Porsche Panamera leasing – Mærk køreglæden igen 

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Porsche Panamera leasing.

Væk køreglæden med Porsche Panamera leasing. Med denne populære stationære sportsvogn fra det velkendte brand er du sikret luksus og elegance ved hver køretur. Lad bilen blive din gennem privatleasing til leasing af Porsche Panamera til erhverv.

Der findes mange måde hvorpå du kan gøre køreglæden til en del af din hverdag. Hvis du ikke selv er klar til at punge ud og investere i bilen selv, kan du med fordel også vælge at lease den på forskellige måder. Modellen fås både som hybrid og turbo. Læs mere om alle mulighederne herunder.


Porsche Panamera leasing

Porsche Panamera leasing er den perfekte kombination af sporty og komfortabel. Med denne bil kan du derfor køre i en bil med plads til det hele, og samtidig få både look og motor med. 

Bilen blev først introduceret i 2009 og blev i 2011 introduceret som hybrid og dieselversion.  Panamera er det tætteste man kommer på en familievenlig 911. Den kører ligesom en klassisk sportbil, men har mere plads og flere sæder end de andre modeller fra Porsche. 

Den er perfekt til bilentusiasten, som skal have plads til familien men stadig ønsker den sportslige glæde ved en sportsvogn. Skal der god kraft i, så væld Turbo modellen, ellers kan hybrid modellen også sparke til. Prøv den populære 4S.

Du har nu mulighed for, at lease denne lækre bil. Læs mere i denne artikel.

Vælg mellem forskellige typer af leasing 

Porsche Panamera leasing er en eksklusiv køreoplevelse, der adskiller sig fra mange andre modeller. Du får i denne model fart over feltet på en måde, som du ikke finder i andre biler fra andre mærker, og endda heller ikke fra Porsche selv. Find både hybrid og Turbo modeller.

Det helt særlige ved Panamera leasing er nemlig, at du ikke blot får fornemmelsen af at køre i en sportsvogn, som den også er, men rummeligheden giver den også plads til at tænke større. Så mener du, at en 911 bliver for lille til familieplanerne eller dine behov, kan du med fordel vælge en Porsche Panamera, hvor pladsen er større, mulighederne mange, men køreglæden bestemt ikke mindre.

Du kan lease den både som privat- og erhverv, så der er en løsning for alle. Der findes forskellige måder, hvorpå du kan lave leasing af Porsche Panamera, herunder både privatleasing og erhvervsleasing, men også mere specifikt splitleasing, sæsonleasing og flexleasing.

Vil du vide mere om flexleasing? Læs mere her.

Vælg den rette type Panamera leasing for dig

Ved Porsche Panamera leasing finder du et væld af muligheder, som alle kan tilpasses dig og dine behov. Om det er en hybrid, du er på jagt efter, eller en turbo, der viser tænder, så findes der mange modeller. Prøv eksempelvis en 4S.

Er du typen, der gerne kører en større bil i vintermånederne og en lækker sportsvogn i sommerens varme, så er en splitleasing løsning måske noget for dig. Lease eksempelvis den populære Porsche Panamera i sommeren og hold varmen i en Porsche Cayenne i vinterens løb.

Skulle det være for en kortere periode eller på en mere fleksibel vis, at du gerne vil lave de leasing Porsche Panamera, kan du også enten vælge at gå med korttidsleasing, hvor du henover en sæson eller nogle få måneder kan lease bilen. Søger du større fleksibilitet, er det måske en flexleasing løsning, du har brug for.

Det er ofte populært at vælge Porsche Panamera leasing som privatleasing, da bilen mere byder op til privatbrug end erhvervsbrug. Det betyder dog bestemt ikke, at erhvervsleasing ikke er en mulighed for dig. Læs mere om de mange muligheder herunder.


Privat leasing af Porsche Panamera

Ønsker du at lease en Panamera privat, findes der forskellige muligheder for dette. Når man taler om privatleasing, findes der nemlig både operationel leasing og finansiel leasing.

  • Operationel leasing: Her står leasingselskabet, som du leaser bilen fra, for alle de omkostninger og udgifter, der forefindes ved leasing Porsche Panamera. Dette betyder også, at skulle der komme skader på bilen, skal den have skiftet dæk eller en tur til service, så er det leasingselskabet, der sørger for dette og tager sig af regningen.
  • Finansiel leasing: Her kan din leasingaftale betragtes i langt højere grad som et almindeligt billån. Her er det nemlig dig, der sørger for de forskellige udgifter ved bilen, og det er desuden også dig, der skal sørge for at sælge bilen efterfølgende. Dog kommer der også nogle fordele ved, at der er en mindre ydelse og især en lavere førstegangsydelse.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.