Mercedes EQA leasing – Brugt bil i høj kvalitet til god pris

Er du på jagt efter Mercedes EQA leasing? Så er du kommet til det rette sted. Bliv bl.a. klogere på rækkevidde, alder, privatleasing og meget mere. Måske du skal prøve kræfter af med en brugt bil?

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Drivmiddel
Sorter

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

2614 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium Plus AMG-line

Oplev hvor langt du kan komme med Mercedes EQA leasing. Her støder du hverken på uforudsete udgifter eller kedelige pligter. Det bliver ikke nemmere. En brugt bil, men som ikke har mange år på bagen kan give dig køreglæde for en rigtig god pris.

Bilmærke og model Udbetaling ex. moms Månedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgift Samlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes EQA 250 Premium Plus AMG-line 56.000 kr 2.696 kr 370 kr 89.092 kr
Mercedes EQA 250 Premium AMG-line 52.000 kr 3.173 kr 370 kr 90.816 kr
Mercedes EQA 250 60.000 kr 2.995 kr 370 kr 96.680 kr
Mercedes EQA 250+ 60.000 kr 3.040 kr 370 kr 97.220 kr
Mercedes EQA 300 4MATIC 60.000 kr 3.200 kr 370 kr 99.140 kr
Mercedes EQA 350 4MATIC+ 95.000 kr 3.686 kr 370 kr 139.972 kr
Mercedes EQA 350 sort 60.000 kr 3.910 kr 370 kr 107.660 kr.
Mercedes EQA 350 hvid 100.000 kr 3.990 kr 370 kr 147.540 kr

Vælg Mercedes EQA leasing for pris & rækkevidde

Med Mercedes EQA leasing kommer køreglæden straks – det er bare at sætte sig ind i bilen og tænde for motoren. Denne model har en rækkevidde på op mod 530 km. hvilket giver dig store muligheder for at køre længere end de fleste på en opladning.

Ved at lease en bil fremfor at købe, skal du ikke længere bekymre dig for gensælgsværdi, service eller kedsomhed. Leasing er for dig, der gerne vil have mere tid og overskud til vigtigere ting i livet, end at bekymre sig over de ting der følger med som bilejer.

Desuden får du til en god pris en brugt elbil, som kan køre rigtig langt. Men kontakt os eventuelt for dine muligheder, og vi rådgiver dig til, hvad der bedst kan betale sig ift. dine behov og ønsker.

Ønsker du at bruge din Mercedes EQA som erhverv? Det er ikke noget problem. Både erhvervs og flexleasing tilgodeser dette, og du kan ubekymret lease, og måske endda spare penge ift. pris.


Hvad kan netop en brugt bil fra denne serie?

Denne bil er ekstra lækker både udvendigt og indvendigt. Du vil derfor få en model, som både er æstetisk lækker, men også har stort fokus på komforten indvendigt, såvel som diverse features, der gør den endnu mere attraktiv.

Der er fokus på kvalitet og komfort, når du sætter dig til rette i de dejlige sæder. Motoren er heller ikke til at tage fejl af, og der er fart over feltet, vælger du Mercedes EQA leasing. Denne bil har enormt mange smarte funktioner og systemer, som gør køreglæden endnu bedre.

Det er bl.a. også dens multimedier og assistentsystemer, som gør køreoplevelsen helt i top. Den smarte Mercedes EQA elbil har alt fra aktiv parkeringsassisten, såvel som færdselstavleassistent, som giver dig besked under kørsel, hvilke fartgrænser, du skal holde dig indenfor.


Leasing af Mercedes EQA – dine muligheder

Hos Mooly elsker vi muligheder, og derfor kan du selvfølgelig også tegne udskillige forskellige typer af leasing af Mercedes EQA, som alle skræddersyes til dine behov og ønsker. Om det er sæsonleasing, hvor du blot har bilen i dine yndlingsmåneder, og afbetaler billigere i løbet af året.

Eller om du skal bruge bilen i forbindelse med arbejdet, og derfor har behov for den helt perfekte erhvervsleasing. Der kan være utroligt mange fordele ved både erhvervsleasing, men også privatleasing. Men lad os tage dig lidt med i fordele og ulemper ved dine muligheder.


Erhvervsleasing af Mercedes EQA

Med erhvervsleasing er fordelen netop, at du som enkeltperson ikke hæfter alene for udgifterne til leasing af Mercedes EQA. Det er en måde hvorpå din arbejdsplads, kan stille en bil til rådighed for dig. Det er derfor virksomheden som tegner en leasingaftale men både dem og dig, som har rådigheden og brugsretten til bilen.

Det bliver på en sådan måde også billigere for dig, at lease en bil, hvor du ved privat leasing selv står for udgifterne løbende. Det kan give dig mere økonomisk frihed. Du får dog ikke på samme måde kørselsfradrag for din transport tid, da det er virksomheden som betaler for bil og kørsel.


Privatleasing – fordele

Den næste oplagte mulighed er privatleasing, som giver dig råderum over dine egne muligheder. Du kan tegne mange forskellige typer aftaler herunder, alt efter hvad dine behov økonomisk er. Herunder finder du både finansielleasing, operationel leasing og mange andre.

Med privatleasing lejer du din bil, så din Mercedes EQA leasing giver dig mulighed for at køre rundt i en ellers dyr bil, men hvor du løbende afbetaler og i sidste ende ikke står med salgstabet for bilen. Du får fingrene i en brugt bil, hvor du får stabilitet i økonomien.

Denne stabilitet skyldes, at dit leasingselskab står med udgifterne løbende, herunder driftsomkostninger, eventuelle værkstedsbesøg og vejafgifter mv. Det gør, at du undgår uforudsete udgifter.

Vil du vide mere? Læs om afgift på elbiler her.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se også  trafikstyrelsen for mere info eller tjek FDM ud. Du kan også med fordel kigge hos Car Magazine og CarDekho.


FAQ – Mercedes EQA

Hvorfor skal jeg vælge en Mercedes EQA leasing?

Denne tyske model, Mercedes EQA og leasing heraf er fordelagtigt for dig, som både ønsker en flot bil udenpå, men også sætter pris på komfort og gode styresystemer. Desuden har denne model en rigtig god motor, hvor denne elbil har en rækkevidde på helt op til 530 km.

Hvad er erhvervsleasing af Mercedes EAQ?

Når du erhvervsleaser en Mercedes EQA laver du en aftale med din arbejdsplads, hvor de hæfter og betaler for bilen, men hvor begge parter har adgang og brugsretten til bilen. Det giver dig økonomisk frihed.

Hvad koster Mercedes EQA leasing?

Når du leaser en Mercedes EQA kan prisen variere alt efter den aftale du tegner med dit leasingselskab. Der findes utallige muligheder, som giver dig mere eller mindre fleksibilitet i løbet af din leasingperiode. Kontakt os for din specifikke pris.

Er Mercedes EQA større end GLA?

Hvis du sammenligner de to Mercedes modeller, så får du en mindre bil i EQA, da GLA er en stor benzin drevet model, men i samme kaliber. Men er du i tvivl om dine muligheder, kan du med fordel kontakte os for at høre nærmere.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.