Polestar leasing – Leasing til privat eller erhverv

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Polestar leasing.

Elektrisk elegance

Er du også kommet med på bølgen af elektriske biler, men er du end nu ikke klar til selv at investere i en af de smarte biler, så er der heldigvis råd at hente. For nu om dage behøver du ikke selv at eje bilen for at kunne få glæde af den.

Med Polestar leasing kan du få en forsmag på, hvad livet med en elbil kan, da du her får vaskeægte køreglæde i én og samme bil. Det er nemlig svensk elegance, som er helt gennemgående for bilens mange features. Alt fra bilens design til de små detaljer i interiør og styresystem gør en køretur til en sand oplevelse.

Flere typer af Polestar leasing

Der findes flere forskellige måder, hvorpå en Polestar kan blive din. Du kan nemlig vælge både at privatlease bilen, men du kan også vælge at have den som firmabil ved at bruge erhvervsleasing. Her vil det være en aftale mellem dig, din arbejdsgiver og leasingfirmaet, der vil gøre det muligt for dig at køre i en bil fra det populære brand.

Ved privatleasing kan du både vælge at lease med operationel leasing og finansiel leasing, som begge er muligheder, som har fordele og ulemper, alt efter, hvordan du vender og drejer det.

  • Operationel leasing: Her vil du have en lidt højere førstegangsydelse, samt en lidt højere månedlig ydelse. Til gengæld vil du ikke selv skulle betale for driftsomkostninger, som dækskift, reparationer og service, da leasingselskabet tager sig af dette.
  • Finansiel leasing: Ved dette type Polestar leasing har du en lave førstegangsydelse og månedlig ydelse, men du vil også selv skulle stå for de driftsmæssige omkostninger. Derudover skal du også selv sørge for at få solgt bilen efter endte leasingaftale. På den måde fungerer denne type meget som et billån.

Hvis ikke det er en Polestar, du ønsker at lease, kan du også sagtens kigge nærmere på andre muligheder såsom leasing af en Audi, en Volvo, en Mercedes Marco Polo, måske VW leasing eller generelt privatleasing.
Se også trafikstyrelsen eller FDM her.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.