Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Lamborghini leasing – Lease sportsvognen over dem alle

Lamborghini leasing – Lease sportsvognen over dem alle


Det er bilen med tyret på mærket. Den er hidsig og fuldblodsitaliener. Det er selvfølgelig Lamborghini der er tale om. Hvis du ønsker den luksus at køre rundt i sportsvognen over dem alle, så læs med her og bliv klogere på Lamborghini leasing.

Hvorfor vælge Lamborghini leasing?

Med Lamborghini leasing får du en sportsvogn i verdensklasse, og i stedet for at købe en ny, har du muligheden for at lease en bil, og få følelsen af racerløb og Formel 1 i hverdagen.

Der er mange fordele ved leasing, men den største fordel når det kommer til Lamborghini leasing er, at du ikke behøver skulle lægge et stort engangsbeløb, eller håndtere høje renter og gebyrer ved en billån. Leasing fungerer ved, at du blot betaler et fast månedligt beløb for at køre i bilen.

Ønsker du at imponere til dine kundemøder ved at køre op i en lækker sportsvogn, så skal du overveje erhvervsleasing. Denne aftale kan betale sig, hvis du kører meget i dit arbejde.


Lamborghini privatleasing

Hvis du ønsker at privatlease en Lamborghini er det næste du skal overveje, om du skal lave en aftale om finansiel leasing eller operationel leasing. Finansiel leasing er også det der kendes som flexleasing.

  1. Finansiel leasing: Aftalen betragtes her som et billån. Du betaler et fast beløb hver måned, hvor du blandt andet betaler her af på bilens registreringsafgift. Når aftalen slutter, kan bilen betragtes som din, og derfor skal du selv stå for det videre salg eller køb af bilen efter aftalen slutter.
  2. Operationel leasing: Aftalen betragtes her som ‘leje’. Leasingfirmaet står for alle omkostninger, værkstedsregninger og uforudsete udgifter, og du kan blot aflevere bilen tilbage når leasingperioden er slut. Så sørger leasingfirmaet for det videre salg af bilen efter aftalen er slut.

Der er mange muligheder med Lamborghini leasing, så hvis du kører meget i dit job mellem afdelinger, kundemøder eller blot har langt på arbejde, så er erhvervsleasing måske løsningen for dig.


Se videoen og bliv meget klogere på Lamborghini leasing


Angivelse af kilder:

  • Find de forskellige Lamborghini modeller på deres hjemmeside.

Om forfatteren