Mercedes CLA leasing – Lease som Coupe eller hybrid her

Er du interesseret i Mercedes CLA leasing, kan du læse mere om bilen som brugt og ny her. Er det Coupe eller Shooting Brake modellen du skal have fat i? Eller er du hybrid du drømmer om?

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes cla leasing
Drivmiddel
Sorter

2.500 kr./md.

Mercedes CLA 200
SB AMG-line

2.660 kr./md.

Mercedes CLA 180
AMG-line

2.820 kr./md.

Mercedes CLA 180
AMG-line

3.140 kr./md.

Mercedes CLA 200 d
Shooting Brake

Med Mercedes CLA leasing får du mulighed for både at køre en hybrid bil med høj komfort, men også en Coupé med god plads, stor elegance og ren luksus. Lease denne lækre model til både privat og erhverv, hvis du sætter pris på en bil, der emmer af godt håndværk.

En stationcar til ethvert behov

Man behøver bestemt ikke at være en børnefamilie, for at have en stationcar. Denne bil tilbyder nemlig masser af plads, både på bagsædet og i baggagerummet, stor elegance og komfort, og ikke mindst masser af luksus til både chaufføren og passagerne.

Med Mercedes CLA har de nået nye højder på flere parametre. Brugervenligheden er i top klasse og interiøret stråler af smarte løsninger, kvalitet og flot design. Der er enorm komfort, som er særligt godt, hvis man skal ud og køre langt eller bare gerne vil sidde godt, hver gang man sætter sig ind i bilen – både som chauffør og passager.

Der er god støtte i sæderne og en masse udstyr, der øger komforten. Infoskærmen er stor og meget brugervenlig. Hvis man nyder at høre musik, når man kører bil, så er det oplagt i Mercedes CLA leasing at afprøve højtalerne, der giver en solid lyd i hele kabinen, så passagererne også kan nyde godt af den.

Prøv den selv gennem Mercedes CLA leasing. Både som hybrid og som Coupe.


Mercedes CLA shooting brake

Bor du i byen og har en familie eller andre passagerer at køre rundt, så kan du få stor glæde af en Mercedes CLA shooting brake model, der er en stationcar. Det er en rummelig og manøvredygtig bil, der er perfekt at køre rundt i inde i byen, hvor man kan være nødt til at handle hurtigt og effektivt i trafikken.

Den kan også fås i andre udgaver og enten med benzin eller diesel. Uanset hvilken model du vælger, vil du opleve en sporty bil, når man ser den ude fra, men som stadig udstråler klasse. Den er derfor oplagt til både privatleasing og erhvervsleasing.

Der er forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til hestekræfter. Så det afhænger af, hvor meget power du ønsker under kølerhjelmen. Mercedes CLA leasing kan det hele, så hvis du gerne vil have en racerlignende bil med en endnu mere sporty undervogn, kan du sagtens det, eller du kn vælge en CLA Shooting brake model, der er optimal til familien.

Hvad end du er ude efter en ny eller brugt model, kan du være garanteret stor køreglæde, der er tilpasset dine egne behov og præferencer til en god pris.

YouTube video

Mercedes CLA coupe

Denne model i serien er en imponerende bil, der har en lang række af blærede funktioner og udtryk. Den har et muskuløst og sportsligt udtryk, der tiltrække manges opmærksomhed, når den kører rundt i byen.

Men udover det imponerende ydre er køreoplevelsen i ligeså høj kvalitet. Der er både stemmestyring og infotainment system, som er baseret på kunstig intelligens, der gør, at bilen forstår dine signaler uden at tøve.

Der er mulighed for at gøre bilen mere personlig ved at tilføje mere udstyr, der opgraderer det i forvejen imponerende udstyr.

Hvis du har set dig varm på andre modeller fra Mercedes, som du gerne vil lease, kan du læse mere om dem her på siden. Det kan f.eks. være leasing Mercedes, Mercedes EQE leasing eller korttidsleasing.


Flere Mercedes CLA Coupé fordele

Der er mange fordele ved at vælge CLA mercedes leasing. Her er blot nogle af dem:

  • Tre stærke motorer at vælge mellem
  • Kør langt på literen – økonomisk fordel
  • Mulighed for at intragere med bilen med voice control
  • 421 horsepower
  • 0-62 km/t på kun 4.0 sekunder

Ikke nok med at du kommer til at køre i en forrygende bil, kan du ofte få en aftale til en god pris. Kontakt vores leasingkonsulenter vedrørende tilbud.


Den rette bil for dig

Det er vigtigt at vælge den rette bil, da denne hurtigt bliver en stor del af din hverdag. Leasing er en fordel, da du ikke binder dig til en bil, som hurtigt falder i værdi. Men selv med denne løsning er der tale om en binding i en kortere eller længere periode, hvorfor det er rart at være glad for sin bil.

Mercedes CLA leasing kan derfor også være en fordel, hvis du vil prøve modellen af, før du eventuelt gør et køb. Tænk over, hvilke behov du har, før du skriver under på en aftale. Er du interesseret i at lease stationcar, eller er det noget andet, som er vigtigt for dig?


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find endnu mere information på trafikstyrelsen eller tjek FDM ud. Du kan også kigge med hos Car and DriverCarDekho og Car Magazine for alt nyt om biler.


FAQ – Mercedes CLA leasing

Hvilke leasing muligheder findes for Mercedes CLA Coupe?

Mercedes CLA leasing findes i forskellige former. Vælg blandt andet mellem privat og flexleasing. Du kan også både lease en brugt eller ny bil, så gå efter den mulighed, der passer bedst til din økonomi og behov.

Kan Mercedes CLA leasing betale sig?

Mercedes CLA er en bil med rigtig gode anmeldelser, så du kan se frem til at køre i en bil med et særdeles godt ry. Bilen er herudover kendt for at køre langt på literen, hvilket er er en økonomisk fordel.

Hvad er fordelen ved at lease stationcar?

Med en stationcar får du mere plads og rummelighed, hvilket især gør den til et populært valg for børnefamilier. Men den er også god til dig, der bare godt kan lide at tage på længere ture og derfor har brug for et større bagagerum.

Hvordan vælger jeg den rette bil?

Hos Mooly står vi klar til at guide dig mod den rette bil. Vores leasingkonsulenter deler gerne ud af deres ekspertise, så du kan finde frem til den bil, der opfylder dine leasing behov. Du kan med fordel overveje Mercedes CLA leasing.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.