Mercedes A klasse leasing – Privatleasing og til erhverv

Med Mercedes A klasse leasing kan du få opfyldt dine bildrømme. Hos Mooly finder du erhvervs- og privatleasing til fordelagtige priser på flere modeller i denne serie. Vi har både prisgaranti, ubegrænsede kilometer og hurtig levering.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.995 kr./md.

Mercedes A180
AMG-Line Aut.

2.240 kr./md.

Mercedes A-Klasse A250 e
Advantage AMG aut

2.553 kr./md.

Mercedes A200 d
AMG-Line Aut

Skal Mercedes A klasse leasing, være din næste bil? Du får et mesterværk fra Mercedes her. Den er ikke særligt stor, kører langt km/l og er ret så kvik. Kontakt Mooly i dag, hvis du er interesseret i en prøvekørsel.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes A-Klasse A250 e36.000 kr. 2.240 kr.660 kr.64.200 kr.
Mercedes A d AMG Edition36.000 kr. 2.240 kr.970 kr.64.820 kr.
Mercedes A 44.000 kr.2.640 kr. 970 kr.77.620 kr.
Mercedes A 250 4MATIC 47.200 kr.3.120 kr.970 kr. 86.580 kr.
Mercedes A 220 d Advantage 36.000 kr.3.200 kr.970 kr.76.340 kr.
Mercedes A 220 d52.500 kr.3.360 kr.970 kr.94.760 kr.

Denne model er en klassiker, der kendes helt tilbage fra start. Den har komfort og sikkerhed i højsædet, og er derfor oplagt til dig, der gerne vil have en hverdagsbil, du kan regne med. Det er en kvik bil, der bestemt også er godkendt, når vi snakker om fart. Se de mange muligheder for en lækker bil fra det populære brand her.

Går du med drømme om at lease en BMW? Det kunne måske også være noget for dig med Audi leasing? Læs mere her.


Hvorfor vælge brugt Mercedes A klasse?

Mercedes er mange bilentusiaters første valg, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Firmaet har over årene fremstillet en lang række af biler, der kan imødekomme de flestes behov – alt fra den lækre sedan A til de helt store firhjulstrækkere, som GLS.

De er nytænkende og ambitiøse i deres firmas opsætning. Med en verden hvor bæredygtighed kommer mere og mere i fokus, gør Mercedes deres allerbedste, for at følge med. Det vil også hurtigt gå op for dig, hvis du læser dig ind på de forskellige modeller af biler. Og brugt Mercedes A klasse leasing er ikke nogen undtagelse.  

Ved at vælge af lease en brugt Mercedes A klasse, får du ikke bare lov til at mærke den populære og suveræne model på egen krop, men du sparer også nogle penge ved at vælge den brugte fremfor den nye.

En brugt bil er nemlig billigere i ydelse, fordi den netop har været brugt før, har nogle år på bagen, men også fordi at registreringsafgiften typisk er udbetalt efter omkring de første tre år efter bilens ibrugtagning. Hør nærmere om leasing af brugt Mercedes A klasse hos vores rådgiver.

Måske Tesla leasing er løsningen for dig? Læs om mulighederne her.


Mercedes A klasse leasing

De forskellige muligheder for Mercedes A klasse leasing

Hvis du går og drømmer om at lease en Mercedes A klasse brugt, så kan du med fordel gøre det gennem enten:

  • Flexleasing
  • Operationel leasing
  • Finansiel leasing
  • Sæsonleasing

Eller noget helt andet. Mulighederne er i hvert fald mange, og derfor skal du nok også helt sikkert finde en løsning, der passer til dine behov, så du kan få lov til at køre i en lækker bil fra det tyske brand.


YouTube video

Hvilke modeller findes der?

Der findes forskellige modeller, hvis du er på udkig efter en brugt Mercedes A klasse. Nogle modeller er naturligvis mere propulære end andre, af forskellige årsager, men de har alle gode features, som er værd at overveje, hvis man er på udkig efter en lækker Mercedes sedan fra A-klassen.

Med denne model fra Mercedes A klasse leasing, vil du får en lækker sedan, der både er rummelig, er bygget med et luksuriøst interiør, gode features og masser af charme. Du vil få en god og kraftfuld motor, som kan yde en acceleration på 0-100 km/t på 8,3 sekunder, hvilket er både hurtigt og helt sikkert.

A220

Ved valg af denne model ved Mercedes A klasse leasing, får du igen en fantastisk sedan, der har et flot design, både indvendigt og udvendigt, men som også kan give den ekstra kraft, som de andre modeller ikke kan give. Her får du nemlig en mere kraftfuld motor, som giver et sekunds kortere accelerationstid på 7,3 fra 0-100 km/t.

A250

Med en Mercedes A250 får du den mest kraftfulde bil i A-klassen. Her har du nemlig en bil, som ikke bare kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 6,4 sekunder, men også en luksuriøs bil, hvor der er plads til hele familien, eller til de større behov. Du går bestemt ikke på kompromis med noget, hvis du vælger denne bil ved leasing. Denne model er den udvidede version af A200.

Se også Mercedes EQC pris.


Interesseret i andre informationer hos Mooly?

Hos Mooly er vi ikke blot eksperter i leasing, både af Mercedes, men også andre brands. Vi har også styr på mange af lækre produkter, der findes på markedet, som du med fordel kan læse mere om, hvis du eksempelvis ønsker dig en ny airfryer, lækkert, blødt sengetøj eller måske finde en god opskrift på en forret til din næste fest, eller gode drinks til både unge som gamle.

Vi står altid til rådighed, når det kommer til anbefalinger og tests af de bedste produkter og ydelser på markedet. Hvad med at blive lidt klogere på den bedste proteinpulver i test?


mercedes a klasse privatleasing

Hvad skal du bruge Mercedes leasing til?

Skal du bruge din bil til noget særligt? Måske er det til de lange køreture, måske endda til udlandet, på ferie, men det kan også være til brug ved fritidsaktiviteter, hvor en særlig type bil er behøvet. Dette kunne eksempelvis være, at du har brug for en bil med et stort baggagerum, som kan rumme alle de ting, du behøver, når du skal på tur, til stævne eller lignende.

Det kan også være, at du har brug for en bil med masser af hestekræfter, som kan trække en trailer eller en vogn efter sig, når der skal køre tunge ting rundt, en hest til stævne, en bil til konkurrence, eller noget helt, helt andet.

Uanset hvad, så er det en god ide at overveje, inden du vælge Mercedes A klasse leasing, om netop denne model er den rette for dine behov. Du kan se de mange muligheder, vi kan tilbyde, her hos Mooly, i vores kategorimenu, hvor du også kan finde andre modeller og brands, som for eksempel også Polestar leasing eller C-klasse leasing.

Lease flere modeller med Mercedes privatleasing. Vi finder en god løsning til dig.


FAQ

Hvad kendetegner Mercedes A klasse leasing?

Mercedes A klasse er en klassiker fra bilproducenten, som er elsket af mange. Den er kendt for at være en stabil og god hverdagsbil, der har lidt af det hele, både når det kommer til fart og komfort. Det er en serie af sedaner og stationcars, som er både rummelige og praktiske.

Hvorfor skal jeg lease en brugt bil?

Det kan være en fordel af lease en brug bil, da du så ikke vil skulle betale den indledende registreringsafgift, som følger med leasingaftalen. Du vil altså kun stå for de månedlige ydelser, som ikke ændrer sig, men som vil være billigere på grund af bilens alder.

Hvorfor vælge Mercedes A klasse leasing?

Du kan med fordel vælge Mercedes A klasse leasing, hvis du har børn eller er typen, der gerne vil have masser af plads i bilen, da denne serie netop er bygget med god plads og komfort for øje. Desuden får du de fænomenale biler til en fordelagtige pris, der afspejler den høje kvalitet.

Hvad er forskellen på Mercedes B klasse og Mercedes A klasse leasing?

De samme principper og leasingaftaler gør sig gældende for de to klasser, men der er en vis forskel på de forskellige modeller i de to serier. A-klassen er i højere grad præget af sedaner, mens B-klassen er fokuseret omkring større stationscars. Derfor vil en bil fra B-serien være mere rummelig.

Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.

Angivelse af kilder

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.