BMW X5 Leasing – BMW erhvervsleasing priser og meget mere

Vil du vide mere om BMW X5 leasing? Læs med her, hvor vi gennemgår forskellige modeller, pris, privatleasing samt erhvervsleasing. Drømme bilen er lige rundt om hjørnet.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
bmw leasing
Drivmiddel
Sorter

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Er du i tvivl om du skal vælge en Diesel eller en el bil, så bør du prøve BMW X5 leasing. Her kan du nemlig få begge dele og meget mere til. Så behøver du heller ikke at gå på kompromis med dine behov.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
BMW 118i24.000 kr.1.912 kr.660 kr. 48.888 kr.
BMW 116d14.400 kr.2.232 kr.970 kr.43.133 kr.
BMW i453.000 kr.3.298 kr. 370 kr.93.316 kr.
BMW iX365.000 kr.2.896 kr.370 kr.100.492 kr.
BMW X3 M40i104.000 kr.3.680 kr.1.620 kr.151.400 kr.
BMW X5 45e88.000 kr. 4.480 kr. 340 kr.142.440 kr.
BMW X5 30d100.000 kr. 3.500 kr.1.300 kr.144.600 kr.

BMW X5 er meget mere end bare de standard klassikere, som vi kender idag. Den er udstyret med effektiv køredynamik og har en bæredygtig mobilitet. Derudover har den en perfekt komfort og sikkerhed, så du kan nemt tage de mindste eller de gamle med på tur.

Går du også med drømme om at lease en BMW? Eller er dit største ønske en Mercedes leasing, så kan du blive klogere her.


bmw X5 Leasing

Hvorfor vælge BMW X5 ?

Igennem mange årtier har BMW ligget i toppen som værende blandt nogen af de bedste bilfirmaer. Bilerne har tilfredsstillet mange forbrugere – både de private og til erhverv.

Leasing af en BMW X5 er et perfekt valg for dig, som gerne vil være grønnere men samtidig ikke helt ønsker at give slip på benzinen. Bilen er også for dig, som gerne vil have eventyr og fart. Med offroad-pakken med i, sikrer bilen sig og kunne køre i alle former for terræn, da den selv indstiller sig alt efter hvilket underlag man køre på.

Måske Audi leasing er løsningen for dig? bliv klogere på dine muligheder her.


Leasing af en BMW X5 efter dine ønsker

Leasing af en BMW X5 er både hurtig og nem måde for dig som ønsker gerne vil skifte din bil ud oftere eller for dig gerne vil skifte efter sæsonerne. Derudover er BMW X5 leasing for dig som vil have en køreglæde og en oplevelse som du sent vil glemme.

Der findes forskellige typer leasing. Så alt efter hvad dine ønsker og mål er, kan du finde den bil som passer til dine behov. Der findes mange andre flotte og unikke BMWer som ikke er hybrid. Dog skal det lige tilføjes at BMW X5 er populær blandt mange.

Du kan længere nede på siden, få mere viden om de forskellige typer og muligheder for leasing der findes. Leasing er godt valg for mange og giver mere fleksibilitet i din hverdag, og som nævnt tidligere er det nemt at lease, da du kan tilpasse det efter dine behov og ønsker.

Se her de mange valgmuligheder? Læs her om, hvordan leasing fungerer.


bmw X5 Leasing

De forskellige muligheder for BMV X5 leasing

Rækker din pengepung heller ikke så langt, så kan du med fordel lease BMW X5. Så behøver du ikke at skulle tage det helt store banklån og har dermed mulighed for at udskifte din bil ofte hvis det er der ønsket ligger.

Herunder kan du se hvilke forskellige muligheder for leasing der findes og dermed finde det som passer til dig.

  • Flexleasing
  • Sæsonleasing
  • Operationel leasing
  • Finansiel leasing

Der findes også andre muligheder, så dermed kan du finde det, der passer bedst til dit behov. Og så kan du få lov til at køre rundt i din drømmebil. Er drømmebilen måske elbil – læs mere her.


BMW X5 leasing af brugt bil

Når du skal lease din BMW X5, er det oftest en brugt bil, andre også har haft glæde af, ligesom du får. Men bare rolig, når man hører ordet brugt bil, så stryger tankerne ofte hen på gamle biler. Men når du leaser en brugt BMW X5, så får du altid en top klargjort bil, der står knivskarpt, som var den ny. 


bmw X5 Leasing

Fordele ved privatleasing af brugt bil

Der er mange fordele ved at lease en brugt bil, og vi har også skrevet om både fordele og ulemperne ved leasing, hvis du ønsker at vide endnu mere. Vi gennemgår her både fordele og pris, hvis du overvejer leasing af BMW X5 hybrid bil. 

Ingen risiko ved værditab

Hvis der opstår et eventuelt værditab på bilen, så går det ikke ud over dig. Da det ikke er dig, der ejer bilen, så er det leasingfirmaet, der påtager sig salg af bilen efterfølgende, når du har afleveret den igen. 

Ingen renter eller gebyrer

Hvis du skal bruge penge på en ny bil, så følger der altid høje renter og gebyrer med. Det samme, hvis den er finansieret af et billån. Det slipper du for med leasing. Her får du en pris af et leasingfirma, og den kan du regne med, da leasingfirmaet “ejer” bilen. 

Gennemsigtighed og fuldt overblik

Du vil altid have fuld kontrol og overblik over dine udgifter i forbindelse med leasing. Der findes mange former for leasing, men du vil altid kunne se din aftale, dine kørte kilometer m.m. Hvis dine behov ændrer sig undervejs, så vil du også kunne ændre i din aftale, så den passer dig og dine behov, når du leaser en BMW X5 hybrid.


bmw X5 Leasing

Kør sikkert og godt i BMW X5 med flexleasing

Når du leaser en bil hos et leasingselskab, så kan du altid være sikker på at køre i de nyeste modeller, med den nyeste teknologi og udstyr, samt top sikkerhed til en fordelagtig pris. Med flexleasing betaler du for de måneder du kører i den respektive model, leaser med en anseeligt mindre kapitalbinding.
  
Du kan også kigge på sæsonleasing, hvor du for eksempel kan køre i en lækker og topmoderne SUV, eksempelvis BMW X5 hybrid, om vinteren, og så vælge en anden bil at køre i om sommeren.


Leasing af BMW X5 hybrid

Når du skal lease, skal du også vælge om du vil indgå en aftale om finansiel eller operationel leasing. Forskellen på de to er, at med operationel leasing, er det leasingfirmaet, der står for alle driftsomkostninger ved bilen. Her kan de derfor se bilen som noget du “lejer”. 

Ved finansiel leasing, kan man se aftalen som et lån. Her kan betaler du hver måned af på bilen, og derfor har du til sidst købt bilen på afbetaling. 

Find ud af mere om BMW leasing.


bmw X5 Leasing

Erhvervsleasing til din virksomhed

Den bil man kører i, kan sige meget om et førstehåndsindtryk. Så hvis du gerne vil have, at dine medarbejdere giver et godt indtryk, når de kommer kørende ud til kunder eller samarbejdspartnere, så kan det være at BMW X5 erhvervsleasing er værd at undersøge.

En leasingaftale kan have mange fordele, både for dig som arbejdsgiver, men også for dine medarbejdere. Det er en fordelagtigt løsning, når det kommer til økonomien, og det er meget mere fleksibelt, end hvis du skal ud og købe eller eje en masse biler.

Det er nok enhver virksomheds drøm at kunne spare på likviditeten og fokusere på den kerneservice, der udbydes. Transport kan dog være en uundgåelig faktor i mange virksomheders arbejdsgange, og derfor kan man ligeså godt benytte sig af de bedste tilbud på markedet og samtidig opnå prestige.

Er du ikke den største bilkender, eller vil du bare gerne have professionel sparring omkring, hvilket bilmærke eller model der kan passe godt ind i virksomheden, så står vi altid klar til at rådgive.


Opnå lang rækkevidde med plug-in hybrid

Med plug-in hybrid BMW X5 leasing kan du opnå en rækkevidde på op til 110 km samt en markant bedre ladeeffekt end tidligere set. Det tager 4,5 time at lade batteriet fuldt op, men ventetiden behøver ikke at være kedelig, hvis du er på farten.

Bilen har nemlig en blæret funktion, hvor du kan læne dig tilbage og streame videoer på youtube indeni bilen. Når bilen er ladt op, kan du glæde dig til en køreoplevelse udover det sædvanlige. Denne model kommer nemlig med en maksimal sportslig køreoplevelse med op til 250 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 4,8 sek.


Vores favoritmodeller fra BMW:


Mooly er din bedste vej

Hos mydinners skriver vi om meget mere end om biler. Vi giver vores bedste anbefalinger og tests på produkter og ydelser, der findes på markedet. Så er du mere på jagt efter det bedste proteinpulver i test? Eller hvordan du laver en god Kung FU drink?


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ

Hvad koster det at lease en BMW X5?

Prisen på BMW X5 leasing afhænger af forskellige parametre. Det kan komme an på, hvilken leasingaftale du vælger, f.eks. kan der være flere fordele ved nogen aftaler, som dermed gør det lidt dyrere. Det kan også komme an på, hvor lang tid eller hvor mange kilometer, du ønsker at have med i din leasingaftale.

Hvor lang er rækkevidden med en BMW X5?

Når det gælder en benzinbil, afhænger rækkevidden i høj grad af chaufførens kørestil, men med en hybrid kan det også komme an på ihærdigheden ved ladestanderen. Hvis du ikke lader bilen op, vil den ikke køre længere end ca 10 km/l. På el er rækkevidden 83 km.

Hvem kan lease en BMW X5?

BMW X5 leasing er for alle, der ønsker stor køreglæde i en luksuriøs bil, uden at stå til regnskab for ejerafgift og registreringsafgift. Der er mange fordele ved at lease, og du kan få en skræddersyet aftale, der passer til lige netop dine behov og din situation.

Hvad er fordelene ved leasing fremfor køb?

Den helt store fordel ved at vælge leasing fremfor køb, er det økonomiske aspekt. Når du leaser, kan du nøjes med at skulle betale en fast månedlig ydelse uden uforudsete omkostninger, som der ofte er forbundet med at eje en bil. Du kan derudover skifte bil oftere, hvilket giver dig en større fleksibilitet.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.