BMW leasing – Erhvervs- og privatleasing til attraktiv pris

Er du nysgerrig på BMW leasing af en brugt bil? Du kan hos Mooly få erhvervs- og privatleasing, der passer dine præcis behov. Vi har fordelagtige priser med prisgaranti, hurtig levering og ubegrænset kilometer.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Kunne du tænke dig at køre rundt i en BMW efter eget ønske? Det forstår vi virkelig godt, for det er både en lækker og super brugervenlig bil at manøvrere. Desuden er leasing af bil en oplagt mulighed, hvis du med jævne mellemrum gerne vil udskifte din bil med en nyere model inden for samme mærke, en helt anden type eller farve. Find BMW til privatleasing eller erhvervsleasing nu.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
BMW 118i24.000 kr.1.912 kr.660 kr. 48.888 kr.
BMW 116d14.400 kr.2.232 kr.970 kr.43.133 kr.
BMW i453.000 kr.3.298 kr. 370 kr.93.316 kr.
BMW iX365.000 kr.2.896 kr.370 kr.100.492 kr.
BMW X3 M40i104.000 kr.3.680 kr.1.620 kr.151.400 kr.
BMW X5 45e88.000 kr. 4.480 kr. 340 kr.142.440 kr.
BMW X5 30d100.000 kr. 3.500 kr.1.300 kr.144.600 kr.

Du kan få dine bildrømme til at blive til virkelighed med BMW leasing, hvis dit budget ikke rækker til at investere i en ny eller brugt bil og punge ud af egen lomme. Dette mærke rummer nemlig en helt særlig eksklusivitet, og det er derfor en oplagt muligt at anvende en leasing ordning fremfor at lægge alle pengene kontant for en bil, du måske alligevel vil udskifte om et par år.

Er du derimod mere til leasing af en Mercedes C Klasse, så kan vi også være behjælpelige med at oplyse dig informationer om sådan en model?


BMW leasing – Nemt og enkelt

Der findes et væld af forskellige muligheder inden for BMW leasing. Så om du ønsker at lease en lille, hurtig sportsmodel, en større stationcar, der kan rumme hele familien eller endnu ikke ved, hvilken slags, du ønsker, kan du finde en, som nok skal passe dig og dine behov, uanset om det er en bil i dit job til erhvervsleasing, eller om du lever efter en bil til familien som privatleasing.

Hvilken BMW model skal jeg vælge?

Se også andre BMW leasing

BMW 1 serie
BMW mini leasing
BMW X6 leasing
BMW 3 serie leasing
BMW 5 serie leasing
BMW cabriolet leasing
BMW i7 leasing
BMW i5 leasing
BMW ix1 leasing
BMW X5 45e leasing
BMW 545e leasing
BMW 330i leasing
BMW 850i leasing
Flexleasing BMW
BMW 330e leasing
BMW 118i leasing

Du kan sågar sagtens indtænke andre personlige præferencer, når du foretager en leasing. Går du f.eks. meget op i, om din bil kører på benzin eller diesel, eller skal det være en komplet elbil eller en god blanding herimellem, og dermed en hybridbil, kan du nemt få dine drømme i opfyldelse og få fingrene i den helt rette BMW for dig.

Konceptet ved leasing er virkelig fordelagtigt på mange parametre. Du ejer selvfølgelig ikke bilen, eftersom du ikke har købt og betalt for den til fulde, men du har altså brugerrettighederne over din leasede BMW, og det er da at foretrække trods alt.

Find også Mercedes GLC AMG her.


Leasing tilbud BMW hvid

Privatleasing eller erhvervsleasing

Når det kommer til BMW leasing af brugt bil, så findes der flere former for leasingaftaler. Når du tager fat i et leasingfirma, så står de altid klar til at sørge for, at du finder den bedste løsning når dig, når du ønsker leasing af bil.

BMW erhvervsleasing
Hvis dit arbejde indebærer en del kørsel, og du godt kunne tænke dig at køre rundt i en lækker bil, når du skal ud at besøge dine kunder, til møder eller noget tredje i forbindelse med dit arbejde, så er erhvervsleasing en god løsning. Hvis du er på udkig efter BMW erhvervsleasing, findes der en række af lækre modeller, med hver deres funktioner, så der er noget til ethvert behov.

BMW privatleasing
Hvis du er på udkig efter BMW privatleasing, er det selvfølgelig også en mulighed. Under privatleasing findes der to former for leasing: operationel leasing og finansiel leasing, også kaldes flexleasing. Begge aftaler har sine fordele og ulemper alt efter, hvilke behov du har:

BMW flexleasing
Flexleasing er også det, der ofte bliver kaldt for finansiel leasing, og denne aftale er god til biler med en høj registreringsafgift, da du hver måned betaler en procentdel af afgiften, fremfor at betale den fulde registreringsafgift på en gang. Denne løsning er fordelagtig ved både nye og brugte biler. Ved denne aftale indestår du selv for restværdier og omkostningerne, der er forbundet med at køre i bilen, hvilket også betyder, at den månedlige udgift er lavere end ved operationel leasing.

BMW Operationel leasing
Denne leasingform kan man kalde for ‘all inclusive’. Her er de fleste services som værkstedsbesøg, servicesyn m.m. typisk inkluderes i aftalen, og du indestår ikke selv for restværdien af bilen. Når leasingaftalen udløber, så kan du altså bare køre bilen tilbage til forhandleren, og så tager de sig af resten, og du kan køre ud derfra med en ny aftale og en ny bil.


YouTube video

Den nemme vej til drømmebilen med BMW leasing

Når du vælger BMW leasing, uanset om det er privatleasing eller erhvervsleasing, så er du sikker på at få fat i en topmoderne og sikker bil, du vil have glæde af at køre i året rundt. Du kan selvfølgelig også finde forhandler, hvor du kan lease din BMW for sæsoner og køre i en stor og lækker bil om vinteren og måske en åben bil om sommeren.

Denne model, om det er en 118i, X5, 45E leasing eller noget helt andet – så er du sikret et lækkert moderne design, som holder mange år frem. Det gælder derfor også, når du finder disse biler brugt. Grundet det solide og lækre design, vil disse altid være ikke mindst stadig moderne, men deres udstyr vil også være på plads.


Interesseret i leasing af en brugt BMW

Der er mange forskellige præferencer til at lease en bil, nogle ønsker den helt ny, hvor andre er tilfredsstillet ved at lease eksempelvis en brugt BMW. Dertil vil vi hos Mooly gøre dig opmærksom på at begge dele er en mulighed. Med leasing af en BMW vil du opleve at blive imødekommet ved at dine ønsker kan tilpasses efter dine behov.

Det kan være at det er første gang du skal bruge penge på en bil, og derfor måske ikke lige har nerver til at lease en splinterny BMW, så informerer vi dig om at du til hver en tid har mulighed for at lease en brugt BMW.

Derudover er det også vigtigt at nævne at når du leaser en brugt bil, så vil prisen fremstå billigere, end hvis du leaser en helt ny bilmodel. Derudover skal du stadig tage stilling til hvilken leasingaftale der passer til dine ønsker og krav. Der er blot de samme muligheder inden for leasingaftaler, fx privatleasing, såfremt du leaser en brugt BMW eller en ny.

Er du også på udkig efter Mercedes G klasse, se mere her.


Fordelene ved BMW leasing

Der er mange fordele ved leasing, men nogle af de største og vigtigste omfatter blandt andet:

  1. Du undgår de høje renter og gebyrer, der ofte er forbundet med køb af bil i forbindelse med et billån.
  2. Det er leasingfirmaet, der hæfter sig skader, og eventuelle værditab på bilen ved efterfølgende salg.
  3. Du kan altid se og have overblik over dine månedlige udgifter.
  4. Du kan altid køre i en moderne og sikker bil, og skifte den ud, når du vil køre i en ny.
  5. Forskellige leasingaftaler, såsom privatleasing eller erhvervsleasing m.fl.

Hvis du endnu ikke ved om leasing kan betale sig, eller du stadig gerne vil vide mere om det, så kan du læse meget mere om fordelene ved leasing, og hvordan det fungerer på vores side også.
Læs også om leasing hybridbil her.


Vores favoritmodeller fra BMW:

Disse modeller, iX3, X5, i4 er alle modeller, som er populære, og derfor er det også værd i denne sammenhæng at fremhæve BMV 118i leasing. I4 modellen er overordnet set den elektriske version af 4-serien, og hvor X5 modsat er en benzin bil men som ligger og sammenlignes med GLE – da begge er SUV modeller.


BMW leasing for alle

Ved BMW leasing får du altså mulighed for at køre rundt i din drømmebil, uden at dine økonomiske forudsætninger skal sætte en stopper for dine valg og præferencer.

Hvis ikke det er en BMW, du ønsker at lease, kan du også sagtens kigge nærmere på andre muligheder såsom leasing af en Audi, en Volvo, en Mercedes Marco Polo, måske VW leasing eller generelt privatleasing.
Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk. Vi står glæde med svar til dine spørgsmål eller undren.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.

Erhverv BMW – en god mulighed til dig med en masse kørsel

Kører du meget til og fra arbejde, og eventuelt løbende undervejs i dit arbejde? Det kan være en idé at tage et kig på erhvervsleasing, som kan være en stor hjælp – både økonomisk og lavpraktisk. Når du tegner BMW leasing erhverv, såkaldt erhvervsleasing, åbner du op for fordelagtige og økonomiske muligheder.

Dit firma (om det er dig selv eller en arbejdsgiver) betaler for bilen, men hvor du har råderum over brugen af den. Disse omkostninger indebærer også forsikring, brændsel/el forbrug, diverse leasingydelser mv.

Det gælder uanset om det er en brugt model, eller anden ny leasing af bil BMW. Erhvervsleasing giver altså gode muligheder, hvis du alligevel ikke ønsker FULD brugsret og ejerskab over din bil, men blot ønsker en fordelagtig kørselsmulighed i forbindelse med arbejde.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ

Hvilken leasingaftale skal jeg vælge i BMW leasing?
Det kommer helt an på, hvad dine behov er, i forhold til, hvilken aftale du skal vælge. Nogle kan godt lide at aftalen er mere ’låst’ i forhold til eksempelvis, hvor mange km man må køre, hvor andre har brug for mere fleksibilitet. Snak med leasingfirmaet om dine behov, så skal du nok få en aftale, der matcher dig.

Er leasing billigere end køb?
I den lange bane nej, men leasing er ofte en rigtig god løsning, hvis du gerne vil køre i en ny og moderne bil. Derudover er det også nemmere at lease for nogen, da du ikke skal lægge et stort engangsbeløb, men betaler en lille del hver måned.

Kan det betale sig at lease?
Ja. Hvis du ikke har råd til at købe en bil, eller ikke vil tage et højt lån, så er leasing en rigtig god løsning. Du kan også oftere skifte bil, så du altid kører i en sikker og moderne bil med det nyeste udstyr.

Hvilken BMW kan jeg lease?
Du kan næsten få lov til at lease lige den BMW du vil. De fleste leasingfirmaer vil gerne opfylde dine ønsker om en bestemt model, hvis du leder efter drømmebilen.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.