Små brugte biler – Find en lille billig bil til leasing

Hvis du leder efter små brugte biler, så er du endt det helt rette sted. Du kan her på siden finde en lille billig bil til leasing, så du kan spare penge såvel som tid på vedligeholdelse. Læs mere om dine muligheder.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
billig leasing
Mærke
Drivmiddel
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

Mercedes A180
AMG-Line Aut.

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

1.896 kr./md.

Audi A3
35 TFSI s-line aut.

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD
Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Renault Clio2.800 kr. 1.836 kr.1.240 kr.27.312 kr.
Fiat 5002.800 kr.1.756 kr.1.040 kr.25.952 kr.
VW Up2.800 kr.1.756 kr.980 kr. 25.832 kr.

Det kan være svært at finde rundt i det store marked, som er for små brugte biler i 2023. Men den billigste løsning, som du kan få er leasing af en lille billig bil. Her sparer du både, da modellen kan leases billigt – helt ned til 1.500 kr. – men også at du ikke behøver at ligge stor udbetaling til køb af bil.

Du kan desuden blive klogere på: Korttidsleasing eller privat leasing her.

Hos Mooly finder du både små Fiat 500, Renault Clio, VW up og andre små brugte biler. Der findes et hav af gode små modeller, som passer til dig der elsker den lille størrelse, som kan komme snildt og hurtigt rundt i både ind- og udland.

billig lille bil

Hvordan finder du den rette leasingaftale?

Leasing vil ofte generelt være billigere end køb af bil. Dette grundet en lavere udbetaling for køretøjet, samt at du kan slippe for de uforudsete omkostninger, der kan være ved værkstedsbesøg og afgifter. Fordi med en leasingaftale får du følgende fordele:

  • Fast månedlig ydelse
  • Ingen uforudsete omkostninger
  • Fleksibilitet i økonomien
  • Ingen værditab ved salg af bil efter endt brug

Der er foruden ovenstående selvfølgelig en del forskellige fordele, som vi løbende vil komme nærmere ind på. Men lad os kort opremse nogle af de leasingmuligheder du her:

Prisen på en leasingaftale afhænger af, hvilken type af kontrakt og aftale du tegner med dit leasingfirma. Du skal derfor være opmærksom på dine egne behov i søgen efter små brugte biller eller blot en leasing mulighed på en lille billig bil.

vw polo lille

Sæsonleasing på små brugte biler

Sidstnævne ovenfor – sæsonleasing – er desuden også en god mulighed til dig der ønsker en lille billig bil i forbindelse med noget ferie eller kortere rejse. Men hvad betyder sæsonleasing?

Sæsonleasing er en mulighed for at sprede sine totale ydelser ud på hele året, hvilket giver dig en lavere månedlig ydelse. Dette trods at du kun har behov for at benytte din lille billig bil eller andre små brugte biler i en kort periode – fx. henover sommeren.

Læs mere om leasing i København, hvis ikke du ønsker at tage din bil med til udlandet.


Læs også om…

Hos Mooly elsker vi at vi hver dag kan informere dig om alverdens viden indenfor bil verdnen og leasing. Derfor finder du på siden her en del forskellige artikler herom.

Find også Trafikstyrelsen og FDM her, hvis du har mere formelle spørgsmål til leasing eller regler for bil leje mv.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.