VW Beetle Cabriolet leasing – Erhverv & privatleasing

VW Beetle Cabriolet leasing er til dig, der søger en bil med masser af charme. Dens unikke udseende er let at spotte og giver bilen er retro udtryk. Hos Mooly tilbyder vi leasing med hurtig levering, ubegrænsede kilometer og prisgaranti.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

2.392 kr./md.

VW Golf
1.5 TSI Highline DSG

2.552 kr./md.

VW Golf
1.2 Tsi 5d

2.896 kr./md.

VW Passat
Variant 2.0 TDI Highline DSG

Fordele ved VW Beetle Cabriolet leasing

VW Beetle Cabriolet leasing er til dig, der elsker Volkswagens populære bobbel, men ønsker et nyere og mere eksklusivt design. Du får en old school vibe, når du kører i bilen, uden at gå på kompromis med komfort.

Se hvilke VW biler som vi tilbyder hos Mooly:

  • VW Polo 1.0 TSI Highline – 1.500 kr./md.
  • VW Up 1.0 Drive 5d – 1.995 kr./md.
  • VW Up Move up! 5d – 1.995 kr./md.
  • VW Golf 1.5 TSI Highline – 2.392 kr./md.
  • VW Golf 1.2 Tsi 5d – 2.552 kr./md.
  • VW Passat 2.0 TDI Highline DSG – 2.896 kr./md.

Hvilke fordele er der ved VW

Der er mange fordele ved at vælge en bil fra VW. Deres brede udvalg af modeller gør det nemt at finde en bil, som passer til dine behov. Du får også god værdi for din penge, samt en bil, der holder i mange år, når du vælger en Volkswagen.

vw beetle cabriolet leasing

VW Beetle Cabriolet leasing til privat

Hos Mooly finder du masser af muligheder for leasing, uanset om det er til privat eller erhverv. Når man taler om privatleasing, vil man typisk skelne mellem to typer af leasing. Finansiel og operationel.

  • Operationel leasing minder meget om at leje noget. Her er det leasingfirmaet, som står for alle udgifter, herunder reparationer, dækskift, service, og du betaler blot en månedlig ydelse samt et førstegangsbeløb.
  • Finansiel leasing minder mere om et billån. Her betaler du en førstegangsydelse, som er lidt lavere end ved den operationelle mulighed, samt månedlige ydelser, som ligeledes er lavere. Du skal derfor også selv stå for udgifter som reparationer, service etc.

Der er således både fordele og ulemper ved de to typer. Operationel leasing er noget dyrere, men til gengæld er der sørget for, at der er styr på alle ting, som reparation og andre uforudsete afgifter.


vw beetle cabriolet leasing

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.