Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Biler » Mercedes EQC pris – hvor meget koster 400 og SUV 2024?

Mercedes EQC pris – hvor meget koster 400 og SUV 2024?

Mercedes EQC pris

Leder du efter svar vedrørende Mercedes EQC pris, samt hvor meget koster model 400 og SUV, kan du med fordel læse med her. Vi besvarer dine spørgsmål, så du kan blive klogere på priser for de forskellige modeller samt bilen som brugt og ny.


Hvad koster Mercedes EQC?

Prisen på en Mercedes EQC ligger på omkring 668.900 kr. fra ny. Der er dog en række andre parametre, som også har stor indflydelse på prisen, herunder den valgte model, ekstraudstyr og om bilen er brugt eller ny.

Find din næste Mercedes EQC lige her.

Pris på Mercedes EQC afhænger derudover af: 

  • Valg af udstyr 
  • Model 
  • Brugt eller ny 
  • Firehjulstræk eller andet

Den lækre SUV findes heldigvis i flere forskellige modeller, så du kan få fingrene i din drømmebil. Se 400 og andre muligheder.

hvad-koster-mercedes-eqc

Hvad er rækkevidden på Mercedes EQS?

Mercedes EQC 400 har en rækkevidde på helt op til 416 km. Dette betyder altså, at du kan komme langt mellem opladningerne, og ikke hele tiden skal tænke stop ind på din køretur. Du skal dog nok regne med lidt færre kilometer i praksis – FDM har testet rækkevidden op til 375 km ved kørsel på motorvej med en fart på 110 kilometer i timen. 

Du får derfor ikke kun en god pris på denne SUV, du kommer også langt for dine penge.


Hvad er en SUV?

SUV står for Sports Utility Vehicle hvilket dækker over betegnelsen af en type biler, der er større og bredere end almindelige personbiler. De er derfor også mere rummelige, og kan klare at køre i det meste terræn.

Mercedes EQS 400 er derfor bilen for dig, der gerne vil på eventyr, og samtidig sidde komfortabelt. Køreoplevelsen er helt i top, og du kommer nemt og hurtigt fra A-Z.

Kontakt os og hør mere om pris, modeller og muligheder.


Læs også:

Er du interesseret i Audi leasing? Så læs med her. Eller hvad med brugte elbiler? Bliv klogere på området her.


Angivelse af kilder: