Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Volvo leasing – Erhvervsleasing, privatleasing, pris

Volvo leasing – Erhvervsleasing, privatleasing, pris

Volvo leasing

Drømmer du om en Volvo, som hele familien kan køre på ferie i, eller en stor egiostbil, som du bare kan nyde, mens du kører på arbejde, så er Volvo leasing måske noget for dig. Her kan du nemlig køre i én eller flere modeller i længere eller kortere periode for en månedlig ydelse.

Bildrømme kan nå langt, og nogle gange overgår de også virkeligheden, på den måde, at din drømmebil sagtens kan være en bil, som du måske aldrig får råd til. Det kan der heldigvis gøres noget ved, ved at lease en bil, fremfor at finansiere den selv. Det giver en stor mulighed for, at du kan udleve dine drømme uden at skulle gå på kompromis med resten af din livsstil eller andre ting i livet.


Et væld af muligheder

Ved Volvo leasing kan du vælge mellem et hav af muligheder, som du bestemt ikke må lade dig begrænse af. Du kan nemlig vælge at lease lige netop den model, som du har gået og drømt om, hvad end det er en stor bil, en lille bil, en dyr bil eller måske en billigere model.

Hvad end det er en stor SUV, som en EX90, en god stationcar, som V60 Recharfe, eller måske en sedan, S90 Recharge, du går og drømmer om, så kan du nemt opstille en aftale med et leasingfirma, som kan lease dig bilen i en kortere eller længere periode.

Har du spørgsmål såsom er leasing billigere end køb eller hvordan fungerer leasing af bil? Så kan du også læse vores artikler, der besvarer disse spørgsmål.

Volvo leasing gjort nemt

Bliver du hurtigt træt af at køre i den samme bil, kan du ikke helt beslutte dig for, om det skal være en sedan eller en stationcar, om det skal være en plug-in hybrid eller en elbil, så har du heldigvis muligheden for at prøve det hele af, for Volvo tilbyder nemlig et hav af modeller, som du med fordel kan lease, når du skal tage en beslutning.

Volvo leasing består i sin enkelthed af et lejemål, som du tager fra en udlejer, som typisk vil være et leasingfirma eller en bilforhandler. Det kan både være en privat virksomhed eller et finansieringsselskab. Hertil laves en leasingaftale, som minder meget om en lejeaftale, for bilen, og så betales der en månedlig ydelse for bilen i den periode du leaser i. Dette kan være alt fra nogle få måneder til flere år.

Forskellige Volvo leasing aftaler

Der findes forskellige typer af leasing, som er gode at kende til, når du skal vælge, hvilken du gerne vil bruge, ved leasing af en Volvo. Herunder gennemgår vi kort de forskellige typer, så du kan få et overblik.

Du kan også tjekke leasing Mercedes ud eller Audi leasing.


Operationel leasing

Her betales der et engangsbeløb ved indgåelse af aftalen, hvorefter månedlige ydelser indtræder. Dette er en fordel, fordi der ingen ekstraomkostninger kommer fra leasingudbyderen, eksempelvis i form af driftudgifter eller andre uforudsete poster – disse tager leasingfirmaet sig af. Det er ligeledes også disse, som sørger for reparationer, dækskift og anden service.


Finansiel leasing

Denne form for Volvo leasing minder i højere grad om et traditionel billån, hvor leasingselskabet finansierer din Volvo, men du står selv for driftsudgifter, værkstedsbesøg, reparationer og andre lignende omkostninger. Efter endt leasingperiode vil det også være dig, der skal videresælge bilen. Dette er dog en billigere løsning, da du ikke betaler nær så høj en ydelse eller et engangsbeløb ved indgåelse af aftalen.


Flexleasing

Ved flexleasing er der i nogengrad tale om et bilkøb, da man betaler for registreringsafgiften for bilen, som man ikke gør ved de to ovenstående leasingtyper. De tre første måneder af bilens betales 2% af afgiften månedligt, hvorefter der i op til 36 måneder efter betales 1%. Den månedlige ydelse for denne form form Volvo leasing baseres på kørselsforbruget – jo flere kilometer om måneden, desto dyrere. Leaser du bilen efter de 36 måneder, undgår du at skulle betale registreringsafgift.

Leasing af flere Volvo modeller

Volvo har lavet et væld af gode biler, som både er yderst sikre, har et flot og moderne design, og som kan passe til både parret, familien eller til erhvervsbrug. Med andre ord, har vi med en bil at gøre, der kan bruges til næsten hvad som helst. Se eksempelvis:

  • Volvo XC40 leasing – Er du på udkig efter en god, kompakt og alsidig SUV, som desuden også har hydridmotor, som selv kan oplade sig, når der køres på benzinen. Så er XC40 helt sikkert noget for dig. Her får du nemlig plug-in hydbrid, der er udstyret med praktiske og enestående detaljer, som du helt sikkert vil nyde godt af. Denne model kan også fås som elbil.
  • Volvo XC60 leasing – Vælger du denne model, vil du finde storebroren til XC40’eren, som ligeledes er en plug-in hybrid, men som besidder endnu flere kvaliteter, og som desuden kan rumme en større familie. Du får en smart bil, som har integreret Google-system, head-up display og mange andre gode funktioner, der gør kørslen til en leg.
  • Volvo V60 leasing – Hvis det er ekstra benplads, en rummelig familie og en plug-in hybrid, du er på udkig efter, så er V60 valget for dig. Du får netop glæde af disse dele, hvis du vælger en bil som denne. En Volvo V60 er nemlig en forrygende stationcar, der kan rumme hele familien, kommer med 455 hestekræfter og et baggagerum, som kan fyldes med alt, du ønsker.

Fordele ved Volvo leasing

Når du køber en bil, så er det dig, der ejer bilen, hvorimod når du leaser, så kan man sige at du “lejer” bilen af leasingfirmaet. Når du ejer, så skal du selv have alle pengene op af lommen, både når du køber bilen, men især også når den skal til service eller til reparation på værksted. Du skal også selv betale for forsikringer og andre udgifter. Det kan altså være en dyr affære at købe bil, men til gengæld, så får du også pengene igen selv, hvis du sælger.

Hvis du vælger Volvo privatleasing eller erhvervsleasing, så er der en række fordele, som man ikke har, hvis man for eksempel køber bil. Vi giver dig her et overblik over nogle af de mange fordele, der er ved Volvo leasing:

  • Du slipper for dyre renter og høje gebyrer på billån, som tit er forbundet med køb af ny bil.
  • Det er leasingfirmaet, der tager sig af det efterfølgende videresalg af bilen, afhængig af aftalen, og hæfter sig ved eventuelle værditab, der skulle være i salget, når du afleverer bilen tilbage efter endt leasingaftale.
  • Du har fuld gennemsigtighed og overblik over dine månedlige udgifter til bilen. Du indgår en aftale med leasingfirmaet, når du ønsker leasing af Volvo, så du har fuld kontrol over, hvor meget du skal af med hver måned.
  • Hvis du vælger Volvo leasing, så kan du være sikker på altid at køre i en topmoderne bil med det nyeste udstyr og den nyeste teknologi, samt en høj sikkerhed.

Der er altså en del fordele hvis du leder efter Volvo leasing tilbud 2023 af modeller som XC40, XC60, V60 eller XC90. Læs meget mere om leasing af bil her, herunder privatleasing og erhvervsleasing.

Info om VOLVO S90 leasing

Ca. månedlig ydelse hos Toftegaard

2.998 DKK pr. måned

Ring til Forza Leasing for at lease:

70 88 28 30

Info om bilen:

TypeDiesel
Km/L20,8
HK235 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder


FAQ

Hvad koster det at lease en Volvo?
Det kommer meget an på, hvilken slags Volvo leasing du ønsker. Jo nyere og smartere en bil du ønsker, jo dyrere bliver det. Derudover kommer det også an på, hvilken leasingaftale du indgår med leasingfirmaet.

Er Volvo leasing billigere end køb?
Helt overordnet set, så er køb billigere end leasing, med mindre, at du gerne vil skifte bil ofte. Selvom der er en større engangsydelse i forbindelse med bilkøb, så kan det ofte bedst betale sig at købe.

Kan man købe bilen efter endt leasing?
Hvis du vælger en finansiel leasingaftale, så hæfter du selv for restværdien, når leasingaftalen ender. Du kan også selv købe bilen, men så skal du være opmærksom på, at du skal betale den fulde registreringsafgift, før du må køre i bilen.

Hvilken type Volvo leasing er bedst?
Det er svært at sige, hvilken Volvo leasing, der er bedst, da det kommer meget an på, hvad dine behov er. Snak med et leasingfirma om dine behov, og hvad du har brug for, så skal du nok få en god aftale, der matcher dig.

Hvornår giver Volvo leasing mening?
Hvis du ønsker at skifte bil ofte eller måske gerne vil eksperimentere med en el- eller hybridbil, så kan leasing være en god løsning for dig. Du binder dig nemlig kun til en aftale for et par år af gangen, og så kan du lave en ny aftale om en ny bil, når den slutter.