Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Flexleasing – Alt du skal vide om leasing af biler

Flexleasing – Alt du skal vide om leasing af biler

flexleasing

Med flexleasing har du mulighed for at lease luksusbiler med en del mindre kapitalbinding, end hvis du skulle købe en. Du slipper for at betale registreringsafgift, hvilket gør, at du står med et lavere udbetalingsbeløb og en lavere månedlig ydelse.

Der er mange fordele ved at lease en bil fremfor at købe en ny til fuld pris. Du kan nemlig få mulighed for at køre rundt i en lækker bil uden du behøves at være millionær. Der er dog forskel på forskellige leasingaftaler, og i denne artikel vil vil gå i dybden med flexleasing.

flexleasing2

Det skal du vide om denne løsning

Vi vil nu gennemgå de forskellige ting, du bør vide om flexleasing, så du kan træffe en beslutning på en oplyst baggrund. Inden du binder dig op på en aftale, så kan du her få et overblik over, hvilken løsning, der vil være bedst for dig.

Flexleasing kaldes også for finansiel leasing, og er en mulighed, der især er god til biler med en høj registreringsafgift. Med denne løsning skal du blot betale en procentdel af registreringsafgiften hver måned fremfor at betale den fulde registreringsafgift. Det er en løsning, der fordelagtig ved både nye og brugte biler.

Forskellen på privatleasing (operationel leasing) og flexleasing er, at du med denne aftale skal henvise til en tredjepart, som kan købe bilen efter leasingperioden udløber. Ved privatleasing kan du blot levere bilen tilbage ved endt leasingperiode.

Det er værd at tage med i overvejelserne, da du har et større ansvar ved flexleasing. Der er også forskellige ting, der kan være afgørende for om det overhovedet kan betale sig.


Kan flexleasing betale sig?

Det er ret essentielt at finde ud af, hvorvidt det overhovedet kan betale sig at lease en bil på denne måde. Vi vil derfor nu gennemgå et par tommelfingerregeler, som du kan følge, når du skal vurdere, hvorvidt det kan betale sig for dig.

Som regel siges det, at det kan betale sig med flexleasing, hvis bilen har en markedspris på over 250.000 kr. Derudover skal biler typisk være mere end 3 år gamle eller ældre, før det giver mening at flexlease dem.

Hvis bilen er yngre end 3 år, så skal du betale en højere procent af den samlede afgift, hvilket gør det dyrere at lease bilen. Det er godt at vide, inden du sætter forhåbningerne op for den nyeste model fra dit favorit mærke.

Opsummering på, hvornår flexleasing kan betale sig:

  • Markedspris på over 250.000 kr.
  • Mere end 3 år gamle biler

Vil du gerne have svar på spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du læse mere om det. Hvis du er interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, leasing Mercedes, Audi leasing eller BMW leasing.


Info om Porsche Macan S leasing

Ca. månedlig ydelse hos Nord Leasing

3.896 DKK pr. måned

Ring til Nord Leasing for at lease:

71 99 50 60

Info om bilen:

TypeBenzin
Km/L11,2
HK340 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Interesseret i andre informationer?

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test på markedet.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Bliv klogere på privat leasing med lexautolease.co.uk. Se også trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud.

Om forfatteren