Mercedes GLS leasing – en ganske særlig køreoplevelse

Mercedes GLS leasing er en fantastisk mulighed for dig, der ønsker at køre i den lækker bil, men slippe for bøvlet som bilejer. Få pris og meget andet på den bedste køreoplevelse.

Vi tilbyder at købe din nuværende bil
Søges anden model? Beskriv her (prismatch)

Vær klar til at blive forelsket med Mercedes GLS leasing

Her får du luksuriøs rummelighed og komfort af aller højeste karakter med en suveræn Mercedes GLS leasing aftale. Bilen formår at forene det suveræne fra SUV’en med S-klassens indre værdier, hvilket sikrer dig en følelse af luksus, komfort og sikkerhed, idet du stiger ind i bilen.

Mercedes GLS Leasing til den aktive familie

Med en Mercedes GLS er der i høj grad plads til hele familien. Modellen er har nemlig masser af plads i kabinen, hvorfor den er ideel til den store familen. Den suveræne model ligger solidt på vejene og er god i de fleste terræner, hvorfor modellen er ideel til den aktive familie, der drømmer om at tage på eventyr.

Det er ingen hemmelighed, at Mercedes GLS ligger i den noget højere prisklasse, skal den købes fra ny. Med en Merceds GLS leasing aftale er den dog noget lettere at komme i nærheden af. Gennem et fast månedligt beløb kan dine drømme nemlig blive til virkelighed, hvis drømmen er at cruise land og rige rundt i den smukke og luksuriøse model.


Lad dine forventninger blive indfriet

Forventninger til den suveræne bil fra det tyske bilbrand er høje. Men vi tør med stor sikkerhed godt love, at alle forventningerne kan indfries, for med en Mercedes GLS Leasing aftale, får du en bil, der er i en kaliber for sig.


Kontakt os

Ønsker du at lease eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, på telefon +45 41 10 70 05 eller på mail piet@mooly.dk.

Mooly.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.


Angivelse af kilder

Se mere på trafikstyrelsen eller FDM.

LAD OS FINDE DIN
DRØMMEMBIL SAMMEN

Når din leasingaftale ophører kan du enten forlænge eller lease en anden model. Vores udvalg af modeller er stort, så kontakt os for at høre mere, eller få et tilbud herunder.