Køb elbil – Ny eller brugt model til en fordelagtig pris

Drømmer du om en elektrisk bil? Køb elbil med masser af fordele, stor rækkevidde og lækkert ekstraudstyr, som ny eller brugt. Vores konsultenter hjælper gerne med at finde frem til den rette bil til en god pris. Overvej også leasing.

Få prisgaranti og ubegrænset kilometer på både erhvervs- og privatleasing hos Mooly.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Mærke
Sorter

4.329 kr./md.

Fisker Ocean
Extreme

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

1.795 kr./md.

Tesla Model 3
Long Range AWD

1.580 kr./md.

VW ID.3
Pure Performance

3.396 kr./md.

Audi e-tron
55 S-line Quattro

3.298 kr./md.

BMW i4
eDrive 40 M-Sport

2.700 kr./md.

Tesla Model Y
Performance AWD

2.896 kr./md.

BMW iX3
Charged Plus M Sport

1.695 kr./md.

Tesla Model 3
Standard Range RWD

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.847 kr./md.

Mercedes EQB
Progressive

Et væld af muligheder

Det kan godt hurtigt blive en uoverskuelige opgave at finde ud af, hvilket brand, for ikke at snakke om hvilken serie eller model, man skal vælge, når man skal ud og have ny bil.

Mulighederne er mange, men heldigvis er der hjælp at hente. Hos Mooly kan du finde hjælp og rådgivning hos vores dygtige konsulenter, som gerne hjælper med opklarende spørgsmål, mere viden og meget mere.

Køb en elbil

Køb elbil som ny eller brugt

Du kan med fordel overveje, om din næste bil skal være ny eller brugt. Der er mange fordele ved begge dele.

Vælger du at købe din elbil brugt, sparer du en masse penge, da mange biler allerede mister en stor del af deres værdi, allerede ved købet. Desuden er det også et mere miljørigtigt valg, at vælge en brugt elbil, fremfor en ny, da det kræver rigtig mange ressourcer at producerer og transportere nye biler.

Ved køb af en ny elbil, vil du omvendt helt selv kunne vælge, hvordan bilen skal være – i alt fra farve, fælge til bilen og til ekstraudstyr. Derfor kan det også være en fordel, hvis du ønsker noget helt særligt. Hos Mooly, synes vi, at den brugte bil er det bedre valg, derfor arbejder vi også primært med leasing.


Overvejer du leasing?

Hos Mooly synes vi, at leasing er den bedste finansieringsmetode, da det giver en stor fleksibilitet, som mange værdsætter. Hertil er det også billigere, på kortsigt, at betale en fast månedlig ydelse for en bil, som du måske kun ønsker at have i ganske få år, fremfor at investere flere hundredetusinde i en bil.

Køb en elbil, hvis du mener, at dette er det rigtige for dig, men overvej først mulighederne for leasing, da dette, i mange tilfælde, kan være en god, hvis ikke bedre, løsning.

Læs meget mere om leasing af elbil her, og bliv klogere på alt, hvad det indebærer.

Hvad koster en Tesla?

Køb elbil eller prøv leasing

Overvejer du købe en elbil brugt eller fra ny, men er i tvivl om, hvilken model du skal vælge eller andet essentielt? Så kan du med fordel overveje leasing i stedet. På denne måde får du en fleksibel løsning, hvor du kun er bundet til en bil for en periode.

Du kan derfor også afprøve forskellige biler, inden du gør et køb elbil. Der er findes et vælg af forskellige leasingmuligheder, så du kan vælge præcis den metode, som passer til dig.


Fordele ved leasing

Der er mange andre fordele ved leasing, heriblandt:

  • Kort bindingsperiode
  • Stor fleksibilitet
  • Mindre kapitalbinding
  • Fuld kontrol over månedlige biludgifter
  • Slip for renter og gebyrer i forbindelse med køb elbil eller af anden bil

Køb den helt rette elbil

Uanset om det er Tesla eller en af de mange andre populære elbiler du overvejer, er ny og brugt køb af elbil blevet mere og mere populært de seneste par år. De mere bæredygtige biler er efterhånden blevet ganske almindelige at se på vejene, og dette af god grund.

De fleste elbiler har efterhånden både god rækkevidde og lækkert design, hvilket gør dem til en sand fornøjelse at køre i. Er køb elbil ikke det rigtige for dig, kan du kontakte Mooly og få et leasing tilbud elbil. Vores eksperter er klar til at guide dig mod den helt rette bil.


Angivelse af kilder

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.