Mercedes elbil – Bliv klogere på pris og rækkevidde for SUV

Skal du finde den helt rette pris på leasing af en Mercedes elbil, som både giver dig stor rækkevidde men også komfort, så kan du tale med vores ekspert team om præcis den aftale og pris, der giver bedst mening for dig. Se både brugt og ny SUV modeller og meget andet.

Uanset om du er på udkig efter en SUV eller ej, så er dette bilmærke ofte noget der er værd at kigge efter. Især hvad angår deres elbiler, hvor vi på markedet ser Mercedes EQC, Mercedes EQE og Mercedes EQB som nogle af de rigtig populære modeller.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil

1.832 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium AMG-line

1.925 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

1.995 kr./md.

Mercedes EQB 350
AMG-line 4-matic

2.259 kr./md.

Mercedes EQC400
AMG-line 4-Matic

2614 kr./md.

Mercedes EQA 250
Premium Plus AMG-line

2.830 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.925 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.931 kr./md.

Mercedes EQC 400
AMG-line 4-Matic

2.995 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

3.040 kr./md.

Mercedes EQC 400
Premium AMG-line 4-Matic 

3.686 kr./md.

Mercedes EQE 43
AMG 4-Matic

3.910 kr./md.

Mercedes EQE 350+
AMG 4-Matic

Er du på udkig efter Mercedes elbil leasing? Går du med ønsket om at finde en bil, der kan lidt af det hele? Så er du på rette vej. Mercedes har med sine EQB, EQE, EQC og EQA modeller skabt en SUV bil for alle til en god pris. Kontakt Mooly for en prøvekørsel allerede i dag.

En Mercedes elbil har ofte enormt stor rækkevidde på omkring de 650-750 km. Hvilket giver dig mulighed for at køre et godt stykke inden din kommende opladning. Men har du spørgsmål til rækkevidde og funktion, kan du altid kontakte vores leasing eksperter, som til dagligt sidder med et hav af biler, og gerne finder en god pris til dig.

Vil du vide noget mere specifikt om modellerne Mercedes c300 leasing, Mercedes c200 coupe leasing, Mercedes cla 200 leasing og Mercedes glc 2023?

Se også vores guide til billigste elselskab.


Pris på leasing af Mercedes elbil

Mercedes elbil leasing pris kan variere en del, da det afhænger af den præcise aftale, du tegner. Om det er erhvervsleasing, privatleasing, sæsonleasing eller om du ønsker at afbetale over flere eller færre år. En aftale kan ofte skræddersyes til din økonomi, så du får størst fleksibilitet.

Med Mercedes elbil får du stor rækkevidde og du kommer desuden langt på en enkelt opladning, hvilket også er værd at indtænke i din pris. Det gælder både om det er en SUV eller en mindre model i anden størrelse.

Det er en mulighed for os at tegne en leasingaftale, alt efter dine behov for hvor mange kilometer, du ønsker at kunne kører om året.

Leder du efter andre elbiler, kan du også se på Audi e-tron leasing.


Hvorfor leasing frem for at købe?

  • Du taber ikke penge på leasing, da du ikke skal sælge bilen igen, du afleverer den blot tilbage til forhandleren.
  • Leasing kan være en god mulighed, hvis du vil have din drømmebil uden at betale rigtig mange penge.
  • Du kender hele tiden dine månedlige udgifter.
  • Du undgår renter og gebyrer i forbindelse med et køb.

mercedes elbil

Billigste mercedes elbil

Er du på udkig efter den billigeste Mercedes elbil står vores eksperter klar til at vejlede dig. Prisen afhænger nemlig af forskellige faktorer, og det kan sommetider være svært at gennemskue den endelig pris.

Hos Mooly hjælper vi dig med at findes præcis den Mercedes elbil leasing aftale der passer til dine behov, så du får mest muligt ud af din kørsel. Uanset om det er en SUV eller anden model du drømmer om, kan vi finde en god løsning til dig.


Prøv Mercedes elbil SUV

Rigtig mange er glade for Mercedes elbil SUV, da disse biler har hele pakken. Der er tale om god rækkevidde, pris, design og en overordnet forrygende køreoplevelse. Med leasing elbil Mercedes er du sikker på at køre i en bil i topklasse, og mange bliver ofte så glade for mærket, at de ikke ønsker at køre i andet.

Leasing af alle Mercedes klasser

Mercedes GLC
Mercedes GLE
Mercedes EQC
Mercedes C Klasse
Mercedes GLB
Mercedes E Klasse
Mercedes G Klasse
Mercedes EQB
Mercedes GLS
Mercedes VITO
Mercedes SLk
Mercedes Maybach
Mercedes EQE
Mercedes GLA
Mercedes EQA
Mercedes CLA
Mercedes EQS
Mercedes CLS
Mercedes Sprinter
Mercedes AMG

Hvilken leasingaftale er bedst for mig?

Hvis du ønsker at lease Mercedes elbil er der nogle ting du skal tænke over, når du skal indgå din leasingaftale. Det er vigtigt at tænke over, hvad dine behov er, både når det kommer til bilen, men også når det kommer til dine kørevaner. Det er nemlig vigtigt at få lavet den aftale, der passer dig, de kilometer du kører og meget, meget mere. Alt dette er noget du skal snakke med dit leasingfirma omkring, når du ønsker Mercedes leasing.

Læs om afgifter på elbiler og ladestander til elbil.


Hvad er fordelene ved Mercedes elbil?

Hvis du er i tvivl om, om du skal vælge at lease en elbil, så vil vi her gennemgå nogle af fordelene der er, frem for en diesel bil.

  1. Det er en klimavenlig løsning.
  2. Det larmer mindre både inde i bilen og udenfor.
  3. Hvis du vælger elbil, får du køreglæde uden gearskift. Der er nemlig automatgear med i handlen.
  4. Du får en kraftig motor og stærk acceleration.
  5. En elbil er generelt billigere i brug end andre biler.
  6. Der er færre udgifter til service og vedligeholdelse. Med leasing af Mercedes elbil, får du en bil med færre mekaniske dele, der kan kræve regelmæssig service og vedligeholdelse.

Hvad skal du tænke over inden leasing af Mercedes elbil?

En væsentlig del af det at køre elbil er, at du skal have mulighed for at oplade bilen. Det gælder især i hjemmet, og det er nok også relevant på arbejdspladsen. Der skal helst være en ladeboks tilgængelig, så du har nok strøm til at komme rundt.

Den bedste løsning for opladningen, er at få installeret en ladeboks på din egen adresse. Ellers kan man ofte finde ladere på offentlige parkeringspladser og ladestationer.

Du kan her på siden blive endnu mere klog på en masse former for leasing, rækkevidde på de forskellige Mercedes, pris og hvilke SUV du kommer længst med. Du kan desuden også læse meget mere om elektriske biler hos FDM, eller læse mere om Mercedes elbil EQA.


Ønsker du sikkerhed som topprioritet?

Med elbiler fra Mercedes kan du opleve en god sikkerhed og være tryg når du kører alene eller sammen med andre. Diverse modeller er udstyret med forskellige sikkerhedsudstyr. Dette kan være til fordel for dig, som eksempelvis finder det udfordrende at parkere. Du kan bl.a. via modellernes teknologiske parkeringshjælp gøre det nemt for dig selv, når du skal parkere din bil.


Vejen til Mercedes elbil leasing

Der er ikke langt fra tanke til handling, når det gælder Mercedes elbil leasing. Hold blandt andet øje med den nye Mercedes E klasse stationcar leasing, som er en suveræn plug-in hybrid med god rækkevidde.

Vi står klar med at hjælpe dig med leasing mercedes elbil priser, kontakt os allerede i dag for at høre mere.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ – Mercedes elbil

Hvorfor skal jeg vælge en Mercedes elbil?

Det kan give stor fleksibilitet at lease en Mercedes elbil, da du kan få en pris som er væsentlig billigere end ved køb. Desuden kan du spare endnu flere penge på de lidt dyrere modeller, som egner sig godt til flexleasing. Du kan veksle mellem de forskellige biler i alt fra SUV om vinteren og mindre model om sommeren.

Hvem er ejer af din bil under en leasingaftale?

Når du leaser en bil, er det leasingselskabet som er ejer af din bil, hvilket gør at de står for selve købet, og når du ikke ønsker at benytte denne længere, er de ansvarlige for af afsætte denne til anden, og du slipper på denne måde også for de økonomiske tab ved salg af bil.

Hvad indebærer flexleasing?

Når der tales om flexleasing, menes der en langtidsleje af en bil. Med flexleasing af en Mercedes elbil får man en månedlig pris eller ydelse, som giver stabilitet i økonomien. Ofte indeholder disse og serviceeftersyn, diverse reperationer og driftomkostninger.

Hvorfor vælge en SUV Mercedes el bil?

Hvis du elsker plads, komfort og rummelighed, så er en SUV Mercedes elbil en af de bedste muligheder, da deres designs virkelig tilgodeser plads og komfort. Det selvsamme gør deres pris på disse lækre modeller. Med leasing kan du få fat i modeller, som normalt kan befinde sig i den høje prisklasse.

Hvilken rækkevidde har en Mercedes elbil?

En rækkevidde på en Mercedes elbil varierer en smule, da det selvfølgelig afhænger af modellen. Er det ern SUV, en familiebil eller helt anden model. Deres EQ serie ligger bl.a. mellem 400-650 km.


LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.