Citroën C1 leasing – Bybilen til erhverv eller privatleasing

Med Citroën C1 leasing får du en bil, der er lille og smart, og som kan parkeres på selv de smalleste veje. Hos Mooly har vi fordelagtige priser med prisgaranti, hurtig levering og ubegrænset kilometer.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

Hvis du drømmer om en bil, som er egnet til bykørsel, så er Citroën C1 leasing et oplagt valg. Leasing er perfekt til dig, der med jævne mellemrum ønsker at udskifte din bil og køre i lige den bil, du altid har drømt om. Hos Mooly har vi et stort udvalg af køretøjer, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde din drømmebil.

Fordelene ved Citroën C1 leasing

Når du vælger Citroën C1 leasing får du et småt køretøj, som har en genkendeligt udtryk. Bilen er ofte til at spotte i storbyerne, hvor den kan kan parkeres ind i de snævre gader og stræder.

Dette er en af grundene til, at netop denne variant er elsket af danskerne. Derudover fås den også i et stort udvalg af farver, så du kan finde den, der passer til dig.

Bilen har fem døre, og en benzinmotor på 1L, og du slipper derfor for at skubbe forsædet frem, når du har passagerer med.

Hvorfor vælge Citroën C1 leasing

Før du vælger Citroën C1 leasing, skal du beslutte om du ønsker operationel eller finansiel leasing. Dette er selvfølgelig kun, hvis det omhandler privatleasing, hvor der er andre metoder ved erhverv.

  • Operationel minder om at leje noget, hvor du hver måned betaler et beløb og services er med i prisen. Det betyder, at værkstedsbesøg og serviceeftersyn ofte er udgifter, som leasingfirmaet betaler. Når din aftale udløber, skal du også blot aflevere bilen, og du kan påbegynde en ny aftale.
  • Finansiel er mere som et billån, hvor du hver måned betaler en del af afgiften. Her står du selv for udgifter ved eksempelvis værkstedsbesøg, hvilket betyder, at den månedlige pris er lavere en ved end ved operationel leasing. Det er dog også dig, der står for at skaffe dig af med bilen efter endt aftale.

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Vi har adresse på: Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.Angivelse af kilder

Find mere information på trafikstyrelsen eller FDM.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.