Audi e-tron leasing – Lease privat til den rigtige pris nu

Privatleasing med Audi e-tron leasing har aldrig været nemmere eller mere overkommeligt. Du får her i den grad bil for pengene, og så til en blændende pris. Bilen har alt hvad man søger i en elbil, og privatleasing gør at du slipper for alt besvær med almindelig billeje.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.923 kr./md.

Audi Q4
35 e-tron Sportback

2.382 kr./md.

Audi Q4
40 Attitude S-line

2.695 kr./md.

Audi e-tron
Sportback 50 S-line Quattro

2.965 kr./md.

Audi e-tron
Advanced 55 Quattro

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

Med en Audi e-tron vil du opleve komfort, byggekvalitet og dynamisk køreevne i bedste velgående. I forbindelse med leasing Audi e-tron vil du opleve en elbil som er skabt til både at køre de korte, men også de lange ture. Du vil opleve et eksklusivt design både indvendigt, men også udvendigt. Audi e-tron er leasing i luksusklassen, og gaven der bliver ved med at give. 

Audi e-tron leasing enten som privat og erhverv

Hvad angår leasing Audi e-tron, er der et hav af muligheder for at denne lækre sag kan blive din. Når det gælder leasing af diverse Audi modeller, behøver du nemlig ikke at gå på kompromis, du har netop mulighed for at vælge lige nøjagtig den type bil som du har brug for til dit behov. Ydermere har du også mulighed for at tilpasse din leasing aftale ud fra om din Audi e-tron skal benyttes til privat eller erhvervsmæssigt.

Se også andet Audi leasing

Audi Q2 leasing
Audi Q3 leasing
Audi A1 leasing
Audi Q5 leasing
Audi A5 leasing
Audi Q7 leasing
Audi SQ5 leasing
Audi A7 leasing
Audi S3 leasing
Audi Q8 leasing

Fordele ved Audi leasing

Du har mulighed for at få en meget bredere viden indenfor Audis brede udvalg af biler, blandt andet vores Audi 4Q e-tron leasing.
Hos Audi har du også mulighed for at indgå forskellige former for leasing aftaler, så som operationel leasing eller flex leasing. Derudover tilbyder Audi også muligheden for at lease en brugt bil, samt nye biler som Porsche Taycan.

Bliv endnu klogere på billig leasingleasing tilbudleasing af bil privat eller Tesla leasing.

Fordele ved Audi leasing

Du har mulighed for at få en meget bredere viden indenfor Audis brede udvalg af biler, blandt andet vores Audi 4Q e-tron leasing.
Hos Audi har du også mulighed for at indgå forskellige former for leasing aftaler, så som operationel leasing eller flex leasing. Derudover tilbyder Audi også muligheden for at lease en brugt bil, samt nye biler som Porsche Taycan.


Flere modeller af Audi e-tron leasing

Når det kommer til udvalget af Audi e-tron modeller, så spændes der vidt og bredt af producenten. Du finder her nemlig rigtig mange gode modeller, som hver især har deres gode egenskaber. Herunder du en oversigt over modellerne.

  • Q8 e-tron
  • Q8 Sportback e-tron
  • SQ8 e-tron
  • SQ8 Sportback e-tron
  • Q4 e-tron
  • Q4 Sportback e-tron
  • e-tron GT
  • RS e-tron GT
  • e-tron
  • e-tron Sportback

Alle disse lækre modeller er naturligvis alle elbiler, og derfor har de samme gode elmotor, men der er alligevel visse forskelle ved de enkelte modeller, som er værd at kende til. Er du ikke selv en haj inden for, hvad de forskellige modelnavne indebærer og har af betydning for køreoplevelsen, så lad os tage dig med igennem de mange muligheder for Audi e-tron leasing og de forskellige modeller.


Find den rette Audi e-tron leasing model

Herunder finder du et overblik over, hvad de enkelte modeller kan og indebærer. Vi giver et indblik i, hvad det har af betydning for køreoplevelsen, og hvilke fordele det har for din Audi e-tron leasing:

Sportback

Vælger du en Audi e-tron med ‘Sportback’ i modelnavnet, vælger du en bil, der er bygget til at give dig en sporty oplevelse af køreturen. Dette er fordi bilens ende er blevet gjort en smule længere, og der er også lagt ekstra afstand i akslen, der gør, vægtfordelingen i bilen ligger anderledes end i andre modeller, som også er med til at gøre bilen både hurtigere og have et bedre greb i vejen.

GT

Du har nok se forkortelsen ‘GT’ før. Dette står for Grand Tourer, som kommer af det italienske udtryk ‘Gran Turismo’, der betyder, at bilen er lavet til at køre lange distancer og give en god og komfortabel køreoplevelse.

Læs også om vores forskellige Citroën modeller:

YouTube video

De forskellige Audi modelserier

Når du vælger Audi e-tron leasing, findes der modeller fra forskellige modelserier, der gør en klar forskel – både for bilens æstetiske fremtræden, men også køreoplevelsen. Som det blev gennemgået ovenfor, så har de enkelte udtryk i bilens modelnavn en vis betydning for bilens performance og oplevelse, men også modelserien har betydning. Herunder gennemgår vi de forskellige modelserier inden for Audi e-tron leasing:

Q-serien

Det helt særlige ved Audi e-tron Q-serien er, at det netop er én af de mest populære serier, på grund af størrelsen og praktikken. Her får du nemlig en stor SUV serie, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken fart, kraft, rummelighed, æstetik eller noget andet. Vælger du derfor Audi e-tron leasing fra Q-serien, vælger du en lækker SUV.

SQ-serien

SQ-serien er endnu en SUV serie fra Audi. Dette er dog sportsversionerne af de populære SUV’er. Her er der sat hele tre elmotorer på drivakslerne, som gør det muligt at accelerere fra 0-100 på 4,5 sek. Dette er ekstremt hurtigt for en SUV model.

RS-serien

Biler fra Audi e-tron RS-serien er en serie af sedaner og stationcars, der alle er lavet for at give køreturen et ekstra spark. Det er højperformancebiler, der yder den gode sportsopelvelse. RS står for RennSport, også oversat til Racing Sport, som netop angiver at bilen hører til i supercar-klassen.


FAQ

Hvorfor vælger leasing af en brugt bil? 

Det er ofte billigere at lease en bil der er brugt, eksempel i forbindelse med Audi e-tron leasing, istedet for en ny bil. Derudover vil der også være en bæredygtig tilgang i det med at lease en brugt biler. Dette skyldes at bilen får lov til at få en chance mere. 

Er det billigere at benytte sig af Audi e-tron leasing? 

Dette afhænger af mange forskellige faktorer, blandet andet hvilken type Audi e-tron, samt hvilken type leasing aftale du har fået i hus. 

Hvorfor vælge Audi e-tron leasing frem for andre modeller? 

Leasing Audi e-tron indebærer at du har mulighed for at opleve biler hvor der er kælet for komforten, byggekvalitet og den dynamiske køreevne. Dette er en oplevelse som du har mulighed for at få via Audi e-tron leasing. 

Er en Audi 4Q e-tron den bedste model?

Dette er meget individuelt. Men hvis du er til en firehjulstrækker, der har alt det du kan forventet, og meget mere, så anses denne leasing Audi e-tron som værende den bedste for lige netop dig. 

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.