VW Up leasing – Lease den populære bybil med automatgear

Har du brug for en lille bybil, så er VW Up leasing helt sikkert noget for dig! Hos Mooly kan du få en god leasingaftale, så du kan få bilen med automatgear, som GTI eller noget helt tredje til en pris på under 2.000 kr. om måneden.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

1.995 kr./md.

Fiat 500
0,9 Twinair

1.995 kr./md.

Renault Clio
1.2 Zen

2.392 kr./md.

VW Golf
1.5 TSI Highline DSG

2.552 kr./md.

VW Golf
1.2 Tsi 5d

2.896 kr./md.

VW Passat
Variant 2.0 TDI Highline DSG

Volkswagen har altid lavet folkekære biler, som er blevet taget godt imod. De seneste år er bilerne blevet større og mere rummelige, og prisen er i takt med dette også begyndt at afspejle den høje kvalitet, som bilmærket formår at levere ved hver enkelte bil, de spytter ud.

Se vores udvalg af VW biler til leasing her.


Privatleasing af Volkswagen

Du kan med fordel privatelease en VW Up. Bilen er både god til parret, til den enlige eller til den, der bor i byen, men stadig ønsker at kunne komme rundt og ud af byens billede. Den lille men gode bil har siden startet været ganske populær, og med tiden er det da også næsten blevet umuligt at undgå dem over alt.

VW Up leasing kan laves med forskellige typer af aftaler, herunder flexleasing, splitleasing og sæsonleasing, som alle har gode muligheder for dig, som bruger. Den store fordel ved privatleasing er, at du ikke selv skal finansiere bilen, men blot kan betale en månedlig rate for brug af bilen.

Se også andet VW leasing

VW Passat leasing
VW Touran leasing
VW ID7 leasing
VW Polo leasing
VW T-Roc leasing
VW ID Buzz leasing
VW Tiguan leasing
VW ID 4 leasing
VW Beetle cabriolet leasing
VW T-Cross leasing
VW Multivan leasing
VW California leasing
VW elbil leasing
VW ID5 leasing
VW Amarok leasing
VW Transporter leasing

Lease den populære bybil med masser af lækkert ekstraudstyr, automatgear og andet, eller hold det helt simpelt til en god og billig pris.

Læs også her om Skoda leasing, Toyota leasing eller MINI leasing. Få et tilbud på en Peugeot 208.


Volkswagen rat med logo

VW Up for unge som gamle

På grund af sit tidsløse design og de store praktiske kvaliteter, som følger med en Volkswagen Up, kan den populære, lille bybil bruges af alle i alle aldre. Dette betyder da også, at den både er god til den nye bilist, som skal have sin første bil, til den ældre, der blot skal bruge den en gang imellem og alle der imellem.

Med VW Up leasing kan du få en fordelagtig aftale i hus, som kommer til gode. Ved du, hvor meget du gerne vil bruge bilen, så kan du nemt få beregnet en god månedlig ydelse for dit brug.

Lease med forskellige aftaler, herunder:

  • Finansiel leasing: Leasingselskabet ejer bilen, men du har brugsretten. Den månedlige ydelse vil være ganske lav, men det vil også være dig, der står for eventuelle udgifter og omkostninger ved bilens brug.
  • Operationel leasing: Her ejer leasingselskabet ligeledes bilen, og du har brugsretten, men til forskel, vil der ingen uforudsete udgifter og omkostninger være, da disse håndteres af leasingselskabet. Det betyder da også, at din månedlige ydelser ligger lidt højere.


Bliv klogere på billig leasing. Læs også om leasing af brugte elbiler.


YouTube video

Leasing af lille bil med automatgear

Der er mange gode fordele ved at vælge en VW Up. Herunder hører blandt andet, at bilen er både lille og agil, som gør den til den perfekte bybil i både København, Århus og andre større byer, og så har den alligevel et rummeligt indre for sin størrelse.

Du kan med fordel vælge denne Volkswagen med automatgear, da det netop kan være godt at bruge denne bil i byen. Det betyder dog også, at der kommer til at være en del start-og-stop-kørsel, hvortil automatgearet er helt genialt, så du ikke ender med at sidde og file koblingen.

Det er naturligvis helt op til dig, hvordan du ønsker den bil, du skal lease. Om det er med hele ekstraudstyrspakken, eller måske en helt simpel version, som gør den billig i ydelse, så er det dine behov, der skal opfyldes og imødekommes.

Vi, hos Mooly, hjælper gerne med at finde den helt rette model til dig, så du også kan mærke køreglæden i din bil – hvad end dette er en VW e Up, en GTI eller en helt anden model fra Volkswagen.


VW Up med automatgear

VW Up som bybil

Bor du i byen, kan du vælge at lease en lille bybil, som Volkswagen Up. Med denne får du en bil, som er nem at parkere på små og trænge parkeringspladser, i bymidten og som passer godt ind i bybilledet.

Ofte har man ikke brug for en bil så meget i storbyen, som man har på landet og i provinsen. Derfor er det både fedt at have en bil, der er billig i ydelse, men som også opfylder netop de krav, man har til en bil, når den kun bruges til kortere køreture i byen eller en tur uden for, for at besøge venner og familie.

Heldigvis er leasing et rigtig godt valg til både parret, den enlige, den lille og den store familie. Der findes nemlig et væld af muligheder, både for leasing af VW Up, men også af andre modeller fra samme mærke og andre lækre brands.

Find også små modeller, som Fiat 500 leasing, leasing af minibil eller Porsche elbil her.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM.


FAQ – Peugeot 208 leasing

Hvad koster VW Up leasing?

Volkswagen Up er én af de billigste biler at lease. Du vil typisk kunne finde dem til en leasingydelse på under 2.000 kr. Hos Mooly kan du lease en VW Up privat fra kun 1.750 kr.

Hvorfor vælge Volkswagen Up leasing?

Der er mange fordele ved at vælge at lease en VW Up. Bilen er ganske lille, men også særdeles praktisk for sin størrelse. Den er både tidløs og kan fås med automatgear og som GTI.

Kan det betale sig at lease?

Hvis du allerede kender dit årlige behov, når det kommer til kørte kilometer, plads, mm., kan det være en stor fordel lease en bil, fremfor at finansiere den selv. Har du derimod brug for mere fleksibilitet og ingen begrænsninger, bør du måske overveje køb.

Hvad koster en helt ny VW Up?

En ny VW Up uden ekstra udstyr eller andet har en startpris på 89.999 kr., hvilket gør den til én af de absolut billigste biler på markedet. Dog har Volkwagen valgt at stoppe produktionen af dem på ubestemt tid, og derfor kan det være udfordrende at finde en fra ny.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.