VW leasing – Volkswagen privatleasing eller erhverv

VW leasing er for dig, der gerne vil køre i en god bil, om den så er en ny eller brugt bil, til en god pris. Se mere om Volkswagen privatleasing og erhvervsleasing her. Du kan på Mooly finde en masse relevant viden, hvis du ønsker at udforske bil-og leasinguniverset ydeligere.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

1.611 kr./md.

VW Polo
1.0 TSI Highline

1.995 kr./md.

VW Up
1.0 Drive 5d

1.995 kr./md.

VW Up
Move up! 5d

2.392 kr./md.

VW Golf
1.5 TSI Highline DSG

2.552 kr./md.

VW Golf
1.2 Tsi 5d

2.896 kr./md.

VW Passat
Variant 2.0 TDI Highline DSG

Få opfyldt din bildrøm ved at foretage en VW leasing på nem og enkel vis. Den tyske Volkswagen er altid det gode og alsidige valg, hvis du gerne vil have en ny bil. Du ved, at du får en kvalitetsbil at køre rundt i, hvor der er lækkert udstyr såvel indvendigt som udvendigt.

Lær mere om privatleasing her, eller læs vores artikel om leasing tilbud, så du kan finde det rette.

volkswagen leasing

Fordelen ved at lease en Volkswagen er, at du ikke behøver at tømme lommerne og betale den fulde pris, som hvis du køber en ny bil. Og samtidig kan du, med leasing, udskifte din bil til hver en tid, hvis du gerne vil udskifte din bil med en anden model, et andet mærke eller bare en nyere.

Er det første gang, du leaser enten til privat brug eller til erhverv, er der selvfølgelig en masse, du bør vide, så du har styr på din VW leasing. Læs med og find ud af det hele. Du kan også læse mere generelt om privatleasing og andre mærker som Audi, og BMW eller Mercedes Marco Polo. Der flere, som generelt leaser en brugt bil, men der er stadig mange der godt kan lide tanken af en helt ny bil.

Se også andet VW leasing

VW Passat leasing
VW Touran leasing
VW ID7 leasing
VW Polo leasing
VW T-Roc leasing
VW ID Buzz leasing
VW Tiguan leasing
VW ID 4 leasing
VW Beetle cabriolet leasing
VW T-Cross leasing
VW Multivan leasing
VW California leasing
VW elbil leasing
VW ID5 leasing
VW Amarok leasing
VW Transporter leasing

Lease en Volkswagen med god grund

En VW er en rigtig god allround bil, ny eller brugt bil, så kan du uden tvivl lease en model, der passer nøjagtig til dine behov. Der findes nemlig et væld af muligheder, når det kommer til VW leasing, og lige mærket Volkswagen har virkelig mange modeller at vælge imellem. Herunder de kendte modeller såsom Polo og Up, men de tilbyder også golf og mange flere.

3 gode grunde til at lease en Volkswagen

 • Gode at køre i
 • Du får meget for pengene
 • Modeller til alles behov

Når du indgår en leasingaftale, ejer du selvfølgelig ikke bilen, efter som du ikke betaler fuld pris for den. Du har dog brugerrettigheder over bilen, og du kan indgå særlige aftaler om eftersyn og service, der gør dig i stand til altid at køre i en fejlfri bil. Der findes et hav af leasingmetoder, hvor du kan finde den rette for dig, der findes eksempelvis Flexleasing, hvor du som kunde ikke skal betale hele afgiften på en gang, men derimod løbende. Der er flere der finder det nyttig at lease en brugt bil, dog kan man også lease en helt ny bil.


Du kan yderligere udskifte din VW alt efter sæson og behov, så du kører rundt i den mest optimale Volkswagen til enhver tid. Ønsker du en Volkswagen leasing af en mindre, sporty model, kan du nemt og enkelt lease en sådan type i årets varmere måneder, mens du kan lease en helt anden den resterende del af året. Om du ønsker en brugt bil, eller om du hellere vil sidde i en helt nyproducerede bil, så kan du ved begge opnå fordele gennem leasing, hvorvidt det er flexleasing eller en anden leasingform.

Hvis du tidligere har haft behov for en stor SUV eller stationcar for at have plads til børn, at fragte møbler eller en masse bagage til ski- eller sommerferien, men nu blot behøver en en lille bil, kan du altså også saftens udskifte din VW gennem Volkswagen leasing. Du kan bl.a. overveje de populære VW modeller herunder Polo, Golf eller Up som jeres næste transportmiddel ud i verden.

Find også Mercedes GLC AMG her.

Læs også: BYD dolphin leasing, BYD seal leasing eller BYD han leasing her.

Læs også om vores Hongqi modeller her:

VW Golf Polo leasing

VW leasing for enhver

Alt efter hvilken model du vælger, størrelsen på din bil, om det er en ny eller brugt bil, og de funktioner den skal have, vil prisen selvfølgelig variere. Det vigtigste er, at du får dine behov opfyldt. Så hvis det er vigtigt for dig, at din Volkswagen har automatgear, kører på diesel, benzin eller er el-drevet, at den kan navigere på autopolit eller har detaljerede sensorer, skal du have den helt rette. Derudover om den rette leasingtype, eksempelvis flexleasing eller en af de andre leasingmetoder passer til dig og din økonomiske situation

Hvis der er andet en blot VW leasing, der har din interesse, kan du også finde yderligere information om køkkenudstyr, opskrifter, diverse guides og meget andet her på siden. Læs f.eks. om leasing hybridbil her.

Ved du ikke hvilken model du skal vælge? Her er nogle af de populære
Vi kan finde enhver VW model til dig.

 • Tiguan
 • Polo
 • Golf
 • Passat
 • Up!

Brænder du inde med spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du få svar ved at læse artiklerne. Hvis du er interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, leasing Mercedes, Audi leasing eller BMW leasing.

Med de mange former for leasing, herved flexleasing, privatleasing, erhvervsleasing eller en anden form, så er det altid godt at have en forhandler på sidelinjen som kan guide dig i den rigtige retning. Hvorvidt du ønsker en ny eller en brugt bil, så kan det altid være en god løsning at indgå i en leasingaftale.


Mange modeller at vælge mellem

VW leasing er for alle og enhver. Der er nemlig modeller og typer til enhver smag, og derfor er der heller ikke noget med, at bilerne er for små, for store eller for kedelige – de har nemlig det hele.

Blandt nogle af de mange, mange modeller, som Volkswagen producerer, er der naturligvis nogle af de mange tænke, herunder:

 • Golf
 • Polo
 • up!
 • ID
 • Passat
 • T-Roc
 • Tiguan
 • California

Dette er blot for at nævne nogle af de mange, mange modeller. Med andre ord, findes der helt sikker noget til dig, hvad end du er til en lille, smart bybil, som up!, en rummelig stationcar, som Passaten, eller en stor SUV med plads til hele familien og mere til, som Touareg.

hvid vw leasing

VW privatleasing

Der findes masser af muligheder for Volkswagen leasing, uanset om det er til privat eller erhverv. Med privatleasing har du forskellige muligheder, der har hver deres fordele, alt efter dine behov og dine ønsker. Der er flere der ser værdi i, at lease en brugt bil da det ofte er billigere rent økonomisk, men der er stadig mange, der leaser biler fra ny.

Derfor skal du privat lease

 • Du binder dig ikke længere end perioden, du skriver kontrakt på
 • Du taber ikke penge på bilen
 • Smart hvis du ønsker en bil i en kort periode

Når man taler om VW privatleasing, vil man typisk skelne mellem to typer af leasing. Finansiel og operationel. De to typer er begge gode måder at lease på, men de er alligevel forskellige på nogle helt basale måder.

 • Operationel leasing: Ved denne type har vi med en type at gøre, som egentlig minder meget om at leje noget. Ved operationel leasing VW er det nemlig leasingfirmaet, som står for alle udgifter, herunder reparationer, dækskift, service, og så videre. Her betales blot en månedlig ydelse og et førstegangsbeløb, og så er bilen din indtil aftalen udløber og bilen afleveres tilbage.

 • Finansiel leasing: Ved denne type privatleasing har vi i langt højere grad med en type at gøre, som minder om et billån. Her betales nemlig en førstegangsydelse, som er lidt lavere end ved den operationelle mulighed, samt månedlige ydelser, som ligeledes er lavere. Dette skyldes, at det er dig, som leasingtager, der nu “ejer”, og dermed skal du også selv stå for reparationer, service, mm. Efter endt leasingaftale, er det desuden også dig, der skal skaffe dig af med bilen.

Der er således både fordele og ulemper ved de to typer. Operationel Volkswagen leasing er noget dyrere, men til gengæld er der sørget for, at der er styr på alle ting, som reparation og andre uforudsete afgifter. Dog skal du også aflevere bilen tilbage, som da du modtog den.

Ved finansiel VW leasing er det således væsentligt billigere at finansiere bilen, men sker der noget med bilen, er det også dig, der skal sørge for, at den kommer på værksted og betaler for det. Hvilken løsning, der passer dig bedst, er naturligvis op til dig. Udover finansiel leasing, så findes der også flexleasing, som er anderledes sammenlignet med de andre leasningsformer. Ved flexleasing, så skal man ikke udbetale registreringsafgiften samlet, men tværtimod fordelt ud.

sort vw leasing

Sådan kan du lease VW

Har du fundet netop den model og den leasingtype, der passer dine behov bedst, så kan du lease VW gennem Mooly. Kontakt os gerne for at høre mere om dine muligheder, hvilke modeller, du kan vælge mellem, hvordan vi finder den perfekte Volkswagen til dig og meget mere.

Vi står altid til rådighed for spørgsmål, så skulle du være i tvivl om noget, er du mere end velkommen til at kontakte vores Volkswagen leasing service, hvor vi sidder klar. Find mere info nedenfor.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.

Leasing af Volkswagen Touareg

FAQ – VW leasing

Hvordan fungerer VW privatleasing?

Leaser du gennem VW privatleasing, vil du finde to forskellige finansieringsmetoder, nemlig operationel og finansiel leasing. Første mulighed minder meget om at leje noget, hvor den finansielle Volkswagen leasing i langt højere grad minder om et traditionelt billån.

Hvad er fordelene ved Volkswagen leasing?

Der er mange gode fordele ved at lease en Volkswagen. Først og fremmest er der masser af modeller, du kan vælge imellem, ydelserne er relativt billige, sammenlignet med andre brands, som Audi og BMW, og så er VW kendt for at have høj komfort og kvalitet for prisen.

Hvad er forskellen på erhvervsleasing og privatleasing?

Ved erhvervsleasing, sker leasingaftalen mellem en virksomhed og et leasingfirma. Ved privatleasing gælder aftalen mellem en privatperson og leasingfirmaet. Der findes forskellige løsninger inden for begge dele. Undersøg derfor hvilke muligheder du har og hvilke, der passer dig bedst.

Hvad koster VW leasing?

VW leasing priser ligger typisk mellem 3.000 kr og 5.000 kr månedligt. Dette varierer dog efter leasingselskabets takster, bilmodellen, årgang, om bilen er ny eller brugt, samt andre forhold.


Angivelse af kilder

Find mere information på trafikstyrelsen eller FDM.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.