Mercedes C Klasse leasing – God pris på en brugt bil

Få et overblik over prisen på en brugt bil med Mercedes C Klasse leasing her. Se alt fra Coupe modeller som C220, C200 og til C300. Vi hjælper både med erhvervsleasing og privatleasing.

De formår at skabe køretøjer udover det sædvanlige, hvor både komfort, stil og effektivitet er i højsædet. Det gælder desuden også deres elbiler, som har stor rækkevidde og gode batterier. Eller denne C-klasse hybrid biler.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

2.240 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
St. Car AMG-line 4-Matic

2.316 kr./md.

Mercedes C klasse 220
Avantgarde

2.320 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
St. Car AMG-line 4-Matic

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
Coupé AMG-line

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 300 E
St. Car AMG-line

3.116 kr./md.

Mercedes C klasse 300 d
AMG-line 4-Matic

3.120 kr./md.

Mercedes C klasse 220 d
Cabriolet AMG-line

3.120 kr./md.

Mercedes C klasse 300
Coupé AMG-line

3.200 kr./md.

Mercedes C klasse 200
Cabriolet AMG-line

3.200 kr./md.

Mercedes C klasse 200
Coupé AMG-line

Mercedes C klasse leasing er din vej til frihed

Med Mercedes C klasse leasing får du en lækker bil, der har en lang rækkevidde på vejen. Vi forhandler blandt andet flere forskellige Coupe modeller i alt fra C200, C220 og til C300. Spørg endelig ind til en passende aftale, om det er erhvervsleasing eller privatleasing.

mercedes leasing

Du får herudover masser af god komfort, når der er tænkt den bedst tænkelige køreoplevelse ind i bilens udstyr. Der er styr på detaljerne, og du kan være sikker på, at du hurtigt vil finde dig til rette.

Der er ikke mere at tænke over – bilen er klar til dig, og du skal bare sætte dig ind. Er det ikke den ultimative frihed? Hos Mooly er vi eksperter i at finde den helt rette løsning til vores kunder, så de kan komme ud i deres Mercedes C klasse bil med den helt rette leasing.

Vil du vide noget mere specifikt om modellerne Mercedes c300 leasing, Mercedes c200 coupe leasing, Mercedes cla 200 leasing og Mercedes glc 2024?


Fordele ved leasing af en brugt bil

Er du på jagt efter Mercedes leasing brugt? Så er du kommet til den rette side. Vi hos Mooly gør en dyd ud af at fortælle om blandt leasing Mercedes C Klasse, både som ny mens også som brugt. Men nu skal det handle om det her med at lease en brugt bil, eksempelvis en Mercedes.

Først og fremmest er det vigtigt at pointere og italesætte at leasing af en brugt bil ikke længere er et nyt fænomen. Har du gået og overvejet det, så er det netop nu det er tid til at handle på det.

Det bliver ikke meget nemmere med Mercedes C-Klasse leasing. Find ud af, hvilken leasingaftale, der passer dig bedst i forhold til behov og pris. Så slipper du for alt besværet, der ofte følger med som bilejer.


Overblik over hvordan leasing fungerer:
 • Type af leasingaftale
 • Bilmodel
 • Pris
 • Periode

Med leasing, alt efter hvilken aftale du har, kan du prøve forskellige biler af. Du skal ikke længere binde dig til en enkelt bil, og tænke den ind i de næste 10 år af dit liv. Med leasing er der plads til leg og fornyelse, og det er en hverdagsluksus, der er til at tage og føle på.

En stor fordel ved Mercedes C-klasse leasing fremfor køb er, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete omkostninger forbundet med bilen. Et leasingselskab vil som oftest stå for service, reparationer og forsikringer, så du blot skal tænke på at betale en fast månedlig ydelse og forbrug.


Mercedes C-Klasse leasing

Privatleasing – Mercedes C-klasse leasing

Hvad er ellers inkluderet, foruden de faste ting.

Service, reparationer og vedligeholdelse er stort set altid inkluderet i den faste pris, så du ikke skal forholde dig til uforudsete udgifter, hvis der sker noget med bilen.

Fleksibiliteten kommer til syne ved, at du selv kan bestemme, hvor lang tid du ønsker at lease bilen. Det vil blive aftalt i forbindelse med leasingkontrakten, samt hvor mange kilometer du ønsker at have med i aftalen.

Hvis du blot vil lease en bil i en kort periode på et par måneder, kan det være, at korttidsleasing er en bedre mulighed for dig. Bare husk at undersøg dine muligheder, inden du træffer et valg, så du er sikker på at ende ud med den bedste leasing pris og aftale.

Fordele opsummeret:

 • Mindre kapitalbinding
 • Ingen bekymring for værditab
 • Service inkluderet
 • Sikkerhed i top
 • Mulighed for regelmæssig udskiftning af bil
mercedes c klasse

Erhvervsleasing

Arbejder du i et firma, hvor der kan være behov for en bil til forskellige møder, ærinder eller andet, så kan det være at Mercedes c klasse erhvervsleasing er noget for dig og din arbejdsgiver.

Med erhvervsleasing står din arbejdsplads for betaling af alle udgifter forbundet med bilen, hvilket kan være en stor frihed og fordel for dig. Det giver dig et økonomisk overblik og stor fleksibilitet.

Hvis du kører i bilen i det private, vil du blive beskattet af fri bil. Prisen beregnes ud fra bilens alder, så hvis bilen er indregistreret for under tre år siden vil det være en højere pris, end hvis den er indregistreret for over tre år siden.


C300 – Coupe til god pris og høj værdi

Du kan foruden at tegne en Mercedes C220 leasing, fra C-klasse og tegn en C300 leasingaftale, som giver dig en coupe til virkelig god pris. Disse C300 i AMG-line er ofte nogle der er vellidte hos mange forskellige kunder, da den passer til både familierne, og dem som ønsker en lækker bil med gode motorkræfter.

Hos Mooly finder du flere forskellige typer af Mercedes C klasse biler, herunder denne C300, og hvor hver en brugt bil har forskellig alder og muligheder. Vi laver både erhvervsleasing og privatleasing med disse C300 Mercedes C-klasse leasing.

Der findes flere forskellige former for leasingaftaler:

 • Privatleasing
 • Erhvervsleasing
 • Flexleasing
 • Operationel leasing

Pris på en leasingaftale med disse varierer i alt fra 2.500 kr./md. og op til 4.000 kr./md. Denne pris afhænger af alderen på bilen samt hvor mange kilometer den har lagt bag sig. Bliv klogere på vores aftaler, og dine helt specifikke muligheder ved at kontakte os på mail, pr. telefon eller på formularen her på siden.


Mercedes cabriolet leasing

Drømmer du om Mercedes cabriolet leasing? Så hjælper vi dig gerne med at finde den rette bil. En cabriolet giver mulighed for at køre med eller uden tag på bilen, hvilket er ren luksus i sommermånederne, hvor solen skinner.

Der er intet som at rulle taget ned og få sol og vind i håret, mens man cruiser ned ad vejen. Mange beskriver det som den ultimative køreoplevelse – måske det er noget for dig også?

Se vores udvalg over Mercedes cabriolet leasing – Mercedes C200 eller Mercedes C220 d kan blive din!

Se også leasing Mercedes.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ – Mercedes C-klasse leasing

Hvad er pris på en Mercedes C220 leasing?

Skal du lease en Mercedes C220 ligger prisen ofte et sted mellem 2.200 og 3.000 kr./md. Hvor denne pris varierer alt efter om der tegnes en erhvervsleasing eller en privatleasing.

Hvad koster en brugt bil fra Mercedes c-klasse?

Når det omhandler leasing, kan prisen på en brugt bil fra Mercedes C-klasse variere i alt fra blot omkring 2.500 kr./md. og op til 4.000 kr./md. Denne pris afhænger af antallet af kørte kilometer samt dens alder.

Hvilke funktioner har en Mercedes C-klasse Coupe bil?

I C klassen finder du både Coupe og Cabriolet, og du kan med en coupe få en bil, som går både sommer og vinter. De fleste er udstyret med fartpilot, farveskærm og multifunktionelt rat.

Hvordan fungerer en erhvervsleasing af en Mercedes C-klasse?

Fremfor en privatleasing, hvor du selv er ansvarlig for afregning af de månedlige udgifter for en Mercedes, hæfter din virksomhed eller arbejdsgiver for udgifterne til leasingaftalen. Det kan både være en fordel for dig og din arbejdsgiver.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.