Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Dæk priser – Køb forskellige dæktyper til flere modeller

Dæk priser – Køb forskellige dæktyper til flere modeller

FInd dæk priser

Find de bedste dæk priser på markedet. I vores sammenligning kan du få et overblik over nogle af de billigste dæk. Vi har samlet et overblik over gode muligheder, hvortil du finder mere viden om valg af dæktyper, størrelser og mere.


Sommer/vinter eller helårs?

Der er forskellige fordele ved at vælge mellem sommer- og vinterdæk, samt helårsdæk. Begge dele har nemlig gode fordele, der gør dem til gode valg, men hvilket valg er egentlig bedst?

Det hele afhænger i bund og grund af, hvor stor en sikkerhed, du ønsker, hvor meget ‘besvær’ du vil have, samt dine behov. Er du nemlig typen, der ikke kører ret meget bil, måske kun på arbejde og nogle småture ned til det lokale supermarked og hjem igen, så kan helårsdækkene være rigeligt.

Forventer du i stedet at skulle på ture i både sommer og vinter, kan det være en fordel med sæsondæk. Sommer- og vinterdæk er nemlig designet til at have bedre greb i både vådt og tørt føre, samt en kortere bremselængde. Dog skal de også skiftes ved hver sæson.

Bliv klogere på afgifter på elbiler her hos Mooly. Læs mere om billig leasing, hvis du ønsker at lease din næste bil.

Sammenlign dæk priser

I den nedenstående sammenligning kan du finde dæk priser på nogle af de billigste dæk på markedet. Vi har sammenlignet både flere forskellige dæktyper, mærker og priser. Ønsker du mere information om de enkelte dæk, kan du med fordel besøge producenternes hjemmesider.

Dæk priser – Flere modeller
Mærke Type Pris
Imperial SnowDragon HP Vinterdæk 199 kr. pr. stk.
BERLIN TIRES 165/65 R13 77T SHP 1 Sommerdæk 313 kr. pr. stk.
APlus A701 Vinterdæk 257 kr. pr. stk
Star Performer UHP 1 Sommerdæk 399 kr. pr. stk.
APLUS A909 ALLSEASON M+S Helårsdæk 302 kr. pr. stk.
GOLDLINE 1956515 Sommerdæk 292 kr. pr. stk.

Priserne er senest opdateret d. 14.12.23.

Find flere billige dæk her.

Billigste dæk priser

Stort udvalg med gode dæk priser

Leder du efter andre dæk priser og mærker, end dem, du finder her, kan du med fordel læse mere om mulighederne her hos Mooly. Vi har samlet al den viden, du behøver, for at kunne foretage et godt valg blandt de mange modeller, kvaliteter, dæktyper og meget mere.

Det kan hurtigt blive en jungle at finde rundt i de mange muligheder, der findes på markedet. Hvilke dæk skal man vælge? Og hvad er en god pris? Lad os hjælpe dig med at finde frem til svar på spørgsmål som disse med den viden, vi har at tilbyde.

Ønsker du stor sikkerhed, eller at finde de bedste i test, kan du med fordel lede efter dæk priser, og overveje om testvinderne skal med i dine overvejelser.

Læs mere om fælge til bil lige her.


Kontakt os

Skulle du have spørgsmål til noget bilrelateret, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller fange vores bilekspert på mail: piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ – Dæk priser

Hvem er testvinder af dæk priser?

Vil du finde testvindere af dæk priser, kan du med fordel finde mere viden hos FDM. De laver nemlig hvert år tests af adskillige dæk, for at finde frem til de bedste.

Hvad er gode dæk priser?

Finder du dæk til priser mellem 250 og 600 kroner stykket, har du fundet dæk til gode priser. Skal du have fat i de mest high-tech dæk, skal du nok af med noget mere, men standard dæk med høj sikkerhed ligger i denne prisklasse.

Kan det betale sig at vælge helårsdæk?

Det kan sagtens betale sig at vælge helårsdæk. Der er flere gode fordele ved at vælge dæk til hele året, herunder at det er billigere, men også fordi du så ikke skal skifte dæk.

Hvad koster helårsdæk?

Du kan typisk finde helårsdæk til dæk priser på mellem 300 og 1.000 kr. stykket. Dette er en god pris, især hvis der er tale om kvalitetsdæk. Overvej brands som Michelin, Continental og lignende.

Angivelse af kilder: