Mercedes EQC leasing – Erhvervs- og privatleasing af elbil

Mercedes EQC leasing er for dig, der ønsker en elegant elbil til en god og fordelagtig pris. Du får stor rækkevidde, såvel som luksuriøst og komfortabelt design – velkendt kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder erhvervs- og privatleasing.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

2.830 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.925 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

3.040 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

Hvis du går og drømmer om at en Mercedes EQC, skal være din næste bil, så er du endt det helt rigtige sted. Vi hos Mooly er vilde med Mercedes EQC, og har flere på lager. Kontakt os i dag for en gratis prøvekørsel, hvis du endnu ikke har prøvet den.

Drømmer du om at lease en BMW? Læs mere her, hvis ikke du er til en brugt el bil som denne fra Mercedes. Det er dog værd at overveje, da det er muligt at finde nogle af modellerne med lang rækkevidde for en elbil.

Mercedes EQC fås i flere varianter:

Variant Motor Rækkevidde 0-100 km/t.
Mercedes EQC400 4MATIC 2 motorer, firhjulstræk 300 kW (408 hk) 431 km. 5,1 sek.
Mercedes EQC400 4MATIC AMG Line 2 motorer, firhjulstræk 300 kW (408 hk) 431 km. 5,1 sek.
Mercedes EQC400 4MATIC AMG Line Premium 2 motorer, firhjulstræk 300 kW (408 hk) 431 km. 5,1 sek.
Mercedes EQC400 4MATIC AMG Line Premium Plus 2 motorer, firhjulstræk 300 kW (408 hk) 431 km. 5,1 sek.

Fordele ved Mercedes EQC leasing

Der er mange kriterier at tage højde for, når du skal lease en bil privat – brugt eller ej. Hvad er vigtigt for netop dig? Har du øje på pris, værdi, model, frihed, fleksibilitet eller noget helt andet – vi finder den bedste aftale til dig.

Mercedes EQC leasing, uanset om det er erhvervs- eller privatleasing er en mere bæredygtig måde at have bil på, da den med sit indre og ydre sætter moderne og ansvarsfuld bilkørsel i højsædet. Der er tænkt mange bæredygtige valg ind i netop denne bil, der har mulighed for lokal emissionsfri kørsel. Herudover består mange af bilens komponenter af ressourcebesparende materialer. 


Komfort og køreglæde fra fremtiden

Man skulle tro at Mercedes EQC leasing, var som sendt fra fremtiden. Den er top spækket med udstyr, kører som en drøm og har mere power end man turde drømme om. Vi hos Mooly er bestemt helt oppe at køre over Mercedes EQC, hvis du endnu ikke har prøvet den, så kontakt os for en gratis prøvekørsel, hvor du kan finde ud af om det er noget for dig.


Acceleration udover det sædvanlige

Bilen er lækker at køre i, da den støjer utroligt lidt. Den glidende acceleration er heller ikke til at tage fejl af, og det er svært at beskrive, lige nøjagtigt hvor luksuriøst bilen føles at køre i, hvilket der ofte er mange der sætter stor pris på. Så hvorfor ikke prøve en Mercedes elbil selv?

En brugt bil som denne har ofte en rækkevidde på op mod 450 kilometer. Det gør, at du kan køre langt pr. opladning.

Find gode tilbud på leasing af Mercedes SUV modeller her. Leder du efter noget andet? Læs om Tesla leasing.

Leasing kan tilpasses alt efter dine behov og pris

Har du ikke prøvet at lease en bil privat før med privatleasing, er det ved at være på høje tid. Det har aldrig været nemmere, og aftalen kan tilpasses efter netop dine behov. Der findes flere forskellige måder at lease på, pris, muligheder og meget andet, og Mercedes EQC leasing er kun en af de mange mulighederne for en skøn privat bil brugt.

Læs også om vores Citroën modeller her:


Liste over Mercedes EQC varianter:

 • Mercedes EQC400, AMG Line 4Matic 5d – 74.000 km – 469.900 kr.
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 21.000 km – 624.900 kr.
 • Mercedes EQC400, AMG Line 4Matic 5d – 74.000 km – 469.900 kr. 
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 17.000 km – 609.900 kr. 
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 11.000 km – 599.900 kr. 
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 13.000 km – 634.900 kr. 
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 37.400 km – 629.900 kr. 
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 22.000 km – 529.800 kr. 
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 34.370 km – 484.700 kr. 
 • Mercedes EQC400, AMG Line 4Matic 5d – 4.000 km – 589.900 kr.
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 20.000 km – 569.900 kr.
 • Mercedes EQC400, AMG Line 4Matic 5d  – 17.000 km – 589.900 kr.
 • Mercedes EQC400, AMG Line 4Matic 5d – 57.000 km – 529.900 kr.
 • Mercedes EQC400, AMG 4Matic 5d – 5.000 km – 584.900 kr.
 • Mercedes EQC400, AMG Line 4Matic 5d – 12.000 km – 649.900 kr.

Ved du ikke, hvor du skal starte? Kontakt en specialist

Så læs mere her, hvor vi forklarer forskellige typer og muligheder for leasing. En af de største fordele ved at lease er, at det er fleksibelt. Altså er der tænkt ind, at dit liv og hverdag forandrer sig, hvilket afspejler sig i, hvilken type bil og leasing du har brug for. Eller hvilken pris du vil betale.

Er det ikke den rette bil for dig? Læs om Audi leasing, og den tilhørende pris her for en brugt Audi. Du finder forskellige modeller, hvor nogle er mere brugt og ældre end andre.


Privatleasing af modellen

Denne model er som tidligere nævnt både god til erhverv såvel som private, og derfor vil vi introducere dig mere til EQC privatleasing, pris på denne løsning og dine muligheder med netop det generelt.

Med privatleasing er du sikret et køretøj, men hvor du ikke skal slippe store summer, samt bekymre dig om løbende uforudsete omkostninger løbende. Denne løsning er desuden god til dig, som kan være i tvivl om modellen eller hvorvidt du skal have en bil. Du kan afprøve den i din leasingperiode, og beslutte dig på sigt, hvis du ønsker at investere og købe modellen.

Privatleasing Mercedes EQC er derudover også en smart løsning, hvis du er på udkig efter bil nummer to. Har I allerede en bil i hjemmet, men ønsker en ekstra grundet stigende behov, så er leasing en god ide. Hvis dine behov ændrer sig, kan du derfor nemmere og med mindre økonomisk tab nemlig få adgang til en bil mere.


Forskellige typer af Mercedes EQC leasing – brugt bil

Der findes et væld af muligheder for leasing af Mercedes EQC. DU kan nemlig både lease som privat med privatleasing, til erhverv, som split, hvor der deles mellem privat og erhverv, sæsonbaseret leasing og meget mere. Herunder afhænger din pris også af hvilken løsning, du går med. Dog påvirkes dens rækkevidde ikke af din leasingaftale, så det vil du ikke skulle gå på kompromis med.

Vi vil herunder kort gennemgå nogle af de forskellige muligheder, så du ved, hvad du kan forvente dig, og hvad du har at vælge imellem.

 • Operationel leasing – Ved den operationelle mulighed, står leasingselskabet for alle driftsudgifter undervejs i leasingperioden, da dette er en del af leasingydelsen, som er tilknyttet leasingaftalen. Dermed betaler du som leaser blot en engangsydelse ved udleveringen og derefter en fast månedlig ydelse for at lease bilen.

 • Finansiel leasing – Hvis du vælger finansiel leasing, forpligter du dig til at købe eller finde en køber til bilen efter endt leasingperiode. Det betyder således, at der er tale om en form for en afbetaling på et køb af en bil. Her vil du også selv skulle stå for driftudgifter, som reparationer, som går ud over bilens leasing pris.

 • Sæsonleasing – Ved sæsonleasing leaser du blot en bil for en given periode, dette kunne eksempelvis være hen over sommeren eller vinteren, hvor behovet er anderledes. Om sommeren ønsker du måske en bil med kaleche, mens du om vinteren måske gerne vil have en større bil, så alle kan køre med i det kolde vejr.

 • Flexleasing – Når du vælger at flexlease en bil, så vælges en løsning, hvor du har brugsretten til bilen, men leasingselskabet har ejerretten. Derfor betales kun en månedlig ydelse for brug af bilen. Denne fleksible løsning kan også variere i længde i alt fra 12 til 36 måneder.

 • Splitleasing – Kører du meget med arbejdet, kan det være en fordel at lave din Mercedes EQC leasing som splitleasing, da du så vil kunne få virksomheden til at betale en del af udgifterne, mens du stadig kan benytte bilen som privat bil, når du ikke er på arbejde.

 • Erhvervsleasing – Erhvervsleasing kan være både operationel og finansiel leasing. Her står en virksomhed for leasing af bilen, og dermed står du, som privat person, ikke for nogle udgifter eller ansvar for bilen. Det er således virksomheden, der leaser eller ‘lejer’ bilen til erhvervsbrug.
YouTube video

En rigtig elbil i luksusklassen

Endelig er der kommet en elbil på banen som er i bedste luksus klasse, men uden at koste en formue. Mercedes EQC og det tyske mærke generelt, når de er bedst. Deres model er ikke til at tage fejl af, og det er som forventet en fremtidssikret model, som har mange lækre features inkluderet.

Der er forskellige Mercedes EQC priser alt efter hvor brugt bilen er, hvor langt den har kørt og hvor gammel den er. Derfor kan du finde en der passer til dine økonomiske behov og rammer.


Tag springet i dag, så du er klar til i morgen

Er du stadig ikke overbevist? Så læs meget mere om de forskellige typer af biler og mærker, du kan lease – erhvervs- eller privatleasing. Alt efter leasing firma, vil vi næsten garantere for, at der er noget for enhver smag. Det kan være svært at vælge, når du først har sat leasingprojektet igang. Så hvad venter du på – mon ikke drømmebilen er tættere på, end du tror?

Måske kan det være interessant at læse mere om VW leasing eller Mercedes GLC her. Find med information om modeller, pris og mere. Find ud af mere om leasing i København.


Mercedes EQC e-klasse bil

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål til vores løsninger med erhvervs- og privatleasing? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find mere information på trafikstyrelsen eller FDM.


FAQ – Mercedes EQS Leasing

Hvorfor Mercedes EQC leasing?

Leasing af denne model kan give dig mulighed for at bruge en lækker stor premium model, men til billigere penge end hvis du skulle købe denne selv og hæfte for salgstabet. En Mercedes EQC er en elbil, som desuden kan give dig stor rækkevidde og komfort.

Hvad menes med sæsonleasing?

Du kan foretage sæsonleasing af din Mercedes EQC, og blot benytte den i de måneder, du mener den er relevant. Det kan være at du i sommermånederne prioriterer en åben sportsvogn.

Hvad betyder finansiel leasing?

Uanset om det omhandler en elbil, benzinbil eller hybrid, uanset mærke eller brand så kan du benytte dig af finansiel leasing, som gør at du som leasingaftager er ansvarlig for restværdi på andenvis end ved operationel leasing.

Er det muligt med erhvervsleasing af Mercedes EQC leasing?

Du kan med denne model både tegne en erhvervsleasing eller privatleasing, alt efter hvad dine behov og ønsker er. Det har forskellige fordele og ulemper. Erhvervsleasing gør at din pris som privatperson bliver lavere, da dit arbejde hæfter for mere månedligt.

Hvilken rækkevidde har en Mercedes EQC elbil?

Denne model fra det kendte bilmærke her en rækkevidde på ca. 400 km. hvilket giver dig store muligheder for at cruise godt rundt i landet eller til udlandet. Den har derudover også kort opladningstid på blot 40 min. Ved de såkaldte “hurtigladestationer”.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.