Mercedes leasing – Pris på privat- og korttidsleasing

Drømmer du om Mercedes leasing? Så læs med her, hvor vi svarer på alle dine spørgsmål, og gør dig klogere på mulighederne for den smarte bil. Bliv klogere på både privat-, korttidsleasing og meget mere.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes leasing brugt
Drivmiddel
Sorter

2.240 kr./md.

Mercedes GLC 220 d
AMG-line 4-Matic

2.240 kr./md.

Mercedes A-Klasse A250 e
Advantage AMG aut

2.240 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
St. Car AMG-line 4-Matic

2.316 kr./md.

Mercedes C klasse 220
Avantgarde

2.320 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
St. Car AMG-line 4-Matic

2.500 kr./md.

Mercedes CLA 200
SB AMG-line

2.613 kr./md.

Mercedes GLC 250 d
AMG-line 4-Matic

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
Coupé AMG-line

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 300 E
St. Car AMG-line

2.660 kr./md.

Mercedes CLA 180
AMG-line

2.692 kr./md.

Mercedes GLC 220
AMG-line 4-Matic

2.696 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium Plus AMG-line

Oplev friheden og fleksibiliteten med Mercedes leasing, hvor du langt hen af vejen kan tilpasse aftalen efter dine egne ønsker og behov til privat eller erhverv. Når du leaser en bil, er du så heldig, at du hverken skal tænke på service eller køretøjets værdi for gensalg.

Mercedes leasing

Når du får en bil, er der ingen uforudsete omkostninger, da du ved, hvad du skal betale hver måned og ikke skal bekymre dig om eventuelle serviceomkostninger. En samlet pris for brugen af en bil, brugt eller ej, korttidsleasing eller en anden aftale.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes C klasse 220 d St. Car36.000 kr.2.240 kr.2.550 kr.67.980 kr.
Mercedes CLA 200 St. car33.600 kr. 2.500 kr. 2.100 kr.67.800 kr.
Mercedes GLC 250 d62.400 kr. 2.613 kr. 2.190 kr. 98.136 kr.
Mercedes GLC 22038.400 kr. 2.692 kr.2.190 kr. 75.084 kr.
Mercedes GLC 300 de80.000 kr. 3.972 kr. 1.630 kr.130.924 kr.
Mercedes E220 d St. car40.000 kr. 2.860 kr.2.190 kr. 78.700 kr.
Mercedes C klasse 300 Coupé47.200 kr. 3.120 kr. 1.190 kr. 87.020 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr. 3.040 kr.37097.220 kr.
Mercedes E220 d Cabriolet 52.500 kr. 3.360 kr. 1.76096.340 kr.
Mercedes GLE 350 de108.000 kr. 5.600 kr. 1.110 kr.177.420 kr.

Fleksibilitet med en brugt bil

Når du indgår en aftale kan du tilpasse den og din nye bil til dine planer og eventuelle forandringer. Du kan helt selv bestemme hvor mange kilometer du ønsker at kunne køre om året i din leasede bil. Bliv klogere på leasing af brugt bil.

Noget af det der også gør det at lease en bil til en fleksible løsning, er netop også det at du ikke binder dig 100 % til en bil. Når du køber en bil, så ejer du den og står for alt vedrørende den. Det kan være en stor mundfuld og et meget stort valg at skulle udvælge og købe en bil. Der findes derfor en masse leasingløsninger til dig, såsom flexleasing, korttidsleasing og erhvervsleasing.

Mercedes EQ

3 gode grunde til brugt Mercedes Benz:

 • En lavere månedlig ydelse
 • Lav førstegangsydelse
 • Typisk ingen kilometer begrænsning

Man kan være i tvivl om, hvilket mærke man skal vælge, hvilken model og mange andre ting når man skal købe en ny bil. Så i stedet for at binde dig til et valg, kan du med fordel vælge løsningen til en god pris. Læs mere om, hvordan du undgår fejl, når du leaser.

Du kan også med fordel prøve korttidsleasing, så du kan prøve løsningen af, uden at være bundet i en længere periode. Derudover kan du også afprøve flexleasing, hvor selve køretøjets registreringsafgift ikke betales samlet, men derimod på i mindre dele.

Der er også flere der benytter sig af erhvervsleasing, som egner sig godt til virksomheder når de skal gøre brug af bil i deres hverdag.

leasing Mercedes

En nem og hurtig løsning

Mercedes leasing består i al sin enkelthed af, at du lejer en bil fra en udlejer, som typisk vil være et firma eller en bilforhandler. Med dem indgår du en aftale, som kan sidestilles med en hvilken som helst anden lejeaftale, hvor du betaler en ydelse hver måned for den. Du kan bl.a. både have en privatleasing, eller erhvervsleasing når du skal have fingrene i din bil.

Du kan selv bestemme hvor længe, og når perioden ophører, kan du enten vælge at beholde den eller leje en ny. Du kan desuden også både foretage lease af brugt eller ny bil – hvilket ofte afspejles i din pris. Eller du kan gøre brug af en korttidsleasing eller flexleasing til din næste drømmebil.

Det er især smart, hvis du elsker biler og gerne vil prøve at ‘eje’ så mange forskellige modeller som muligt. På den måde kan du køre rundt i dine drømmebiler fra Mercedes i mindre perioder ad gangen, her vil korttidsleasing være et godt bud. Læs mere om fordelene ved en Mercedes Benz.

Du kan eventuelt vælge at skifte den på en sæsonbestemt basis, hvis du godt kan lide at have en lys bil om sommeren og en mørkere bil om vinteren. Du kan også lease en bil fra andre bilmærker eksempelvis Volvo leasing eller Audi leasing.


Sådan foregår det

Når du har besluttet dig for at bruge Mercedes leasing brugt, så er der nogle forskellige trin, som du skal igennem, inden aftalen er i hus og du kan køre rundt i din nye lækre bil – eller brugt bil. Alt efter, hvilken pris du ønsker at give.

Kontakt vores leasing specialist Piet, hvis du har brug for hjælp til at komme igang med din nye bil!

Du kan også vælge om du skal have din ønskede bil gennem erhvervsleasing, eller flexleasing. Hvilken metode du ønsker, er op til dig og dine behov. Gør dig overvejelser herom inden du tegner en leasingkontrakt med dit leasingselskab.

Det første trin består i, at du skal vælge den bil, du ønsker at lease. Det gør du sammen med din forhandler, som kan hjælpe med at udvælge en der allerede er på lager, eller en anden model.

Andet trin er, at du får nøglerne udleveret til din nye Mercedes Benz bil, og din forhandler gennemgår sammen med dig de forskellige funktioner i bilen og dens specifikationer samt din aftale, pris og kontrakt. Herefter findes der en række forskellige former, som du kan vælge imellem når du skal gøre brug af leasing, eksempelvis korttidsleasing eller erhvervsleasing.


Se korttidsleasing og billig leasing her.

Din bil vil automatisk give besked, når det er tid til et servicetjek. Når denne besked popper frem, skal du blot bestille en tid hos din forhandler, hvor omkostningerne for servicen vil være dækket gennem din privatleasing aftale.

Mercedes A200 leasing

Automatisk påmindelse ift. leasingaftale

Alt efter varigheden på din aftale, om det så er erhvervsleasing eller noget helt tredje, vil du få en påmindelse eksempelvis 6 måneder før du skal aflevere den tilbage (Der er selvfølgelig forskel på, om det er Mercedes korttidsleasing eller en anden aftale). I den forbindelse kan du få rådgivning om en ny bil. Du får igen en påmindelse 1 måned inden din aftale ophører.

Det er dog altid smartest at tegne kontrakten således at man benytter en aftale som dækker den månedlige leasingydelse. Fordelagtige ydelser giver dig chancen for at spare godt løbende, og det kan derfor blive en god investering overordnet set.


Følgende bliver blandt andet tjekket igennem:

 • Stenslag
 • Ødelæggelse af sæder eller andre ting i interiør
 • Kilometer stand
 • Fuld inspektion af selve bilen

Når du leverer den tilbage, vil den blive gennemgået af en uvildig tredjepart. Derefter er du klar til at lease din næste brugte bil, hvis dette er en del af aftalen.


Hvis du er i tvivl om hvordan fungerer leasing af bil eller er leasing billigere end køb, så kan du læse mere om det også. Du kan også altid kontakte en af vores specialister for spørgsmål til en aftale, pris eller dine muligheder for både ny og brugt bil. Eller se mere om Mercedes elbil.Mercedes leasing erhverv og privat

Når du gerne vil have en Mercedes bil, er der en række forskellige former for aftaler, du kan vælge imellem. Det kan eksempelvis være erhvervsleasing eller privatleasing, alt efter det formål, du skal bruge den til.

Med privatleasing kan du få en fleksibel løsning, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge imellem forskellige modeller, så du enten kan vælge din drømmebil eller den model, der passer bedst til din livssituation.

Har din bil brug for en polering, så se mere her.

Når du leaser en bil gennem Mercedes privat leasing, skal du hverken tænke på service eller bilens genslagsværdi, da de tager sig af det. Du får en fast månedlig udgift, der ikke er påvirket af uforudsigelige omkostninger, hvilket kan give en større økonomisk sikkerhed sammenlignet med et køb af en bil.

Tip: Måske Mercedes korttidsleasing er noget for dig? Eller BMW IX3 leasing?


Bredt udvalg af Mercedes leasingaftaler

I forbindelse med en leasingaftale hos Mercedes Benz, er der et væld af muligheder at vælge imellem.
Som sagt vil du opleve at det måde er muligt at lease til privat, men også erhvervsmæssigt.

Derudover er der andre forskellige muligheder i forbindelse med Mercedes leasing. Du kan vælge imellem følgende aftaler:

 • Operationel leasing
 • Finansiel leasing
 • Flexleasing
 • Sæsonleasing
 • Korttidsleasing
 • Splitleasing

Alt efter hvilken aftale du vælger – kan du ofte tegne en aftale med en månedlig leasingydelse, hvilket indebærer en fast månedlig ydelse som bliver fordelagtige ydelser hvis du laver den rette aftale for dig.

De forskellige leasingaftaler indebærer:

Operationel leasing:
Mercedes leasing med operationel aftale, betyder at du som kunde indbetaler et engangsbeløb, og din månedlige ydelse vil fremstå fast efterfølgeende. Leasingfirmaet vil varetage uforudsete økonomiske udgifter.

Finansiel leasing:
Hvis du vælge finansiel leasing, som også kaldes flexleasing, skal du være opmærksom på at kunden står for en stor del af vedligeholdelsen, og servicen af bilen. Dertil kan der forekomme uforudsete udgifter. Bilen betales som en slags afbetaling.

Denne type Mercedes leasing brugt har forskellige former for aftaler under sig, dertil både privat, erhvervs eller sæsonleasing. Men hvorfor vælge flexleasing.

Sæsonleasing:
En Mercedes leasing baseret på en sæsonleasing aftale, indebærer stor fleksibilitet, og mulighed for fornyelse. Du har netop mulighed for at benytte dig af flere forskellige biler i din leasingperiode. Mercedes sæsonleasing giver dig rammerne for at kunne tilpasse din bil efter årstidernes sæson.

Splitleasing:
Mercedes leasing med en splitleasing, giver dig mulighed for at tegne en aftale i samarbejde med din arbejdsplads. Dertil kan bilen benyttes både i privaten, men også arbejdsmæssigt.

Korttidsleasing:
Denne type aftale er til dig der måske har lyst til at prøve leasing verdenen af, men endnu ikke helt har besluttet om det er det rigtig for dig. Du har med korttidsleasing mulighed for at indgå en aftale med en kortere bindingsperiode, på 4-12 måneder, end den mere almindelige bindingsperiode på 48 måneder.

leasing mercedes

Leasing af Mercedes C klasse

Har du tænkt på en Mercedes C klasse som din næste bil, så bliv hængende lidt endnu – der er nemlig mange gode grunde til at vælge denne model. Den rummelige men stadig utroligt sporty bil, er i manges øjne en favorit indenfor Mercedes Benz klasserne.

 • C300 Coupe – den utroligt sporty version af en C klasse, med 245 HK
 • C300 St. car – den familievenlige hybrid, med 320 HK og optil 113 km/l
 • C200 Cabriolet – Vil du gerne smide taget om sommeren og have vind i håret, så er denne noget for dig.

Foruden C klasse modellen, kan du også læse nærmere om e klasse eller andre modeller fra Mercedes Benz. En e klasse model er også en luksuriøs model som er forholdsvis ny på markedet.

Det er ofte en fordel med leasing, da din kommende mercedes benz bliver billigere end hvis du købte. Netop fordi du ikke skal tænkte over bilens gensalgsværdi og blot “aflevere” den tilbage til selskabet.

Leasing af alle Mercedes Benz klasser

Mercedes GLC
Mercedes GLE
Mercedes EQC
Mercedes C Klasse
Mercedes GLB
Mercedes E Klasse
Mercedes G Klasse
Mercedes EQB
Mercedes GLS
Mercedes VITO
Mercedes SLk
Mercedes Maybach
Mercedes EQE
Mercedes GLA
Mercedes EQA
Mercedes CLA
Mercedes EQS
Mercedes CLS
Mercedes Sprinter
Mercedes AMG
Mercedes A klasse

Kan være en økonomisk fordel af lease

Privatleasing fremfor køb af en bil kan være en økonomisk fordel i forbindelse med betaling af registreringsafgift. Når du leaser en bil, skal du ikke betale en fuld registreringsafgift, men i stedet blot dele af den. Noget der gør din pris god, på sigt.

Hvis det giver mening for dig at have en firmabil, kan du i stedet benytte dig af Mercedes leasing erhverv i samarbejde med din arbejdsgiver. Der kan være mange fordele for dig som medarbejder ved at vælge erhvervsleasing.

Du skal blot betale et fast månedligt beløb af beskatningen, hvor din arbejdsgiver står for udgifter omhandlende service, vedligeholdelse og andre uforudsete omkostninger. I nogle tilfælde kan det dog ikke betale sig for en medarbejder at have denne type leasingkontrakt. Det kan eksempelvis være, hvis du bruger bilen meget i dit arbejde, men ikke bruger bilen så meget i det private.


Hvorfor leasing økonomisk er godt for dig:

 • Du slipper for renter og gebyrer i forbindelse med købet af en bil, som er finansieret ved hjælp af et billån
 • Du har fuld kontrol og overblik over dine månedlige udgifter til bilen
 • En aftale kan gøre det muligt at køre i en moderne og sikker bil

leasing Mercedes

Fordele ved leasing af bil

Det kan være svært at overskue, hvilke løsninger der bedst kan betale sig, når det kommer til leasing og køb af biler – både brugt og ny. Vi vil derfor opstille fordelene ved Mercedes leasing brugt i en simpel liste, så du bedre kan danne dig et overblik.


Fordele ved Mercedes leasing:

 • Slip for renter og gebyrer
 • Leasingselskabet står for salg af bilen og hæfter for eventuelt tab
 • Du kender din faste månedlige ydelse – og god pris

Former for leasing:

 • Privatleasing
 • Erhvervsleasing
 • Flexleasing
 • Finansiel leasing
 • Splitleasing
 • Korttidsleasing

Mercedes privatleasing

Drømmer du om Mercedes privatleasing, så findes der flere måder, hvorpå du kan komme til at køre i netop den model, der er din drømmebil. Find både nye modeller eller en brugt version – hvilket giver dig en endnu billigere pris.

Ved privatleasing får du en økonomisk sikkerhed ved, at du ved, hvad du skal betale hver eneste måned i ydelse, så der ikke kommer pludselige overraskelser. På den måder kommer der ingen uforudsete regninger ind ad døren, eksempelvis værkstedsregninger eller lignende, som hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Når du har med privatleasing at gøre, vil du således betale den månedlige ydelse, som svarer lidt til lejen af en lejlighed eller lignende, som giver dig brugsretten til bilen. Desuden skal du, som leaser, betale bilforsikring, grøn afgift, dæk og benzin, el eller diesel.


Privatleasing kan være en fordel for dig, der:

 • Ikke ønsker at bøvle med salg og køb af brugte biler.
 • Har behov for, eller ønsker, at skifte bil hvert andet eller tredje år.
 • Ønsker at være fri for at skulle tænke på omkostninger, såsom service og vedligeholdelse.
 • Kender dit kørselsbehov.

Mercedes erhvervsleasing

Mercedes erhvervsleasing er en metode, hvorved virksomheden, du arbejder hos, kan stille en bil til rådighed for dig, som medarbejder. Dette er en løsninger, der gør, at virksomheden ikke selv behøver at finansiere en bil.

Virksomheden vil nemlig kunne lease en bil gennem et leasingfirma. Herefter vil brugsretten af bilen blive overdraget til dig og virksomheden, du arbejder i. Denne brugsret vil gælde så længe aftalen gælder, og den vil dække over alle udgifter og lignende, som opstår i forbindelse med drift.


Det eneste tidspunkt, hvor du, som medarbejder, skal betale for driften er, hvis du ønsker at bruge bilen privat. Her vil du blive beskattet i henhold til bilens omkostninger.

Det vil typisk også være muligt at få fri kilometertaldækning ved Mercedes erhvervsleasing. Det vil sige, at du kan bruge bilen og køre i den lige så meget, som du ønsker det, helt uden at skulle betale omkostninger eller skat.

mercedes leasing

Erhvervleasing er for dig, der:

 • Virksomheden er bekendt med alle omkostninger
 • Dine ansatte får mulighed for at køre i nye og sikre biler
 • Du skal ikke bruge store summer på nye firmabiler
 • Der udregnes ny beskatning hvert år, så udgifterne løbende falder i takt med bilens alder

Læs også om leasing hybridbil her.


Angivelse af kilder

Find endnu mere information på trafikstyrelsen eller tjek FDM ud. Du kan også kigge med hos Car and DriverCarDekho og Car Magazine for alt nyt om biler.


FAQ – Mercedes leasing brugt

Hvorfor leasing af en Mercedes?

Når du benytter dig af leasing fremfor køb af bil, sikre du dig selv mod tab i forbindelse med salget, men du giver også dig selv en del fleksibiltet, hvor du kan vurdere hvornår du ønsker bil eller ej. Fordele er dermed også en mindre kapitalbinding.

Hvad er, og hvorfor vælge flexleasing?

Leasing eller flexleasing indebærer leje af en bil, og dermed at leasingselsskabet er ejer af bilen. Du har mange forskellige muligheder i alt fra erhvervsleasing til privat eller sæsonleasing. Hvilket kan give dig økonomisk fleksibilitet, alt efter pris – både med Mercedes elbil eller benzinbiler.

Hvad er operationel leasing af en Mercedes elbil?

Dette indebærer at leasingselskabet påtager sig ansvar på restværdi, når den endelige kontrakt udløber eller ophører. Det gør, at du blot kan aflevere den tilbage uden tab eller restgæld. 

Hvad er Mercedes Benz finansiel leasing og pris?

Med finansiel leasing af Mercedes elbil menes der ofte en større binding til leasingaftager, som forpligter sig til at kunne anvise en køber ved salget, med henblik på restværdien. Men kontakt os for muligheder og leasingaftaler.

Kan man få en serviceaftale af en Mercedes elbil hos Mooly?

Du er altid velkommen til at kontakte vores leasingeksperter med dine spørgsmål angående en serviceaftale, hvor vi bedst muligt finder din bedste løsning og pris for service eller anden driftsomkostning.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.