Leasing tilbud 2024 – Find pris på privatleasing og mere

Er du på udkig efter det bedste leasing tilbud 2024? Find det bedste tilbud på privatleasing, og bliv godt kørende til en god pris.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Mærke
Drivmiddel
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

Mercedes A180
AMG-Line Aut.

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

1.896 kr./md.

Audi A3
35 TFSI s-line aut.

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

Bedste privatleasing og erhvervsleasing tilbud 2024

Er du på udkig efter det bedste privatleasing eller erhvervsleasing tilbud 2024? Lad os guide dig til den gode leasingaftale, så du får mest ud af at lease en bil. Herunder finder du alt, hvad der er værd at vide, for at få den bedste pris på leasing af forskellige biler.

Måske går du med drømme om en helt specifik bil, som du ser dig selv køre ud af landevejen i, drøne ud af motorvejen med, eller måske have stående i indkørslen. Uanset hvad, findes der helt sikkert en mulighed for dig, som du med fordel kan få en god pris på.


Masser af muligheder

Hvad end det er den helt store og dyre Porsche leasing, du er på jagt efter et tilbud efter, eller om det er en mere beskeden bil fra et sikkert og velkendt brand som Kia eller Skoda, så gør udvalget det bestemt ikke nemmere at vælge. Bliv også klogere på leasing minibil.

Når det kommer til leasing tilbud 2024, så findes der nemlig mange. Der både tilbud om store biler med masser af kraft, små biler med masser af fart, rummelige biler til hele familien, og ja, alt derimellem, til både privatleasing og erhvervsleasing.

Først og fremmest kan det være en ide at klarlægge, for sig selv, hvilken type bil, man ønsker. Måske er det SUV leasing eller leasing hybrid, du drømmer om, men sportsvogne og varebiler er også populære valg, både til privatleasing og til erhverv.


Privatleasing tilbud 2024

Se mere om:

 • Privatleasing
 • Operationel leasing
 • Finansiel leasing

Hvad er privatleasing egentlig, og hvad handler det om? Privat leasing tilbud findes i mange forskellige former, men helt generelt set, så er det egentlig bare en anden måde at sige, at man lejer en bil privat.

Når man leaser privat, lejer man typisk en bil i en længere periode, oftest mindst seks måneder, men det kan også være helt op til 2 eller 3 år. Derfor er ethvert leasing tilbud 2024 også forskelligt, og det er derfor også svært at sige, hvad der er det bedste.

Operationel leasing
Der findes forskellige typer af privat leasing tilbud, som nævnt, og herunder hører blandt andet operationel leasing og finansiel leasing. Disse vil vi herunder gennemgå, for det bedste overblik over dit næste tilbud på privatleasing.

Denne type leasing tilbud defineres ved at have en førstegangsydelse og herefter faste månedlige ydelser. Her tager leasingselskabet sig af forskellige uforudsete udgifter, herunder driftsudgifter og service.

Finansiel leasing
Denne type leasing tilbud minder meget om et klassisk billån. Her er det nemlig brugeren af bilen, der står for den generelle vedligeholdelse og service af bilen. Der vil som udgangspunkt være en lavere førstegangsydelse, men fler ydelser og løbende afgifter at betale


Erhvervsleasing tilbud 2024

Hvis du leder efter det bedste erhvervsleasing tilbud 2024, men gerne vil vide mere om leasing til erhverv, så læs med her, hvor vi gennemgår det vigtigste du skal vide, når det kommer til leasing af bil til erhverv.

Helt overordnet, så er erhvervsleasing en aftale, hvor firmaet betaler for alle omkostningerne i forbindelse med bilen. Det vil også sige, at hvis du også bruger bilen privat, bliver du beskattet af fri bil.

Erhvervsleasing er en af mest almindelige former for flexleasing, da der er rigtig mange fordele ved et erhvervsleasing tilbud 2024. To af fordelene ved erhvervs-flexleasing 2024 er:

 1. Gunstig beskatning: Hvis du bliver beskattet, er der en fordel i et tilbud på erhvervsleasing 2024 af brugt bil. Biler der er ældre end 3 år har en lavere beskatning, da det bliver udregnet ud fra handelsværdien, og ikke den nye pris. Der er derfor mange penge at spare.
 2. Fri kilometer: Mange leasingfirmaer tilbyder en aftale på leasing til erhverv uden kilometerbegrænsing, så hvis du kører meget i dit arbejde, er flexleasing til erhverv et oplagt valg.

Tilbud på sæsonleasing

Hvis du ønsker sæsonleasing, så betaler du kun afgift i de måneder, at du aktivt bruger bilen. Det betyder også, at du for eksempel kan køre i en slags bil om sommeren, og en anden lags om vinteren. Måske du ønsker at mærke vinden i håret i en cabriolet, når det er varmt, men ønsker en stor SUV, når det bliver koldt og vejret er dårligt? Det er i hvert fald muligt med tilbud på sæson- og privatleasing.

Du bestemmer helt selv, hvilke måneder din leasingperiode skal være aktiv, og derfor er sæsonleasing oplagt til dig, der kører sæsonbetonet, men ikke vil betale for en bil i de måneder, den ikke bliver brugt.

Se også Porsche Cayenne leasing.

Læs også: kinesisk elbil, Renualt elbil eller priser på elbiler her.


Køb eller leasing af firmabil?

Der er mange fordele ved at lease firmabilen, og vi gennemgår her nogle af de bedste, så du er klar til at finde et erhvervsleasing tilbud 2024. Dan dig overblikket her.

Fordelene ved erhvervsleasing:
– Du betaler et fast månedligt beløb
– Du har en lav købspris
– Du har stor fleksibiltet
– Du har gennemsigtighed og økonomisk overblik

Forskellen ved køb af bil frem for leasing:
– Det første år har du et varierende månedligt beløb, der er ekstra højt det første år
– Du har en høj købspris
– Det kan tit være en dyr og uoverskuelig investering
– Til gengæld er bilen din helt egen

Se også Mercedes GLC AMGMercedes GLC Coupe eller Mercedes GLE Coupe.

YouTube video

Flexleasing som leasing tilbud til dig

Du kan, som et andet leasing tilbud, også vælge at lease en bil med flexleasing, som er en fleksibel løsning i 2024, der gør det muligt at lease luksusbiler til en mindre kapitalbinding end ved andre leasingtyper.

Det er en billig løsning at vælge netop denne type leasing, da bilen leases uden registreringsafgift, som betyde, at du ikke skal af med nær så højt et førstegangsbeløb, og at du vil få lavere månedlige ydelser, end man ser ved et traditionelt bilkøb.

Det, der ligger i dette leasing tilbud med flexleasing, er, at du får mulighed for at dele betalingen af registreringsafgiften op i rater. Et andet ord for flexleasing er også finansiel leasing, og derfor lyder dette måske også som en løsning, du før har hørt om.

Vil du vide mere om dette leasing tilbud 2024, kan du med fordel læse mere om det i vores artikel herom, hvor vi gennemgår de vigtigste pointer, ting, du skal være opmærksom på, og andre forhold, der er værd at vide, som leasingtager, når du går med flexleasing, som den bedste løsning til finansiering af en bil.

Læs også om små brugte biler, og hvilke fordele det har.

Leasing tilbud BMW hvid

Leasing af din drømmebil

Har du altid gået og drømt om at eje eller køre en specifik bil? Med et godt leasing tilbud kan du får muligheden for netop dette. Gennem Mooly finder du masser af de bedste tilbud på suveræne modeller og mærker, som du med fordel kan vælge imellem, når du skal i gang med leasing.

Er det den elegante vildkat, Porschen, som du er på udkig efter? Måske er det en specifik model? En 911, en Cayenne, eller måske den nye elektriske sag, Taycan fra 2024? Uanset hvad, er der muligheder at finde for den bedste Porsche leasing lige her.

Er det ikke så meget en elbil, som en Tesla, du er på udkig efter, men snarere et muskelbundt af en bil, du gerne vil have et godt leasing tilbud på, kan du med fordel se efter brands, som Cadillac, Alfa Romeo eller en spændstig Jaguar i elegante former.

Find et overbliv over de mange 2024 leasing tilbud, brand, modeller og mere her på siden. Læs blandt andet om leasing af elbil.


Gå ikke glip af et godt tilbud

Er du på udkig efter din næste bil i 2024? Med det rette tilbud kan du opleve en behagelig køreglæde og køre ud i det blå til en billigere pris end normalt.  

I 2024 kan du tage på opdagelse og gøre året endnu bedre med det rette køretøj. Om du skal køre alene eller sammen med din familie så har Mooly en masse gode tilbud til dig. Oplev en klasseværdig kørselsoplevelse med en kant elegance gennem en række forskellige modeller. Der er noget til enhver smag, og med den rette guide kan du finde din og din families næste bil. Vi står klar hos Mooly, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende bilerne.

Du kan finde den bedste bil, der er tilpasset til dit forbrug så du nemt og hurtigt kan transportere dig rundt i bybilledet eller på landevejene.


Leasing til den bedste pris

Er du på udkig efter din næste bil i 2024? Med det rette tilbud kan du opleve en behagelig køreglæde og køre ud i det blå til en billigere pris end normalt.  

I 2024 kan du tage på opdagelse og gøre året endnu bedre med det rette køretøj. Om du skal køre alene eller sammen med din familie så har Mooly en masse gode tilbud til dig. Oplev en klasseværdig kørselsoplevelse med en kant elegance gennem en række forskellige modeller. Der er noget til enhver smag, og med den rette guide kan du finde din og din families næste bil. Vi står klar hos Mooly, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende bilerne.

Du kan finde den bedste bil, der er tilpasset til dit forbrug så du nemt og hurtigt kan transportere dig rundt i bybilledet eller på landevejene.

Har du længe gået med overvejelserne om at begive dig ud i leasing? Du kan starte ud med et godt tilbud til dig. Hvis du ikke førhen har benyttet dig af leasing når du har skullet anskaffe dig en ny bil, så er det en god mulighed med leasing på tilbud.

På denne måde kan du indgå en leasing aftale, og få fat i din næste bil til en god pris sammenlignet med normalt. Du kan derfor starte ud med at lease din bil til en reducerede pris, og undersøge om det er den rette metode for dig. Der findes en række leasingformer, som du kan udforske yderligere gennem Mooly.


Bedste privatleasing tilbud 2024

I jagten på det bedste privatleasing tilbud 2024 er det vigtigt at have for øje, hvad dine behov er. Det er nemt at blive forført af en god pris, og er det kun prisen der tæller, er det også helt fint. 

Men står du med specifikke krav til din kommende bil, gælder det om at holde hovedet koldt og være kritisk. 


Hvor mange pladser har du brug for, skal det være el eller fossil, har du brug for noget specifikt ekstraudstyr? Mangle udlejere prøver at gøre en bil mere attraktiv, ved at tilbyde en god pris. Men er bilen nu også god nok? 

Hos Mooly har vi mange gode tilbud, og vi hjælper dig gerne med at finde den aftale, der passer bedst til dine krav.


Hvad skal man være opmærksom på?

Som det gælder med alt andet, skal du altid være opmærksom på det med småt, gør du brug af et tilbud. Hos Mooly stræber vi altid efter at være fuldstændige transparente overfor vores kunder, så der ikke opstår nogle ubehagelige overraskelser. 

Når det kommer til leasing, skal du altid være opmærksom på den pågældende periode i din aftale. Det er også en god idé at sætte dig ind i det ønskede kilometertal på forhånd, så du ikke ender med en aftale, hvor du løber tør for kilometer, og står med en stor ekstra regning.

Privatleasing tilbud vil oftest være dyrere end eksempelvis at lease brugt, men du kan også overveje flexleasing tilbud eller noget tredje.


Gode råd

Her er en række gode råd, når du kigger på leasing tilbud.

 • Sørg for, at bilen er tilstrækkeligt forsikret – det er dit ansvar, at bilen er forsikret. Mange aftaler har inkluderet en kasko- og ansvarsforsikring, men det er ikke altid.
 • Sørg for vedligeholdelse af bilen – selvom der er fuld service inkluderet, er det dit ansvar at overholde aftalen, så bilen er i korrekt stand.
 • Husk at du kan kan overdrage bilen, ikke sælge.
 • Vær opmærksom på kilometertallet – vælg dit leasing tilbud med øje for kilometertallet. Dette er vigtigt for prisen på din aftale.
 • Vælg et autoriseret værksted
 • Læs kontrakten ordentligt igennem!
YouTube video

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Eksterne links

Bliv klogere på FDM eller tjek trafikstyrelsen ud.


FAQ

Hvad er en pris på leasing aftale?
En leasingaftale variere enormt meget, og afhænger af flere forskellige parametre. En pris afhænger af bil typen, Mercedes elbil, Audi benzinbil mv. Derudover gælder der prisforskelig på dit tilbud ift. Om du vælger finansiel, operationel, sæsonleasing eller meget andet.

Hvilke leasing tilbud findes på leasingaftaler?
Det kan være svært at præcisere tilbud på biler, da det afhænger af den enkelte situation. Men der findes ofte gode tilbud på alt fra Mercedes elbil til en benzindrevet Audi. Det kommer dog mest an på dine behov og ønsker.

Hvor meget registreringsafgift betales der ved leasing?
En pris og herunder også en registreringsafgift veksler alt efter bilmærke, brand, model osv. Men ex. ligger en Mercedes ofte på omkring 0,5% pr. måned ift. bilens vurderede registreringsafgift.

Hvem ejer selve bilen under en leasingaftale?
Ved flexleasing indregistreres bilen gennem leasingselskabet, som derfor bliver ejer af bilen. Dette vil ofte være gældende hele vejen i gennem aftalen. Men ved “udgang” af kontrakten er det forskelligt fra operationel og finansiel leasing hvem der er ansvarlig for ny køber.

Kan man få leasing tilbud på sæsonleasing?
Det er tit muligt at få rigtig gode leasing tilbud på sæsonleasing, da denne aftale kan tegnes meget præcist til de behov der måtte være. Det kan bl.a. være muligt med sæsonleasing af benytte en bil den ene halvdel af året – men sprede omkostningerne ud på hele året.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.