Mercedes EQB leasing – God pris på høj rækkevidde for en SUV

Du går aldrig galt med Mercedes EQB leasing. Her får du en elbil af særdeles høj kvalitet, til en god pris og med stor rækkevidde – ideelt for hele familien med en brugt eller ny kvalitetsbil.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes eqb leasing
Drivmiddel
Sorter

3.200 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

4.800 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

En drøm af en elbil med høj rækkevidde

En drøm af en elbil, kan du få fingrene i via Mercedes EQB leasing. Her får du et overbevisende design og teknologi af aller højeste standard. Bilen er blandt de nyeste fra det tyske bilmærke, hvilket præger alt fra design til teknologi. Den har god rækkevide op mod 470 km., hvilket giver dig fleksible køremuligheder, som de fleste sætter pris på.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes EQB 350 – AMG-line 4-matic60.000 kr. 3.200 kr. 370 kr. 99.140 kr.
Mercedes EQB 350 – AMG-line 4-matic40.000 kr. 4.800 kr. 370 kr. 98.340 kr.

Indvendigt er interiøret lækkert og moderne. Lækre rosegold elementer præger kabinen, der i samspil med mere maskine rørelementer i aluminiumslook skaber et elegant og yderst eksklusivt udtryk. Udvendigt er designet domineret af en stor og smuk front, det blandt andet bærer det velkendte EQ-lygtebånd samt Black Pannel-grillen.

En brugt bil som denne gør det muligt, at køre grønt og eksklusivt imens du gør drømmen om en elbil til virkelighed med Mercedes EQB leasing – og alt i alt til en god pris.

Se også leasingmulighederne for Mercedes EQC og Mercedes GLE.

Mercedes EQB leasing – den grønne vej

Har du tidligere været lun på GLB-modellen, men er du også blevet varm på tanken om en elektrisk bil? Så er en Mercedes EQB leasing aftale den helt rette løsning for dig. EQB’en er nemlig tilsvarende den populære GLB – blot i en elektronisk udgave – hvor denne også har den gode rækkevidde med i bagagen.

En brugt bil som denne kan rumme op til 7 personer, hvorfor den er ideel til den store familie eller til familien, der har brug for en fleksibel bil med mulighed for at have ekstra passagerer med i ny og næ.


Hvorfor lease mercedes eqb

Mercedes EQB er en bil udover det sædvanlige. Bilen er skabt til den store familie, som trænger til ekstra plads og rummelighed. Den kører som en drøm, og føles på ingen måder tung, trods dens størrelse.

Den lydløse motor giver en fornemmelse af frihed, og du vil hurtigt glemme alt om stress og planlægningsbesvær, når først du sidder bag rattet. Alle passagerer i bilen kan finde sig godt til rette, da der er tænkt plads og komfort ind på alle parametre.

Denne Mercedes elbil suv vil hurtigt blive din nye bedste ven, og føles helt uundværlig.


Et valg der giver mening

Det kan være svært at vælge bil, men Mercedes eqb leasing giver bare ekstra god mening. Den elektriske bil udleder ikke CO2 som en fossilbil, og du kan derfor køre med god samvittighed. Med den fænomenale rækkevidde skal du ikke hele tiden bekymre dig om at lade op, men kan køre på eventyr uden de store kvaler.

At vælge en elektrisk bil taler ind i bilens futuristiske og innovative design, og får bilen til at føles som en vaskeægte fremtidsdrøm. Der er tænkt over hver lille detalje, og selv dens udstyr oser af kvalitet og modernitet.

Det suveræne og avancerede hightech udstyr er alt hvad du behøver, og giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg. Du får både intelligent teknologi, sikkerhedssystemer og meget mere, hvilket alt sammen sikrer en formidel elektrisk kørsel.

Se også Land Rover leasing.


Bredt udvalg af leasingaftaler

Når du har besluttet dig for hvilken bil du gerne vil lease, og du eksempelvis er havnet på en Mercedes EQB, så vil hos Mooly, først og fremmest gerne gøre dig opmærksom på, at du både har mulighed for at lease Mercedes EQB som splinterny, men også som brugt.

Derudover så tilbydes kunderne et væld af leasingaftaler, eftersom at der ikke er nogen mennesker der er ens, og derfor skal der også være et forskellige udbud af leasingaftaler, så man har mulighed for at lease Mercedes EQB, så det tilpasses ens hverdag.

Der findes både erhvervsleasing, privatleasing og herunder flexleasing og operationel leasing. Disse leasingaftaler er bare nogle enkelte, af de mange forskellige muligheder man kan benytte sig af i forbindelse med en Mercedes EQB leasing.

Hvis du derimod står og overvejer, om du skal lease en brugt BMW eller en Mercedes EQE, så er vi også behjælpelige her hos Mooly, med at være informerende om dette.

mercedes eqb leasing pris

Andre gode SUV biler

Er leasing mercedes eqb ikke lige dig, har vi mange andre SUV biler på listen. Tjek vores hjemmeside ud, og gå på opdagelse i vores store udvalg af biler klar til leasing. Vi står klar til at guide dig mod din drømmebil, og vores konsulenter er altid på pletten med gode råd og sparring.

Måske Mercedes EQS er noget for dig?

Se også Mercedes GLB leasing.


Elbiler er fremtiden

Mercedes EQB leasing er lig med en grønnere fremtid, hvor biler ikke kører på benzin. Der er generel bred enighed om, at elbiler er det smarte valg, hvis man skal investere i eller lease en bil. Der sker utroligt meget på dette område, og denne type bil bliver derfor også konstant bedre og bedre.

Der findes allerede en række helt suveræne elbiler, herunder EQB. Overvejer du at lease Mercedes EQB, kan du allerede nu begynde at glæde dig til en helt ny køreoplevelse. Bilen føles let og smidig, selvom det er en større sag.

Mange beskriver den som “svævende på vejene”, hvilket taler sit tydelige sprog. Køreoplevelsen er helt i top.


Mercedes EQB pris

Er du interesseret i at kende til Mercedes EQB pris er du mere end velkommen til at kontakte Mooly, hvor vores eksperter sidder klar med råd og vejledning. Det er klart, at der er stor forskel på leasingprisen alt efter, hvilken type bil, der er tale om.

Vi hjælper gerne med at finde den løsning, der passer dig bedst. Der er mange forskellige muligheder, og prisen varierer blandt efter privat eller erhverv.


Privatleasing Mercedes EQB

Med privatleasing føles den leasede bil som din egen for en periode. Du styrer selv, hvordan du bruger den, så længe du holder dig inde for det aftalte kilometer antal. Det er en nem og fleksibel måde at have bil på, da du slipper for meget af det besvær, der medfølger som bilejer.

Prøv forskellige biler af med denne type leasing, eller lease den samme bil om og om igen, uden at stå med en kæmpe udbetaling. Bilen koster x antal kroner hver måned, så det er nemt at regne ud, hvor mange penge, du skal bruge på bil om måneden.

Du skal heller ikke bekymre dig om værditab eller videresalg, da du blot afleverer bilen tilbage efter endt periode.

Læs mere om Mercedes Marco Polo leasing.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Find endnu mere information på trafikstyrelsen eller tjek FDM ud.


FAQ – Mercedes EQB leasing

Hvad kendetegner Mercedes eqb leasing?

Mercedes eqb er kendetegnet ved dens størrelse, design og moderne indre. Du får virkelig meget bil for pengene, med plads helt op til 7 personer. Bilens udstyr er heller ikke til at tage fejl af; det er virkelig udover det sædvanlige.

Hvad får jeg med Mercedes elbil SUV?

Med denne bil får du en elektrisk bil, der kører langt på literen, er rummelig og perfekt til børnefamilier. Den er på alle måder skabt til at give ultimativ komfort, og den lydløse motor skaber den idelle køreoplevelse.

Hvad findes der af gode suv biler?

Mercedes eqb er et godt bud på en suveræn SUV. Den kører langt på literen, har udstyr i topklasse, stor rummelighed og meget mere. Det er svært ikke at forelske sig i bilens innovative design.

Hvordan vælger jeg den rette bil?

Hos Mooly står vi klar til at guide dig mod den rette bil. Vores leasingkonsulenter deler gerne ud af deres ekspertise, så du kan finde frem til den bil, der opfylder dine leasing behov. Du kan med fordel overveje Mercedes eqb leasing.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.