Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Skoda leasing – bliv klog på privat flexleasing m.m.

Skoda leasing – bliv klog på privat flexleasing m.m.

skoda leasing

Synes du også at leasing lyder forvirrende? Du kan her finde dine Skoda leasing muligheder, hvor der både kan indgå privat og erhvervsaftaler. Der findes en masse forskellige slags leasingsmetoder, bl.a. privatleasing, flexleasing og meget andet.

Nedenfor er der liste forskellige modeller man kan have mulighed for at lease:

  • Skoda Octavia
  • Skoda Fabia
  • Skoda Superb
  • Skoda Enyaq
  • Skoda Karoq

Der findes en masse forskellige muligheder når du skal dykke ned i dine skoda leasing muligheder. Du kan både leje bilen halvårligt gennem sæsonleasing, hvis du ønsker at kombinere denne bil med en anden model. Vi svarer på spørgsmål som: er det billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, som du her kan læse mere om. Der findes en masse leasingmetoder ud kan gøre brug af og dermed finde den der passer bedst til, dine behov og din økonomi. Det er eksempelvis erhvervsleasing, privatleasing og mange flere du kan vælge imellem.

Men lad os stille ind på de forskellige former for skoda leasing. Der er ofte mange leasingselskaber, som har en masse forskellige modeller og muligheder til dig. Om du er til den gode sikre familie bil Fabia, eller om det er en smartere Octavia Combi, så kan du få fingrende i dem, uden at skulle investere og købe modellerne. Du kan med privatleasing finde din drømmebil, som passer allerbedst til dig og din familie.

Fordele ved Skoda leasing

Hvis du alligevel går og leger med tanken om en ny bil, mener vi, at det er værd at se ind i de forskellige leasingaftaler Skoda leasing udbyder, alt efter dine behov og ønsker.

Det er hovedsageligt mere økonomisk overskueligt, da du ikke skal lægge en stor udbetaling på bilens fulde pris eller har et stort billån i forbindelse med køb af en bil. Så kan leasing være en god start, for at få en fornemmelse af hvordan det føles at eje en bil. Om du vælger privatleasing, eller hvis du som erhvervsperson ønsker en erhvervsleasing, så er dette altid en gode mulighed at starte ud med.

En fordel ved skoda leasing og ikke køb, er blandt andet at du har muligheder for at benytte dig af den såkaldte operationelle leasing, som gør at leasingselskabet står for de uforudsete omkostninger i form af:

  • Servicesyn
  • Reparationer på værksted
  • Almen vedligeholdelse
  • Andre driftudgifter

Er skoda leasing ikke drømmen for dig, kan du også læse mere om Volvo leasing, Audi leasing, BMW leasing eller til leasing af Mercedes. Du har en masse forskellige muligheder.


Hvilke fordele er der ved privatleasing?

I forbindelse med privatleasing af en Skoda, kigger man på to forskellige typer af leasing, som har hver sine fordele og ulemper.

Finansiel leasing/Flexleasing
Finansiel leasing kaldes først og fremmest også for flexleasing. Finansiel leasing benyttes oftest i forbindelse med biler der har en høj registreringsafgift, eftersom at man som kunde betaler en procentdel af afgiften hver måned. Denne leasingaftale benyttes både i forbindelse med leje ny og brugt bil. Den månedlige udgift er lavere ved denne leasing form, end ved operationel, grundet at man som kunde selv står for uforudsete omkostninger.

Operationel leasing
Operationel leasing kan i grove træk betragte som en all inclusive aftale. Dette skyldes at services som værkstedsbesøg, servicesyn mm. som vil forekomme, som uforudsete udgifter vil være inkluderet i leasingprisen. Dette gælder lige meget om du leaser en ny eller brugt bil hos Skoda leasing. Det vil sige det vil være leasingfirmaet som står for disse omkostninger, hvilket kan anses som værende en fordel, eftersom at man som kunde kender til sin månedlige ydelse, som vil fremstå fast.

Ved privatleasing er det dig, som privatperson der skal skal lease bilen, hvorimod det er anderledes ved erhvervsleasing.

Hælder du derimod til leasing af en Mercedes C Klasse, så kan vi også være behjælpelige med at informere dig om denne model.


Hvilke fordele er der ved erhvervsleasing?

Vedrørende leasing af en Skoda, i forbindelse med en erhvervsleasing aftale, så er det en løsning til dig der har et arbejde, som indeholder forholdsvis meget kørsel i løbet af en dag. Erhvervsleasing er til dig der eftersøger du enten selv, eller dine ansatte køre rundt i en lækker bil når du skal besøge kunder eller lignende situationer. I forbindelse med denne type leasing aftale er det både muligt at leje en ny eller brugt bil. Derudover findes der en række forskellige typer af modeller der er muligt et erhvervslease. Erhvervsleasing er ikke det samme som privatleasing, og du skal derfor afgøre, hvorvidt din leasingaftale, skal dække dig som privat-eller erhvervsperson.


Leasing af brugt eller ny bil

Hos Skoda leasing har du både mulighed for at lease en ny eller en brugt bil, både som privat eller erhvervsleasing. Om bilen skal være ny eller brugt, tilpasses ud fra dine behov, og det samme gøre selve formatet af leasingaftalen.

Der vil fremstå et forskelligt udvalg alt afhængig af om det skal være en bil som er brugt eller en helt ny. Derimod vil der ikke fremstå nogle ændringer i hvilke typer af leasingaftaler du som kunde, har mulighed for at benytte, alt afhængig af om du vælger en ny eller brugt bil.


Hvordan foregår Skoda Leasing?

Står og har brug for en ny bil, men ikke helt har styr på hvordan en Skoda leasing fungerer, så er du kommet til det rette sted. Hos Mooly kan du finde en masse viden om de forskellige leasingsmetoder, og derfra finde ud af hvilken, der passer ind i din hverdag, om det så er erhvervsleasing, privatleasing eller noget helt tredje. 

Når du skal lease en bil, er det vigtigt at finde en god forhandler, som kan vejlede dig, og sammen finde den rette leasingaftale og bilmodel, der dækker dine behov. Det kan nemlig være vanskeligt at finde rundt i leasing verdenen, hvis man ikke selv er den største bilekspert.


Info om Skoda Fabia Hatchback Leasing

Ca. månedlig ydelse hos Skoda Brøndby leasing

4.200 DKK pr. måned

Ring til Skoda Brøndby for at lease:

43 29 33 70

Info om bilen:

TypeBenzin
Km/L14,3
HK101 HK
Antal døre5
GearManuelt gear

Bliv klogere med mydinners artikler

Mydinners elsker at gøre livet nemt for dig, og derfor har vi samlet et hav af guides, overblik, anmeldelser af en masse produkter og services.


FAQ

Hvad betyder privatleasing?
Privatleasing betyder at du leaser enten en brugt eller ny bil til privat forbrug. I forbindelse med denne type leasing er der forskellige finansieringsmuligheder man kan overveje, enten operationel leasing eller finansiel leasing.

Hvad betyder erhvervsleasing?
Erhvervsleasing indebærer at du har mulighed for at Skoda lease til din virksomhed. Herunder kan du både vælge om det skal være en brugt eller en ny bil.

Hvilken Skoda leasing aftale skal jeg benytte?
Dette er meget individuelt fra person til person, alt afhængig af hvilke behov og ønsker du har til din leasingaftale. Hvis du skal benytte bilen til privatforbrug, anbefales privatleasing, hvorimod hvis du skal benytte bilen til erhverv, anbefales erhvervsleasing.

Er det bedre at lease end at købe?
Dette er der ikke noget entydigt svar på. Skoda leasing kan være en god ide, hvis man har tendens til gerne at ville udskifte sin bil i relativt ofte. Derudover kan det være mere økonomisk overskueligt for nogen at lease end at købe.

Angivelse af kilder: