BMW 1 serie leasing – Lease med privatleasing og erhverv

Drømmer du om BMW 1 serie leasing, enten til privatleasing eller til erhverv, så er det nu, du har chancen. Med Mooly får du mulighed for at lease flere fede modeller fra det populære brand, så du kan få fingrene i drømmebilen.

Vi tilbyder køb af din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

2.880 kr./md.

BMW 520d
xDrive M Sport

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Hvorfor lease med privatleasing?

Der er mange gode fordele ved at lease en bil med privatleasing. Et er, at du ikke selv skal ud og finansiere bilen helt, og dermed heller ikke ud og finde flere hundrede tusinde kroner. Derudover finder du også fordele som:

  • Inkluderet service og dækskift
  • Stor fleksibilitet
  • Ingen renter og gebyrer
  • Faste månedlige priser

Og meget, meget mere. Du kan læse meget mere om både privatleasing og erhvervsleasing i det følgende.

Vælg BMW 1 serie leasing

Drømmer du om at køre en BMW, og er det endda en specifik model? Med BMW 1 serie leasing, får du mulighed for at mærke den køreglæde, den kraft og den eksklusivitet, som ikke brandet, men også den specifikke serie har at tilbyde.

Du kan både vælge at lease som privat og erhverv. Hvilken løsning, der er bedst for dig, vurderer du selv. Vi hjælper blot med at finde den rigtige bil til den rigtige pris, så både køreglæden og budgettet kan være med.

Læs meget mere om denne skønne serie, og leasing, i det følgende, hvor vi gennemgår de mange muligheder, du har, som leasingtager – både i forhold til aftaler, men også i forhold til biler.

Find også andre modeller som BMW iX3 eller en BMW elbil.

Leasing af BMW 1

Læs også om…

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde den bedste robotstøvsuger på markedet.

Find også Trafikstyrelsen og FDM her.


FAQ

Hvorfor vælge BMW 1 serie leasing?

Der er mange gode grunde til at vælge BMW 1 serie leasing. For det første, er det en god serie, både til personen, der gerne vil have en rummelig bil, men som ikke vil gå på kompromis med de sportige detaljer, som BMW kan tilbyde, men også til familien, der værdsætter kvalitet.

Hvad koster det at lease en BMW?

Det er naturligvis forskelligt fra model til model, samt alder og andre forhold, hvad det vil koste dig, at lease en BMW – eksempelvis en serie 1 model. Typisk vil du dog kunne finde priser fra omkring 1.999 kr. månedligt.

Er det en fordel at lease en BMW 1 serie brugt?

Der er gode fordele ved at vælge BMW 1 serie leasing af en brugt bil. For det første vil din leasingydelse være lavere, du vil ofte kunne undgå registreringsafgiften, som leasingtager, og så har denne model også en god holdbarhed, som gør, at bil alligevel vil føles helt ny.

Hvor kan jeg finde BMW 1 serie leasing?

Du kan med fordel se efter BMW 1 serie leasing hos Mooly. Vi har flere forskellige og fede modeller, som du med fordel kan lease. Find vores store udvalg her på siden, eller tag kontakt til vores rådgiver, for at høre mere om dine muligheder.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.