BMW i4 leasing – Elbil privat- og erhvervsleasing i 2024

Er du interesseret i BMW i4 leasing, kan du se med her og finde svar på alle de spørgsmål du måtte have. Om det er leasing privat eller eller elbil leasing, finder vi det bedste tilbud til dig i 2024.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
audi leasing

2.562 kr./md.

BMW i4
eDrive35

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

Opnå meget mere i din hverdag med BMW i4 leasing. Her får du meget mere end blot en bil, med dens høj komfort og unikke design, er der ingen tvivl om at denne bil vil passe til enhver smag.

Bilmærke og model Udbetaling ex. moms Månedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgift Samlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
BMW i4 eDrive 40 M-Sport 53.000 kr 3.298 kr 370 kr 93.316 kr
BMW i4 eDrive35 65.000 kr 2.896 kr 370 kr 100.492 kr
BMW i4 eDrive40 sport 24.000 kr 1.912 kr 370 kr 47.684 kr
BMW i4 xDrive40 100.000 kr 3.500 kr 370 kr 142.740 kr
BMW i4 M50 88.000 kr 4.480 kr 370 kr 142.500 kr
BMW i4 sport sort 104.000 kr 3.680 kr 370 kr 148.900 kr
BMW i4 sport hvid 53.000 kr 3.298 kr 370 kr 93.316 kr
BMW i4 sport 5 dørs 53.000 kr 3.298 kr 370 kr 93.316 kr

Denne model er udstyret med mange gode funktioner og med dens gode pladsforbehold er der plads til hele fem mennesker, hvilket gør det muligt både at tage børnene eller svigerforældrene med på tur. Derudover lader den også hurtigt, hvis i skulle løbe tør for strømmen på farten.

Tænker du selv at lease en Audi? Eller overvejer du mere en Tesla? Eller er du bare interesseret i at lære mere om BMW i4 leasning, så kan du læse meget mere her.


Hvorfor vælge BMW i4 leasing?

Når vi snakker om BMW i4 leasing, kan vi ikke undgå at kommentere på dens funktionel og helt unikke design. Uanset om du ser bilen forfra eller fra siden kan du ikke blive andet henrykt over smuk den er.

Ser man på BMW i4 indvendig er det en stilfuld klassiker med dens slanke og flade instrumentpanel. Når du først sætter dig til rette, får du fed følelse af at du er en del af Formel 1, da den høje midterkonsol giver en sportslig siddefornemmelse. Så er du vil med sportsvogne og mulighed for let tilgængelig opladning, så er BMW i4 leasing et oplagt valg for dig.

Er du mere til en Mercedes? Læs om mulighederne her.

Se også andre BMW leasing

BMW 1 serie
BMW mini leasing
BMW X6 leasing
BMW 3 serie leasing
BMW 5 serie leasing
BMW cabriolet leasing
BMW i7 leasing
BMW i5 leasing
BMW ix1 leasing
BMW X5 45e leasing
BMW 545e leasing
BMW 330i leasing
BMW 850i leasing
Flexleasing BMW
BMW 330e leasing
BMW 118i leasing

Leasing af en BMW i4 efter dine behov

Er det første gang, du skal lease en smart BMW i4, der både kan give dig køreglæde, eventyr og stil under kørslen, så er det vidst også på rette tid. Det har nemlig aldrig været nemmere at lease en bil efter netop dine behov.

Hvis du ikke er på jagt efter og lease en BMW i4, så er der ingen grund til bekymring. Der findes et hav af forskellige muligheder for biler at lease. Derudover findes der også forskellige typer leasing, så du kan med fordel sammenligne og vælge den rette ud fra dine behov og ønsker.

Du kan med fordel læse mere herunder om de forskellige typer og muligheder for leasing. Der er mange fordele ved at lease fremfor at investere i en bil. Om det er privat eller erhverv har ingen betydning.

privatleasing

Dine muligheder for BMW i4 leasing

Er du også blevet helt vild efter og lease en BMW i4, så kan du herunder se hvilke forskellige muligheder for leasing der findes.

  • Sæsonleasing
  • Operationel leasing
  • Finansiel leasing
  • Flexleasing

Dette er blot et lille udvalg af de mange muligheder. Så derfor skal du helt sikkert også finde en løsning som passer til dig og din families behov. Om det blot er for en stund eller over en længere periode så kan der også sagtens finde en løsning på det.

Læs mere om de forskellige leasingtyper nedenfor. Find ud af mere om BMW leasing her.


Kør i din drømmebil

Vi mener, at alle skal køre i deres drømmebil, inden for rimelighedens grænser. Vi kan ikke alle sammen køre rundt i en Lamborghini, men der findes et utal af lækre biler, der er realistiske at få en god aftale på.

Gør derfor op med dig selv, i forhold til hvad der er vigtigst for dig. Er det en hurtig motor, rummelighed, design eller noget helt andet? Nogle biler kombinerer alle ting, hvor andre primært har fokus på netop design eller komfort.

Er det en familiebil, der ligner en sportsvogn, vil nogle biler være et bedre bud end andre. Der findes helt sikkert en løsning, du vil blive glad for, hvis du lader dig selv drømme lidt. BMW i4 leasing privat er måske det helt rigtige sted at starte?

Er du på udkig efter en ny BMW i4 leasing i, eller er det en anden bil du har i tankerne? Uanset hvad, er du altid velkommen til at kontakte os, og du kan finde flere oplysninger her. Hos Mooly bestræber vi os efter at gøre vores kunder 100 procent tilfredse, og vi står klar med hjælp og sparring.

Find en Padelrack rabatkode og andre tilbud her.

BMW i4 leasing muligheder i blå

BMW i4 leasing pris

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at BMW’er ligger lidt i den dyrere end af skalaen, når det kommer til pris. Derfor skal du heller ikke forvente den billigste leasing, hvis du vælge en i4.

Skal du selv ud og finansiere bilen, vil du typisk skulle give knap 470.000 kr. som startpris. Vælger du i stedet leasing af BMW i4, kan du forvente en pris for månedlig ydelse på mellem 4.000 og 6.000 kr. Dette kan dog variere efter årgang, model, ekstraudstyr, mm.

Kontakt os for en mere præcis BMW i4 leasing pris. Måske du vil blive overrasket over, hvor billigt det kan være? Prisen varierer ud fra forskellige faktorer, og vi tager gerne en snak med dig, så vi kan opfylde dine ønsker på bedst mulig vis.


Privatleasing af BMW i4

Der findes, som nævnt, forskellige måder at lease på, som alle er fordelagtige på hver deres måde. Ved privatleasing er det ikke vigtigt, hvilken type leasing, du vælger, men at du vælger den rette form for netop dine behov.

Flexleasing

Ønsker du BMW i4 leasing, kan du, som privatperson, vælge at lease gennem flexleasing, også ofte omtalt som finansiel leasing. Denne type minder meget om et billån, da du betaler leasingselskabet for at eje bilen, mens du betaler for en procentdel af registreringsafgiften månedligt.

Her betales en lav månedlig ydelse og en lidt lavere førstegangsydelse, da det er dig, som leasingtager, der står med ansvaret for bilen. Det vil sige, at det er dig, der står for reparationer, service, dækskift, mm.


Operationel BMW i4 leasing

Ved operationel leasing finder du en leasingtype, som minder meget om at leje en lejlighed eller lignende, da du, som leasingtager, blot betaler ‘lejen’ og har den fulde brugsret. Med andre ord, er det leasingfirmaet, der står for alle former for reparatoner, service, osv.

Dog skal du, som leasingtager, også betale en del mere i månedlig ydelse og i førstegangsydelse ved BMW i4 leasing, end man skal ved, for eksempel, flexleasing, netop fordi der bliver taget hånd om tingene af leasingfirmaet.

YouTube video

Vi står klar til at hjælpe

Det kan være lidt af en jungle at vælge bil, og derfor står vores eksperter klar til at hjælpe dig. Moolys leasingkonsulenter har stor erfaring og viden vedrørende biler, og er derfor knivskarpe, har du et spørgsmål eller undren.

Vi hjælper gerne til, når du skal træffe en beslutning vedrørende leasing bmw i4 eller en af vores mange andre lækre biler. Der er mange parametre at tage stilling til, og vi ønsker altid at vores kunder træffer beslutninger på et oplyst grundlag.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du overvejer bmw i4 leasing eller har spørgsmål til andre biler.


Hvorfor vælge BMW elbil leasing

Går du og overvejer at prøve en elbil, er BMW et oplagt valg. De forskellige modeller BMW iX, BMW i4, BMW iX3, BMW iX1 og BWW i7 er alle designet til at give dig den ultimative køreoplevelse. Med 100% elektrisk fremdrift er de et grønnere valg.

BMW elbil leasing giver muligheden for at køre i en lækker bil, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Der er tale om høj energi, styrke og fremdrift, alt sammen pakket ind i et eksklusivt design.

Med en elbil udledes der mindre CO2, hvilket er bedre for miljøet. Det er derfor ikke kun et valg vedrørende biler, men om at passe på vores jord.


Din bil afspejler dig

Bmw i4 leasing er ikke for alle, men går du med tanker om at lease, kan du med fordel overveje, hvilken bil der den rette for netop dig. Valg af bil siger meget om ens person, og der er derfor ikke noget rigtigt eller forkert.

Hvor nogle er mere til praktiske biler med god plads, har andre mest fokus på bilens design. Et afgørende element er ofte, hvordan bilen skal bruges, om der er tale om eksempelvis en bil til hele familien eller en enkelt person.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Søger du efter andre informationer?

Hos Mooly kan du altid finde tips og tricks. Derudover finder du også tests og anbefalinger af de bedste ydelser og produkter på markedet her og nu.


Angivelse af kilder

Læs mere om leasing hos FDM, eller lær om reglerne hos Motorstyrelsen. Du kan også kigge med hos Car and Driver, CarDekho og Car Magazine for alt nyt om biler.


FAQ – BMW i4 leasing

Hvad koster BMW i4 leasing?

Drømmer du om at lease en BMW i4, så kan du forvente dig en månedlig ydelse på omkring 4.000 til 6.000 kr. Dette kan dog variere fra selskab til selskab og fra leasingtype til leasingtype, men prisen vil typisk ligge herimellem.

Kan det betale sig at vælge flexleasing?

I mange tilfælde kan det være et godt valg, men gør op med dig selv, hvad dine behov er, inden du springer ud i BMW i4 leasing, eller i at lease en anden bil. Ofte kan en anden løsning nemlig være lige så god, hvis ikke bedre for dine ønsker.

Hvor kan man lease en BMW i4?

Du kan vælge BMW i4 leasing forskellige steder, blandt andet hos adskillige leasingfirmaer, men også hos producenten selv. Ved leasingen kan du vælge mellem forskellige typer, herunder flexleasing, operationel, sæsonleasing, med flere.

Hvor finder man den billigste BMW i4 leasing?

Skal du finde den billigste leasingmulighed for en BMW i4, kan det være en fordel at lede efter private leasingselskaber, der gør sig i BMW’er. Disse vil nemlig kunne give dig en god pris på netop den type leasing, der passer dine behov bedst.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.