Mercedes sprinter leasing – Kassevogn, tourer eller ladvogn

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Mercedes Sprinter leasing.

Har du brug for en varebil, der kan klare tonstunge laste- og opbevaringsopgaver, men ønsker ikke at købe en, så kan du indgå en fordelagtig aftale med Mercedes Sprinter leasing. Modellerne har siden 1995 sat høje krav til sikkerhed og komfort med stor pålidelighed til erhvervsmæssige formål.

Ved serviceleasing og finansiel leasing må alle ansatte i virksomheden køre varevognen, så længe føreren har et gyldigt førerbevis. Er du på udkig efter leasing af en anden model eller bil fra en anden serie, kan du også finde Mercedes CLS leasing.


Hvorfor vælge Mercedes Sprinter leasing?

Der er mange gode grunde til at vælge at lease en bil, og du kan vælge lige den aftale, der passer bedst til din situation. Med serviceleasing, som også kaldes for operationel leasing, får du dækket alle serviceydelser og samlet udgifterne, så du som erhvervskunde altid har et fuldt overblik.

Du slipper for uforudsete omkostninger, da alle udgifter er kendt på forhånd i en fast månedlig ydelse. Du har ikke nogen penge bundet i bilen, og når aftalen udløber, så afleverer du bilen tilbage uden at skulle tænke på gensalgsværdi eller ny køber.

Hvis du leder efter et alternativ til lånefinansiering og selvfinansiering, kan du vælge finansiel leasing. I denne aftale ligger ejendomsretten hos dit leasingfirma, imens den fulde brugsret ligger hos dig. Du betaler en månedlig leasingydelse og slipper for belastning af din likviditet.

Du kan lease en Sprinter kassevogn i forskellige længder og taghøjder alt efter, hvilket formål du skal bruge den til. Der er altså både fleksible muligheder for Mercedes Sprinter leasing aftaler men også forskellige modeller og størrelser af biler.

Kassevogn, tourer, ladvogn eller chassis

I Mercedes Sprinter leasing kan du vælge imellem flere forskellige variationer af modeller til forskellige formål. Læs mere om, hvilken der bedst egner sig til dig her.

Sprinter kassevogn giver dig uovertruffen komfort og køreglæde. Der er et modulopbygget opbevaringskoncept, som kan tilpasses dine ønsker og bilens anvendelsesformål.

Sprinter tourer er ideel til persontransport og kan tilpasses til de passagerer, der er tiltænkt at skulle køres i denne bil. Der kan vælges smalle bænksæder som er specielt velegnede til børn eller der kan fås komfortsæder med justerbare ryglæn og nakkestøtter, hvis køreoplevelsen skal være særligt behagelig.

Sprinter ladvogn kan ligeledes tilpasses næsten alle krav. Der findes mange varianter til forskellige transportopgaver og den kan fås med et ladareal på op til 9,2 m2.

Sprinter Chassis har et standardførerhus med plads til op til 3 personer, eller en dobbeltkabine, hvor op til 7 personer kan køre sammen.

Vil ud blive klogere på mulighederne, så kan du læse mere herom, hvordan leasing fungerer.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.