Tesla model X leasing – 7 personers bil til god pris

Hos Mooly tilbyder vi prisgaranti på vores Tesla model X leasing, hvilket både gælder erhvervs- og privatleasing. Denne populære elbil med plads til op til 7 personer har stor rækkevidde og god komfort. Læs meget mere om modellen og dens muligheder herunder.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

2.468 kr./md.

Tesla Model X 100D
75D 7P Autopilot

2.995 kr./md.

Tesla Model X 100D
7P Performance

Tesla model X leasing til dig

Med leasing af Tesla model X vil du opleve at få mulighed for at komme bag rettet i en meget stor luksusbil, som endda er eldrevet. Tesla Model X kan fåes i flere forskellige størrelser, herunder kan du finde 7 personers bil leasing, eller blot holde dig til de traditionelle 5 sæder. Ydermere er der god rummelighed i både kabine- og bagagerum i alle varianterne.

Find også Porsche elbil her.


Dine leasingmuligheder

I forbindelse med leasing Tesla model x, vil du opleve at et bredt udvalg af forskellige varianter, som alle har forskellige motorer, rækkevidde og hastighed fra 0-100 km/t. Ved at lease Tesla model x, får du meget mere end bare god rummelighed og lækkert design. Du får netop også funktioner der er udover det sædvanlige.

Der er nærmest ikke noget denne Tesla model x ikke kan. Bagdørenes “falcon wing” funktion er en af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne model. Derudover er det vigtigt at nævne at med leasing Tesla model x, skal du ikke bekymre dig omkring eventuelle skræmmer i forbindelse med smalle parkeringsbåse. Dette skyldes Tesla model x funktion omkring at dørenes foldeevne er kombineret med en række sensorer, som medfører en øget sikkerhed og tryghed i forbindelse med parkering af denne type bil.

Bliv endnu klogere på billig leasing, leasing tilbud, leasing af bil privat eller Tesla leasing.


Leasing Tesla X til privat eller erhverv

Hvis du ønsker at lease Tesla X, så kan du både vælge at lease som erhvervsleasing eller vælge privatleasing. Tesla X som firmabil, er til dig, der ønsker en lækker og topmoderne bil at køre rundt i, når du kører til møder eller ud til kunder. 

Hvis du vælger privatleasing af Tesla X, så findes der to slags leasingaftaler: Operationel leasing eller finansiel leasing. Ved operationel leasing, indbetaler du som kunde et engangsbeløb, og derefter en fast månedlig ydelse. I denne aftale er det oftest leasingfirmaet, der står for uforudsete økonomiske udgifter, såsom servicesyn, værkstedsbesøg eller eventuelle skader på bilen. 

Finansiel leasing, der også kaldes for flexleasing, er en aftale, hvor du som bruger ofte tit selv står for vedligeholdelsen og reparationer af bilen. I denne aftale om Tesla X leasing, fungerer det som en slags afbetaling på bilen. 


Ander former for Tesla X leasing

Hvis du ønsker at køre i denne bil en del af året, eller ønsker flere forskellige biler, så indebærer sæsonleasing stor fleksibilitet, hvor du i din leasingperiode har mulighed for at benytte flere forskellige biler, så du kan tilpasse dine køretøjer efter sæsonen. 

Hvis du ikke har prøvet leasing før, og ønsker at prøve det, eller blot har brug for at lease en bil i en kortere periode, så kan du vælge korttidsleasing. Her kan du indgå en leasingaftale med en kortere bindingsperiode på ca. 4-12 måneder, der er væsentligt kortere, end den sædvanlige bindingsperiode, på omkring 48 måneder. 


7 personers bil leasing

Er du på jagt efter 7 personers bil leasing, kan du både gå efter Tesla X leasing og Tesla model Y leasing. Disse biler er utroligt rummelige, og har derfor mulighed for siddepladser til mellem hele 5 og 7 passagerer. Med leasing Tesla X får du ovenikøbet verdens største panoramaforrude, hvilket får bilen til at virke endnu større og giver et perfekt udsyn.

Har du en stor familie, kører rundt med mange venner eller kan du bare gode lide at have god plads, skal du tjekke leasing Tesla model X ud med det samme.


Tesla model X pris

Tesla model X pris afhænger af forskellige ting, herunder om du vil købe eller lease. Ønsker du at købe, skal du regne med en større kapitalbinding. Ønsker du derimod privatleasing eller en anden leasingaftale, bliver den månedlige pris en helt anden.

Bilen kan leases til en særdeldes fordelagtig pris, især når man tager størrelsen med i betragtning. Mærket har fået stor opmærksomhed siden den første elbil kom ud, da bilerne adskiller sig fra andre i deres innovation og muligheder for løbende opdateringer.

Der har for nyligt været store diskussioner omhandlende netop Tesla model X pris samt andre af mærkets modeller, da disse blev sat gevaldigt ned, hvorfor det blev svært for konkurrerende mærker at følge med.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk. Vi tilbyder alt fra nye kvalitetsbiler og til små brugte biler, som er de bedste og billigste på markedet.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ

Hvad koster leasing af Tesla model x?

Prisen for at lease Tesla x modellen er varierende på baggrund af at det er individuelt i forhold til hvor lang en tidsperiode den enkelte person har en ambition og interesse i at lease denne bil. Men man skal regne med minimum 3.000 kr. om måneden.

Hvad kræver det at lease Tesla x?

Som sådan kræver det ikke det store, for at kunne have mulighed for at lease Tesla model x. Det er vigtigt at man sætter sig ind i de mange forskellige typer af leasingaftaler der findes, og finder lige nøjagtig den aftale der passer til sine behov.

Hvilke fordele er der ved leasing Tesla x?

Der er flere fordele forbundet med leasing af Tesla model x. Generelt ved leasing har du mulighed for at prøve at have en bil, inden du går ud og foretager en større investering. Og ved denne Tesla model x, har den sin lange rækkevidde som fordel, nogle modeller kan køre mere end 400 km på en enkelt ladning.

Kan alle lease Tesla x modellen?

Det korte svar til dette spørgsmål, er ja. Alle der har et kørekort har mulighed for at lease en Tesla eller en hvilken som helst anden type bil. Det er dog vigtigt at man sætter sig ind i de forskellige parametre og forholdsregler der er forbundet med leasing af en bil.

Angivelse af kilder

Se også Earnest og trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.