Mercedes EQ leasing – En lækker SUV til en fordelagtig pris

Interesseret i at lære mere om Mercedes EQ leasing? Den lækre elbil er noget for sig selv. Læs mere om erhvervs- og privatleasing samt meget andet her.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
mercedes leasing brugt

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

2614 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium Plus AMG-line

2.830 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.925 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

3.040 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

3.686 kr./md.

Mercedes EQE 43
AMG 4-Matic

3.910 kr./md.

Mercedes EQE 350+
AMG 4-Matic

Oplev Mercedes EQ serien, der byder på masser af luksus i elektriske omgivelser. I serien finder du både en SUV, varevogn og andre modeller, der kan passe lige ind i netop dine behov. Find pris for både køb og leasing af en bil fra denne serie.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes EQE 4395.000 kr. 3.686 kr. 370 kr. 139.972 kr.
Mercedes EQE 350+60.000 kr. 3.910 kr.370 kr. 107.660 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr.2.995 kr. 370 kr.96.680 kr.
Mercedes EQA 25056.000 kr. 2.696 kr.370 kr.89.092 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr.3.040 kr.370 kr.97.220 kr.
Mercedes EQB 35060.000 kr.3.200 kr.370 kr.99.140 kr.
Mercedes EQA 25052.000 kr.3.173 kr.370 kr.90.816 kr.
Mercedes EQB 35040.000 kr.4.800 kr.370 kr.98.340 kr.
Renault Clio2.800 kr.1.836 kr.1.240 kr.27.312 kr.

Med dette tyske brand kan du altid være sikker på at opleve en ekstrem nydelse og eminent køreoplevelse, da netop dette er højsædet, når der udvikles en ny bil – uanset serie. I det følgende vil vi gennem gå netop denne serie og fremhæve nogle af de ting, der er værd at vide.

Er du eksempelvis interesseret i Mercedes EQ pris, kan du læse mere her på siden.


Mercedes EQ

En elbil til ethvert behov

Er du også blevet forelsket i ideen om en elbil i indkørslen, så er du bestemt ikke den eneste. Med Mercedes EQ serie får du mulighed for at smage på nogle af de bedste elbiler på markedet. Her er der nemlig blevet testet igennem for den gode køreoplevelse, og der er lagt stor omtanke i alle detaljer.

Hvorfor skal du vælge en Mercedes EQ

 • Mange forskellige modeller
 • God køreglæde
 • Gode leasing priser
 • Gode muligheder for leasing

Elbilerne fra Mercedes EQ serien er ikke til den smalle side. Derfor er det måske heller ikke bilen for dig, hvis du ønsker en mindre, sedan, stationcar eller sportsvogn, da disse elektriske biler netop er nogle klumpede basser. Det er dog også det, der giver dem sin charme og kvalitet.

De lækre biler kan både bruges som firmabil i forbindelse med erhvervsleasing, men kan også med fordel bruges af både mindre og større familier gennem privatleasing. Dette betyder dog ikke, at du ikke også har muligheden for at købe én af modellerne fra Mercedes elbil EQ selv.


Mercedes EQ serien

Mercedes EQ: mange modeller

Er der en helt særlig bil, du er på udkig efter, eller måske en specifik type, som passer bedst til dine behov og din familie. Herunder vil vi kort gennemgå nogle af de mange muligheder, som Mercedes EQ serien har at tilbyde – både for dig, der ønsker en SUV, men også dig, der ser efter en lille bil.


Mercedes EQA

Mercedes EQA er en suveræn SUV, der har en rækkevidde på op til 530 km, som kan tage dig rundt i hele det ganske land på én og samme opladning. Dette er en bil, du vil sætte pris på, hvis du nyder en større elbil med plads til det hele.


Hvilken model skal du vælge?

 • Mercedes EQC
 • Mercedes EQB
 • Mercedes EQE
 • MErcedes EQA
 • Mercedes EQS

Mercedes EQ pris

Mercedes EQ pris varierer efter, hvilken model du går efter, samt hvilken leasingaftale du ønsker. Det kan derfor ofte godt betale sig, at indhente flere tilbud, før du træffer den endelig beslutning. Prisen på bilen fra ny er i den højere ende af skalaen, men du får også en suveræn god bil, der brillerer på alle områder.

Er du nysgerrig på, hvad du skal give for leasing af bilen som brugt? Kontakt vores leasingeksperter for at få et godt leasing tilbud. Mercedes EQ pris hænger sammen med bilens mange fantastiske features, som gør den til en elbil udover det sædvanlige.


mercedes eq pris

Hvad betyder SUV?

Går du med spørgsmålet ‘Hvad betyder SUV?’, kan du her finde svaret.

SUV er en forkortelse for ‘Sport Utility Vehicle’, og bruges generelt om biler, der er større, bredere og højere end de fleste andre. De har også en anden frihøjde, hvilket måles fra vejen til bilens bund.

Hvorfor er SUV godt?

 • God køreglæde
 • Enorm komfort
 • Meget plads

Disse biler er bygget til at køre i forskellige, ofte barske terræner, og der ses derfor typisk ikke ligeså mange af dem i Danmark, som i lande med mere varieret terræn. De har ofte et markant design, som gør dem nemme at spotte.

En SUV har ofte firhjulstræk, dog er det ikke en nødvendighed. Med firehjulstræk menes der, at bilen kan trække på alle fire hjul samtidig, hvilket adskiller sig fra almindelige biler (en almindelig bil trækker enten på for- eller baghjulene). Dette er med til at sikre et bedre vejgreb, især hvis bilen befinder sig på et løst underlag.


Mercedes EQ

Mercedes EQ logo

Mercedes EQ logo adskiller sig fra bilmærkets klassiske og elskede logo, med et mere futuristic og moderne design. EQ står for emotion og intelligence, og indrammer hele idéen med den lækre elbil.

Den er designet til at være smart, intelligent og moderne. Og man må sige, at Mercedes virkelig har formået, at skabe en særdeles attraktiv elbil.


Mercedes elbil varevogn

Er du på udkig efter en Mercedes elbil varevogn, er der forskellige muligheder. Denne type varevogn er populær hos mange, da de kan køre langt på en opladning, og generelt er en rigtig god og komfortabel bil at køre i.

Mercedes har stor fokus på elbiler, da de eftersigende tror på, at dette er fremtiden. De har derfor opsat en række målsætninger, som de sigter efter at opnå. Deres elbil E-vito er en 100% elektrisk varebil, som har en rækkevidde helt op til 265 km.

Tjek hos forskellige forhandlere, og find den bedste pris. Hos Mooly står vi gerne for din leasingaftale, og vores eksperter står klar til at hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en Mercedes EQ.


hvad betyder suv

FAQ

Hvad er Mercedes EQ?

Mercedes EQ er en serie af elektriske biller fra det populære brand, hvor der sat stor flid i at optimere hver enkelte detalje. I serien finder du blandt andet modeller som EQA, EQB, EQC m.fl.

Hvilken Mercedes EQ model er bedst?

Dette er svært at svare på, da det vil komme helt an på den enkeltes behov. Dog har serien en masse gode SUV modeller, som er både rummelige og luksuriøse.

Hvad er fordelen ved at vælge en elbil?

Der findes mange og gode fordele ved at vælge en elbil fremfor andre biler. Her får du nemlig en mere Co2 neutral bil, som hverken støjer eller sviner. Desuden er det også den vej, udviklingen går, så man kan lige så vel komme det i forkøbet og starte nu med en Mercedes EQ model.

Hvad er en pris på Mercedes EQ bilerne?

Ønsker du ikke at lease, men nærmere investere i din egen Mercedes EQ elbil, så kan du forvente at skulle af med omkring 775.000 kr. Nogle er lidt billigere, nogle væsentligt dyrere, men en pris vil ligger heromkring for start pris.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.