MINI leasing – Klassisk privatleasing og erhvervsleasing

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om MINI leasing.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.916 kr./md.

Mini 3d
One

2.396 kr./md.

Mini 5d
Cooper Aut.

Du kan her på siden blive endnu klogere på MINI leasing. Denne bil er til dig, der elsker klassikeren og som ser dig selv stryge rundt i den lille lækre italienske sag. En Cooper er en lille snild model, som kan komme ind overalt.

Men hvorfor skal du egentlig lease den og ikke købe den? Det kan vi hjælpe dig med at blive klogere på. Fordi der findes tonsvis af gode ting ved netop leasing af MINI. Vi glæder os til at hjælpe dig, men hvad du har behov for.

Se også Mercedes GLC Coupé her.


En leasingaftale med fleksibilitet

Der findes mange fordele, men stort af alt er nok fleksibiliteten. Du står ikke med en købt bil, som du mærker det helt store tab af. Derudover kan du opsige aftalen med en aftalt opsigelsesperiode, som ikke gør at du skal have komplikationer med salg af bil.

Med MINI leasing har du utroligt mange fordele, ved at have en forudsigelig aftale rent økonomisk. Du kan nemlig tegne en leasingaftale, hvor udlejer står for driftsomkostninger, så du ikke skal bekymre dig om uforudsete omkostninger i form af blandt andet:

  • Værkstedsomkostninger
  • Gebyrer eller andre renter

MINI leasing – hvorfor den lille model?

Elsker du at kunne styrte rundt i det små gader, og sno dig om hjørnerne, så er det muligvis den bedste bil du kan lease til netop de ønsker. Er det dog blot i de varme sommer måneder du har lyst til netop denne type bil, så kan du heldigvis benytte dig af det såkaldte sæsonleasing.

Sæsonleasing giver dig mulighed for, at lease netop den bil du ønsker i halvdelen af årets måneder og afbetale hele året. Det giver lidt økonomisk frihed. Læs desuden også om andre leasingtyper, inden du stryger afsted med din MINI leasing.

  • Privatleasing
  • Erhvervsleasing
  • Operationel
  • Finansiel leasing

Eller du kan blive endnu klogere på spørgsmål som: Kan det egentligt betale sig at lease frem for at købe?

Brænder du inde med spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så kan du få svar ved at læse artiklerne. Hvis du er interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, leasing Mercedes, Audi leasing eller BMW leasing.

Se også trafikstyrelsen eller FDM her.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.