Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere

Hjem » Bil » Mercedes E klasse stationcar leasing – plug-in hybrid

Mercedes E klasse stationcar leasing – plug-in hybrid

mercedes e klasse stationcar leasing

Prøv noget nyt med Mercedes E klasse stationcar leasing. Bilen imponerer med dens elegante design og dynamiske proportioner. Den taler sit tydelige sprog, og du kan næsten fornemme bilens sublime køreevne, blot ved at kigge på den. Den nye Mercedes E Klasse Stationcar plug-in hybrid leverer en elektrisk køreoplevelse udover det sædvanlige.


Mercedes E klasse stationcar leasing – plug-in hybrid

Mercedes E klasse stationcar leasing er en klassiker, men nu fås den elegante bil snart som plug-in hybrid. Du er sikret en ultimativ køreoplevelse, når den intelligente bil svæver afsted. Bilen har en rækkevidde på op til 113 km, og oplades på 25 min ved hurtigladestationer.

Du kan vælge mellem forskellige køreprogrammer, og bilen tilpasser sig intelligent til dine behov. Alt efter køresituation skifter den mellem fuld elektrisk kørsel til den fleksible HYBRID-funktion til SPORT-funktionen for maksimal ydelse.

Med Mercedes E klasse stationcar plug-in hybrid støtter du op om en grønnere fremtid, hvor elektriske biler erstatter fossile.


Design og udstyr

Med Mercedes E klasse stationcar leasing får du en bil med det kendte lækre design fra Mercedes, taget til nye højder. Den personlige komfort og intuitive betjening gør bilen til en ekstra luksuriøs oplevelse at køre i.

Oplev MBUX i din Mercedes E klasse stationcar plug-in hybrid, lysbånd i forskellige farver, og en generel detaljerigdom, som er sjældent er set før. Bilen har eskertræ og baggrundsbelyst Mercedes-Benz logo, hvilket er med til at fuldende looket.

Vælg herudover mellem udstyr som sportssæder, instrumentbræt og sidebeklædningskanter i ARTICO kunstlæder og meget andet.

Se også  Tesla leasing og Mercedes hybrid.

mercedes e klasse stationcar plug-in hybrid

Mercedes E klasse stationcar pris

Kontakt vores leasingeksperter for en suveræn Mercedes E klasse stationcar. Vi står klar til at vejlede og guide dig, så du kan finde den bedste løsning for dig.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


FAQ – Mercedes E klasse stationcar leasing

Er Mercedes E klasse stationcar leasing en fordelagtig løsning?

Elsker du Mercedes, vil du også elske denne lækre plug-in hybrid. Man er ikke i tvivl om, at der er tale om en helt særlig bil, både når det kommer til design, rækkevidde, pris og mere.

Hvad er Mercedes E klasse stationcar pris?

Kontakt Mooly for at blive klogere på Mercedes E klasse stationcar pris, ønsker du en leasingaftale. Prisen afhænger af flere faktorer, og vores leasingeksperter står klar til at vejlede og guide dig.

Hvad er fordelene ved en elektrisk bil?

Elektriske biler udleder mindre CO2 end fossile biler, da de kører på strøm fremfor benzin. Bilerne er derfor på flere områder et mere miljørigtigt valg.

Hvad er Mercedes E klasse stationcar plug-in hybrid rækkevidde?

Bilen har en rækkevidde på op til 113 km, og oplades på 25 min ved hurtigladestationer.


Angivelse af kilder:

  • Læs om Årets bil 2022 – nemlig den famøse Kia EV6 lige her.
  • Bliv klogere på privatleasing her.