Mercedes leasing – Se pris på privat- og korttidsleasing

Vi er en samling leasingeksperter, som hver dag lever for at finde de bedste løsninger for vores kunder til alt fra Mercedes leasing til andre biler, både når det kommer til korttidsleasing, privat, erhverv og meget andet. Vores mange års erfaring giver os mulighed for at sammensætte den bedste pris til dig.

Oplev friheden og fleksibiliteten ved leasing Mercedes, du kan tilpasse den helt efter dine egne ønsker og behov til privat eller erhverv. Når du leaser en bil, kan du være heldig, at du hverken skal tænke på service eller bilens værdi for gensalg.

Når du leaser en bil, er der ingen uforudsete omkostninger, da du ved, hvad du skal betale hver måned og ikke skal bekymre dig om eventuelle serviceomkostninger. En samlet pris for brugen af en bil, brugt eller ej, korttidsleasing Mercedes eller en anden aftale.


Fleksibilitet med Mercedes leasing

Når du indgår en leasingaftale kan du tilpasse den og din nye bil til dine planer og eventuelle forandringer. Du kan helt selv bestemme hvor mange kilometer du ønsker at kunne køre om året i din leasede bil.

Noget af det der også gør det at lease en bil til en fleksible løsning, er netop også det at du ikke binder dig 100 % til en bil. Når du køber en bil, så ejer du den og står for alt vedrørende den. Det kan være en stor mundfuld og et meget stort valg at skulle udvælge og købe en bil.

Man kan være i tvivl om, hvilket mærke man skal vælge, hvilken model og mange andre ting når man skal købe en ny bil. Så i stedet for at binde dig til et valg, kan du med fordel vælge leasingløsningen til en god pris.

Du kan også med fordel prøve korttidsleasing Mercedes leasing, så du kan prøve løsningen af, uden at være bundet i en længere periode.

En nem og hurtig løsning

Mercedes leasing består i al sin enkelthed af, at du lejer en bil fra en udlejer, som typisk vil være et leasingfirma eller en bilforhandler. Med dem indgår du en leasingaftale, som kan sidestilles med en hvilken som helst anden lejeaftale, hvor du betaler en ydelse hver måned for bilen.

Du kan selv bestemme hvor længe, og når perioden ophører, kan du enten vælge at beholde bilen eller leje en ny. Du kan desuden også både foretage lease af brugt eller ny bil – hvilket ofte afspejles i din pris.

Det er især smart, hvis du elsker biler og gerne vil prøve at ‘eje’ så mange forskellige modeller som muligt. På den måde kan du køre rundt i dine drømmebiler fra Mercedes i mindre perioder ad gangen.

Du kan eventuelt vælge at skifte bilen på en sæsonbestemt basis, hvis du godt kan lide at have en lys bil om sommeren og en mørkere bil om vinteren. Du kan også lease en bil fra andre bilmærker eksempelvis Volvo leasing eller Audi leasing.

Sådan foregår det

Når du har besluttet dig for at bruge Mercedes leasing, så er der nogle forskellige trin, som du skal igennem, inden aftalen er i hus og du kan køre rundt i din nye lækre bil – eller brugt bil. Alt efter, hvilken pris du ønsker at give.

Det første trin består i, at du skal vælge den bil, du ønsker at lease. Det gør du sammen med din forhandler, som kan hjælpe med at udvælge en der allerede er på lager, eller en anden model.

Andet trin er, at du får nøglerne udleveret til din nye Mercedes bil, og din forhandler gennemgår sammen med dig de forskellige funktioner i bilen og dens specifikationer samt din aftale pris og kontrakt.

Din bil vil automatisk give besked, når det er tid til et servicetjek. Når denne besked popper frem, skal du blot bestille en tid hos din forhandler, hvor omkostningerne for servicen vil være dækket gennem din privatleasing aftale.

Automatisk påmindelse ift. leasingaftale

Alt efter varigheden på din leasingaftale, vil du få en påmindelse eksempelvis 6 måneder før du skal aflevere den tilbage (Der er selvfølgelig forskel på, om det er Mercedes korttidsleasing eller en anden aftale). I den forbindelse kan du få rådgivning om en ny bil. Du får igen en påmindelse 1 måned inden din aftale ophører.

Når du leverer bilen tilbage, vil den blive gennemgået af en uvildig tredjepart. Derefter er du klar til at lease din næste brugte bil, hvis dette er en del af aftalen.

Hvis du er i tvivl om hvordan fungerer leasing af bil eller er leasing billigere end køb, så kan du læse mere om det også. Du kan også altid kontakte en af vores specialister for spørgsmål til en leasingaftale, pris eller dine muligheder for både ny og brugt bil. Eller se mere om Mercedes elbil leasing.

leasing Mercedes

Mercedes leasing erhverv og privat

Når du gerne vil have en Mercedes bil, er der en række forskellige former for leasingaftaler, du kan vælge imellem. Det kan eksempelvis være erhvervsleasing eller privatleasing, alt efter det formål, du skal bruge bilen til.

Med privatleasing kan du få en fleksibel løsning, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge imellem forskellige modeller, så du enten kan vælge din drømmebil eller den model, der passer bedst til din livssituation.

Når du leaser en bil gennem Mercedes privat leasing, skal du hverken tænke på service eller bilens genslagsværdi, da de tager sig af det. Du får en fast månedlig udgift, der ikke er påvirket af uforudsigelige omkostninger, hvilket kan give en større økonomisk sikkerhed sammenlignet med et køb af en bil.

Tip: Måske Mercedes korttidsleasing er noget for dig?


Bredt udvalg af Mercedes leasingaftaler

I forbindelse med en leasingaftale hos Mercedes, er der et væld af muligheder at vælge imellem.
Som sagt vil du opleve at det måde er muligt at lease til privat, men også erhvervsmæssigt.

Derudover er der andre forskellige muligheder i forbindelse med leasing Mercedes. Du kan vælge imellem følgende leasingaftaler:
– Operationel leasing
– Finansiel leasing
– Flexleasing
– Sæsonleasing
– Splitleasing
– Korttidsleasing

Få et lille indblik i hvad de forskellige typer leasingaftaler indebærer:

Operationel leasing:
Leasing Mercedes med operationel leasingaftale, betyder at du som kunde indbetaler et engangsbeløb, og din månedlige ydelse vil fremstå fast efterfølgeende. Leasingfirmaet vil varetage uforudsete økonomiske udgifter.

Finansiel leasing:
Hvis du vælge finansiel leasing, som også kaldes Flexleasing, skal du være opmærksom på at kunden står for en stor del af vedligeholdelsen, og servicen af bilen. Dertil kan der forekomme uforudsete udgifter. Bilen betales som en slags afbetaling. Denne type Mercedes leasing har forskellige former for leasingaftaler under sig, dertil både privat, erhvervs eller sæsonleasing.

Sæsonleasing:
En Mercedes leasing baseret på en sæsonleasing aftale, indebærer stor fleksibilitet, og mulighed for fornyelse. Du har netop mulighed for at benytte dig af flere forskellige biler i din leasingperiode. Mercedes sæsonleasing giver dig rammerne for at kunne tilpasse din bil efter årstidernes sæson.

Splitleasing:
Leasing Mercedes med en splitleasing, giver dig mulighed for at tegne en leasingaftale i samarbejde med din arbejdsplads. Dertil kan bilen benyttes både i privaten, men også arbejdsmæssigt.

Korttidsleasing:
Denne type leasingaftale er til dig der måske har lyst til at prøve leasing verdenen af, men endnu ikke helt har besluttet om det er det rigtig for dig. Du har med korttidsleasing mulighed for at indgå en aftale med en kortere bindingsperiode, på 4-12 måneder, end den mere almindelige bindingsperiode på 48 måneder.


Leasing af Mercedes C klasse

Har du tænkt på en Mercedes C klasse som din næste bil, så bliv hængende lidt endnu – der er nemlig mange gode grunde til at vælge denne model. Den rummelige men stadig utroligt sporty bil, er i manges øjne en favorit indenfor Mercedes klasserne.

 • C300 Coupe – den utroligt sporty version af en C klasse, med 245 HK
 • C300 St. car – den familievenlige hybrid, med 320 HK og optil 113 km/l
 • C200 Cabriolet – Vil du gerne smide taget om sommeren og have vind i håret, så er denne noget for dig.

Leasing af alle Mercedes klasser

Mercedes GLC
Mercedes GLE
Mercedes EQC
Mercedes C Klasse
Mercedes GLB
Mercedes E Klasse
Mercedes G Klasse
Mercedes EQB
Mercedes GLS
Mercedes VITO
Mercedes SLk
Mercedes Maybach
Mercedes EQE
Mercedes GLA
Mercedes EQA
Mercedes CLA
Mercedes EQS
Mercedes CLS
Mercedes Sprinter
Mercedes AMG

Kan være en økonomisk fordel af lease

Privatleasing fremfor køb af en bil kan være en økonomisk fordel i forbindelse med betaling af registreringsafgift. Når du leaser en bil, skal du ikke betale en fuld registreringsafgift, men i stedet blot dele af den. Noget der gør din pris god, på sigt.

Hvis det giver mening for dig at have en firmabil, kan du i stedet benytte dig af Mercedes leasing erhverv i samarbejde med din arbejdsgiver. Der kan være mange fordele for dig som medarbejder ved at vælge erhvervsleasing.

Du skal blot betale et fast månedligt beløb af beskatningen, hvor din arbejdsgiver står for udgifter omhandlende service, vedligeholdelse og andre uforudsete omkostninger. I nogle tilfælde kan det dog ikke betale sig for en medarbejder at have en erhvervsleasing aftale. Det kan eksempelvis være, hvis du bruger bilen meget i dit arbejde, men ikke bruger bilen så meget i det private.

leasing Mercedes

Fordele ved leasing af bil

Det kan være svært at overskue, hvilke løsninger der bedst kan betale sig, når det kommer til leasing og køb af biler – både brugt og ny. Vi vil derfor opstille fordelene ved Mercedes leasing i en simpel liste, så du bedre kan danne dig et overblik.

Fordele ved Mercedes leasing:

 • Slip for renter og gebyrer
 • Leasingselskabet står for salg af bilen og hæfter for eventuelt tab
 • Du kender din faste månedlige ydelse – og god pris

Former for leasing:

 • Privatleasing
 • Erhvervsleasing
 • Flexleasing
 • Finansiel leasing
 • Splitleasing
 • Korttidsleasing

Mercedes privatleasing

Drømmer du om Mercedes privatleasing, så findes der flere måder, hvorpå du kan komme til at køre i netop den model, der er din drømmebil. Find både nye modeller eller en brugt version – hvilket giver dig en endnu billigere pris.

Ved privatleasing får du en økonomisk sikkerhed ved, at du ved, hvad du skal betale hver eneste måned i ydelse, så der ikke kommer pludselige overraskelser. På den måder kommer der ingen uforudsete regninger ind ad døren, eksempelvis værkstedsregninger eller lignende, som hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Når du har med Mercedes privat leasing at gøre, vil du således betale den månedlige ydelse, som svarer lidt til lejen af en lejlighed eller lignende, som giver dig brugsretten til bilen. Desuden skal du, som leaser, betale bilforsikring, grøn afgift, dæk og benzin, el eller diesel.

Privatleasing kan være en fordel for dig, der:

 • Ikke ønsker at bøvle med salg og køb af brugte biler.
 • Har behov for, eller ønsker, at skifte bil hvert andet eller tredje år.
 • Ønsker at være fri for at skulle tænke på omkostninger, såsom service og vedligeholdelse.
 • Kender dit kørselsbehov.

Mercedes erhvervsleasing

Mercedes erhvervsleasing er en metode, hvorved virksomheden, du arbejder hos, kan stille en bil til rådighed for dig, som medarbejder. Dette er en løsninger, der gør, at virksomheden ikke selv behøver at finansiere en bil.

Virksomheden vil nemlig kunne lease en bil gennem et leasingfirma gennem Mercedes erhvervsleasing. Herefter vil brugsretten af bilen blive overdraget til dig og virksomheden, du arbejder i. Denne brugsret vil gælde så længe aftalen gælder, og den vil dække over alle udgifter og lignende, som opstår i forbindelse med drift.

Det eneste tidspunkt, hvor du, som medarbejder, skal betale for driften er, hvis du ønsker at bruge bilen privat. Her vil du blive beskattet i henhold til bilens omkostninger.

Det vil typisk også være muligt at få fri kilometertaldækning ved Mercedes erhvervsleasing. Det vil sige, at du kan bruge bilen og køre i den lige så meget, som du ønsker det, helt uden at skulle betale omkostninger eller skat.
Læs også om leasing hybridbil her.

FAQ – Mercedes leasing

Hvorfor leasing af en Mercedes?

Når du benytter dig af leasing fremfor køb af bil, sikre du dig selv mod tab i forbindelse med salget, men du giver også dig selv en del fleksibiltet, hvor du kan vurdere hvornår du ønsker bil eller ej. Fordele er dermed også en mindre kapitalbinding.

Hvad er flexleasing?

Leasing eller flexleasing indebærer leje af en bil, og dermed at leasingselsskabet er ejer af bilen. Du har mange forskellige muligheder i alt fra erhvervsleasing til privat eller sæsonleasing. Hvilket kan give dig økonomisk fleksibilitet, alt efter pris – både med Mercedes elbil eller benzinbiler.

Hvad er operationel leasing af en Mercedes elbil?

Dette indebærer at leasingselskabet påtager sig ansvar på restværdi, når den endelige kontrakt udløber eller ophører. Det gør, at du blot kan aflevere den tilbage uden tab eller restgæld. 

Hvad er Mercedes finansiel leasing og pris?

Med finansiel leasing af Mercedes elbil menes der ofte en større binding til leasingaftager, som forpligter sig til at kunne anvise en køber ved salget, med henblik på restværdien. Men kontakt os for muligheder og leasingaftaler.

Kan man få en serviceaftale af en Mercedes elbil hos Mooly?

Du er altid velkommen til at kontakte vores leasingeksperter med dine spørgsmål angående en serviceaftale, hvor vi bedst muligt finder din bedste løsning og pris for service eller anden driftsomkostning.

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.