Om Mooly

Bag Mooly står der et dedikeret team af medarbejdere, som efter mange år i branchen har udviklet en enorm passion og viden inden for leasing. Vores passion og viden er hele DNA’et i Mooly og kendetegner vores tilgang til kunder og samarbejdspartnere, hvilket gør, at du som kunde hos Mooly altid er i trygge hænder, lige fra processen til at finde den helt rigtige bil, til at du står med nøglerne i hånden. 

Med vores kompetencer og store netværk, finder vi altid den rette bil for vores kunder. Vi sikrer altid at bilen og service historikken er som beskrevet inden hjemtagelse, ligesom at vi står for alt det praktiske, som indkøb af bilen, hjemtransport, toldsyn og klargøring, så du blot kan sætte dig bag rattet og nyde din nye bil.

Hvem står bag Mooly.dk?

Mooly ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 København S
CVR: 44257084

FORDELENE VED AT LEASE DIN BIL HOS OS

Få adgang til et stort og spændende udvalg af biler. Vi henter direkte af anderkendte tyske forhandlere & samarbejder desuden med flere førende danske forhandlere. Vi sørger for din drømmebil fra A-Z.

Fri kilometer

Der er altid ubegrænset antal kilometer under din leasingperiode. Afskrivningen på bilen tilpasses efter behov.

Alt i en løsning

Vi tilbyder den komplette pakke med garanti på bilen, så du er sikret og altid godt kørende.

Gennemsigtighed
og troværdighed
Gennemsigtighed

Ingen skjulte omkostninger. Kend alle tal fra start.

Byt til nyt

Vi køber din nuværende bil så du kommer trygt videre.

Piet leasing af biler
Piet Stampe
+45 41 10 70 05
piet@mooly.dk
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad kan Mooly?

Hos Mooly har vi samlet et stort overblik over nogle af de bedste og fedeste modeller af forskellige brands på markedet. Vi tror nemlig på, at en drømmebil ikke bare kommer i én form, men i mange forskellige størrelse og brands, og da vi ønsker at imødekomme vores kunder bedst muligt, vil naturligvis altid have masser af muligheder, som du kan vælge imellem.

Vi mener desuden, at en god relation, både til dig som kunde, men også til samarbejdspartnere, mm., kræver tillid og forståelse. Netop derfor bygger vores forretning på vores kunders ønsker og drømmer, som vi altid vil søge at opfylde – dette gælder både i forhold til mærker, modeller, men også i forhold til leasingtyper og -aftaler.

Vi søger at kunne tilbyde den bedste service med den bedste aftale, så du kan få lov til at køre i netop den bil, som du har gået og drømt om. Du finder blandt vores mange muligheder for leasingbiler både hybridbiler, elbiler, dieselbiler og benzinbiler, med andre ord: noget for enhver smag og til ethvert behov.


De forskellige leasingtyper

Hos Mooly tilbyder vi forskellige leasingtyper, som gør det nemmere og mere personligt at lease en bil gennem os. Enhver bilist har nemlig personlige behov, som vi gerne ser bliver tilgodeset i en leasingaftale med os. Find blandt andet:

 • Privatleasing: Ved privatleasing finder du to forskellige typer af leasing, nemlig operationel og finansiel leasing. Operationel leasing karakteriseres ved at en førstegangsydelse, månedlige ydelser og derudover ellers inden andre omkostninger, da disse dækkes af leasingselskabet, altså os. Ved finansiel leasing har du i langt højere grad med en metode at gøre, som minder om et traditionelt billån. Her har du nemlig en lav førstegangsydelse og lave månedlige ydelser, men du står samtidig selv for driftsomkostninger, herunder reparationer, dækskift, osv.

 • Flexleasing: Med flexleasing har du med en leasingtype at gøre, hvor der, som leasingtager, skal betales registreringsafgift på bilen. Dog vil denne betaling være langt mindre, end hvis du havde finansieret bilen selv. De første tre måneder vil du nemlig betale blot 2% af registreringsafgiften, hvorefter betalingen nedsættes til 1% i de følgende 36 måneder. Det betyder også, at hvis du leaser en brugt bil, der har være i drift i mere en 36 måneder, vil du ikke skulle betale registreringsafgift. Hertil vil der naturligvis også være en førstegangsydelse og faste månedlige ydelser.

 • Sæsonleasing: Når du leaser en bil med sæsonleasing, vil du selv kunne vælge i hvilke perioder, du aktivt vil lease bilen. I de aktive periode vil du skulle betale registreringsafgift på bilen, hvilket betyder, at du i de passive perioder ikke skal betale for en bil, du ikke bruger. På den måde får en du fleksibel løsning, hvor der er mulighed for at have forskellige biler i forskellige sæsoner, heraf navnet. Lease eksempelvis en cabriolet i sommermåneder og en lækker SUV i vinteren.

 • Korttidsleasing: Ved korttidsleasing, også ofte sammenlignet med langtidsleje, kan du lease en bil i helt ned til ganske få måneder og op til et år. Ved langtidsleje kan du leje en bil i alt fra 2 uger til nogle måneder. Dermed vil korttidsleasing, som navnet indikerer, omfatte leasing i kortere periode, hvor der typisk vil være en højere månedlig ydelse, men til gengæld stor fleksibilitet.


Mooly anbefaler

Vi udvælger og samarbejder med nogle af byens bedste spisesteder og restauranter, så du kan krydre tilværelsen med nye og lækre madoplevelser af bedste kvalitet – selvfølgelig altid til en yderst god pris.

I en tid, der er præget af konstant forandring og restriktioner har vi en mission om at gøre det nemt for restaurantionsbranchen at udfylde de ledige borde i de timer, hvor den enkelte restaurant har ressourcer i overskud. Gennem Mooly hjælper du med netop dette. Vi gør os umage med at udvælge de bedste madoplevelser, restauranterne fastsætter hvornår de har ressourcer i overskud og du besøger dine nye yndlingsrestauranter, altid til fordelagtige priser.

Hos Mooly tilgodeser vi både dig som forbruger, men også den enkelte restauratør. Du får ugentlig mulighed for at gå på opdagelse i nye madoplevelser og restauratørerne får mulighed for at aktivere deres ressourcer til fulde.  Vi er her for at give dig nye madoplevelser. For vi vil gøre hver dag til en fest. For hver dag tæller, for dig, for restaurationerne og for Mooly.

Offentliggørelse af reklame og brug af affiliate partnerskaber

Mooly sigter altid mod at være gennemsigtige og transparente i kommunikationen. Vi ønsker at klargøre vores processer, og hvordan vi træffer beslutninger, når vi taler om produkttest, anbefalinger, deals, anmeldelser og restaurantbesøg.

OBS. “laveste pris” dækker over laveste pris for de samarbejdspartnere som vi arbejder med, og har med i vores sammenligningsoverblik. Vi samarbejder med KitchenOne, Coop, ONYX COOKWARE™ ApS, Cosori (Ledende Teknologi ApS), Elgiganten, iRobot, Gilpa, Bodylab, Earlybird.

Vi samarbejder derudover med følgende elselskaber og forhandlere af ladebokse igennem Adservice: Energidrift, Vest Energi, NettoPower, Norlys, Edison, Modstrøm, VERDO, Power Fuel, Zapp Mobility.

Vi tester ikke selv produkterne, men samler anbefalinger og anmeldelser. Al reklamation påfalder producenten.

Vi har affilierede partnerskaber med store brands og forhandlere indenfor flere forskellige brancher, og udvælgelsen kan påvirkes af disse samarbejder, men vi forholder os fortsat til de relevante fordele og ulemper ved det enkelte produkt, spisested og deal. Disse samarbejder, relationer og kommissionsaftaler indebærer:

 • Produktanbefalinger med omkostninger-per-klik og affiliate gebyrordninger, som munder ud i provisioner gennem produktlinks.
 • Vi modtager derfor provision fra forhandlere, hvoraf denne provision variere alt efter forhandler eller brand.
 • Affiliate marketing foregår på den måde, at hvis der foretages et køb ved hjælp af et besøg af en kunde gennem vores guide eller hjemmeside, modtager vi en vis procentvis provision. 
 • Kommission vil dog annulleres, hvis varen eller produktet returneres. Derfor anbefaler vi ikke produkter af ringe kvalitet, da vi ønsker den bedste kvalitet for vores kunder.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores guides, metoder, retningslinjer og test er du velkommen til at kontakte os på denne mail: kontakt@pkmedier.dk.

Hvordan går vi metodisk tilværks?

Når vi udvælger og nedskriver lister og produkter til vores guides og overblik, gennemgår vi tidligere test, anbefalinger og anmeldelser for at få det bedste indtryk og vurdering af, hvilke produkter der klarer sig bedst i test, og hvilke fordele, der er at finde ved de forskellige produkter.

Metodisk foretager vi komparative analyser på mediers anmeldelser og fremhævelser. Alt efter hvilket område, produktkategori og mulig information, der laver vi vidensøgninger på netop det enkelte område og kvalitetstjekker oplysninger.

Hvis du oplever eventuelle misinformationer, er du meget velkommen til at skrive til os og indmelde dette. Vi stræber efter at blive klogere løbende og udvikle, og hvis du oplever problemer modtager vi gerne tilbagemeldinger. Vi fraskriver os dog fortsat reklamation, hvad angår dit købte produkt. Dette påfalder producenten.

Hvilke kilder benytter vi? Vores anbefalinger og anmeldelser tager udgangspunkt i medier som Politiken, NewYork Times og andre store mediehuse og til den svenske Råd og Rön, i produktanbefalinger såvel som produktgruppen respektive kundefeedback og anmeldelser.

Til restaurant anbefalinger benytter vi os ofte af blogs, madanmeldere, større medier som MigogKBH, Migogaarhus, VisitCopenhagen, Elle, Berlingske og mange andre prominente medier.

Vi prøver på bedste vis at undgå bias, men da vi desuden har et hold som besøger en masse restauranter med det formål at anmelde disse, kommer der subjektive anmeldesler, men som har grobund i reelle besøg.

Forbrugerrådet tænk er desuden ofte at finde i vores kilder, da de netop har testet produkter, og laver et hav af “bedst i test” på produkter i alt fra vaskemaskiner og robotstøvsugere og til elcykler.
For os er det vigtigt at have kundeanmeldelser og feedback med i billedet for vores samlinger af anmeldelser, da disse er essentielle for det reelle brug af produktet, kvaliteten og brugervenligheden heraf. Dette er vigtigt for vores analyser.

Hvordan udvælger vi?

Med forbehold for at ikke at have kendskab til mindre og små producenter søger vi at finde det bedste prrodukt indenfor de behov og ønsker de fleste forbrugere udtrykker. Vi ser at bedste produkter i test er subjektivt alt afhængigt af ønsker og behov.

Et produkt kan muligvis være det bedste for én og ikke en anden. Derfor fremhæver vi fordele og ulemper ved produkter, så du som forbruger kan vurdere, hvad der for dig er vigtigst.

Vi dykker ned i de enkelte produkters specifikationer og indhold, samlignet med pris og hvad forbrugeren får for pengene. Dette kan have afgørelse for den feedback og kundeanmeldelser der gælder for det enkelte produkt.

Mooly har til formål at give forbrugeren en platform, hvorpå det er muligt at finde de populære og bedste produkter i sin kategori, om det er restauranter eller køkkenudstyr, så købsfasen bliver optimalt og mere effektiv.

Hvem laver udvælgelse og anmeldelse af produkterne?

Peter Rasmussen

Peter

Specialist i kosttilskud og robotstøvsugere køkkenudstyr som airfryer, røremaskiner m.m.

Helle Lauritzen

Helle

Specialist i køkkenmaskiner som røremaskine, wokpander, stegepander m.m.

Mads Jensen

Mads

Specialist i airfryers, dehydrators, og mange af de fede gadgets.

Sådan skriver vi vores anmeldelser

Hos Mooly samler vi anmeldelser og anbefalinger på forskellige produktgrupper som kaffemaskiner, køkkenudstyr og en masse anden husholdningsprodukter. Derudover samler vi overblik og anmeldelser af restauranter og spisesteder i hele landet. Disse to overblik udarbejder vi ud fra to forskellige fremgangsmåder, som vi i det følgende vil uddybe.

Sådan skriver vi ift. produktanmeldelser

Hos Mooly sammenfatter vi vores anbefalinger på baggrund af eksterne test, kommentarer fra kunder og anmeldelser. Vi foretager research på det enkelte produkt, så du får et overblik over, hvilke produkter og forhandlere du kan finde på markedet, og hvordan de differentierer sig.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver produktets fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke produkt og nuancerer anbefalingen. Vi kan derfor give præcise anmeldelser på produkter, som er testet og anmeldt.
 • Vores undersøgelser indebærer både research på udseende og design, pris samt den funktionalitet og specifikationer, som de forskellige produkter har.
 • Vi går ind i oplysninger såsom garantier, omdømmer og brands.
 • Vi vurderer og undersøger den omtalte kvalitet, hvilket ofte sker i relation til prisen, da disse to faktorer ofte påvirker hinanden.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode produkt, og de specifikke fordele og ulemper produktet har.

Sådan skriver vi ift. restaurant- og madoplevelser

Hos Mooly sammensætter vi anbefalinger, så du kan finde de bedste deals og spisesteder i hele Danmark. Disse guides og oversigter over deals udfører vi ved at lave en grundig research på de forskellige spisesteder, store som små, og hvor vi har spist på et stort udvalg af restauranterne, som vi anbefaler.

Vi undersøger blandt andet spisestedernes hjemmeside, menukort, andre anbefalinger og anmeldelser gennem andre større medier eller mindre fora. Derudover sammenligner vi anmeldelser af spisestederne fra kunder samt undersøger og gennemlæser andre udtalelser om det specifikke sted.

Retningslinjerne for vores undersøgelser:

 • Vi tjekker op på flere forskellige anmeldelser og test, som hver især fremhæver spisestedernes fordele og ulemper. Det giver os et indblik i, hvordan forskellige anmeldere og test anbefaler det specifikke sted og nuancerer dermed anbefalingen. 
 • Vi gennemgår hjemmesidens egne beskrivelser og kundeudtalelser.
 • Vores undersøgelser indebærer både research, egne oplevelser og besøg samt større anmeldelser af stederne og diverse deals.
 • Vi går ind i oplysninger såsom omdømmer, brands og størrelser.
 • Trods sponsoreret indhold vil vi fortsat altid have øje for det gode sted, og de specifikke fordele og ulemper spisestedet eller den pågældende deal har.

De spisesteder som du finder i vores guides og overblik, kan du som regel handle hos vores partnere. Vores research og test af spisestederne er udarbejdet af vores professionelle og subjektive kollegaer. Dermed kan du hos os blive klogere på, hvilket sted du skal købe din næste deal eller booke bord, hvis du skulle være i tvivl om stedets specifikke fordele og ulemper.

Udover leasing, er Mooly også et medie, som giver brugerne guides om forskellige produkter – alt lige fra køkkenmaskiner, husholdning, kosttilskud og køkkenudstyr.

Mooly informationer:

PK MEDIER ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 København S
CVR: 37296783