Peugeot 208 leasing – Lease den brugt eller som elektrisk

Kunne du tænke dig at køre en Peugeot 208? Med leasing får du mulighed for at prøve den populære bil af, som var den din egen. Mærk kvaliteten og simpliciteten i en af de mest kørte biler i landet.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
trustpilot
Mærke
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

Det er nok ikke gået manges næser forbi, at Peugeot har fået lavet sig en sand favorit af en bil. Du har måske også set den i bybilledet. Den kommer ofte susende forbi i sin kulør, som er blevet signaturfarven for netop denne model. Den er agil, rummelig og suveræn til prisen, så hvorfor ikke lease den?


Masser af fordele ved privatleasing

Der findes flere forskellige måder, hvorpå du kan privatlease lige netop den bil, du ønsker. Ved Peugeot 208 leasing til privat får du mulighed for at køre en suveræn bil i privaten. Hertil kan du vælge at lease med flexleasing, sæsonleasing eller lave en splitleasingaftale med dit arbejde.

En af de helt store fordele ved privatleasing er, at du ikke selv skal ud og finansiere bilen. Dette betyder da også, at førstegangsydelsen for bilen er væsentligt lavere ved leasing end ved investering i en bil med et lån.

Peugeot 208 leasing er desuden også billigt i månedlig ydelse, da bilens værdi er ganske lav, på trods af den værdi, som den egentlig kommer med og giver brugeren. Det er nemlig en skøn bil med masser af gode funktioner og features, som gør enhver køretur eminent.

Læs også om Skoda leasing, VW leasing eller Toyota leasing her.


Peugeot 208 interiør

Hvorfor vælge Peugeot 208 leasing?

Du kan med fordel vælge Peugeot 208 leasing, hvis du har en mindre familie, behøver en sekundær bil, en bil, der skal kunne bruges i byområder, hvor parkeringsmulighederne er sparsomme eller hvor pladsen er træng. Denne model er nemlig lille og agil, men også ganske rummelig for sin størrelse.

Bilen er især rost for sin gode funktioner, de gode styresystem i bilen, den lette følelse, som bilen har, når man tager den igennem sving og selvfølgelig et godt vejgreb, der giver den en sikker fornemmelse, uanset hvilket vejr, man kører i.

Lease din Peugeot 208 med én af følgende muligheder:

  • Operationel leasing: Denne type leasing omfatter, at leasingsselskabet tager sig af alle udgifter og omkostninger ved ejerskabet. Du overtager brugsretten til bilen og betaler en førstegangs- såvel som en månedlig ydelse.
  • Finansiel leasing: Ved denne type leasing har vi i højere grad med finansiering at gøre, som minder om et billån. Her er det nemlig leasingselskabet, der ejerbilen, men det er dig, som bruger, der står for udgifter og omkostninger, ud over de månedlige ydelser, som dog vil være noget lavere.


Vil du vide mere? Læs både om billig leasing og andre typer af leasing her på vores side.


YouTube video

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Læs også mere om Peugeot 208 hos TopGear.


FAQ – Peugeot 208 leasing

Hvad koster Peugeot 208 leasing?

Du kan som oftest få Peugeot 208 leasing til en billig og favorabel pris. Da bilen har en relativt lav markedsværdi, vil dette også afspejles i leasingydelsen. Lease en Peugeot 208 for alt fra kun 1.995 kr om måneden.

Hvad er fordelene ved at lease en Peugeot 208?

Der er mange gode fordele ved at være Peugeot 208 leasing. Du vil først og fremmest have en meget lave førstegangsydelse og månedlig ydelse på baggrund af bilens lave markedsværdi. Det er nemlig en suveræn bil til prisen.

Hvornår kan leasing betale sig?

Kender du dit behov på forhånd? Ved du, at du kører et bestemt antal kilometer om året – frem og tilbage fra arbejdet, institutionenerne med børnene og måske en tur i ny og næ til familien rundt omkring i landet, kan det sagtens betale sig at lease.

Hvor længe varer Peugeot 208 leasing?

Du kan vælge at lease en Peugeot 208 i helt ned til nogle få måneder og op til 3 år ad gangen. Dette vil være noget, du kan aftale med dit foretrukne leasingselskab. Sammen kan I finde den bedste løsning, både i forhold til fleksibilitet, kilometertal og månedlig ydelse.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.