man køber noget eller indgår aftaler, der kan binde sig i kontrakter, man ikke kan slippe ud af igen. Man kan derudover også under hvad prisen er på de forskellige leasingbiler, så du kan finde den pris der passer bedst til dig.


Flexleasing

Flexleasing er for dig, der gerne vil vælge en løsning, hvor du ikke skal betale den fulde registreringsafgift, for den bil du kører i med det samme. Du får med denne type af leasing derimod mulighed for at dele registreringsafgiften op i mindre rater, som skal betales på månedlig basis. 

En fordel ved dette kan være, at du får mulighed for at køre i en bil, du ellers ikke vil have råd til, hvis du eksempelvis syntes at et billån ikke var muligt. Denne type af leasing åbner dermed op for at køre i drømmebilen – måske du har udset dig en helt særlig og eksklusiv model?


Tesla model 3 leasing

Hvis du har set dig varm på en bestemt model, kan du med stor sandsynlighed finde den både til privatleasing eller erhvervsleasing. Drejer det sig om Tesla model 3 leasing, så er det fuld forståeligt, og du kan gennem leasing finde den rette pris for dig.

Den leveres med mulighed for firehjulstræk med Dual Motor og performance-bremser, som giver maksimal kontrol i alle vejrforhold. Firehjulstrækket har to uafhængige motorer, der giver bedre redundans, som også forudsætter minimal vedligeholdelse og maksimal holdbarhed. De uafhængige motorer styres digitalt til både for- og baghjul, som er med til at forbedre håndtering og vejgrebet.

Den har også en kulfiberspoiler, som forbedrer stabiliteten, når der køres i høj hastighed. Det unikke ved Model 3 er at den kan accelerere fra 0 til 100 km/t på intet mindre end 3,3 sekunder. Modellen har også kameraer, der vender fremad, bagud og til alle sider, som giver et maksimal 360 graders udsyn.

Med Tesla vision registrerer den biler i nærheden, som er med til at forebygge potentielle sammenstød og derudover hjælper den også med parkering af bilen. Autopiloten er designet til at hjælpe med de dele af kørslen, der er mest belastende.

Når det kommer til den indvendige del af Tesla Model 3 leasing, så er den ikke at sammenligne med andre biler. Man kan bruge sin smartphone som bilnøgle, og få adgang til alle funktioner i bilen på touchskærmen.

Bilen har et stort glastag, der strækker sig fra front til bag og giver en god fornemmelse af åbenhed fra alle siddepladser, samtidig med at den giver en god beskyttelse mod UV-stråler.


Skal jeg vælge Tesla privatleasing, flexleasing eller erhvervsleasing?

Når du skal indgå en ny aftale ved Tesla leasing, er det vigtigt at tænke sig godt om, inden du træffer den endelige beslutning. Hvad er dine behov? Hvad er dine ønsker? 

Der er stor forskel på leasingaftaler, om det er flexleasing, privatleasing eller erhvervleasing, og dermed også forskellige vilkår. Herunder både pris, og gennem leasing vil du ikke skulle afbetale på et eventuelt billån.

Er det et nyt område for dig, vil vi altid råde dig til at rådføre dig hos nogen, som kender til leasingverdenen, samt hvilke fordele man skal gå efter/hvad man bør prøve at undgå. Det er ærgerligt, at stå med en dårlig aftale, fordi man ikke traf beslutningen på et oplyst grundlag.

Hvis du stadig er i tvivl hvorvidt du skal lease en Tesla eller ej, så kan du høre mere i nedenstående video

YouTube video

Er du usikker på om privatleasing er noget for dig, så kan du finde ud af mere i denne video

YouTube video

Kør i din drømme Tesla

Med privatleasing, flexleasing eller erhvervsleasing åbnes døren for at køre i din drømmebil – hvad med en Tesla, som har en pris de rækker til dit budget?

Dette brand er blevet ekstremt populære over de seneste par år, og det er ikke uden god grund. Den lækre, højteknologiske bil er nemlig noget helt særligt, både i sit udtryk, indre og ydre design. 
Ikke lyst til at køre Tesla? Hvad med at lease en Audi, på denne måde kan du stadig undgå at st i gæld til et billån.


En grønnere fremtid

Med Tesla leasing, uanset om det er flexleasing, privatleasing eller erhvervsleasing køber du ind i idéen og visionen om en grønnere fremtid, hvor el-biler dominerer vejene. Ved leasing, kan du både opnå en overkommelig og passende pris, samt undgå at have et billån liggende i baglommen.

De er i bund og grund en virksomhed, hvor ord som bæredygtighed og grøn energi er en del af byggestenene. Der er tænkt bæredygtighed ind i alt fra produktion af biler, til etablering af ladestationer og meget mere.  

De biler er designet med det formål at holde i mange år, men vidste du, at direktivet om udrangerede køretøjer sikrer en gratis tilbageleveringsservice? Dette er med til at sikre, at bilernes dele bliver genbrugt på bedst mulige vis.


Leasing af el-bil

Går du og drømmer om en el-bil, kan du jo med stor fordel starte med at lease den, før du gør et eventuelt køb (eller måske bliver du så glad for at lease, at du slet ikke har lyst til at købe). De er flere fordele, hvor du heriblandt ikke skal stå med et billån, og du kan ved forskellige bilmodeller, finde en forskellig pris.

På denne måde kan du prøve at køre i og lade bilen, så du kan finde ud af, om det er noget for dig. Dette giver stor fleksibilitet og tryghed, og du undgår at gøre et fejlkøb. Du undgår simpelthen ubehagelige overraskelser ved Tesla leasing.

Drømmer du om noget andet? Læs mere om leasing af en Polestar 3


Fordele og ulemper ved Tesla leasing

Hvis du mangler svar på, hvordan leasing fungerer, og hvad de forskellige fordele og ulemper er ved leasing af bil frem for køb, så gennemgår vi det kort her. Du kan også læse endnu mere om, om det kan betale sig at lease frem for at købe Tesla.

Fordele ved Tesla leasing:

  • Du undgår høje renter og gebyrer, som der tit er forbundet med køb af ny bil eller et billån
  • Du skal ikke hæfte dig ved salget af bilen efterfølgende, og undgår dermed eventuelle værditab på bilen
  • Du får en gennemsigtig aftale, hvor du har fuld kontrol og overblik over dine udgifter til bilen og leasingaftalen – uanset om der er tale om privatleasing eller Tesla erhvervsleasing
  • Du kan altid køre i en ny, moderne og sikker bil med en leasingaftale, da du har mulighed for at skifte bil ofte


Ulemper ved Tesla leasing:

  • Du skal på forhånd, før du indgår en privatleasing eller erhvervsleasing aftale, kende dit kørselsbehov, og hvis du kører mere end aftalen står til, kan der forekomme ekstra gebyrer
  • Du kører altid i en nyere bil, hvilket generelt er dyrere i forhold til en ældre bil

Læs også om leasing uden udbetaling her.


Historien bag Tesla

Det er nok efterhånden ikke gået nogens næser forbi, at virksomheden er en tech-gigant, som har haft yderst stor popularitet i hele verden, på baggrund af deres opfindelse af den første elsportsvogn. Denne bil, Tesla Roadster, var startskuddet til den store succes, som Tesla Inc. i dag har.

Bag det, i dag, kendte brand stod en lang række ingeniører, som arbejder med forskellige former for elløsninger og bæredygtig energi, herunder solcellepaneler og batterier til elbiler. Virksomheden blev opstartet tilbage i 2003, og i 2008 fik virksomheden den prominente frontfigur, Elon Musk, som CEO.

Det revolutionerende ved dem var, at de formåede at skabe en bil, som ikke bare havde et smart udseende, som også især blev kendetegnet for den populære brand, men at der også var lagt en masse arbejde i at gøre bilen til en sand succes. Det betød at udviklingen af motorerne til drift af hjulene var nøje udviklet og udført, og at placering af batterier og rækkevidden gjorde bilen her enestående.

Da den første Tesla bil kom på markedet, var der kun ganske få elbiler i forvejen, og at Tesla så formåede at lave en sportvogn, der var drevet af ren el, var helt ekstraordinært. Herfra tog det fart, og inden længe stod der også flere modeller, både i større og mindre versioner, så både den mindre og større familie havde mulighed for at inddrage den smarte elbil i deres hverdag.

Det første Model S, som nok er den mest kendte af Tesla-bilerne, kom på markedet, i Danmark, i slut 2013, hvor den hurtigt blev populær. Hertil opsatte producenten også to hurtigladestandere i Middelfart og Randers, så det blev muligt at tage turen i sin nye bil hele vejen fra Skagen til København, uden at det behøvede at tager overvældende meget mere tid end i en benzindrevet bil.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.


Interesseret i andre informationer?

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test på markedet.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ – Tesla leasing

Hvad er fordelene ved Tesla leasing?

Der findes et væld af fordele ved Tesla leasing. Herunder undgår du høje renter og gebyrer forbundet med bilkøb og -lån, du hæfter dig ikke til bilen og kan holde dig fri for værditab, få stor medbestemmelse i leasingaftalen og meget andet.

Hvad indebærer Tesla leasing?

Ved leasing af Tesla, får du mulighed for at køre i den populære elbil hver dag. Du får en kvalitetssikret bil, hvortil er medfølger masser af gode fordele og features, der gør hverdagens køreturer til en leg. Læs meget mere om Tesla leasing her.

Hvem ejer bilen, når man leaser?

Når du vælger at lease en bil, dette kunne eksempelvis være en lækker Tesla, så vil det være leasingselskabet, der ejer bilen. Du vil, alt efter din aftale, overtage brugsretten af bilen, så du har fri afbenyttelse af bilen, men det er i sidste ende leasingselskabet, der hæfter for den.

Hvad koster Tesla leasing?

Prisen for leasing af en Tesla afhænger både af modellen, men også årgangen og kilometertallet for bilen. En ældre bil vil typisk være billigere, mens en nyere vil være dyrere at lease. Dog vil du i mange tilfælde du forvente en pris på omkring 3.000-4.000 kr. om måneden.

Kan man lade gratis med Tesla leasing?

Da Tesla i første omgang kom til Danmark, var det muligt at lade kvit og frit i hele landet. Dog blev dette ændre, og i dag skal du altså betale for den strøm, du bruger. Du kan med fordel få et abonnement til et ladeselskab, så du kan lade i hele landet, eksempelvis Clever eller Eon.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.