Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Leasing København – Find det bedste leasingfirma for dig

Leasing København – Find det bedste leasingfirma for dig

Leasing København

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man leder efter leasing i København. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at finde det leasingfirma, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Der er forskellige ting, som er vigtige at være opmærksom på, når man skal lease en bil i København. I denne guide hjælper vi dig med at blive opmærksom på de kriterier, som er vigtige at have for øje, samt sætter fokus på de forskellige typer af leasing København, der findes.


Hvad skal du være opmærksom på? 

Der er mange overvejelser at gøre sig, når det kommer til at finde det bedste leasingfirma. Når du skal vælge, hvilken leasing København der er den rette, kan det derfor godt betale sig at gøre lidt research inden du sætter dig fast på noget. Hvad er det lige præcis, du står og mangler?

Er det biltype, fleksibilitet eller pris der er mest afgørende for dig? Forskellige firmaer tilbyder forskellige løsninger, og du kan derfor nemt støde ind i, at den samme bil koster noget forskelligt, alt efter hvilket leasingfirma du kontakter. 


leasing i storkøbenhavn

Forskellige typer af leasing i København

Når du leder efter et leasingfirma, er det vigtigt at have gjort sig nogle tanker på forhånd i forhold til, hvilken type leasing du søger. Der findes nemlig forskellige muligheder for leasing København, og vi vil her guide dig gennem de væsentligste. 


Hvad er flexleasing? 

Flexleasing er for dig, der ønsker at lease en bil uden de helt store kapitalbindinger.

Du leaser en bil uden registreringsafgift, hvilket betyder, at udbetalingsbeløbet er mindre. Herudover vil du opleve en mindre månedlig ydelse, hvilket adskiller sig fra andre typer af leasing. 


Hvad er sæsonleasing? 

Sæsonleasing er for dig, der gerne vil tilpasse sin bil efter sæson.

Med denne type af leasing betaler du kun registreringsafgift i de måneder, hvor bilen er i brug. På denne måde kan du veksle mellem type af bil, hvis du drømmer efter noget med soltag om sommeren, men er til noget lidt tættere om vinteren. 

Med sæsonleasing er det helt op til dig, hvornår perioden for din leasing skal være aktiv. På denne måde betaler du derfor også kun for registreringsafgift i aktive perioder.


Hvad er splitleasing?

Splitleasing er for dig, der kører meget erhvervskørsel. 

Ved denne løsning bliver omkostningerne delt mellem erhvervs- og privatkørsel. Du bliver faktureret alt efter, hvordan din fordeling mellem disse typer af kørsel foregår.

Fordele ved denne form for leasing i København: 

  • Ingen beskatning af firmabil 
  • Færre udgifter for klimaet

Splitlease med VW leasing eller find en lækker Mercedes G klasse.


Hvad er erhvervsleasing? 

Denne type af leasing er ganske almindelig indenfor flexleasing, da både beskatning og fleksibilitet er en væsentlig fordel. 

Erhvervsleasing betyder, at dit firma eller en arbejdsgiver betaler for dine biludgifter. I det tilfælde, at du ønsker at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil.

Du kan hos de fleste leasingselskaber leje biler i alle typer af klasser. Det gælder alt fra Audi leasing, BMW leasing, Tesla leasing, Mercedes leasing og mange andre modeller.


Sæt dig ind i din aftale

Det bedste råd du kan få, skal du til at kaste dig ud i leasing, er at sætte dig ordentligt ind i din aftale. Når det kommer til bedste leasing firma, er der mange muligheder, og du kan derfor godt tillade dig at sætte nogle krav.

Husk, at du skal føle dig tryg og sikker ved den aftale, du indgår. En idé kan være, at få en advokat eller person, der ved noget om emnet, til at læse din kontrakt igennem, inden du skriver under. Så slipper du for overraskelser.


Vælg den rette bil for dig

Har du først styr på, hvilken type af leasing du skal vælge, er du nu klar til næste skridt. At vælge bil kan både være en sjov og krævende proces, og det er her, du kan få lov til at drømme lidt. 

Med leasing København skal du ikke betale for selve bilen, hvilket kan have stor betydning for, hvilke bilmodeller der er mulighed for at tage med hjem. Tag en snak med dit leasingfirma for at finde frem til den model, der matcher dine behov bedst. 


Giv dig selv mere frihed

En bil kan være mange ting, og for nogle kan det betyde noget så vigtigt som mere frihed. Med en bil kan du hurtigt og nemt komme rundt, om det er de helt store ture eller bare små ærinder i hverdagen. 

Uanset om det er en bil kun til dig, eller du har familien med på slæb, vil du hurtigt få øjnene op for den fleksibilitet leasing københavn åbner op for. Uanset hvilken leasing form du kaster dig ud i, om det er privatleasing, flexleasing eller noget tredje, kan du se frem til at have en bil til rådighed, der altid virker tip top.


Gør din hverdag nemmere

Som menneske er det normalt gerne at ville optimere sin hverdag, så den spiller bedst muligt. Leasing København kan være en vigtig spiller på dette område, da du slipper for meget af det bøvl, der kan følge med som bilejer. 

Du får dog stadig den ekstra hjælp i hverdagen, som det kan være at have bil. Indkøb, aflevering og hentning af børn, bilturene til andre steder. Alt dette bliver nemmere med et snuptag.


Leasing København for dig

Der findes en leasing type for alle. 

Er det mange kilometer, hestekræfter, plads, eller måske bæredygtighed der vægter højt? Så kan en el-bil være vejen frem. Eller en af de mange andre modeller.


Info om Kia Picanto leasing København

Ca. månedlig ydelse hos GoMore

2.600 DKK pr. måned

Ring til GoMore for at lease:

89 88 99 02

Info om bilen:

TypeBenzin
Rækkevidde19,6 Km/l
Motor67 HK
Antal døre5
GearManuel

Se med her, når det kommer til leasing eller køb af bil:


Interesseret i andre artikler og viden?

Hos Mooly sikrer vi, at du kan få en masse god viden, og overblik inden du skal vælge den rette service, produkt eller lignende. Vi har blandt andet skrevet meget om proteinpulver i 2023, eller hvordan du bruger en airfryer eller anden lignende produkt.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder:

Om forfatteren