Audi leasing – Privatleasing, erhvervsleasing og meget mere

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.896 kr./md.

Audi A3
35 TFSI s-line aut.

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

1.988 kr./md.

Audi A3
e-tron s-line aut.

2.382 kr./md.

Audi Q4
40 Attitude S-line

2.660 kr./md.

Audi A4
Avant S-line 45 TFSI Quattro

2.695 kr./md.

Audi e-tron
Sportback 50 S-line Quattro

2.965 kr./md.

Audi e-tron
Advanced 55 Quattro

3.120 kr./md.

Audi Q5
S-line 45 TDI Quattro

3.300 kr./md.

Audi A6
Avant Sport 40 TDI Quattro

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

3.400 kr./md.

Audi A5
40 TFSI Cabriolet Quattro S-line

3.440 kr./md.

Audi Q5
S-line 45 TFSI Quattro

Går du og drømmer om Audi leasing? Med en leasingaftale kan en helt særlig bil blive din for en periode. Du får nemlig mulighed for at køre i din drømmebil med eksempelvis privatleasing eller flexleasing, og når du er færdig, afleverer du enten bilen tilbage eller køber den.

Vi har nok alle haft en specifik bil i drømmene, som man fantaserer om, men som er uden for rækkevidde på grund af prisen eller andre forhold. Heldigvis kan drømme godt blive til virkelighed, uden at man behøver at eje bilen selv. Det kan man nemlig ved at lease.


Se også andet Audi leasing

Audi Q2 leasing
Audi Q3 leasing
Audi A1 leasing
Audi Q5 leasing
Audi A5 leasing
Audi Q7 leasing
Audi SQ5 leasing
Audi A7 leasing
Audi S3 leasing
Audi Q8 leasing

Et væld af muligheder med Audi leasing

Når det kommer til Audi leasing, så behøver man ikke nødvendigvis at begrænse sig til de billigere modeller, for du kan nemlig sagtens vælge lige netop den drømmebil, som du har gået med tanker om. Det er supernemt at lease, og hvorfor så ikke lease en fed Audi?

Hvad end det er en stor SUV, som en Q8 e-tron, en hurtig sportsbil, som R8 Coupé V10 quattro, eller måske plug-in hydrid, som Q5 Sportback TFSI e, du går og drømmer om, så kan du nemt opstille en aftale med et leasingfirma, som kan lease dig bilen i en længere eller kortere periode.

Du ejer ikke bilen, men du får brugerrettighederne over den, så du kan bruge den i din hverdag, eller du kan lave Audi leasing erhverv, så du har en lækker Audi at køre rundt i på arbejdet, når du skal fra A til B. Dette kan eksempelvis være en fordel, hvis du er sælger eller har en lignende stilling, hvor du ofte skal køre mellem byer og måske også landsdele, så de lange køreturer ikke bliver kedelige.

Er du interesseret i andre bilmærker, kan du også tjekke Volvo leasing eller leasing Mercedes ud. Læs også mere specifikt om Audi R8 leasing.Audi leasing på en nem og hurtig måde

Hvis du er typen, der ikke har lyst til at gå på kompromis, og allerhelst vil kunne skifte bil, som sæsonerne ændrer sig, så er Audi leasing helt sikkert et godt bud til din livsstil. Her får du nemlig mulighed for at bruge lige netop den bil, du godt kunne tænke dig at køre i, i en bestemt periode, og når perioden ophører, kan du frit vælge en ny flot bil, model eller et andet mærke.

Leasing består i sin enkelthed af et lejemål, som du tager fra en udlejer, som typisk vil være et leasingfirma eller en bilforhandler. Dette kan både være en privat virksomhed, men det kan også sagtens være et finansieringsselskab. Hertil laves en leasingaftale, som minder meget om en lejeaftale, for bilen, og så betales der en månedlig ydelse for bilen.

Er du måske mere til Mercedes? så læs mere om Mercedes EQC leasing her.

Find også Mercedes GLE Coupé her.


Leasing af alle Audi klasser

Audi A4
Audi A3
Audi E-tron
Audi Q4 E-Tron
Audi RS6
Audi A6
Audi R8

De forskellige muligheder for leasing

Der findes forskellige typer af Audi leasing, som er gode at have in mente, når du skal vælge, hvilken du gerne vil prøve.

Herunder gennemgår vi kort de forskellige typer, så du kan danne et overblik. Du kan også læse vores artikler, hvor vi besvarer spørgsmål som: er leasing billigere end køb


Operationel leasing

Her betales der et engangsbeløb ved indgåelse af aftalen, hvorefter månedlige ydelser indtræder. Dette er en fordel, fordi der ingen ekstraomkostninger kommer fra leasingudbyderen, eksempelvis i form af driftudgifter eller andre uforudsete poster – disse tager leasingfirmaet sig af. Det er ligeledes også disse, som sørger for reparationer, dækskift og anden service.


Finansiel leasing

Denne form for Audi leasing minder i højere grad om et traditionel billån, hvor leasingselskabet finansierer din Audi, men du står selv for driftsudgifter, reparationer, værkstedsbesøg og andre lignende omkostninger. Efter endt leasingperiode vil det også være dig, der skal sælge bilen videre. Dette er dog en billigere løsning, da du ikke betaler nær så høj en ydelse eller et finansieringsbeløb.


Flexleasing

Ved Audi flexleasing er der i nogen grad tale om et bilkøb, da man betaler for registreringsafgiften for bilen, som man ikke gør ved de to ovenstående leasingtyper. De tre første måneder af bilens betales 2% af afgiften månedligt, hvorefter der i op til 36 måneder efter betales 1%. Den månedlige ydelse for Audi flexleasing baseres på kørselsforbruget – jo flere kilometer om måneden, desto dyrere. Leaser du bilen efter de 36 måneder, undgår du at skulle betale registreringsafgift.

Når du vælger flexleasing, vælger du en løsning, hvor du ikke selv ejer bilen, men derimod har brugsretten og at leasingselskabet har ejerretten over bilen. Fordelen ved dette for dig er, at du ikke skal betale mere end en lille del for at kunne benytte bilen.

Ved flexleasing er det værd at nævne, at du selv står for udgifter til service og vedligehold, så aftalen koster typisk mindre om måneden. Men det skal ikke narre dig til at tro, at det er en billigere løsning på længere sigt, da du kan løbe ind i uforudsete udgifter.

Denne leasingaftale er bedst ved Audi leasing af ældre biler fremfor nyere modeller. Hvis bilen er yngre end 3 år gammel, er den månedlige afgift markant højere.


Genveje til nogle af vores artikler

Leasing København
Leasing Aalborg
Leasing i Nordsjælland 
Er leasing billigere end køb?
Leasing Odense
Leasing af brugt bil
Billig leasing 
Leasing af hybridbil
Flex leasing
Leasing elbil
Korttidsleasing
Elbil priser

Audi leasing erhverv

Med erhvervsleasing for virksomheder og medarbejdere kan alle udgifter samles i en månedlig ydelse, der frigør ressourcer, der gør at virksomhedens kapital kan anvendes mere optimalt på driften. Når du vælger Audi leasing erhverv er du ligesom, hvis du har købt en Audi, omfattet af vejhjælpen, samt andre assistancepakker i din erhvervsleasing aftale. Aftalen kan tilpasses enhver virksomhed og behov, der måtte være.

En firmabil kan fungere som et form for visitkort, når du kører ud og besøger kunder og samarbejdspartnere. Hvis du har et job, hvor du bruger meget tid i din bil er komfort og sikkerhed derudover også helt essentielt. Til dette vil Audi lease være optimalt, da de tilbyder tekniske innovationer og funktioner i verdensklasse.

Som ansat er der en lang række fordele ved erhvervsleasing. Hvis der skulle opstå skader eller behov for reparation, ligger udgifterne hos arbejdsgiveren, det eneste du selv skal betale for er en månedlig ydelse for bilens beskatningsgrundlag.

Audi leasing af R8

Selvom det er arbejdsgiveren, der står som leasingtager, optjener du som medarbejder stadig anciennitet ved leasing erhverv, som vil følge med dig til fremtidige forsikringsselskaber og aftaler. Hvorvidt det kan betale sig for dig, at gå med erhvervsleasing kommer an på nogle forskellige faktorer.

Hvis du kører meget i forbindelse med arbejdet og ikke så meget privat, kan det sommetider ikke betale sig at lease erhverv og bedre betale sig at køre i sin egen bil.
Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


Mere om leasing af bil Audi

Er du på vej ud i Audi Leasing, kan du godt begynde at glæde dig. Hvis du ikke allerede kender til at køre i bilmærket, har du en suveræn oplevelse i vente. Bilerne som er både moderne, lette og luksuriøse giver en helt speciel følelse af frihed, der ikke er til at tage fejl af.

Uanset om du ender med flexleasing Audi, erhvervsleasing Audi, privat eller en fjerde løsning, er du sikker på at køre i en bil, der lever op til sit ry. Audi er ikke en af de helt store spillere uden grund, men er kvalitet og sikkerhed, der gør hver dag lidt bedre.

En af de mange fordele ved leasing Audi er fleksibiliteten, der langt fra minder om at købe en bil, hvor man er langt mere bundet. Det giver mulighed for fornyelse og en følelse af frihed, hvor man ikke konstant skal bekymre sig om værditab, tjek og andet bøvl.En nemmere hverdag

En af de ting vi hører, er hvor meget nemmere folks hverdag bliver med leasing af Audi. Om det er de helt store køreture, eller noget så normalt som afhentning af børn og indkøb, kan man virkelig mærke en forskel.

Audi leasing er et skridt nemmere på en hverdag uden stress og jag, og tager toppen af den besværlige planlægning. Det er bare at sætte sig ud i en bil, der altid spiller, og køre ud i det blå.

Vil du vide mere? Se også Mercedes Leasing. Eller læs mere om afgift på elbiler.

Er du også på udkig efter Mercedes G klasse, se mere her.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.

YouTube video

Angivelse af kilder

Se også trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud.


FAQ Audi Leasing

Hvad er fordelene ved at lease fremfor at købe?

Hvis du ofte skifter bil, kan det være en fordel at lease fremfor at købe. Dette giver fordele som lavere værditab og lavere kapitalbinding. Dog kan det bedre betale sig at købe, hvis du kun skifter bil cirka hvert 10 år.

Hvad gør man, når man ikke længere ønsker at lease?

Alt efter hvilket leasingfirma man bruger, kan dette hjælpe dig med at komme af med bilen igen. Disse kan hjælpe med salg af bil og meget andet.

Er det muligt at køre i forskellige biler efter sæsonen?

Ja, alt efter leasing aftale, kan man skifte bil efter sæsonen. Så du kan eksempelvis køre i en bil med soltag i sommermånederne, og en SUV om vinteren.

Er det billigere at lease end købe?

Dette afhænger af mange ting, som eksempelvis hvilken aftale du har, hvilken bil du vil køre i og meget andet.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.