Leasing af hybridbil – Find den bedste hybrid til prisen med privatleasing

Leasing af hybridbil er et grønnere valg, da du har muligheden for at veksle mellem at køre på benzin eller strøm. Men hvad er en hybrid og hvilken model er den bedste? Læs mere her om blandt andet pris og privatleasing.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.988 kr./md.

Audi A3
e-tron s-line aut.

2.240 kr./md.

Mercedes A-Klasse A250 e
Advantage AMG aut

2.640 kr./md.

Mercedes C klasse 300 E
St. Car AMG-line

3.520 kr./md.

Mercedes GLC 300 de
AMG-line 4-Matic

3.520 kr./md.

Audi Q5
S-line 55 TFSI e Quattro

3.572 kr./md.

Mercedes GLC 300 de
AMG-line 4-Matic

3.972 kr./md.

Mercedes GLC 300 de
Coupé AMG-line 4-Matic

4.480 kr./md.

BMW X5 45e
xDrive M Sport

5.024 kr./md.

Mercedes GLE 350 E
AMG-line 4-Matic

5.600 kr./md.

Mercedes GLE 350 de
AMG-line 4-Matic

6.400 kr./md.

Porsche Cayenne
E-Hybrid platinum edition

7.998 kr./md.

Audi Q7
TFSI e S-line Quattro

Står du og overvejer privatleasing af hybridbil, så er der nogle ting, der kan være fordelagtige at kende til inden. Der er dog en hel del fordele ved denne type bil, herunder en række miljø- og bæredygtige områder, som giver den et forspring på markedet.

Når man er i stadiet hvor man overvejer at lease en hybridbil, så er faktorer som pris og kvalitet vigtige, i form af at kunden typisk ønsker sig den bedste model.


Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes C klasse 300 E50.400 kr. 2.640 kr. 370 kr. 82.820 kr.
Mercedes GLC 300 de80.000 kr. 3.972 kr.370 kr. 128.404 kr.
Audi Q5 e48.000 kr.3.520 kr. 370 kr.90.980 kr.
BMW X5 45e88.000 kr. 4.480 kr.370 kr.142.500 kr.
Mercedes GLC 300 de56.000 kr.3.520 kr.370 kr.98.980 kr.
Mercedes GLC 300 de72.000 kr.3.572 kr.370 kr.115.604 kr.
Mercedes GLE 350 E100.000 kr.5.024 kr.370 kr.161.028 kr.
Mercedes GLE 350 de108.000 kr.5.600 kr.370 kr.175.940 kr.
Audi Q7 e136.000 kr.7.998 kr.370 kr. 232.716 kr.

Hvordan fungerer privatleasing af hybridbil?

I forhold til leasingaftaler af hybridbiler er pris varierende, og skal man være opmærksom på at der findes mange forskellige former for aftaler man har mulighed for at indgå i, som lejer af en hybridbil.

Hvis du har et ønske om at opnå en billig hybrid leasing, så vil det gavne dig at læse med videre her, omkring det her med at der findes forskellige leasingaftaler og en skiftende pris alt afhængig af model.

Disse aftaler har hver sin fordel, alt afhængig af det enkelte behov. Det vil sige der er ikke en leasingaftale der er den bedste. Men det er vigtigt at man er opmærksom på hvad de forskellige enkelte lejeaftaler indebærer. Er du interesseret i at lease en hybridbil som privatperson, så kan du med fordele overveje at gøre brug af privatleasing.

Find også Mercedes GLC hybrid her.

Læs også: BYD dolphin leasing, BYD seal leasing eller BYD han leasing her.


Privatleasing

Privatleasing er det bedste valg for dig, som er interesseret i:

  • Faste omkostninger – ikke variable pris
  • Ikke at hæfte for omkostninger i forbindelse med videre salg af bilen
  • At have mulighed for at lease både nye og brugte hybridbiler

Lyder det som det rigtige, kan du med fordel overveje privatleasing. Dette er en særlig god mulighed i stedet for at købe en bil. Med denne type leasingaftale vil du opleve at blive imødekommet, hvis du er interesseret i ovenstående parametre.

Der findes desuden flere forskellige varianter af en hybridbil, så det kan være en idé at orientere sig i disse. Det gælder den konventionelle, plug-in og mild-hybrid. Du kan få fingrene i en masse forskellige modeller og bilmærker, og der er flere og flere på markedet som udvikler denne form for bil, hvorfor du netop får flere valgmuligheder til din leasing også.

Drømmer du derimod om at lease en BMW til god pris, så læs mere her.

Læs også om vores forskellige Citroën modeller her:


Hvad er en hybridbil?

Skal du til at vælge, hvilken bil du skal lease, skal du først vide “hvad er en hybridbil?”.

Det kan klart gavne at kende til, hvad en hybridbil er, herunder den bedste, og hvorfor der er fordele ved at køre i en sådan type bil. Denne type bil kører på både benzin og el med en todelt motor. Du kan derfor med en sådan bil kører mere brændstoføkonomisk, da den fordeler motorkræften på de to – el og benzin.

Det at den kun benytter sig, deltid, af benzin, gør den desuden mere miljøvenlig med brugen af bæredygtig energi i form af el. Dette er med til at nogle vil vurdere at den er en af de bedste hybridbiler. Derimod gør, modsat en elbil, dig sikker på ikke at stå et sted uden strøm, eller huske at lade op hjemmefra i frygten for at løbe tør midt på landevejen, hvilket er faktorer som andre muligvis vurdere hybridbilen til at være den bedste.

Denne bil oplader strømmen mens den kører, og derfor kan du slippe for lange pauser ved ladestationer rundt i landet, hvilket kan være godt givet ud til de enkelte modellers pris. Det kan derfor være en god ide med privatleasing af hybridbil, hvis du ofte kører rundt, og ikke skal være afhængig af konstante opladninger, men gerne vil køre miljøvenligt.


Forskellen på konventionel, plug-in og mild – leasing af hybrid

Hvis du har besluttet dig for denne type bil, kan det være en idé at vide, hvilken variant man ønsker at dykke nærmere ned i, og efterfølgende finde sit favorit brand/bilmærke og undersøge om de udbyder netop denne type til din hybridbil privatleasing.

  • Plug-in: Denne form for variant kan både lades op fra stikkontakt såvel som ladestation. Desuden oplader denne mens den kører i form af opbremsninger og påbegyndelser. Disse kan typisk køre mellem 20-60 km på et fuldt opladt batteri. Den kører på både benzin og el samtidig.
  • Konventionel: Her er der tale om en motor som skiftevis kører på benzin og el, og kører ofte på 2 km. literen. Du kan dernæst slå elmotoren til, når du eksempelvis kører bykørsel, som er den mest brændstof-slugende kørsel. Du kan ikke oplade batteriet i stik eller på ladestation, men den oplader løbende mens du kører.
  • Mild hybrid: Vælger du dette format i forbindelse med din leasing af hybridbil, er det den mulighed og variant, som bruger brændingsmotoren mest (benzin eller diesel). Den har mindre el kapacitet, og derfor udnytter den ikke samme mængde elektricitet, som de andre to varianter.

Der er derfor forskellige muligheder, når du ser nærmere på privatleasing af hybridbil, og alt efter hvad du bruger din bil mest til, kan de forskellige varianter give mening for dig. Det er også meget individuelt hvilke hybridbil man anser som værende den bedste på markedet, samt hvilken pris der er realistisk.


Bedste hybridbil til privatleasing

Der er mange forskellige holdninger til, hvilken type hybridbil der er værd at fortrække. Det vil sige, at der ikke er et entydigt svar til, hvilken der er den bedste model. Dette er netop op til den enkelte person, og svaret på dette spørgsmål er afhængigt af hvilke parametre og faktorer den enkelte person går op i, og ligger mest vægt på. En af de mange måder man kan lease en elbil på, er blandt andet ved privatleasing.

Derudover spiller pris også en relativ stor rolle i forhold til hvilken model der er den bedste. Der vil være forskellige modeller at foretrække alt afhængig af beløbet størrelse der er sat af til at lease en hybridbil.


Mere information

Nogle foretrækker en bil med en større elmotor, så der primært køres på grøn energi, og andre har det okay med at køre meget på benzin eller diesel, og så kun skifte over til el en gang i mellem.

Er du på udkig efter en billig hybridbil, er den bedste hybridbil for dig uden plug-in, da disse koster mere. Dog skal du gå efter en model med en større el-motor, hvis du gerne vil være så miljøbevidst som muligt med din kørsel, og altså minimere kørsel på benzin eller diesel.

Svaret på, hvad den bedste hybridbil er, er derfor meget individuelt. Du kan med fordel overveje, hvad der er vigtigt for dig, for du træffer den endelige beslutning og vælger at gøre brug af privatleasing.


Hvordan fungerer en hybridbil?

For at svare yderligere på spørgsmålet “hvad er en hybridbil”, skal man kigge på teknologien og motorerne i bilen. En hybridbil er nemlig drevet af mindst to forskellige teknologier, hvilket blandt andet gør sig gældende som en almindelig forbrændingsmotor, som man kender fra fossile biler. Her bruges der benzin eller diesel.

Det specielle ved en af de bedste hybridbil, er motoren der kører på el. Har du en ren hybridbil, skal den ikke oplades. Batteriet bliver nemlig opladt, når forbrændingsmotoren kører, og også når bilen bremser.

Er du interesseret i at køre endnu grønnere, kan du fordelagtigt vælge en plug-in hybridbil, som også kan oplades via et ladekabel ligesom en elbil. Forskellen er, at elmotoren er større, hvorfor den kan køre længere på el.

Er du ude efter privatleasing af den bedste billige hybridbil, er dette dog ikke løsningen, da pris på denne type af bedste plug-in hybrid er noget højere.

Nu er du blevet klogere på, hvordan fungerer en hybridbil, og kan træffe en beslutning på et oplyst grundlag.


Leasing af hybridbil: Gør din hverdag nemmere

Det er vigtigt, at træffe gode beslutninger, så din hverdag hænger bedst muligt sammen. Måske er det at få gang i privatleasing af hybridbil, måske er det noget andet.

Uanset hvad, er det vigtigt at have øje for de løsninger, du nemt kan implementere i dit liv. Nogle gange er det store ting, andre gange er det helt små beslutninger, der kan have en enorm indflydelse.

Finder du den rigtige aftale, eksempelvis privatleasing til en god pris, kan du hurtigt implementere nye, grønne vaner med den bedste hybridbil.


Ladestander derhjemme ved hybrid leasing

Noget du bør være opmærksom på, hvis du vælger leasing af hybridbil, er, at der kan være behov for, at du får installeret en ladestander ved din bopæl, f.eks. i garagen eller indkørslen. En hybridbil skal nemlig lades op, før den kan køre på el.

Hvis du har indgået en aftale om erhvervsleasing af hybridbil, er det et krav, at der bliver sat en decideret ladeboks op, hvis man ønsker at få godtgjort udgifterne til opladningen. En ladeboks kan dog også tilbyde en hurigere opladning.


Maksimer rækkevidden for din hybrid om vinteren

Det er ingen hemmelighed, at batterier ikke er så glade for kulde. Så for at optimere batteriets levetid bedst muligt i de kolde vintermåneder herhjemme i Danmark, så er der nogle ting, du kan gøre.

Det er eksempelvis en god idé at parkere indendørs, så vidt det er muligt. Når det er koldt udenfor, bruger bilen meget elektricitet på at opvarme batteriet. Det kan derfor hjælpe opladningen på vej, hvis man sørger for at holde bilen i et varmere miljø.

En anden ting du kan gøre er, at sørge for at oplade bilen helt op til du skal ud og køre. På den måde er batteriet allerede opvarmet, så rækkevidden bliver mindre påvirket at kulden under kørslen.


Tips og tricks

Hvis du tænder for varmen i bilen imens den lader op, vil batteriet også bruge mindre energi på at opvarme bilen under kørslen, så energien kan blive brugt på rækkevidden i stedet. Hvis du skal løbe ærinder under køreturen, kan du med fordel også lade bilen op imens og lade varmen forblive tændt.

En smart funktion der ofte hører med i leasing af hybridbil er, at bilen har et navigationssystem, der kan fortælle dig, hvornår det er bedst at køre på el. Det kan du med fordel udnytte, også når det ikke er koldt udenfor.


Udvid din videnshorisont på området med Mooly

Er du nysgerrig på endnu mere information om privatleasing af biler i alt fra spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så læs artiklerne og få svar her på siden allerede nu.

Er du desuden interesseret i at læse om andre bilmærker, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, Audi leasing, Range Rover leasing eller BMW leasing.

Hybrid bil til leasing fra Toyota

Mere end leasing af hybrid hos Mooly

Hos Mooly står vi altid klar til at anbefale nye produkter, services og meget andet spændende. Leder du f.eks. efter den bedste proteinpulver i test?

Læs også omkring disse leasing-artikler omkring Mercedes.


Fordele ved at lease en hybridbil?

Er du ikke en ekspert inden for hybridbiler, men ønsker at vide hvordan det kan gavne dig og dine omgivelser? Så kan du nedenfor læse en uddybbende forklaring å diverse fordele der medfølger ved privatleasing af en hybridbil.

Der er mange fordele, herunder køreoplevelse, mulighed for privatleasing pris og meget andet:


En grønnere omstilling

Når du kører i den bedste hybridbil så kan du køre med god samvittighed. Dette type bil udleder en del mindre CO2, da den kun delvist kører på benzin, og den er derfor mindre skadelig for de grønne omgivelser. Så har du en meget børedygtigt tilgang og ønsker du at køre mere miljøvenligt, så vil en hybrid bil være god for dig.

Du kan her på Mooly finde flere hybridbilmodeller, og derved finde den rette bil til dig og din familie. Derudover er det smarte ved hybridbiler, at den selv genoplader imens du befinder dig på vejene eller gaderne.

Find leasing til en god pris.


Lydløs køreoplevelse

Kan du godt lide lydløse køreture, og ønsker du at finde den bedste bil hvor du kan sidde i stilhed? Med en hybridbil kan du opleve at være fri for eventuel motorstøj. Dette skyldes at bilen køre på elektrisk opladning, som gør at der er mindre lyd fra motoren når du kører på vejene.


Til de korte køreture

Kan du lide at køre i byen, eller generelt hælder mere til korte køreture? Så er den bedste hybrid en god mulighed for dig. Når du ønsker at tage på korte køreture, så er det hybridbilens elektriske motor der bliver genereret.

Ved at det er den elektriske motor der bliver brugt, så kan det også bedre svare sig for dig rent økonomisk, idet du ikke skal betale brændstof så ofte under kørsel, hvilket er en fordel, når det kommer til pris.


Lidt historie om hvad er en hybridbil

Nu hvor du er kommet så langt, så er det desuden også værd at vide lidt nærmere om denne bil. Derfor tænker vi lige at hjælpe med at forstå hvad er en hybridbil og hvilken historie ligger egentlig bag denne smarte opfindelse.

Den første bil i denne kategori kom på markedet tilbage i 1997. Det var den gang Toyota, som lancerede deres Prius model. Dog så man helt tilbage i 1830’erne en mindre udvikling af elektriske faretøjer, hvorfor man egentlig kan støve denne opfindelse helt tilbage til.

I forlængelse af 2. verdenskrig, hvor efterspørgslen på benzin var høj og manglen på selvsamme var kritisk blev der lagt vægt at udfolde elbiler, som i efterløbet også blev til de bedste hybridbil muligheder, der var dengang.


Batteri levetid og motor

Kigger du på en hybridbil batteri levetid og motor, kan du få mange forskellige svar, da det selvfølgelig afhænger af bilen, modellen og mærket. Desuden udvikles der hele tiden nye biler, som løbende får bedre og bedre motorer, som løber længere på batteriet og flere, som løbende oplader sig selv.

Derfor skal man overveje den enkelte bils batteri levetid. Hvis det begynder at arbejde dårligt og holde i korte distancer, kan du også kontakte et bil værksted, såvel som producenten på bilen. Der efter ofte mellem 3-5 års garanti på hybridbil batteri og dets levetid.

Det kan dog altid være en fordel, at overveje dine formål med bilen, hvis du ser efter en ny. Hvis du går op i batteriets levetid, er det generelle svar også at levetiden på batteriet overordnet set, holder hele bilens levetid.


FAQ

Hvad er prisen på leasing af en hybrid bil?

Prisen på leasing af en hybridbil er forskellig fra bil til bil, og afhænger også af hvilken type leasing du ønsker at gøre brug af. Den endelige pris for leasingen afhænger bl.a. af, hvilken bilmodel og bilmærke du ønsker at lease, sat antal årlige kilometer.

Er det bedst at lease en hybridbil?

Der er flere fordele ved leasing af en hybridbil, herunder miljømæssige og økonomiske fordele. Hvis du ikke kører meget i hverdagene, så vil en hybridbil være godt egnet til dig.

Hvilke typer af hybridbil kan man lease?

Hos Mooly kan du få et indblik i, hvilken række hybridbiler det er muligt at lease. Du kan derfor finde flere forskellige bilmodeller samt diverse mærker.

Kan det bedst svare sig økonomisk at lease en hybridbil?

Ved leasing af en hybrid kan det have en økonomiske fordel, idet den kører på el, og selv genoplader når du kører på vejene.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud.

Yderligere information:

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.