Citroën C3 leasing – Billig erhvervs eller privatleasing

Med Citroën C3 leasing hos Mooly får du med prisgaranti på den lille kompakte bil, som er god i byer. Denne model har komfort og brugervenlighed i højsædet, og med ubegrænsede kilometer hos Mooly kommer du vidt omkring med denne model.

Hos Mooly finder du både erhvervs- og privatleasing, og skræddersyede aftaler til dit behov.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

Er du på udkig efter en bil, som skal være komfortabel og rummelig, men alligevel have fokus på det kompakte, da du evt. bor i byen, så er Citroën C3 en rigtig god model til netop det formål, de behov og de ønsker.

Hvorfor vælge Citroën C3?

Denne model er kendetegnet ved at være innovativ og kompakt, men den besidder mange flere kvaliteter end bare det. Men hvorfor er den intelligent og innovativ?

  • Tilknyt dine tjenester til smartskærmen – musik, lyd, kort og diverse apps
  • Førerassistentsystemer
  • Automatisk nær og fjern lys
  • Bakkamera
  • Active safety brake

Derudover kan Citroën C3 leasing give dig adgang til en bil med lækkert design i både interiør og exteriør. En rigtig fransk bilmodel med fokus på design.

bil leasing

Privatleasing såvel som erhvervsleasing

Alt efter dine behov og ønsker, så tilbyder vi hos Mooly på privatleasing og Citroën C3 leasing til erhverv. Men lad os uddybe, hvorfor du skal vælge den ene aftale fremfor den anden:

  • Privatleasing: Du leaser en bil gennem et selskab, som betaler alle omkostningerne, såsom værkstedsbesøg mv. Der er mere fleksibilitet, som giver dig mulighed for at skifte bil oftere, uden de helt store tab i salget. Der er derfor også sikkerhed i forbindelse med månedlig udgifter.

  • Erhvervsleasing: Dit firma betaler omkostninger, der er forbundet med bilen. Hvor du ved privatleasing bliver beskattet af den frie bil, som du her bl.a. kan undgå. Du får desuden også god fleksibilitet.

Kontakt os

Har du andre spørgsmål, end nogle der besvares herover, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Du finder os på adressen: Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find mere information på trafikstyrelsen eller FDM.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.