Polestar leasing – Leasing til privat eller erhverv

Er du på udkig efter Polestar leasing? Læs med her og bliv klogere på dine muligheder for privatleasing og erhvervsleasing, samt fordelene ved leasing.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

2.200 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

3.000 kr./md.

Polestar 2
Long Range AWD

Elektrisk elegance

Er du også kommet med på bølgen af elektriske biler, men er du end nu ikke klar til selv at investere i en af de smarte biler, så er der heldigvis råd at hente. For nu om dage behøver du ikke selv at eje bilen for at kunne få glæde af den.

Med Polestar leasing kan du få en forsmag på, hvad livet med en elbil kan, da du her får vaskeægte køreglæde i én og samme bil. Det er nemlig svensk elegance, som er helt gennemgående for bilens mange features. Alt fra bilens design til de små detaljer i interiør og styresystem gør en køretur til en sand oplevelse. Er du i tvivl om leasing er billigere end køb, når det kommer til Polestar leasing?

Flere typer af Polestar leasing

Der findes flere forskellige måder, hvorpå en Polestar kan blive din. Du kan nemlig vælge både at privatlease bilen, men du kan også vælge at have den som firmabil ved at bruge erhvervsleasing. Her vil det være en aftale mellem dig, din arbejdsgiver og leasingfirmaet, der vil gøre det muligt for dig at køre i en bil fra det populære brand. Vil du blive klogere på, hvordan leasing fungerer?

Polestar privatleasing

Ved privatleasing kan du både vælge at lease med operationel leasing og finansiel leasing, som begge er muligheder, som har fordele og ulemper, alt efter, hvordan du vender og drejer det.

  • Operationel leasing: Her vil du have en lidt højere førstegangsydelse, samt en lidt højere månedlig ydelse. Til gengæld vil du ikke selv skulle betale for driftsomkostninger, som dækskift, reparationer og service, da leasingselskabet tager sig af dette.
  • Finansiel leasing: Ved dette type Polestar leasing har du en lave førstegangsydelse og månedlig ydelse, men du vil også selv skulle stå for de driftsmæssige omkostninger. Derudover skal du også selv sørge for at få solgt bilen efter endte leasingaftale. På den måde fungerer denne type meget som et billån.
YouTube video

Polestar leasing til erhverv

Hvis du kører meget i dit job, så er erhvervsleasing oplagt til dig. Når man vælger erhvervsleasing, så er det ens firma, der står for alle omkostningerne, der er forbundet med bilen, så du kan fokusere på dit arbejde og køreglæden.

Fordelen ved erhvervsleasing er, at det tilbyder stor fleksibilitet til både virksomheden og medarbejderen. Så firmaet står for udgifterne, og det eneste medarbejderen skal, er at betale skat af fri firmabil. Som virksomhed er det en fordel at lease sine firmabiler, frem for at købe, da man kan opnå større budgetsikkerhed.

Se også Mercedes GLC Coupé her.


Hvis ikke det er en Polestar, du ønsker at lease, kan du også sagtens kigge nærmere på andre muligheder såsom leasing af en Audi, brugt elbil, en Volvo, en Mercedes Marco Polo, måske VW leasing eller generelt privatleasing.

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


FAQ

Hvorfor skal jeg vælge Polestar leasing?
Hvis du ønsker en gennemskuelig aftale, så er Polestar leasing for dig.

Hvad er fordelene ved Polestar leasing?
Det er en nem og gennemskuelig aftale, hvor du altid har et økonomisk overblik. Du betaler en fast månedlig ydelse, og når din aftale slutter, så kan du aflevere bilen tilbage, eller lease en ny.

Hvad er prisen på Polestar leasing?
Det kommer meget an på, hvilken model du vælger, samt hvilken aftale du ingår med leasingfirmaet. Men en Polestar 2 ligger til omkring 4000 kr. i månedlig ydelse.

Er Polestar og Volvo det samme?
Polestar 2 er den første elbil fra dette mærke, der startede under Volvo, men som nu er sit eget mærke, der kun laver elektriske modeller.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.