Range Rover leasing – Leasing til privat eller erhverv

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Range Rover leasing.

Med Range Rover leasing har du en unik mulighed for at vække din drøm til live og køre rundt i den prestigefyldte SUV. Den overgår almindelige biler med sin firhjulstrækker, der kan køre under selv de mest udfordrende forhold.

Der kan være mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en. Det giver en større fleksibilitet og du kan få fingrene i biler, som du måske ikke ville have råd til at eje. Læs med og find ud af, om det er en mulighed for dig.


Forskellige typer leasing

Vi vil nu gennemgå de forskellige ting, du bør vide, inden du træffer en beslutning. Der findes nemlig mange forskellige leasingløsninger, så det er en god idé at undersøge, hvilken løsning der vil være mest fordelagtig for dig.

Flexleasing, som også kaldes for operationel leasing, er en økonomisk fordelagtig løsning, da du slipper for at betale den fulde registreringsafgift, som du ellers skal betale, hvis du køber en bil. Hagen ved denne løsning er, at når leasingperioden udløber, så skal du sørge for at have fundet en tredjepart, der vil købe bilen.

Det adskiller sig fra privatleasing, ved at du med denne løsning blot skal aflevere bilen tilbage til din leasingforhandler, når perioden ophører.

Erhvervsleasing er, som navnet antyder, en aftale, hvor bilen udelukkende er til arbejdsøjemed. Du kan derfor bruge den som firmabil, men ikke i det private. Hvis du gerne vil have mulighed for også at bruge den privat, kan du vælge splitleasing.

Splitleasing er, hvor du deler leasingaftalen med din arbejdsgiver, så du kan bruge den både privat og i arbejdsøjemed. Denne løsning kan give store besparelser for dig, hvis du eksempelvis bruger bilen til 80 % arbejde og 20 % privat, så skal du kun betale for de 20 % af driftsomkostningerne.

Sæsonleasing kan være oplagt i forbindelse med Range Rover leasing, da du kan køre firhjulstrækker om vinteren og cabriolet om sommeren. Du kan bytte bilen ud flere gange om året, og dermed få stor fleksibilitet.

Brænder du inde med spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du få svar ved at læse artiklerne. Hvis du er interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, leasing Mercedes, Audi leasing eller BMW leasing.

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.