Porsche leasing – Flexleasing, privat eller erhverv

Vil du vide mere om Porsche leasing? Den fantastiske bil kan blive din med flexleasing, privat- eller erhverv. Kør i en brugt bil til en god pris, og oplev de mange fordele med en fleksibel leasingaftale.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

3.100 kr./md.

Porsche Taycan
Performance+

3.360 kr./md.

Porsche Taycan
4S Performance+

4.344 kr./md.

Porsche Macan
2.0

6.400 kr./md.

Porsche Cayenne
E-Hybrid platinum edition

7.912 kr./md.

Porsche Taycan
4S Cross Turismo

9.600 kr./md.

Porsche 911
Carrera 4 GTS

10.790 kr./md.

Porsche Panamera
GTS Sport Turismo

12.800 kr./md.

Porsche 911
Carrera S Cabriolet

Overvejer du at benytte dig af Porsche leasing, så hjælper vi dig med at få al den information, du har brug for, så du kan vælge den bedst mulige løsning, hvad end det er flexleasing erhverv eller privat. Der er flere forskellige modeller, som du kan vælge imellem, f.eks. en Macan, Taycan eller Panamera.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Porsche Taycan74.400 kr3.100 kr370 kr112.340 kr
Porsche Taycan88.000 kr3.360 kr370 kr129.060 kr
Porsche Macan76.000 kr4.344 kr4.500 kr137.128 kr
Porsche Cayenne120.000 kr6.400 kr370 kr197.540 kr
Porsche Taycan92.000 kr7.912 kr370 kr187.684 kr
Porsche 911
Carrera 4 GTS
152.000 kr9.600 kr5.500 kr278.200 kr
Porsche Panamera140.000 kr10.790 kr5.000 kr 279.480 kr
Porsche 911140.000 kr12.800 kr6.000 kr305.600 kr
Porsche Boxster140.000 kr12.800 kr4.300 kr302.200 kr
Porsche Targa152.000 kr9.600 kr6.600 kr280.400 kr

Hvad end du er på udkig efter en el-bil, en bil med mere plads eller noget helt tredje, så kan du finde det, du leder efter med leasing Porsche.

Der er mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en ny til fuld pris, det er en langt mere fleksibel løsning, der giver dig forskellige fordelagtige muligheder. Du kan eksempelvis selv bestemme leasingperioden, få flexleasing, splitleasing eller sæsonleasing.

Du kan få Porsche leasing til ethvert behov, hvad end det er til privat eller erhverv. De forskellige muligheder samt fordele ved hver løsning, vil vi nu gennemgå.

Vi tilbyder også leasing af blandt andet Audi, BMW og Mercedes, se de forskellige modeller her.

Porsche leasing

Den populære Porsche til leasing

Du er ikke den første, som har forelsket dig i en Porsche og som dagdrømmer om at være indehaver af en bil i den klasse. Porsche har formået at smelte mange hjerter, med sit sporty design og hurtige motor. 

Flere steder på markedet har du mulighed for både at lease en brugt Porsche, men ellers har flere også mulighed for at give dig en leasing på en ny. Men lad os først tage dig igennem hvad en Porsche leasing indebærer, hvordan det fungerer og hvilke muligheder du har.

Se også Porsche Cayenne leasing.En leasing betyder i sin enkelthed, at du lejer en bil af en privat virksomhed, ofte bilfirmaer eller leasingselskaber. Leasing betyder på engelsk at leje. Denne aftale løber over en bestemt periode, som efter aftale udløber på sigt. Du vil derfor have brugsretten af bilen i denne periode, hvor de står som ejer af bilen. 

Du er dog ofte ved en leasingaftale underlagt kilometerbegrænsning og kan ikke køre jorden rundt på et leaset bil. Men der er her tale om et meget højt kilometertal, som du ikke skal være bange for. Du betaler ofte en månedlig ydelse for at lease en bil, uanset om det er Porsche, Audi, Skoda eller en helt fjerde model.

Se også vores modeller fra VW, Range Rover, Fisker leasing eller Tesla her.

Find også Mercedes GLC AMG her.


Leasing af alle Porsche klasser

Porsche Boxster
Porsche Macan
Porsche Panamera
Porsche Carrera
Porsche Taycan

Leasing af Porsche i en begrænset periode

En Porsche er ofte, trods deres magelige design, ofte ikke egnet til kolde vintermåneder, hverken i Danmark eller med en tur nordpå i dit norske eller svenske fjelde. Men med en leasing af en Porsche kan du netop løse denne problematik uden at gå på kompromis. 

En sæsonleasing vil i denne forbindelse være relevant for dig, så du både kan nyde din Porsche med leasing om sommeren, men uden at betale for at den står i garagen de resterende kolde måneder på året. Lease for eksempel en Porsche elbil.

Du kan med en leasing af sæsonbiler, som flere modeller fra Porsche, nøjes med at betale for de måneder bilen køres i, og derfor lade den stå uden plader derhjemme eller hos din forhandler og dermed ikke betale for registrering i de ønskede måneder samt afgifter. 

En leasing af din kommende Porsche kan derfor åbne muligheder for dig, som ønsker forskellige biler alt efter årstid, vind og vejr. Hvilket vi godt forstår. 

Er du mere til leasing uden udbetaling, korttidsleasing eller leasing elbil, så se mere her.Udvælg den helt rette forhandler til leasing af en Porsche

Der er et utal af forhandlere, som foretager leasing af biler i alle størrelser og prisklasser, og det kan derfor være en jungle at finde rundt i. Vi kommer derfor med et par små-tips til, hvordan du udvælger den helt rette forhandler til din næste bil. 

Du skal først og fremmest ved leasing af Porsche udvælge dig forhandlere som leaser luksusbiler af kvalitet, netop for at de har ekspertise indenfor netop dette felt og har en finger på pulsen i forhold til modeller fra den høje prisklasse. 

Derudover kan det både have fordele og ulemper at vælge store forhandlere, da de har et stort sortiment af biler, men ofte har mange igennem og mindre tid til den enkelte kundeoplevelse. Vi anbefaler derfor også at man ser og overveje de små lokale forhandlere men høj ekspertise.

Se alle vores leasing tilbud, billig leasing eller BMW iX3 leasing her.


Fordele ved leasing Porsche

Der er mange fordele at få øje på, når det kommer til Porsche leasing. Da det er en bil i den dyrere ende, har mange ikke råd til at købe den fra ny. Her kan leasing blive din redning, da bilen kan blive din for en fast månedlig ydelse.

Lej en Porsche fremfor at købe, og undgå besværet som bilejer. Med flexleasing, sæsonleasing eller en anden løsning, vil du hurtigt opdage, hvor fleksibelt leasing kan være. Nogle af fordelene ved leasing er:

  • Lavere ydelser – når du vælger Porsche leasing kræver det ofte en mindre indledende investering, samt en lavere månedlig ydelse, hvis man sammenligner det med køb af bil eller finansiering af bil. Ved leasing betaler du ikke den fulde købspris, men du betaler i stedet en mindre udbetaling og en lavere ydelse månedligt.
  • Større fleksibilitet – når du vælger leasing Porsche, så har du mulighed for at skifte bil regelmæssigt, hver gang din leasingaftale udløber. Så hvis du ønsker altid at køre i den nyeste model, eller ønsker at afprøve el frem fro benzin, så er leasing en fordel.
  • Færre vedligeholdelsesudgifter – der findes flere former for leasing af Porsche, men hvis du vælger operationel leasing, kan du tit undgå store udgifter forbundet med vedligeholdelse. I nogle aftaler kan service og vedligeholdelse nemlig være en del af pakken.


Vælg din Porsche leasing

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker at lease Porsche, men er i tvivl om, hvilken model det skal være, så kan du herunder læse meget mere om de forskellige modeller.Se de forskellige modeller her:


Den klimavenlige Porsche leasing

Du kan også vælge en Porsche elbil, hvis du ønsker dette. Der er rigtig mange fordele ved at vælge at lease en fuldelektrisk bil, hvilket du også kan læse meget mere om, men nogle få af dem er:

  • En klimavenlig løsning
  • Kraftig motor og stærk acceleration
  • Køreglæde uden gearskift
  • Billigere i brug end andre biler
  • Færre udgifter til service og vedligeholdelse
porsche cayenne

Typer af Porsche leasing

Der er mange forskellige leasingaftaler at vælge mellem, så du kan finde præcis den løsning, der matcher dine behov. Vil du have en bil, der føles som din egen, men uden den store kapitalbinding der ofte medfølger? Så er privatleasing din vej.

Kører du derimod meget arbejdsrelateret kørsel, er erhvervsleasing det rette valg.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


FAQ

Hvorfor lease en Porsche?

Leasing af Porsche kan være rigtig smart hvis du gerne vil have en bil i den lidt dyrere ende. Så frem for at skulle købe bilen kontant, kan du altså køre i en lækker Porsche for et beløb om måneden. En anden fordel er også mindre kapital binding.

Hvad er inkluderet i Porsche leasing?

Hos Mooly har vi valgt at inkludere, fri kilometer så du ikke er bundet op på hvor meget du kører, vi tilbyder en komplet pakke på bilen med fuld garanti, så du altid er godt kørende, der er ingen skjulte omkostninger, du kender alle tal fra starten af og vi tilbyder også at købe din gamle bil.

Hvilken Porsche skal jeg vælge?

Der er selvfølgelig rigtig mange forskellige porsche modeller at vælge imellem. Du kan vælge imellem alt fra el Porsche, til en stor SUV porsche, til den mindre sporty 911.

Kan man tegne en serviceaftale med Porsche leasing?

Du er mere end velkommen til at kontakte vores leasing eksperter, hvis du har spørgsmål til leasing af Porsche eller det praktiske der kommer ved siden af. Så vil vi sammen finde den bedst mulige løsning, der passer til dine behov.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.