Leasing af bil privat – Privatleasing af brugt eller ny

Ønsker du at lave leasing af bil privat, så er det nu, du har chancen for privatleasing brugt bil. Vi har samlet de bedste modeller med og uden udbetaling, så du kan finde den bedste pris på lige netop den model, du drømmer om at køre i.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
billig leasing
Mærke
Drivmiddel
Sorter

1.995 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.912 kr./md.

BMW 118i
M Sport

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.895 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.916 kr./md.

Mini 3d
One

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

1.995 kr./md.

Renault Clio
1.2 Zen

1.995 kr./md.

Fiat 500
0,9 Twinair

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

2.232 kr./md.

BMW 116d
Urban
Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Renault Clio2.800 kr. 1.836 kr.1.240 kr.27.312 kr.
Fiat 5002.800 kr.1.756 kr.1.040 kr.25.952 kr.
VW Up2.800 kr.1.756 kr.980 kr. 25.832 kr.
VW Polo15.000 kr. 1.500 kr.340 kr.33.680 kr.
Tesla Model 325.000 kr. 1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
BMW 118i24.000 kr.1.912 kr.660 kr. 48.264 kr.
Mini 3d12.000 kr.1.916 kr.340 kr.35.672 kr.
BMW 118i 28.000 kr.1.995 kr. 660 kr. 53.260 kr.
Polestar 256.000 kr.2.200 kr.370 kr.83.140 kr.
BMW 116d14.400 kr.2.232 kr.660 kr.42.504 kr.

Mangler du svar på, hvordan fungerer leasing af bil, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi fremhæver fordele og ulemper ved denne lånemetode, så du kan få et indblik i, hvilken løsning der er bedst for dig. Der er forskellige leasing typer, som du kan gøre dig brug af. Prøv kræfter med:

 • Flexleasing
 • Splitleasing
 • …og mange andre typer af låne-modeller.

Se også Korttidsleasing, privat leasing eller leasing hybrid her.

Hvordan fungerer leasing af bil?

Med leasing låner du en bil af et leasingselskab og betaler blot for den periode du benytter bilen, alt efter hvor længe du har behov for denne, perioden kan være alt fra 3 måneder til +4 år. Det giver dig mulighed for at køre i en bil, som du nødvendigvis ikke ønsker at blive ejer af.

Dog skal du ofte betale dele af bilens værdi så snart leasingperioden starter. Så hvordan fungerer leasing af bil i praksis? Du kontakter dit udvalgte leasingselskab, som hjælper dig med at udvælge den rette låne metode til dig. Det kan være alt fra erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing.

Det helt store spørgsmål er nok: Er leasing billigere end køb? Det kan du finde ud af i denne artikel.

hvordan leasing fungerer

Hvad er sæsonleasing?

Den sidstnævnte leasing form, sæsonleasing, giver dig mulighed for at benytte flere forskellige biler afhængigt af vejr og humør. Forstil dig altså en åben sportsvogn i de varme sommer måneder og en range rover i de kolde vinterdage. Med sæsonleasing kan du nemlig leje bilen i udvalgte måneder, og afbetale hele året.

Hvordan fungerer leasing af bil i sæson? Du betaler med denne leasingform kun registreringsafgift for de måneder du benytter bilen, og på den måde har du lavere ydelser og udgifter i gennemsnit månedligt. Det kan derfor økonomisk betale sig, hvis du kun benytter bilen i udvalgte måneder og perioder.

Kan leasing betale sig

Hvordan fungerer flexleasing?

Du er måske ikke helt afklaret omkring hvordan virkelig leasing egentlig, og det kan vi hos Mooly godt sætte os ind. Der kan være mange forskellige faktorer i forbindelse med hvordan fungere leasing egentlig.

Men eksempelvis foregår flexleasing således at selve leasingselskabet er registreret som ejer den udvalgte bil, hvor at selve den person der vælger at lease bilen, er registreret som bruger. Det vil sige at lejeren af bilen betaler typisk et depositum på ca 30% af bilens eksakte pris.

Tjek også leasing Mercedes, Volvo leasing eller Audi leasing ud.


Info om Polestar 2 Long Range leasing

Ca. månedlig ydelse hos Gomore

5.100 DKK pr. måned

Ring til Gomore for at lease:

89 88 99 02

Info om bilen:

TypeElbil
Km/L551
HK170 HK
Antal døre5
GearAutomatgear

Operationel og finansiel leasing

Udover at der er forskellige former for leasingtyper i forbindelse med splitleasing, sæsonleasing osv., så finder du også en forskel i de to former:

 • Operationel leasing
 • Finansiel leasing

Operationel leasing

Hvordan fungerer leasing af bil med operationel? Denne type giver tryghed økonomisk, da man indbetaler et engangsbeløb og faste månedlige ydelser i forhold til afgifter. Her tager leasingselskabet sig af diverse uforudsete økonomiske elementer eller driftudgifter. Hvilket ikke er tilfældet ved finansiel leasing.

Finansiel leasing

Hvordan fungerer finansiel leasing af bil? Denne type aftale er mere en form for afbetaling, hvor brugeren selv står for meget af vedligeholdelsen og servicen af bilen. Det giver som udgangspunkt et lavere førstegangsbeløb, men flere løbende afgifter og afbetalinger.


Fordele ved leasing af bil

Er du blevet nysgerrig på at få yderligere indsigt i hvilke fordele ved leasing af bil der findes? Så tag og læs med videre her. For vi vil gøre dig klogere på hvilke fordele der blandt andet er ved at du leaser din bil, fremfor køber den:

 • Til dig der ønsker en overskuelige aftale. Har du ikke helt gennemskuet bilmarkedet endnu, og tør kaste sig ud i en større investering, kan det være en fordel at starte ud med at lease en bil.
 • En fordel ved leasing af bil, er blandt andet at du betaler typisk en fast månedlig ydelse for at have den pågældende bil til rådighed, og når denne aftaler udløber, kan du selv vælge om du vil aflevere bilen tilbage, forny leasing aftalen eller lease en helt anden bil.

Ulemper ved leasing af bil

Leasing er bil er nødvendigvis ikke løsningen, der passer til alle, og der er fordele og ulemper ved alle ting, ligesom leasing. Derfor er det vigtig at sætte sig helt ind i tingene, inden man tager en beslutning. Nogle af de minusser, der er ved leasing af bil er:

 • Over-/underkørte kilometer
 • Lang opsigelsesvarsel
 • Engangsbeløb, man ikke nødvendigvis får tilbage
 • Ofte skift af bil (kan være en fordel for nogle)
 • Du er ikke ejer af bilen

Hvordan fungerer leasing med brugt bil?

Når du skal indgå en aftale om leasing, så skal aftalen tilpasses dit liv og dine kørevaner. Du skal bestemme, hvor mange kilometer, du kan køre om måneden, og hvis du vælger en brugt bil, bliver det endnu billigere at lease.

3 gode grunde til at lease en brugt bil:

 • Typisk ingen kilometerbegrænsing
 • Lav førstegangsydelse
 • En lavere månedlig ydelse

Hvad er erhvervsleasing?

Når man normal taler om leasing, vil der typisk være tale om privatleasing. Du kan nemlig, som privatperson, kun lease gennem privatleasing, og det er også dette format og den service, vi tilbyder, her hos Mooly.

Taler man derimod om leasing i erhvervs øjemed, så vil det være erhvervsleasing, som differentierer sig en smule fra den private aftaletype.

Hvordan fungerer leasing af bil for virksomheder så? Jo, erhvervsleasing fungerer som på samme med privatpersoner, at der laves en leasingaftale mellem et leasingselskab og en leasingtager. Her vil leasingtageren være en virksomhed, og det vil således være virksomheden og en eller flere medarbejdere, som har brugsretten til bilen.

Man kan også lease med både finansiel og operationel leasing i erhvervsregi. Det vil ved erhvervsleasing være virksomheden, der betaler de udgifter, som forefinder sig under leasingperioden, og derfor vil det ikke være brugere, typisk medarbejderen, som betaler dette.


Hvilke biler kan man lease?

Hvordan fungerer leasing af de forskellige biler? Al leasing er i princippet ens. Der vil være en leasingtager og et leasingselskab, som har en aftale. Derudover er der mere eller mindre frit slag i forhold til, hvilken type bil, man gerne vil lease – om det er en SUV, en sedan eller en mini bil.

Leasing af bil behøver således ikke at begrænse sig til større biler, men kan også sagtens være en lille eller billig bil. Det er typisk populært at lease en dyr sportsvogn, som en Porsche Panamera, men det er faktisk lige så normalt at lease en lille bybil, som en Volkwagen Up.

Hvad du vælger at lease, det er naturligvis helt op til dig. Du skal blot være opmærksom på, hvordan fungerer leasing af bil, inden du går i gang med at lave en aftale med nogen, så du er sikker på, hvad det er, du går ind til. Du er velkommen til at tage kontakt til vores rådgiver, hvis du har spørgsmål om leasing.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Læs også om…

Er du interesseret i andre produkter, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde den bedste robotstøvsuger på markedet.

Find også Trafikstyrelsen og FDM her.


FAQ – Hvordan fungerer leasing af brugt bil?

Hvad betyder leasing af brugt bil?

Når du leaser er det ofte en brugt bil, da det netop er pointen at man genbruger og lejer sig ind på en bil gennem et leasingselskab. Det varierer dog rigtig meget i, hvor meget de forskellige biler har kørt, og deres alder. Hvilket ofte er oplyst ved selskabet.

Hvad koster det at lease?

Alt efter hvilken bil, hvilken leasingaftale, privat- eller erhvervsleasing, flexleasing eller længden på din aftale vil prisen variere. Hos Mooly kan du eksempelvis finde leasing af en Mercedes til 3.000 kr./md. Står du med spørgsmål til hvordan fungerer leasing af bil og hvilke priser, kontakt os endelig for din pris.

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er den leasingtype de fleste kender. Det er dig som privatperson der lejer en bil af et selskab, som betaler dine driftsomkostninger. Du kan tegne mange forskellige aftaler, som varierer i ansvaret mellem dig og dit leasingselskab.

Hvor finder du den bedste leasingaftale – og hvordan fungerer leasing af bil her?

Du kan hos Mooly finde lækre biler indenfor mærker såsom Audi, Mercedes, Porsche, Volkswagen og andre stærke brands. Vi sammensætter den aftale, som passer til dine behov og ønsker, så du blot betaler for det du skal.

Angivelse af kilder

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.