Mercedes C Klasse leasing – God pris på en brugt bil

Få et overblik over prisen på en brugt bil med Mercedes C Klasse leasing her. Se alt fra Coupe modeller som C220, C200 og til C300. Vi hjælper både med erhvervsleasing og privatleasing.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes c klasse leasing
Drivmiddel
Sorter

2.240 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
St. Car AMG-line 4-Matic

2.316 kr./md.

Mercedes C klasse 220
Avantgarde

2.320 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
St. Car AMG-line 4-Matic

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
Coupé AMG-line

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 300 E
St. Car AMG-line

3.116 kr./md.

Mercedes C klasse 300 d
AMG-line 4-Matic

3.120 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
Cabriolet AMG-line

3.120 kr./md.

Mercedes C klasse 300
Coupé AMG-line

3.200 kr./md.

Mercedes C klasse 200
Coupé AMG-line

3.200 kr./md.

Mercedes C klasse 200
Cabriolet AMG-line

Mercedes C klasse leasing er din vej til frihed

Med Mercedes C klasse leasing får du en lækker bil, der har en lang rækkevidde på vejen. Vi forhandler blandt andet flere forskellige Coupe modeller i alt fra C200, C220 og til C300. Spørg endelig ind til en passende aftale, om det er erhvervsleasing eller privatleasing.

mercedes leasing

Du får herudover masser af god komfort, når der er tænkt den bedst tænkelige køreoplevelse ind i bilens udstyr. Der er styr på detaljerne, og du kan være sikker på, at du hurtigt vil finde dig til rette.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes C klasse 220 d St. Car36.000 kr.2.240 kr.2.550 kr.67.980 kr.
Mercedes C klasse 300 Coupé47.200 kr. 3.120 kr. 1.190 kr. 87.020 kr.
Mercedes C klasse 220 Avantgarde32.000 kr. 2.316 kr.1.880 kr.63.552 kr.
Mercedes C klasse 220 d
St. Car AMG-line 4-Matic
40.000 kr. 2.320 kr.1.880 kr.71.600 kr.
Mercedes C klasse 300 E
St. Car AMG-line
50.400 kr.2.640 kr.920 kr.83.920 kr.
Mercedes C klasse 220 d
Coupé AMG-line
44.000 kr.2.640 kr.1.880 kr.79.440 kr.
Mercedes C klasse 300 d
AMG-line 4-Matic
40.000 kr.3.116 kr.920 kr.79.232 kr.
Mercedes C klasse 220 d
Cabriolet AMG-line
48.000 kr.3.120 kr.1.880 kr.89.200 kr.
Mercedes C klasse 200
Cabriolet AMG-line
52.000 kr.3.200 kr.920 kr.92.240 kr.
Mercedes C klasse 200
Coupé AMG-line
36.000 kr.3.200 kr.920 kr.76.240 kr.

Der er ikke mere at tænke over – bilen er klar til dig, og du skal bare sætte dig ind. Er det ikke den ultimative frihed? Hos Mooly er vi eksperter i at finde den helt rette løsning til vores kunder, så de kan komme ud i deres Mercedes C klasse bil med den helt rette leasing.


Fordele ved leasing af en brugt bil

Er du på jagt efter Mercedes leasing brugt? Så er du kommet til den rette side. Vi hos Mooly gør en dyd ud af at fortælle om blandt leasing Mercedes C Klasse, både som ny mens også som brugt. Men nu skal det handle om det her med at lease en brugt bil, eksempelvis en Mercedes.

Først og fremmest er det vigtigt at pointere og italesætte at leasing af en brugt bil ikke længere er et nyt fænomen. Har du gået og overvejet det, så er det netop nu det er tid til at handle på det.

Det bliver ikke meget nemmere med Mercedes C-Klasse leasing. Find ud af, hvilken leasingaftale, der passer dig bedst i forhold til behov og pris. Så slipper du for alt besværet, der ofte følger med som bilejer.

Overblik over hvordan leasing fungerer:

 • Type af leasingaftale
 • Bilmodel
 • Pris
 • Periode

Med leasing, alt efter hvilken aftale du har, kan du prøve forskellige biler af. Du skal ikke længere binde dig til en enkelt bil, og tænke den ind i de næste 10 år af dit liv. Med leasing er der plads til leg og fornyelse, og det er en hverdagsluksus, der er til at tage og føle på.

En stor fordel ved Mercedes C-klasse leasing fremfor køb er, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete omkostninger forbundet med bilen. Et leasingselskab vil som oftest stå for service, reparationer og forsikringer, så du blot skal tænke på at betale en fast månedlig ydelse og forbrug.Mercedes C-Klasse leasing pris

En leasingaftale er en oplagt mulighed for at prøve kræfter med din drømmebil, hvis du ikke vil binde dig eller gerne vil have en mere overkommelig pris på en brugt bil. Hvis du har set dig lun på en bil fra Mercedes C-Klasse, kan du med leasing få en pris, der bedre kan matche dit budget, end hvis du skulle ud og købe den fra ny.

Bilerne fra c-klassen er nogle af de mest populære biler fra Mercedes, hvilket der er god grund til. Serien rummer en række forskellige biltyper såsom en coupe, saloon, convertible og estate. Der er derfor en bil til stort set alle behov og situationer i denne serie.

Der er både rummelighed og sikkerhed til en familie (med eller uden bagage) eller som firmabil, hvor komforten og udtrykket gerne må være i højsædet. Selv når bilen holder parkeret udstråler den kraft og fart, hvilket også kommer til udtryk i interiøret, der både er komfortabelt og strømlinet.


Udstyr og mere

Bilerne kommer med en yderst omfangsrig standard udstyrspakke, som endda kan udvides med en masse former for ekstra udstyr, der selvfølgelig vil have en effekt på den pris, du kan forvente dig.

Der er ikke gået på kompromis med hverken komfort eller styrke i bilerne, så selv de mest kræsne bilister vil blive tilfredsstillede af det, modellerne har at tilbyde. Sikkerheden er vigtigst af alt også i top, så du trygt kan have passagerer med.

Hvis du gerne vil vide mere om pris på leasing, kan du for eksempel læse om billig leasing eller er leasing billigere end køb?

leasing mercedes

Privatleasing – Mercedes C-klasse leasing

Der findes mange forskellige former for leasingaftaler, som netop har hver sine fordele afhænger af hvem man spørg i forhold til præferencer og meget mere. Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilken form for Mercedes C-klasse leasingaftale der passer til din situation og dine behov bedst, inden du skriver under på en kontrakt.

Du skulle jo gerne få den bedste pris og mest muligt ud af den aftale, du indgår med leasing af en brugt bil. Vi vil derfor nu gennemgå, hvilke muligheder der er for leasing Mercedes C klasse.

Mercedes C-klasse privatleasing er et godt alternativ til at købe en bil. Du kender dine udgifter, og hæfter ikke for den ofte ret besværlige proces at skulle sælge bilen igen og lide et værditab. Du kan både få lov til at lease en ny bil, men også en brugt Mercedes.

Med privatleasing får du:

 • Faste omkostninger
 • Hæfter ikke i forbindelse med salg af bil
 • Mulighed for leasing af ny som brugt mercedes c klasse

Privatleasing giver dig tryghed og fleksibilitet, da du ikke skal gå rundt med de bekymringer, der ofte følger med som bilejer. Du skal blot betale en fast månedlig ydelse plus forbrug og nyde din bil i fulde drag.

Ikke nok med at du med privatleasing af en Mercedes C Klasse får tryghed og stor fleksibilitet, så får du netop også mulighed for at lease nyt som brugt. Dette kan være en fordel til dig som er en smule i tvivl om hvor vidt du skal vælge det ene eller det andet.

Er du ikke så bekvem med at køre rundt i en sprit ny bil, så kan det være at det giver dig en større tryghed at lease en brugt Mercedes C Klasse til at starte ud.

Mercedes C-Klasse leasing

Hvad er ellers inkluderet?

Service, reparationer og vedligeholdelse er stort set altid inkluderet i den faste pris, så du ikke skal forholde dig til uforudsete udgifter, hvis der sker noget med bilen.

Fleksibiliteten kommer til syne ved, at du selv kan bestemme, hvor lang tid du ønsker at lease bilen. Det vil blive aftalt i forbindelse med leasingkontrakten, samt hvor mange kilometer du ønsker at have med i aftalen.

Hvis du blot vil lease en bil i en kort periode på et par måneder, kan det være, at korttidsleasing er en bedre mulighed for dig. Bare husk at undersøg dine muligheder, inden du træffer et valg, så du er sikker på at ende ud med den bedste leasing pris og aftale.

Fordele opsummeret:

 • Mindre kapitalbinding
 • Ingen bekymring for værditab
 • Service inkluderet
 • Sikkerhed i top
 • Mulighed for regelmæssig udskiftning af bil
mercedes c klasse

Erhvervsleasing

Arbejder du i et firma, hvor der kan være behov for en bil til forskellige møder, ærinder eller andet, så kan det være at Mercedes c klasse erhvervsleasing er noget for dig og din arbejdsgiver.

Med erhvervsleasing står din arbejdsplads for betaling af alle udgifter forbundet med bilen, hvilket kan være en stor frihed og fordel for dig. Det giver dig et økonomisk overblik og stor fleksibilitet.

Hvis du kører i bilen i det private, vil du blive beskattet af fri bil. Prisen beregnes ud fra bilens alder, så hvis bilen er indregistreret for under tre år siden vil det være en højere pris, end hvis den er indregistreret for over tre år siden.


En brugt bil med karakter – Mercedes C220 leasing

Når du går på jagt i dette bilmærke finder du mange gode modeller, som både har høj komfort men som også har gode indstillinger, motor og design fra top til tå. En Mercedes C220 leasing kan give dig mulighed for at få fingrende i en brugt cabriolet.

En smuk bil, som på mange måder fortjener en masse god opmærksomhed. Hos Mooly har vi flere forskellige C220, hvorfor vi finder den helt rette til dig og dine behov. Det kan nemlig være svært, at vurdere hvilken brugt bil, der er perfekt til dig og til hvilken pris, denne står til.

Med stort set alle vores biler kan du tegne både privatleasing, men også erhvervsleasing, så alt efter hvordan din situation er, kan du opstarte din aftale og komme ud på de danske landeveje og køre rundt i en Mercedes C220.


C300 – Coupe til god pris og høj værdi

Du kan foruden at tegne en Mercedes C220 leasing, fra C-klasse og tegn en C300 leasingaftale, som giver dig en coupe til virkelig god pris. Disse C300 i AMG-line er ofte nogle der er vellidte hos mange forskellige kunder, da den passer til både familierne, og dem som ønsker en lækker bil med gode motorkræfter.

Hos Mooly finder du flere forskellige typer af Mercedes C klasse biler, herunder denne C300, og hvor hver en brugt bil har forskellig alder og muligheder. Vi laver både erhvervsleasing og privatleasing med disse C300 Mercedes C-klasse leasing.

Der findes flere forskellige former for leasingaftaler:

 • Privatleasing
 • Erhvervsleasing
 • Flexleasing
 • Operationel leasing

Pris på en leasingaftale med disse varierer i alt fra 2.500 kr./md. og op til 4.000 kr./md. Denne pris afhænger af alderen på bilen samt hvor mange kilometer den har lagt bag sig. Bliv klogere på vores aftaler, og dine helt specifikke muligheder ved at kontakte os på mail, pr. telefon eller på formularen her på siden.


Mercedes cabriolet leasing

Drømmer du om Mercedes cabriolet leasing? Så hjælper vi dig gerne med at finde den rette bil. En cabriolet giver mulighed for at køre med eller uden tag på bilen, hvilket er ren luksus i sommermånederne, hvor solen skinner.

Der er intet som at rulle taget ned og få sol og vind i håret, mens man cruiser ned ad vejen. Mange beskriver det som den ultimative køreoplevelse – måske det er noget for dig også?

Se vores udvalg over Mercedes cabriolet leasing – Mercedes C200 eller Mercedes C220 d kan blive din!

Se også leasing Mercedes.


Brugt Mercedes leasing

Der er mange gode grunde til at prøve brugt Mercedes c klasse leasing. Du får først og fremmest en god bil til en billigere pris, end hvis du skulle lease fra ny. Herudover er der et miljømæssigt perspektiv, som også er værd at tage med i overvejelsen.

Når du leaser en brugt bil, får den nemlig en ny chance, og desuden er mange brugte biler ligeså gode som nye, og har kun få år og kilometer bag sig.

Læs også hvordan fungerer leasing af bil.


Vælg den rigtige bil for dig

Der findes mange forskellige biler på markedet, og det kan godt være en overvældende proces at finde frem til den helt rigtige. Hos Mooly står vi klar til at vejlede og guide dig, så du kan få fat i en bil, der lever op til dine krav og forventninger.

Vi tager gerne en snak med dig, både hvis du kigger på at lease mercedes c klasse, eller hvis det er en helt anden bil du har i tankerne.

Mercedes coupe

Vi har noget for enhver smag og behov, uanset om du er på udkig efter den ultimative familiebil, en elbil eller noget helt tredje.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ – Mercedes C-klasse leasing

Hvad er pris på en Mercedes C220 leasing?

Skal du lease en Mercedes C220 ligger prisen ofte et sted mellem 2.200 og 3.000 kr./md. Hvor denne pris varierer alt efter om der tegnes en erhvervsleasing eller en privatleasing.

Hvad koster en brugt bil fra Mercedes c-klasse?

Når det omhandler leasing, kan prisen på en brugt bil fra Mercedes C-klasse variere i alt fra blot omkring 2.500 kr./md. og op til 4.000 kr./md. Denne pris afhænger af antallet af kørte kilometer samt dens alder.

Hvilke funktioner har en Mercedes C-klasse Coupe bil?

I C klassen finder du både Coupe og Cabriolet, og du kan med en coupe få en bil, som går både sommer og vinter. De fleste er udstyret med fartpilot, farveskærm og multifunktionelt rat.

Hvordan fungerer en erhvervsleasing af en Mercedes C-klasse?

Fremfor en privatleasing, hvor du selv er ansvarlig for afregning af de månedlige udgifter for en Mercedes, hæfter din virksomhed eller arbejdsgiver for udgifterne til leasingaftalen. Det kan både være en fordel for dig og din arbejdsgiver.