BMW X5 Leasing – BMW erhvervsleasing priser og meget mere

Vil du vide mere om BMW X5 leasing? Læs med her, hvor vi gennemgår forskellige modeller, pris, privatleasing samt erhvervsleasing. Drømme bilen er lige rundt om hjørnet. Du kan allerede i dag række ud til en specialist, som hjælper dig med den rette leasingaftale.

Er du til andre biler fra dette mærke, kan du også se mere om BMW i4 og BMW ix3, og hvis du er på udkig efter modeller, som ikke er fra dette mærke, kan vi anbefale, at du tager et kig på modeller såsom Mercedes EQC.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
bmw leasing
Drivmiddel
Sorter

2.175 kr./md.

BMW iX3
Charged Impressive

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

3.144 kr./md.

BMW X3 30d
xDrive M Sport

3.500 kr./md.

BMW X5 30d
xDrive M Sport

3.680 kr./md.

BMW X3 M40i
xDrive M Sport

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

Er du i tvivl om du skal vælge en Diesel eller en el bil, så bør du prøve BMW X5 leasing. Her kan du nemlig få begge dele og meget mere til. Så behøver du heller ikke at gå på kompromis med dine behov.

BMW X5 er meget mere end bare de standard klassikere, som vi kender idag. Den er udstyret med effektiv køredynamik og har en bæredygtig mobilitet. Derudover har den en perfekt komfort og sikkerhed, så du kan nemt tage de mindste eller de gamle med på tur.

Går du også med drømme om at lease en BMW? Eller er dit største ønske en Mercedes leasing, så kan du blive klogere her.


bmw X5 Leasing

Hvorfor vælge BMW X5 ?

Igennem mange årtier har BMW ligget i toppen som værende blandt nogen af de bedste bilfirmaer. Bilerne har tilfredsstillet mange forbrugere – både de private og til erhverv.

Leasing af en BMW X5 er et perfekt valg for dig, som gerne vil være grønnere men samtidig ikke helt ønsker at give slip på benzinen. Bilen er også for dig, som gerne vil have eventyr og fart. Med offroad-pakken med i, sikrer bilen sig og kunne køre i alle former for terræn, da den selv indstiller sig alt efter hvilket underlag man køre på.

Måske Audi leasing er løsningen for dig? bliv klogere på dine muligheder her.

Se også andre BMW leasing

BMW 1 serie
BMW mini leasing
BMW X6 leasing
BMW 3 serie leasing
BMW 5 serie leasing
BMW cabriolet leasing
BMW i7 leasing
BMW i5 leasing
BMW ix1 leasing
BMW X5 45e leasing
BMW 545e leasing
BMW 330i leasing
BMW 850i leasing
Flexleasing BMW
BMW 330e leasing
BMW 118i leasing

De forskellige muligheder for BMV X5 leasing

Rækker din pengepung heller ikke så langt, så kan du med fordel lease BMW X5. Så behøver du ikke at skulle tage det helt store banklån og har dermed mulighed for at udskifte din bil ofte hvis det er der ønsket ligger.

Herunder kan du se hvilke forskellige muligheder for leasing der findes og dermed finde det som passer til dig.

  • Flexleasing
  • Sæsonleasing
  • Operationel leasing
  • Finansiel leasing

Der findes også andre muligheder, så dermed kan du finde det, der passer bedst til dit behov. Og så kan du få lov til at køre rundt i din drømmebil. Er drømmebilen måske elbil – læs mere her.


BMW X5 leasing af brugt bil

Når du skal lease din BMW X5, er det oftest en brugt bil, andre også har haft glæde af, ligesom du får. Men bare rolig, når man hører ordet brugt bil, så stryger tankerne ofte hen på gamle biler. Men når du leaser en brugt BMW X5, så får du altid en top klargjort bil, der står knivskarpt, som var den ny. 


bmw X5 Leasing

Kør sikkert og godt i BMW X5 med flexleasing

Når du leaser en bil hos et leasingselskab, så kan du altid være sikker på at køre i de nyeste modeller, med den nyeste teknologi og udstyr, samt top sikkerhed til en fordelagtig pris. Med flexleasing betaler du for de måneder du kører i den respektive model, leaser med en anseeligt mindre kapitalbinding.
  
Du kan også kigge på sæsonleasing, hvor du for eksempel kan køre i en lækker og topmoderne SUV, eksempelvis BMW X5 hybrid, om vinteren, og så vælge en anden bil at køre i om sommeren.


Opnå lang rækkevidde med plug-in hybrid

Med plug-in hybrid BMW X5 leasing kan du opnå en rækkevidde på op til 110 km samt en markant bedre ladeeffekt end tidligere set. Det tager 4,5 time at lade batteriet fuldt op, men ventetiden behøver ikke at være kedelig, hvis du er på farten.

Bilen har nemlig en blæret funktion, hvor du kan læne dig tilbage og streame videoer på youtube indeni bilen. Når bilen er ladt op, kan du glæde dig til en køreoplevelse udover det sædvanlige. Denne model kommer nemlig med en maksimal sportslig køreoplevelse med op til 250 km/t og kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 4,8 sek.


Vores favoritmodeller fra BMW:


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ

Hvad koster det at lease en BMW X5?

Prisen på BMW X5 leasing afhænger af forskellige parametre. Det kan komme an på, hvilken leasingaftale du vælger, f.eks. kan der være flere fordele ved nogen aftaler, som dermed gør det lidt dyrere. Det kan også komme an på, hvor lang tid eller hvor mange kilometer, du ønsker at have med i din leasingaftale.

Hvor lang er rækkevidden med en BMW X5?

Når det gælder en benzinbil, afhænger rækkevidden i høj grad af chaufførens kørestil, men med en hybrid kan det også komme an på ihærdigheden ved ladestanderen. Hvis du ikke lader bilen op, vil den ikke køre længere end ca 10 km/l. På el er rækkevidden 83 km.

Hvem kan lease en BMW X5?

BMW X5 leasing er for alle, der ønsker stor køreglæde i en luksuriøs bil, uden at stå til regnskab for ejerafgift og registreringsafgift. Der er mange fordele ved at lease, og du kan få en skræddersyet aftale, der passer til lige netop dine behov og din situation.

Hvad er fordelene ved leasing fremfor køb?

Den helt store fordel ved at vælge leasing fremfor køb, er det økonomiske aspekt. Når du leaser, kan du nøjes med at skulle betale en fast månedlig ydelse uden uforudsete omkostninger, som der ofte er forbundet med at eje en bil. Du kan derudover skifte bil oftere, hvilket giver dig en større fleksibilitet.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.