Mercedes CLS leasing – Lease en 63 AMG, 500 eller 350

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Mercedes CLS leasing.

Få det rene og luksuriøse udtryk med Mercedes CLS leasing af modellerne 350, 500 eller 63 AMG. Lease en sikker og rummelig familiebil eller en model med et sporty udtryk gennem den leasingaftale, der passer bedst til din situation.

Der er mange fordele ved at lease en bil. Med privatleasing af en Mercedes AMG skal du hverken tænke på service, vedligehold eller gensalgsværdi. CLS-serien besidder en enestående komfortoplevelse, der tilgodeser samtlige sanser.

Går du med drømme om at lease bil fra et andet bilmærke, så er det måske et andet tysk mærke du er på udkig efter som f.eks. en BMW eller Audi leasing?


Mercedes CLS leasing – Et sikkert valg

Med en Mercedes CLS leasing aftale er du sikret køreglæde af aller højeste karakter. Hvad end du sidder bag rattet eller som passager på bagsædet, så sørger de topmoderne assistentsystemer altid for høj sikkerhed i bilen.

I modellerne i serien er der både en aktiv styreassistent, afstandsassistent og aktiv blind spot assistent i bilen, så du kan føle dig sikker, når du kører i en CLS model. Det gælder både en CLS 350, 500 eller 63 AMG.

Hvis en bil fra denne serie lyder som noget, du går og drømmer om, kan du med Mercedes CLS leasing få opfyldt dine drømme indenfor en overskuelig rækkevidde. Med udbuddet af forskellige leasingaftaler er der gode muligheder for at finde en aftale, der passer til netop dig, dine behov og ønsker.

Leasing der er tilpasset dig

Der findes flere forskellige former for leasingaftaler, der tilgodeser dig i din situation. Der kan eksempelvis være tale om privatleasing eller erhvervsleasing, og det er en god idé at undersøge, hvilken af løsningerne der er mest fordelagtig for lige netop dig.

Hvis du ønsker Mercedes CLS leasing som privatperson, er det privatleasing du bør undersøge. Du kan opnå økonomisk sikkerhed ved denne løsning, da der betales et opstartsgebyr, hvorefter du månedligt betaler et fast beløb. Der vil derfor ikke være nogen uforudsete omkostninger forbundet med bilen, udover brug af brændstof og forsikring. Når den forudbestemte periode for leasing er slut afleveres bilen tilbage, og aftalen er endt.

Hvis du arbejder i en virksomhed, kan du have gavn af erhvervsleasing. Det fungerer ved, at det ikke er dig, men derimod din virksomhed, du arbejder i, der leaser bilen. Der kan være fordele og ulemper ved begge løsninger, hvorfor vi altid anbefaler, at undersøge mulighederne nøje, inden der indgås en aftale.

Vil ud blive klogere på mulighederne, så kan du læse mere herom, hvordan leasing fungerer.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.