Mercedes elbil – God pris på leasing med stor rækkevidde

Skal du finde den helt rette pris på en leasing af en Mercedes elbil, som både giver dig stor rækkevidde men også komfort, så kan du tale med vores ekspert team om præcis den aftale og pris, der giver bedst mening for dig. Se både brugt og ny SUV modeller og meget andet.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)
trustpilot
Drivmiddel
Sorter

2.696 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium Plus AMG-line

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

3.040 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

3.173 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

3.200 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

3.686 kr./md.

Mercedes EQE 43
AMG 4-Matic

3.910 kr./md.

Mercedes EQE 350+
AMG 4-Matic

4.800 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

Står du netop og skal have fingrene i en lækker ny mulighed med en Mercedes elbil? Du kan med en leasingaftale opleve stor fleksibilitet, som kan give dig mulighed for at køre et sådant fartøj, men til en overkommelig pris. Netop ved leasing slipper du for uforudsete omkostninger i forbindelse med drift og vedligeholdelse.

Bilmærke og modelUdbetaling ex. momsMånedlig ydelse ex. moms Halvårligt grøn ejerafgiftSamlet omkostninger (Minus brændstof og forsikring)
Mercedes EQE 4395.000 kr. 3.686 kr. 370 kr. 139.972 kr.
Mercedes EQE 350+60.000 kr. 3.910 kr.370 kr. 107.660 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr.2.995 kr. 370 kr.96.680 kr.
Mercedes EQA 25056.000 kr. 2.696 kr.370 kr.89.092 kr.
Mercedes EQC 40060.000 kr.3.040 kr.370 kr.97.220 kr.
Mercedes EQB 35060.000 kr.3.200 kr.370 kr.99.140 kr.
Mercedes EQA 25052.000 kr.3.173 kr.370 kr.90.816 kr.
Mercedes EQB 35040.000 kr.4.800 kr.370 kr.98.340 kr.
Tesla Model 325.000 kr.1.695 kr.370 kr.46.080 kr.
Tesla Model Y45.000 kr.2.325 kr.370 kr.73.640 kr.

Hos Mooly hjælper vi både med SUV modeller, men også andre mindre biler, som egner sig bedst til præcist dine behov. Du kan lease den Mercedes elbil, som passer økonomisk ind i din situation. Vi udformer både privat- og erhvervsleasing. Hvis du er i tvivl kan læse mere om, om det kan betale sig at lease, frem for at købe.

En Mercedes elbil har ofte enormt stor rækkevidde på omkring de 650-750 km. Hvilket giver dig mulighed for at køre et godt stykke inden din kommende opladning. Men har du spørgsmål til rækkevidde og funktion, kan du altid kontakte vores leasing eksperter, som til dagligt sidder med et hav af biler, og gerne finder en god pris til dig.


Pris på leasing af Mercedes elbil

En Mercedes elbil pris kan variere en del, da det afhænger af den præcise aftale, du tegner. Om det er erhvervsleasing, privat leasing sæsonleasing eller om du ønsker at afbetale over flere eller færre år. En aftale kan ofte skræddersyes til din økonomi, så du har mest muligt fleksibilitet.

Med en Mercedes elbil med stor rækkevidde kan du desuden komme langt rundt på en opladning, hvilket også er værd at indtænke i din pris. Det gælder både om det er en SUV eller en mindre model i anden størrelse.

Det er en mulighed for os at tegne en leasingaftale, alt efter dine behov for hvor mange kilometer, du ønsker at kunne kører om året.

Leder du efter andre elbiler, kan du også se på Audi e-tron leasing.

Hvorfor leasing frem for at købe?

 • Du taber ikke penge på leasing, da du ikke skal sælge den igen, du afleverer den blot tilbage til forhandleren.
 • Leasing kan være en god mulighed, hvis du vil have din drømmebil uden at betale rigtig mange penge.
 • Du kender hele tiden dine månedlige udgifter

SUV model fremfor andre?

Sidder du i forbindelse med leasing af din kommende bil og er i tvivl om du skal vælge en SUV eller en mindre model? Det afhænger i første omgang af dine behov ift. plads og kræfter. En SUV Mercedes elbil er ofte enormt komfortabel, og har plads til en stor del oppakning.

Men du skal dog være opmærksom på, at nogle modeller kan kører lidt mindre ift. rækkevidde, men hvilket ikke er en generel ting. Men tal endelig med vores eksperter om dette.

Er du ikke til Mercedes leasing af elbil eller anden bil på samme niveau ift. pris, kan du også læse mere om: Volvo leasing eller Audi leasing. Ellers kan du desuden finde andre modeller, SUV eller ej. Se vores overblik her.

mercedes elbil

Leasing af alle Mercedes klasser

Mercedes GLC
Mercedes GLE
Mercedes EQC
Mercedes C Klasse
Mercedes GLB
Mercedes E Klasse
Mercedes G Klasse
Mercedes EQB
Mercedes GLS
Mercedes VITO
Mercedes SLk
Mercedes Maybach
Mercedes EQE
Mercedes GLA
Mercedes EQA
Mercedes CLA
Mercedes EQS
Mercedes CLS
Mercedes Sprinter
Mercedes AMG

Hvilken leasingaftale er bedst for mig?

Hvis du ønsker at lease Mercedes elbil er der nogle ting du skal tænke over, når du skal indgå din leasingaftale. Det er vigtigt at tænke over, hvad dine behov er, både når det kommer til bilen, men også når det kommer til dine kørevaner. Det er nemlig vigtigt at få lavet den aftale, der passer dig, de kilometer du kører og meget, meget mere. Alt dette er noget du skal snakke med dit leasingfirma omkring, når du ønsker Mercedes leasing.

Læs om afgifter på elbiler her.


Hvad er fordelene ved Mercedes elbil?

Hvis du er i tvivl om, om du skal vælge at lease en elbil, så vil vi her gennemgå nogle af fordelene der er, frem for en diesel bil.

 1. Det er en klimavenlig løsning.
 2. Det larmer mindre både inde i bilen og udenfor.
 3. Hvis du vælger elbil, får du køreglæde uden gearskift. Der er nemlig automatgear med i handlen.
 4. Du får en kraftig motor og stærk acceleration.
 5. En elbil er generelt billigere i brug end andre biler.
 6. Der er færre udgifter til service og vedligeholdelse. Med leasing af Mercedes elbil, får du en bil med færre mekaniske dele, der kan kræve regelmæssig service og vedligeholdelse.

Hvad skal du tænke over inden leasing af Mercedes elbil?

En væsentlig del af det at køre elbil er, at du skal have mulighed for at oplade bilen. Det gælder især i hjemmet, og det er nok også relevant på arbejdspladsen. Der skal helst være en ladeboks tilgængelig, så du har nok strøm til at komme rundt.

Den bedste løsning for opladningen, er at få installeret en ladeboks på din egen adresse. Ellers kan man ofte finde ladere på offentlige parkeringspladser og ladestationer.

Du kan her på siden blive endnu mere klog på en masse former for leasing, rækkevidde på de forskellige Mercedes, pris og hvilke SUV du kommer længst med. Du kan desuden også læse meget mere om elektriske biler hos FDM, eller læse mere om Mercedes elbil EQA.


Find den rette elbil til dig

Står du og overvejer at lease en Mercedes elbil? Der findes en masse forskellige modeller, både nye og brugte, som kan være din næste vej til en god køreoplevelse. Med nogen af Mercedes’ biler kan du opleve en masse komfort og lydløse køreture, så du kan nyde stilheden imens du kører.

Der eksisterer en masse forskellige elbilmodeller, både store som små, så du kan finde den bedste og rette bil for dig. Men står du er usikker på diverse modeller og den tilhørende pris? Så kan du via Mooly blive rådgivet, hvor vi sammen kan skabe den mest optimale leasingaftale til dig, samt finde dit næste transportmiddel.

Her er nogle af de forskellige modeller:

 • Mercedes EQC
 • Mercedes EQB
 • Mercedes EQE
 • MErcedes EQA
 • Mercedes EQS

Til den miljøorienteret

Drømmer du om at være miljøbevidst? Så kan du udforske Mercedes’ biler, hvor du kan køre i en mindre miljøbelastende bil, og stadig afspejle klasse og elegance. Du kan opleve at køre med en prestige følelse, i form af et lækkert interiør og behagelig siddekomfort i Mercedes’ elbiler.


Til den prisbevidste

Ved leasing af Mercedes’ elbiler kan du opleve en svingende prisklasse, da den endelige pris afhænger af hvor leasingperioden, samt hvilken bil du ønsker at lease til dit daglige brug. Du kan benytte din miljøvenlige bil dag og nat, og tag på tur med dine nærmeste. Hos Mooly kan du finde flere størrelser af elbiler, alt efter din families størrelse, og generelt hvor mange der skal benytte sig af bilen til daglig.

Du kan finde modeller, der har god plads til hele familien, og som stadig giver et indtryk af kant og stilfuldt design. Mercedes elbiler, ny eller brugt, er alle et godt udgangspunkt hvis du vil have mulighed for at afprøve lidt af hvert. Der findes modeller som både er høje og lave, og som kan få dig til at føle et rus af fart, og det at være hurtig på vejene.


Ønsker du sikkerhed som topprioritet?

Med Mercedes’ elbiler, kan du opleve en god sikkerhed og være tryg når du kører alene eller sammen med andre. Diverse modeller er udstyret med forskellige sikkerhedsudstyr. Dette kan være til fordel for dig, som eksempelvis finder det udfordrende at parkere. Du kan bl.a. via modellernes teknologiske parkeringshjælp gøre det nemt for dig selv, når du skal parkere din bil.


Vejen til Mercedes elbil leasing

Der er ikke langt fra tanke til handling, når det gælder Mercedes elbil leasing. Hold blandt andet øje med den nye Mercedes E klasse stationcar leasing, som er en suveræn plug-in hybrid med god rækkevidde.

Vi står klar med at hjælpe dig med leasing mercedes elbil priser, kontakt os allerede i dag for at høre mere.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ – Mercedes elbil

Hvorfor skal jeg vælge en Mercedes elbil?

Det kan give stor fleksibilitet at lease en Mercedes elbil, da du kan få en pris som er væsentlig billigere end ved køb. Desuden kan du spare endnu flere penge på de lidt dyrere modeller, som egner sig godt til flexleasing. Du kan veksle mellem de forskellige biler i alt fra SUV om vinteren og mindre model om sommeren.

Hvem er ejer af din bil under en leasingaftale?

Når du leaser en bil, er det leasingselskabet som er ejer af din bil, hvilket gør at de står for selve købet, og når du ikke ønsker at benytte denne længere, er de ansvarlige for af afsætte denne til anden, og du slipper på denne måde også for de økonomiske tab ved salg af bil.

Hvad indebærer flexleasing?

Når der tales om flexleasing, menes der en langtidsleje af en bil. Med flexleasing af en Mercedes elbil får man en månedlig pris eller ydelse, som giver stabilitet i økonomien. Ofte indeholder disse og serviceeftersyn, diverse reperationer og driftomkostninger.

Hvorfor vælge en SUV Mercedes el bil?

Hvis du elsker plads, komfort og rummelighed, så er en SUV Mercedes elbil en af de bedste muligheder, da deres designs virkelig tilgodeser plads og komfort. Det selvsamme gør deres pris på disse lækre modeller. Med leasing kan du få fat i modeller, som normalt kan befinde sig i den høje prisklasse.

Hvilken rækkevidde har en Mercedes elbil?

En rækkevidde på en Mercedes elbil varierer en smule, da det selvfølgelig afhænger af modellen. Er det ern SUV, en familiebil eller helt anden model. Deres EQ serie ligger bl.a. mellem 400-650 km.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.