Mercedes GLC leasing – Se pris på Coupe, hybrid & AMG

Er du på udkig efter Mercedes GLC leasing? Så er du endt det rette sted. Få fat i en Coupe, AMG eller hybrid lige her, samt bliv klogere på leasingformer og meget mere.

Med Mercedes GLC leasing, om det er Coupe, hybrid, AMG eller noget helt fjerde, har du mulighed for at køre rundt i en ny eller brugt luksus SUV gennem bl.a. erhvervsleasing, privatleasing eller flexleasing. Bilerne har et luksuriøst interiør og klassisk ydre, som aldrig skuffer.

Modellerne i serien har gode off-road egenskaber med en agility control-undervogn, der gør dem fantastiske i ethvert terræn.

Du får den fulde pakke når du vælger en bil fra denne serie. Med både firehjulstræk og automatgear som en standardløsning i denne SUV, bliver der ikke gået på kompromis med elegancen og eksklusiviteten. Læs med for at få mere af vide om de forskellige løsninger, du kan vælge indenfor leasing af SUV og generelt Mercedes Benz GLC klasse – brugt eller ny og pris herpå.


En luksus SUV indenfor rækkevidde

Hvis du vælger Mercedes GLC leasing Coupe, AMG eller hybrid er du garanteret køreglæde og et smil på læben, når du sætter dig ind i din bil. Med en leasingaftale såsom flexleasing eller privatleasing er følelsen af luksus slet ikke udenfor rækkevidde. Du kan få fingrene i denne kraftfulde SUV, der kører upåklageligt i alle former for terræn.

Den tyske producent har gjort det igen med denne serie af biler. Du vil opleve en bil, der har overskud, når du selv er presset og det er uanset om det er en 220 eller 350 model. Den kører som en drøm og kan tilpasse sig i både mørke, myldretid og ukendt terræn – noget de fleste kan sætte pris på.

Den kører stabilt på vejen, hvilket giver en bedre følelse af sikkerhed som passager. En Mercedes Benz GLC klasse, brugt bil eller ej, er generelt bare en god serie at se i mod, hvis du skal have en stabil bil.

Forskellige af GLC modeller:

 • GLC 220d
 • GLC 250
 • GLC 250 d
 • GLC 300
 • GLC 300 d
 • GLC 300 de
 • GLC 300 e
 • GLC 350
 • GLC 350 e
 • GLC 400 d
 • GLC 43
 • GLC 63

Fordele ved Mercedes GLC leasing hybrid

Når du køber en bil, er du selv ansvarlig for alle omkostninger til service, reparation, afgifter og forsikringer, men du kan til gengæld sælge den, når som helst du vil. Med Mercedes GLC leasing følger der nogle andre fordele. Læs med og find ud af, om du skal købe eller lease SUV eller anden bil.

Vælger du denne SUV leasing af en ny eller brugt bil, slipper du for renter og gebyrer og du kender din præcise månedlige ydelse. Der findes forskellige former for Mercedes GLC leasing, så hvis du vælger at lease, bør du også tjekke op på, hvad de forskellige aftaler indebærer.

Mercedes GLC leasing

Hvilken form for leasing skal du bruge?

Løsningen du vælger, bør afhænge af din pågælende situation, om det er til privat eller erhvervsmæssigt brug, samt hvor længe du ønsker at have bilen.

Det kan nemlig afgøre, hvorvidt du skal vælge en af følgende leasingsyuper:

 • sæsonleasing
 • privatleasing
 • erhvervsleasing
 • flexleasing

Fordele er desuden at Mercedes GLC fås i både benzin, hybrid eller diesel og i mange modeller såsom Coupe eller AMG. Alle i en retfærdig pris ift. hvad du får for pengene.


Vil du lease en bil til arbejde og privat brug?

Ønsker du at bruge bilen til både arbejde og privat, kan splitleasing være en oplagt løsning for dig. Her deler du nemlig leasingaftalen med din arbejdsgiver, så du kan bruge din bil både privat og i arbejdsøjemed. Du kan dog også vælge erhvervsleasing Mercedes, hvis det bedre kan betale sig for dig.

Med privatleasing skal du hverken tænke på service eller bilens gensalgsværdi, det vil dit leasingselskab sørge for. Du kan derfor i stedet få et finansielt råderum, samtidig med at du kan køre rundt i en luksus SUV.


Sæsonleasing – vinterbil og sommerbil?

Sæsonleasing kan også være oplagt i forbindelse med Mercedes leasing, da du kan vælge at køre firhjulstrækker om vinteren og cabriolet om sommeren. Med sæsonleasing kan du bytte bilen ud flere gange om året, og dermed få stor fleksibilitet. Så du bruger GLC klasse til god pris halvdelen af året, og en anden den anden halvdel.

Har du spørgsmål som: er leasing billigere end køb af bil og hvordan fungerer leasing af bil, så læs artiklerne og få svar. Er du interesseret i at læse om leasing af andre bilmærker, brugt eller ej, kan du også læse om Tesla leasing, Volvo leasing, Audi leasing, måske en Mercedes Marco Polo eller BMW leasing.
Er du i tvivl om den nuværende miljøvurdering, så læs mere på trafikstyrelsen.


Lease SUV – Mercedes GLC leasing

Ønsker du at lease en luksus SUV, så kan du her læse alt, hvad du skal vide om Mercedes GLC leasing af bl.a. 350 og 220 modellerne. Det er svært at vide, hvor vi overhovedet skal starte, da der er så meget at fremhæve. Der er desuden en forskellig pris, alt efter modellen du vælger.

Først og fremmest er det en sporty, elegant og innovativ bil, der har et muskuløst og majestætisk udtryk. Som standard har den en 4MATIC firehjulstræk samt en masse forskellige innovative teknologier såsom semi-automatisk kørsel.

Det er en kraftfuld hybrid, der vil begejstre alle uanset om man er eventyrer eller familiemenneske. Med dens kompromisløse køresikkerhed er det en familiefavorit, der rummer alle. Den er perfekt til bilferier eller lange distancer, da komfortniveauet er så højt for alle passagerer.

Du kan i denne Mercedes Benz GLC klasse foretage leasing af alt fra Coupe til AMG udover de ovennævnte til en super fordelagtig pris.

Mercedes glc leasing 4matic

Lige fra off-roard til at hente sine børn

Den egner sig til alt lige fra en off-road tur til at hente børn fra institution og skole eller noget helt tredje. Mercedes GLC leasing kan være et godt valg til enhver livsstil og ethvert terræn, og med en leasingaftale skal du heller ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, men blot læne dig tilbage og nyde den komfortable luksus SUV.

I de nye Mercedes GLC 350 eller 220 biler er advanced pakken en standard, som kombinerer forskellige features og designs. Det gælder blandt andet et større centralt førerdisplay, smartphone integration og trådløs opladning.

Hvis du ikke blot skal køre på motorveje og i byen, men også off-road, så kan du på behagelig vis køre i andet terræn i disse biler. Der er et helt nyt off-road display, hvor du med et tryk på en knap kan transformere det centrale display om til en off-road skærm, der viser de specifikke parametre for kørsel.


Mercedes GLC flexleasing

I denne løsning indgår du en aftale med en forholdsmæssig afgift, hvor fordelen er, at du ikke skal betale hele registreringsafgiften på bilen, men kun den del af afgiften, der vedrører den konkrete periode, hvor du leaser bilen.

En aftale med Mercedes flexleasing kan laves fleksibelt på både længere og kortere perioder, helt ned til 1 måned, og også med stilstandsperioder.

Afgiften opkræves af SKAT hver påbegyndt måned og afhænger af bilens alder, så det vil være mest fordelagtigt med denne form for løsning, hvis man vælger en ældre model.

Se FDM’s bilforsikring, som er bedst i test. Få glæde af denne Mercedes GLC hybrid leasing.


Fordele ved Mercedes GLC hybrid leasing

Med leasing af SUV kan du også vælge at tage et grønnere valg med en Mercedes GLC SUV plug-in hybrid, der har en høj ydelse med korte opladningstider. Du kan køre helt op til 100 km rækkevidde på strømmen, med en opladningstid på op til 25 minutter ved hurtigladestationer.

Det er derfor også godt til dig der sætter pris på en god bæredygtig løsning, men hvor det ikke skal være el.

Denne opladningstid giver 10-80 % fuld opladning når du bruger en DC-hurtigladestation med en forsyningsspænding på 400 V med mindst 300 A strøm.

Der er mange fordele ved at vælge Mercedes GLC leasing som plug-in hybrid. Dem vil vi gennemgå nu, og den første gode grund til at vælge denne model er, at du får mulighed for at køre på ren elkraft imens forbrændingsmotoren leverer ekstra power og forlænger rækkevidden på de længere ture.


Strøm på batteriet

Selv når der ikke er mere strøm på batteriet, sørger hybrid teknologien for at forbruget holdes nede, da batteriet rekupererer automatisk, når du bremser.

En anden fordel går mere på en luksuriøs komfort, da du gennem Mercedes appen, kan indstille kabinetemperaturen i din SUV inden du skal ud og køre i den. På den måde kan du altid sikre dig at du ikke sætter dig ind i en iskold bil når det er koldt udenfor, eller en brandvarm og indelukket bil, når solen bager ind ad vinduerne.

Hvis du er bekymret for om hybrid versionen er ligeså god som den almindelige, så skal du ikke tvivle længere. Når du vælger leasing af SUV fra Mercedes GLC er du altid sikret den bedste kvalitet, komfort og performance. Sikkerheden er ligeledes på samme høje niveau, som du kender fra andre modeller fra Mercedes – brugt bil eller ej.


Fossilbil eller ej

Elbiler bliver mere og mere populære i Danmark, hvilket nok både skyldes de fordelagtige afgifter, men også det generelle syn på fossilbiler. De fleste mennesker har brug for en bil i hverdagen, men ønsker måske at udlede mindst muligt CO2 i samme forbindelse. Læs meget mere om Mercedes elbil.

Er du ikke til elbiler, er en Mercedes glc et godt bud på en luksuriøs bil, der lever op til de fleste menneskers behov. Bilen kører som en drøm og har samtidig et eksklusivt look, der fanger blikket hos omgivelserne.


Der findes en bil til alle

Er du ikke helt overbevist om Mercedes glc leasing, kan du være helt rolig. Vi tror nemlig på, at der findes en bil for enhver smag, og som matcher dine behov. Der findes mange muligheder når det kommer til leasing hybrid, og det er derfor bare om at tjekke de forskellige modeller ud, så du kan finde den rette.

Vi hjælper dig gerne med at blive klogere på dine behov, så du kan finde den bil, der passer bedst ind i din hverdag. Der er mange forskellige parametre at tage hensyn til; alt fra rummelighed/plads, design, komfort osv.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Interesseret i andre informationer?

Vil du læse mere og blive klogere på andre produkter end vores Mercedes GLC leasing, services eller opskrifter, kan du læse mere på vores sider. Læs bl.a. en guide til at finde det bedste proteinpulver i test på markedet og deres pris, tilbud, rabatter og meget andet eller den bedste frokost København.


Angivelse af kilder og test:

Se mere hos trafikstyrelsen eller bliv klogere på FDM.


FAQ – Mercedes GLC leasing

Hvad indebærer Mercedes GLC leasing?

Leasing af Mercedes GLC indebærer, at du har mulighed for at køre rundt i enten en ny eller brugt luksus SUV, dette kan både være en Coupe, Hybrid, AMG eller noget fjerde. Indvendigt eksklusivt design, og klassisk udvendigt. Du kan både leje via erhvervs-, privat- eller flexleasing.

Hvad er fordelene med Mercedes GLC leasing?

Ved leasing af en ny eller brugt SUV, kender du din præcise månedlige ydelse, da du undgår at betale for renter og gebyrer. Mercedes GLC fåes både i benzin, hybrid eller diesel, og i forskellige modeller som Coupe og AMG. Prisen fremstår retfærdig, baseret på den kvalitet du får for pengene.

Hvilken type leasing?

Du skal være opmærksom på hvilken leasingaftale du skal have, afhængig af hvor længe du skal leje bilen. Derudover skal du også overveje dit forbrug af bilen, i forhold til om det er til privatforbrug eller erhvervsmæssigt. Der udbydes både sæsonleasing, splitleasing, privatleasing, erhvervsleasing, flexleasing m.fl.

Hvad menes der med sæsonleasing?

Sæsonleasing er til dig som har et ønske om at kunne forny din bil i løbet af året, og få en følelse af en ny bil. Du har nemlig mulighed for at bytte bil flere gange i løbet af året, hvilket er med til at give en stor fleksibilitet.

Hvad menes der med splitleasing af Mercedes GLC?

Splitleasing er til dig, der har et behov for at kunne benytte bilen både privat og til arbejde. Med splitleasing deler du nemlig din leasingaftale med din arbejdsgiver, og på den måde kan du frit benytte bilen til privat og arbejde.  

Hvad koster det at lease en Mercedes GLC?

Prisen afhænger selvfølgelig af hvilken type bil du vælger, om den er brugt eller ny, samt hvilken type leasingaftale du ønsker, og hvor længe du ønsker at lease bilen.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.