Mercedes SLK leasing – fuld fart over feltet

Vi tilbyder dig et dedikeret team af leasingkonsulenter med lang erfaring i branchen, som kan rådgive dig om Mercedes SLK leasing.

Klar til vind i håret og sol på kinderne?

Med en Mercedes SLK Leasing aftale skal du være klar til vind i håret, sol på kinderne og fart over feltet, for her får du en bil med en sportslig og adræt attitude. Modellen er ganske vist af ældre dato, men ikke desto mindre oser bilen, der er udstyret med et aftageligt tag, af klasse og elegance.

En Mercedes SLK leasing aftale er til dig, der godt kan lide fart over feltet. Bilen er nemlig hvad nogle formentlig vil kalde lidt af en ego-bil, idet den meget snævert kan rumme hele familien. I stedet er den ideel til dig, der elsker en tur på landevejene med nedrullet rag og fart over feltet.

Privatleasing eller erhvervsleasing?

Er du på udkig efter den helt rette Mercedes SLK leasing aftale, er det en god idé at se nærmere på dine behov, ønsker og ikke mindst undersøge markedet, inden du indgår en aftale. Du kan nemlig vælge mellem en række forskellige leasingaftaler, når du indgår en aftale.

De ofte anvendte og omtalte er privatleasing og erhvervsleasing. Hvor privatleasing henvender sig til privatpersoner henvender erhvervsleasing sig til privatpersoner, der leaser gennem det firma, de er ansat i.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.